Деца извършват екзекуции в ново видео на ИД

Близкоизточната радикална групировка "Ислямска държава" разпространи ново пропагандно видео, в което пет деца екзекутират пленени кюрди, съобщи в. "Гардиън"

Обратно в новината

Коментари - Деца извършват екзекуции в ново видео на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъшност нищо не се променило просто нивия хитлер югент. Колкото и да е безмислено и да не постига никакви воени цели това е просто някой индивиди са пълни психопати и ще намерят внинаги основание да вършат тежки грехове крайно безчовечни дела.

Тези деца са достойни наследници на кумунистическия терорист Митко Палаузов - доказан убиец и престъпник. Плюя на кумунизма, да живее демокрацията!

Доказан идиот !

А твоята кръв е червена което значи че си кумунист и не си никакъв бизнесмен защото бизнесмените са капиталисти и следователно демократи и обичат САЩ и мразят ръшистите.

Тези деца са получени от подобрен гено-фонд, към който усилено се стремят другарката меркел, ек, другарката кристалинка, отвореното откъм от зад общество, социалисти, зелени талибани, бхк, амнести, хумън раит уоч, оон, гутериш, сорос и др.. Да ни е честито!

не се ослушвай като гърмян заек Щерев ( нерегистриран ) 28.08.2016 07:05 Денят започва с прекрсна новина само се питам защо само 15 мурзилки като можеше да са 150 или 1500 или 15000 или 150000 или 1500000 а Хилъри още не е седнала официално в белиа дом представям си какво ше стане кат стане президент със един залп от томахавки ше ги избие до крак мръсните кумунисти ахахахаха

Това са нашите приятели от демоКРАДтичната свободна сирийска армия

с фалшивите стандарти и аршини трябва да се приключи едва след това може да има ефикасна съпротива/разбирай оцеляване на нашата цивилизация/ може би не случайно Европа се управлява от един център, защото повече центрове по трудно биха се продавали и предавали националните си интереси и човешки ценности като цяло

За по -малко от месец може да бъдат заличени от лицето на земята всичките тези изроди мюсулмани , които режат глави , горят живи хора и насилват малки момиченца ! НО някой има интерес от тяхното съществуване и всячески възпрепятствува унищожението им ! Този някой се спотяйва зад океана и си мисли ,че никога няма да постигне възмездие ! Защо го прави ?! Защото от край време това е начина му на съществуване ! Да се храни от труповете на унищожени от него нации по изпитан от стотици години сатанински сценарий !

това не са деца това са животни няма да има оправия с тия на меките китки не им стиска еврогейзерите продадоха Европа на кого може и да разберем нещата се случват много бързо, а колко от тях са тук-сигурно вече предостатъчно лисици и порове в кокошарник преизпълнан с дебели охранени и беззащитни обитатели с фалшиви добродетели, продажен х-р и с уклон към самоубийство

Няма ли някой бял мозък да измисли вирус, който да убива само мюсюлмани.

Е по- тъпо и малоумно изказване няма просто.... Такъв вирус за тебе и подобни малоумници е по-наложителен със сигурност..

по скоро предатели, защото тези крайности и тарамбуки са доведени от тях и виж как почваме да се делим на ксенолюбите обаче няма да им отрежат главите на половина за награда

Само незнам кога на баба Меркел ще и писне и ще видите тогава тихия ЕС какво прави. Всичко трябва да стане на пепел там по близкия изток. Само тогава ще с еоправят нещата.

скоро и тия ще се заемат и с жителите на ЕС - а така иска ФАЩ

И на тия малки копелета ще им бъдат пръснати тиквите от някой дрон, въпрос на време.

Комунистическите терористи също използваха деца - спомнете си за малолетния убиец Митко Палаузов!

Фройд е доказал, че от вас- обратните, няма как да се очакват нормални разсъждения.

