Поне 7 дни частично бедствено положение в ”Полимери”

Частично бедствено положение ще бъде обявено на територията на девненския завод “Полимери“, съобщи областният управител на Варна Тодор Йотов.

Обратно в новината

Коментари - Поне 7 дни частично бедствено положение в ”Полимери” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Полимери" бе приватизирано и разграбено от червения олигарх и русофил Николай Банев. ДА УТЕПАМЕ РУСОФИЛИТЕ....

какъв русофул е Банев - той е чиста проба търгаш. Не бъркай понятията - търгашът се нарича още измамник, мошеник - но не е нито русофил, нито русофоб.

Туй нещо през тодорово време се взриви и изпепели над 150 работника.

Банев, алчно червено говедо, дай някой лев който и без това си откраднал, за да обезопасиш купената на безценица земя, боклук такъв !!!

Надявам се това предприятие да е първото от новата Програма Индустрия. Собственикът му има спешна нужда от помощ да си стъпи на краката. Много сериозно момче е, отговорно към служителите си, работно, но най-вече скромно. Пусто, бързо свърши куфарчето с парите от предишната Програма...

d4

вместо да питате журналята, питайте Баневи. оная-с надутите силиконови джуки и цици и оня - мустакатия, който съсипа не само Полимери. не чакайте нищо добро! отровите текат безпроблемно...

Кажете кой е собственика ?!

те го казват. На Баневи.

БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ ОТ СОЦИНДУСТРИЯТА И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНЯГИТЕ ДА ВИ РАЗКАЖАТ ОКАНЧАТЕЛНО ИГРАТА.

Днес на летището, Владиславово и Аксаково не се дишаше

Така е, като приватизатори станаха бивши комсомолски и комунистически активисти. Скапаха всичко и да ги няма. Къде го Банев сега да погрижи за теча? Харчи си заграбеното и не му пука.

Някой няма ли да каже как така в комбината има синдик? Кога предприятието е изпаднало във фалит? Изобщо малко повече история на случая! Журналистите няма ли да ни осветлят?!!!

Открито производство по несъстоятелност Решение 1758 от 12.12.2012 Дело : 1132 / 2012 Съд, постановил акта: Окръжен съд - Варна Правно основание на акта: чл. 630, ал. 1 от ТЗ Търговския регистър 12.12.2012 г. Банев има действащи фирми: ПОЛИМЕРИ ИНВЕСТ, "БАНЕВ - ТЕЖКА ИНДУСТРИЯ" АД и други, ако имаш нерви влез в търговски регистър и ще ти се завие свят