Коментари - Спасиха 90 блокирани в бурята деца | dnes.dir.bg
назад

Спасиха 90 блокирани в бурята деца

Тежка е пътната обстановката в страната, предимно в Източна България, заради снега и силния вятър. Десетки ученици бяха блокирани в два автобуса. Вторник ще е неучебен ден за училищата във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха 90 блокирани в бурята деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама при теб на морето пада ли сняг??? ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на 64 г. съм такова нещо не съм виждала все едно реки текат по всички улици на Варна положението е трагично

Кой ;и ви наказва за да си отворите очите преди изборите????Бая сте насъбрали явно грехове....

Зимата пак ни изненада както самите шофьори така и хората от подръжката на пътищата.Но като се замисля да не давам много акъл щото и аз не съм си сменил гумите а те са ми и на джанти.

не гледат ли новините тези пленъри,тези хайти даскалите,та не спряха да въвличат и децата в безумните си щуротии!!!

добро утро! тая статия говори за поредната и обхватна бъркотия! пак ли в с и ч к и са изненадани от снега и бурята? ами господа управници: защо осчте на лято не предвидихте -дървета които вероятно счте падат -о т р е ж е т е ги! пътното защо не се е приготвило за евентуалния студ? няма парно-а к о г а ще няма??? променете закона-да се връщат парите или да има обезщетение поради природните "изненади". а инфото за проходимостта, защо не работи? може би децата не е трябвало да тръгват!? наистина ви е много трудно да оправите тия неща -ами нали това ви е работата или не!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И тазаи година зимата ни изненада.

Да са живи и здрави децата ,никога лошо да не видят , но все пак къде е бат Боце в цялата история?

Едно време треторазрядна буря не можеше да направи такива неща. В момента ГЕРБ орязаха всякакви допълнителни дейности по поддръжка на съоръженията и това е резултата- няма бригади за поддръжка, едно дърво паднало някъде си е в състояние да блокира с часове движението, ако замръкнеш някъде, жална ти майка. Ония хорица във влака от Загорето за Търново тази нощ са стояли на минусови температири и са пътували 14 часа за има няма Просто прекрасно ,нали. А строителят на магистралите всичко му е 6 отвсякъде.