Напротив, Фройд е бил този, който е премахнал негативното отношение към хомосексуалността! Поне като цитирате, правете го точно!

нашите деца поне не се избиват с автомати демократично в училище ! Ринг дъ белс ?

Гн демократ,имате тежък ментален проблем с ясно изразена патология . Вероятно и срив на сексуална основа. Изцепката ви е несъвместима с Европейските демократични ценности.

Ти си толкова демократ колкото педераса е мъж!и кого е убил Митко Палаузов??????????

Все педераст в България се прави на демократ.

С тези деца като пристигнат в Европа с бежанския поток - как ще ги възпитаваме и докато ги възпитаваме да ли няма да ни взривят или екзекутират?

На краварски рожби-терористи холивудски сценарий за пропаганда.

Путин и Асад превантивно ги избиват сирийските деца и жени за да не извършват екзекуции?

това " русначи " както си написал , да не е от онези русокоси албиноси канибали дето живеели в Африка ? Ако ти се привидят и сини магарета , непременно да споделиш с нас .

Упорито се мълви, че ще пенсионират Щереф. Със стари курви, нов бардак не се прави.

Закрият ли АзБ, а Тръмп ще го направи със сигурност, всички простестъри отиват на борсата... сиреч на някоя от тангентите, да облажват тежкия шофьорски бит на турските тираджии.

Подобни изтъпления по пътя към демокрацията са по скоро изключения, но това потвърждава факта че пред моралната сила на демокрацията и евроатлантическите ценности не могат да устоят дори такива морални уреди. Това е още един факт, потвърждаващ неминуемата победа и на евроатлантическите ценности на изстрадалата сирийска земя в частност и в последното кътче на планетата в обозримото светло бъдеще. Евроатлантическите ценности, свободата и демокрацията те нямат алтернатива.

чудно, че пишеш от Карлуково, освен ако не си забравил емотикончето за бурен смях ?

От тези деца повече нищо не става. Изтървани от малки, безполезно е да се превъзпитават.

Нали затова ги пращат в Европа за,,превъзпитание и интеграция,,...на гърба на невинни хора

"Името на британското дете е изписано като "Абу Абдула ал-Британи","-чисто русначи си е . Гледах видеото и в Британия няма такива руси със сини очи!!

Рядък мръсник си ти "Щерев".

Ти какво очакваш от маймунокраварска подлога?

Ако майка ти те беше абортирала щеше да и дадат медал!!!!!!!!

Майка му го е събирала с ложичка от чаршафа.

направо сериозно "изкрейзват". Само не ми казвайте, че "великите сили" (омиротворители) не могат да се справят с шепа луди, сеещи смърт и ужас сред хората. Явно същите умиротворители имат интерес от военни конфликти, за да изпробват ( и продават) нови оръжия из боеприпаси, независимо, че масово гинат хора. Та същите те са основните световни производители ! И у нас стигнахме до там Арсенал и ВМЗ-Сопот да се хвалят, че са претоварени с поръчки... от американски фирми :(((( Срам, срам човешки !

зависи от гледната точка, за едни гинат хора, за други - отървават се от гърла за хранене. Войните освен всички кирий които докарват на организаторите им, също им решават не маловажния въпрос с изхранването на "населението"а

има ли някой ,който още съчувства на сополивите циганета,които постоянно ни показват..всички до един са фанатици,включително живеещите от години в европа,готови са веднага да се радикализират,заради религията..

Защо правите реклама на главорезите от ИДИЛ? Кой ви плаща за това?

Партньорите на ФАЩ !

Патньорите на Путин, създадени от бивши офицери от БААС- комунистичската партия на Ирак. Айде у лево!

Да, под зоркото око на американския демократизатор - и то същите офицери, дето свалиха Саддам ;) Иначе си прав - и техните комунисти май се оказаха като нашите.

БААС - комунистическа партия? Това в кое простестърско НПО го измислиха?

