Английско семейство загина край Аксаково

Мъж и жена англичани и едно от двете им деца загинаха при тежка катастрофа край Аксаково, друго дете, пътувало с тях е в тежко състояние, съобщиха от варненската болница "Св. Анна".

Обратно в новината

Коментари - Английско семейство загина край Аксаково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама Вие наред ли сте?! Какво общо има в случая нашия балкански манталитет. Въпросните чужденци не са спазили знак, много важен знак, а пък автобуса вероятно не е могъл да спре внезапно. Какви хора сте, не мога и не мога да разбера. Мир на душите на починалите.

Стопа се вижда отлично, на равно е има дори на 100м преди крастовището лежащ полицай. Може би трябва да се постави в нищото да стои и жив полицай? Просто някакси като че ли този стоп и неочакван?

Бог да ги прости. Мир на праха им.

Юруш на органите!

Wsi4kata poliziq na dyrgawata da pazi,idiotite po pytq pak nqma da gi opazi.a tezi s reisowete nai we4e.predi pet dni malko sled katastrofata s zaginaliq motoris reis me izprewari na zabraneno.Pri pologenie 4e tam e spuskane i kolonata se dwige6e s 100.

еииий маимункеее;)) лекапръст на родителите и едното детенце другото дано се оправи

ДОКОГА ???????????? Няма ли край уличната война ??????? С риск да обидя голяма част от аудиторията на сайта - мнението ми е ,че в повечето такива инциденти вина имат хората от провинцията.Те просто нямат опита,нагласата,усет за шофиране в настящите условия.

ЗАЩО ИМ ТРЯБВАШЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ ДА КУПУВАТ ЕВТИНИ ИМОТИ В БГ???? ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧАТ И ОСТАНАЛИТЕ КАКВО Е УСТРОЙСТВО И МАНТАЛИТЕТ НА БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ.

Сигурно за някви пакистанци с английско гражданство става въпрос. Дойдат в България и се развилнеят като хали. Мир на праха им и жалко за бъдещите мъки на това дете, което е оцеляло.

mai ne ste zabeljazali che vsichki seljanduri koito se izsipaha v sofija sa s registracii s i sa taka che ne sadete po nomerata

koi znae kade e bil zavrian znaka stop

Просто България не е доживяла до времето да има такъв превоз. Затова трябва да се забрани движението на коли в Б-я докато не се оправят пътища, улици маркировка, култура на хората и още мноооого много.

Колко глупости се изписаха, не е истина... Кръстовището е адски гадно и необезопасено, пресичат се два прави пътя, някъде в полето, обикновенно знаците, че наближаваш кръстовище, стоп, пресичаш път с предимство и т.н. са ги окрали мангалите от близките село Въглен и там често стават тежки катастрофи, особено вечер може и да не разбере човек, че се пресичат два първокласни пътя ако не е минавал от там някога. Това е поредица от няколко такива кръстовища като се пътува от летище Варна през Аксаково в посока Албена и всеки, който е минавал често от там е ставал свидетел на жестоки размазваници. Аз се чудя на шофьора на автобуса, при условие, че минава сигурно по 10 пъти на ден да прави трансфери от Албена до летище Варна, със сигурност и друг път му е изскачал някой пропускащ стоп-а, има видимост от по-високо, ако караш с скорост до 90 км/ч (колкото е позволената, въпреки че пътя там позволява по-високи скорости), имаш достатъчно време и видимост да видиш приближаващ автомобил, неподозиращ, че там на правия път ще има стоп, возиш 50 човека зад теб, и да не отпуснеш газта на автобуса - това за мен е простотия, при условие, че говорим за професионален шофьор. Ама бил е по път с предимство, ще кажат много специалисти тук - да де, ама не точно ;-( ! Жалко за горките хора! Господ да ни пази от родната ни действителност, включително и по пътищата!

Преди време ходихме в едно Русенско село.Там живее ли доста англичани. От отбивката до селото джипове с чужда регистрация и десен волан си караха все едно че са си в Англия. Направо в насрещното движение.Явно не са погледнали в правилната посока.

И да има маркировка, и да няма, щом има знак Стоп се спира и това е, знакът е с приоритет пред пътната маркировка. Вземи да научиш първо закона и после ръси глупости по форумите.

Вместо да скачате на 'софиянеца по-добре изяснете от кое село до кой град идва. Хайде, и със здраве, аз съм от село което отдавна е квартал на София, и подобни ваши бивши градски сега 'софиянци' ме 'радват' повече от колкото можете да си представите. Само серат, мятат през балконите и дращят глупости.

