Милиони сирийски деца живеят в ”токсичен стрес” от войната

Милиони сирийски деца живеят в състояние на "токсичен стрес" поради продължителното излагане на ужасите на войната.

Обратно в новината

Коментари - Милиони сирийски деца живеят в ”токсичен стрес” от войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голяма цифра деца! малоумни, гадни политици и особено тези дето стоят зад тях в сянката.

Войната може и да свърши,но тези 5 милиона е страшно много.Децата трябва да разберат кой е виновника след време. Не е руската авиация, а гранатите на ИД и платените от САЩ умерени джихадисти.

Децата са генетичното копие на възрастните. Животът, психиката, манталитетът, поведението, страховете, радостите, мъките...всичко това е последица от действията на възрастните. Ако светът на добрите възрастни не може да се справи с малката част лоши възрастни, то тогава последиците за всички ще са пагубни. Тези, които подклаждат войни, тези които водят войни, тези които преразпределят света териториално и материално са виновниците за състоянието "токсичен стрес". Лицемерното поведение не може да се скрие под психологична помощ!

Не виждам защо го казвате на нас това, кажете го на САЩ.

нали всички мъже в разцвета на силите си от Афганистан са тук и си живеят добре......явно тези които наистина трябва да се спасят от РЕАЛНА война не го правят.

Е и ... кой предизвика тази война ? А ?

Според генерал Уесли Кларк плана за войните в Близкия Изток е бил изготвен поне през 2001-ва година....

тия тъпи новини ги прожектирайте на тия с парите и на тия със власт на тия които мятат бомби нон стоп там аз със какво съм навредил на тия хора??? защо тровите Българите с тия чужди грехове????

От тия тъпи организации няма никакъв смисъл!

Войната не е природно явление и даденост,което се е стоварило случайно върху народа на Сирия,а и не само. Тези,които запалиха всички конфликти и събориха държавността в тези региони на света да не дават хуманни оценки,защото е абсолютен цинизъм!!

И кой е виновен за това? Кой провокира и субсидира така наречената "Арабска Пролет"? Добре че Тръмп стана президент та да признае, че американците сътвориха всички тези катастрофи. Дано им се върне тъпкано....

хаха.. а тук милиони живеят в токсичен стрес от политиците..

Сирия беше една процъфтяваща държава. След демократизирането и, всичките тези изгубени души ще бъдат потенциални терористи. Защото те не познават доброто, не гледат на утрешния ден с надежда. Всичко което са видели е насилие и война, смърт и безчестие.