баас първи прятели на килъри която пък им е спонсор

Я ми кажи как ви раздават парите...и аз искам да взема някоя рубла, нищо че курсът и е много нсък. Предполагам веднаги ги обръщате в долари, понеже курсът пада всеки ден....

И аз, и аз искам... рубли, лей, донги, турски лири, кво да е...

Честито на всички , милеещи за мюсюлманските емигранти, така и вас ще ви екзекутират, когато му дойде времето!

Вижте културните особености на ислямската интелигенция: Ютуб - "Muslim TV Channel fails"

Мъжете в арабските страни ми приличат на неандерталци със забавено умствено развитие и с лоша хигиена.

someone

не мога да си представя мъж от арабска държава в работоспособна възраст да прати жена си да работи в италия и да му праща пари да си купи храна, понеже не може да намери работа - в българия има много мъже, които жените им от италия/чужбина ги издържат.

Може ли да ми кажеш, какво точно произвеждат арабски мъже? Защото в Саудитска арабия, там Либия останалите страни с много петрол си имаха и имат милиони чужденци от бедни страни, влючително НРБ, които да им прислужват за малко долари.

Абе друго си е да имаш по няколко жени и да ги зачохлиш от главата до петите. Пък и това да си купиш малолетна булка също звучи много мъжествено. Ти направо си яката работа.

Като махнеш думата приличат и си отива на мястото. Те са .....

Клипът е заснет в Холивуд. С любезното съдействие на ЦРУ!

Ами тези сътрудници в Сирия, които толкова щедро пазят от Руснаците и сирийската армия за какво са там? За правене на филми и хвърляне на масло в огъня. Колкото по-дълго гори, толкова и САЩ ще се греят повече.

someone

абсолютно не одобрявам това, само искам да вметна, че като цяло мъжете в арабските страни ми се струват по-нормални и мъжествени от мъжете в европа, които голяма част приличат на женчовци.

Това е така, защото се изпедерасяват с времето, но и там са започнали. :)))

А бе путеноди, да си гей е нормална сексуална ориентация, в Европа има законни гей-бракове! Вие в кой век живеете? Отпуснете си и изцвейте своето скрито "аз"!

Ти май си падаш по мъже?

Това действително не е много добре... Ама аз се питам защо съвсем целенасочено-подмолно ни пробутвате тези кадри, а не пишете нито едно-едничко слово за използването на детски труд на милиарди дечица в Индия, Бутан, Тайланд, Бурма и други азиатски държави? Вие знаете ли, че малки деца на от 3 до 7 години биват изтръгване брутално от топли семейни гнезда, за да бъдат натикани във шивачни фабрики и цехове на поточна линия, където да шият вашите "маркови" дрешки- долнопробни парцалчета, разголващи обрулените ви от вихъра тела! Поне аз сама си шия моите тъмно-прохладни бурки и се везам шарено-пъстрите си кърпи, вместо да използвам детски труд-ангария. А модерните шалварки, които сега са хит в християнска Европа, ми ги шие жената на Местан от село Глухар, Момчилградско. Неговото семейство е от честност по-честно, а иве го нападате настървено като мерзки чакали-мършояди.

Говориш за козела Местан че е честен!!! Колкото ти си девственна в ушите.

Я кажи колко жени има мъжа ти и колко време чакаш да се доредиш до него?

Голяма реклама на ИДИЛ правиш булка. Скоро всички ли искаш да видиш в твоите дреги ушити на Местан от майка му? Ах вие, скоро ще си намерите майстора.

И как така пропусна да спомнеш поне една мюсюлманска страна? Как така пропусна да споменеш, че сунитска Саудитска Арабия харчи милиарди за джамии и имами, но не помага с нищо мюсюлманите да се образоват и да си подобрят стандарта.