Абе... хем викаш да не вкарваме 'софия и провинцията' хем пак ръчкаш в лайната със 'софийски номера на джиповете'. Тези със софийските номера из прованса са точно твоите съселяни или съграждани, които правят лайната и боклуците из София. Е, да, стойм, а като гледам и ти си преизпълнен с гордост за твоите селски/градски идиоти

Това е ужасна трагедия! Бог да прости загиналите! По пътищата наистина е АД!

ЗА СОФИЯНЦИ И АНГЛИЧАНИ ЗНАЦИТЕ НЕ ЗНАЧАТ НИЩО ЗНАЦИТЕ СА ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ПРОВИНЦИАЛИСТИ.А ЕГАТИ НАХАЛСТВОТО И НАГЛОСТА-

На друг сайт прочетох, че и по-голямото дете е починало. Истинска трагедия. Малко невнимание, малко по-голяма самоувереност и КРАЙ. Даже не е нужно а си пил . По отношение провинция и София (аз съм родена в София и наблюдавам развитието на войната по пътищата от много години) - доста коли със софойска регистрация са лизингови и се карат и от хора от провинцията. Всичко зависи от човека . И в София и в провинцията има хора ,които считат , че като са в автомобил, вече са царе на пътя.

Уж си над нещата София - провинция, а и ти и много други тук не можете да надскочите провинциалната си комплексарщина и злобните епитети. Това, че виждаш кола със софийска регистрация изобщо не означава, че е карана от софиянец. Софиянец би трябвало да означава поне роден и израснал в София, за корените съм съгласен, че не е нужно да копаем надълбоко. А колата със софийска регистрация може да кара всеки - феодалът, както и трактористът, преселили се в София, както и техните потомци, много често желаейки да компенсират липсата на възпитание с арогантност. А това, че децта в провинцията карат коли преди тези в София потвирждава печалната статистика на катастрофи в страната с поняколко загинали около или преди да са навършили пълнолетие.

Срам ме е от такива копелета като Просто четящ форума. Всичко ни е наред, та си отваряме и фронтове като този софиянци-несофиянц Има и такива, които са от няколко години в големия град и вече гледат на хората от кръга на който произлизат с надменност. Просто не им обръщайте внимание.

до просто четящ форума.В провинцията съм се нагледал на непровинциалисти дошли с летни гуми зимата в планината суответно ходим да ги вадим от тук от там.Така че не обиждай шофйорите от провинцията. Според мен който си може си може.Така ,че се извини на шофйорите от провинцията.

Споко пичове рейса е карал със 140. Човечеца спрял на стопа очаквайки да види нормален трафик, обаче оня се е движел като самолет.

Знам го това кръстовище и този знак СТОП от ж.к. Вл. Варненчик за летището. Преди беше знак 1 - пресичане на път с предимство. Там детелината е толкова объркана,така,че мисля,че са виновни организаторите на движението. Тъпо е направен и изхода от Златните към София през Варна...в един момент зелената табела,сочеща към магистралата става синя и те извежда към Добрич. След което си длъжен да преминеш през злополучната детелина. Мир на праха на хорицата!

Не стига,че късно помествате новината,но даже не е актуална. Кататсрофата е станала още снощи, не са мъж и жена, а две жени и едното дете вече е починало. Другото,което ме възмущава и стъписва е,защо дори да си с предимство,не можеш да помислиш да отстъпиш,когато другият ти го отнема??? Какво толкова има в това предимство,когато от него може да зависи и живота на други хора? Нима когато се разминаваме с други пешеходци по улиците, се блъскаме,само защото сме били по-напред? Що за простотия!?? Докато не се научим на толерантност, а се перчим,че имаме предимство,особено шофирайки,,така ще става. Тъпа история,отнела живота,за нещастие,на хора,които може и да се объркали-все пак в непозната държава са.

Абе някой прочете ли поне заглавието на статията, че АНГЛИЧАНИ са катастрофирали??? И то защото не са спряли на знак стоп??? Каква софия каква провинция бе? То вярно че Англия не е софия, следователно е провинция, но не бъркайте Лондон с Долно Уйно. Освен това и децата, и англичаните знаят, че точно софиянци карат най-нагло, не спазват правила и на всичко отгоре все другите са им виновни! Ами стойте си в софията бе, защо ходите из Провинцията??? Скоро англичаните ще се осъзнаят и ще си стоят в провинцията (както изяснихме Англия е провинция на софия).