Нещастен човеко, престани да лееш безумия от скверната си уста! Онемявам пред твоята брутално невежество! Индия вече е наполовина мюсюлманска, Бутан приема исляма с почести, а в Тайланд и Бурма вече е напъпило дървото на познанието в това отношение и много скоро ще даде нужните плодове. Има сигнали, че цял Китай и Япония са узрели да пореосмислят отнесено-завеяно-зареяните си , далчени от реалността, никому ненужни, смехотворно-детински будистки теориифантасмогории и да поемат смело по правия път!

Шейх Абдул Азис бин Абдулах шокира света след като разреши със специален декрет на мъжете в страната да имат правото да ядат своите съпруги, или пък части от телата им, без да отговарят за това, пише Metro. Според него това е още едно доказателство от страна на съпругите, че са готови да се жертват за мъжете си и да им служат. Религиозният лидер на Саудитска Арабия уточни обаче, че мъжете не трябва да ядат благоверните си, когато им скимне, а само ако са много гладни.

"Близкоизточна радикална групировка "Ислямска държава" ли" ???? Става дума за ТЕРОРИСТИ,ДИР !! Това са ПРЕСТЪПНИЦИ !

Децата могат да бъдат адски жестоки. Въпрос на възпитание е дали вродените животински инстинкти ще бъдат подтиснати или ще бъдат поощрени. Всеки терорист и убиец е бил дете.

децата са невинни създания, това вече не са деца а невръстни престъпници

За времето през който управляваха комунистите са виновни те . А сега ? И каква е тази Демокрация която налага кой как ще живее и какви лидери да си избира угодни за САЩ ? Намериха ли химически оръжия в Ирак и защо там сега е зле а Либия а Сирия ? кОЙ Е ВИНОВЕН И ЗАЩО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СТРАДАМЕ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА НЯКАКВИ СИ ...

за това че си се родил глупав е виновна природата

Ти пък ведага с обиди . Обясни човешки щом се имаш за умен .

Трябва да се замислиш, дали си добре дошъл на този свят!!!

Недей да съдиш за демокрацията по време на война, демокрация означава "управление на народа", тук повечето го бъркате с анархия. Демокрацията се родила по време когато човечеството е било на ниво робовладелско общество, след това се доказала и спрямо феодализма и комунизма и няма по-добро за момента измислсено от нея. Двете неща са пазарна икономика и демокрация. Тук се оплаквате от монополисти което е пазарен фекет и се чудите защо декрацията не ви харесва след като се е изродила в анархия и самоуправство.

пазарен фекет = пазарен дефект.

В исторически аспект в древна Гърция и Рим въпреки демокрацията е имало моменти когато демокрацията се израждала в тирания, в случая и тогава и сега демокрацията е предпоставка за благоденствие, но не го гарантира.

А знаете ли на какво учат малките мюсюлманчета в България?

на това което учат и големите - тероризъм

Тези клипове да се излъчват всеки ден по всичси телевизии, да тия, дето жалят за "горките дечица"-това и дечицата им-ИЗЧАДИЯ КАТО ВСЕКИ РЕЗАНЯК!!!СМЪРТ ЗА РЕЗАНЕЧЕТАТА-ИЛИ НИЕ, ИЛИ ТЕ!!!

Малки изродчета. Да метат стома и да се приключва с примати.те. За тия ли умря на Кръста, Господи?

Сигурно са го заснели в някой павилион на Ню Бояна....

Дано да е така

ТЪПО ГОВЕДО!!!МИСЛИ ПРОСТАКО ИЛИ ПРОСТАЧКЕ-РЕЗАНЯЦИТЕ ВСЕКИ ДЕН УБИВАТ ТАКА ХРИСТИЯНИ, САМО ТЪП И ПРОСТ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ, ТЕ И БЪЛГАРИ КЛАХА ПРЕД КАМЕРИТЕ, НО НЕ В БОЯНА, СВИНЬО ПРОДАЖНА!!!

Явно тъпият си ти щом не си схванал смисъла на поста ми :)))