А дали рейса е карал с 60км/ч. Защото всички сръстовища от републиканската пътна мрежа са ограничени с 60 км/ч. Това е направено за да не могат такива блейки да предизвикват катастрофи докато се захласват в красивата ни природа. Или докато съпругите им нещо им опяват на главата докато карат!

abe mindil ...... mai i da 4etesh ne mojesh...... ne vidja li 4e pishe semeistvo angli4ani ????????kakvo selo kakvi 5 leva I na bas 4e bashta ti e ot Dolno Kamarci a maika ti ot drugo po-goljamo selo

Vinovni sa ot obhtinata 4e na opasnite krastovihta nese polaga dostaty4no markirovka!

ти изобщо прочете ли за какво става въпрос? Или за тебе Англия е провинцията?

очевидно кретенията по пътищата не е само български патент

До просто четящ форума Не знам дали изобщо можеш да си прочетеш статията, но това което е очевидно е че не можеш да я осмислиш. Защо пак се опитвате на всяка тема да вкарате софия и провинцията? Стойте си там в боклука и се радвайте. Мога да кажа, че голям процент от инцидентите стават благодарение на лимузини и джипове със софийска регистрация, които влизат в насрещното и не им пука. Относно шофирането, трябва да ви кажа, че в провинцията децата почват да карат много по рано от тези в сф. Много от хората като мен са живели и в чужбина и са карали там, а софия в сравнение с Лондон или Мадрид е едно малко село.

това са англичани, там в лондон движението е много по голямо отколкото в провинциална софия

ami na znaka pishe na tehnia sobstven ezik, 4e triabva da sprat.....te poneje ni smiatat za aborigeni sa misleli, 4e na tiah triabva da im spirat, no.........da umirat anglichani, a ne balgari

до просто четящ форума:не знам как дате нарека но вина имат и интелегенциятаот село София ти си изкарваш колата един път в годината да отидеш на морето какъв опит имаш ти виж кои кара като самоубиец комплексаря от село София

Ми тъпите англичани кат не са спрели на знака написан на АНГЛИЙСКИ, така става.

Англичани да не спрат на стоп ?!! ...или съвсем вече ни считат за страна от т.нар. трети тип; ...или тези англичани не са точно англичани .

Мир на праха им на горките хорица!Ама доколкото знам: Всичко, което е на повече от 20 км от морето е провинция,включите и София!!! Хемингуей го е казал все пак и разни,просто четящи из форума,немогат да коментират как карат хората,в цял свят се карат коли,но се спазват правила и закони и има солени глаби,а тук в България повечето са Богопомазани и си мислят че на тях няма да се случи,включително Хората на реда-полицаите,и много други шофиращи ненормално бързо и с опасност за всички пътуващи с тях и срещу тях.Последният един месец доказа,че неможем да спрем кръвопролитията по пътищата,а само да ги увеличим зловещо драстично!

ama kak nqma da spira na znaka STOP!l

Аз мисля обратно на Вашето мнение. Пътуваме много с моя съпруг. Вчера се прибирахме от Смолян, през Доспат, Цигов Чарк, Велинград.На 19.08. ни се наложи да пътуваме от Бургас до Варна да запишем дъщерята в университета.Мислех си,че няма по-лош и натоварен маршрут от този, но се оказа, че Смолян- Велинград е още по-опасен и лош.Тесен и с мноооого дупки/което е нормално за Б-я/. Почти нямаше завой,който да не се сече от насрещтно движещите се на нас автомобили, и без да обиждам никого, все бяха със софийска регистрация.А когато сме в София, не ни се е случило някой ''софиянец'' да ни даде път или да не свирка по нас. А ние сме почти всеки месец по 2-3 в София.Та моето мнение за софийските шофьори е съвсем друго.Това важи и за така наречените професионални шофьори,разни маршрутки, а да не говорим за таксиметровите.Тези от провинцията, ако не са с 4 еднакви цифри, са по-внимателни и културни на пътя, това е мое мнение, разбира се. Бъдете здрави и живи и внимателни по пътищата.А за дечицата, дано се оправят, милите! Лека пръст на родителите им.

Естествено,че повече инциденти ще има с хора от провинцията,след като в провинцията живее по-голямата част от населението на България.

До Просто четящ форума бях написал една адвокатска пледоария отностно коментара ти ама като се замилих за хората, които ще четат след мен замо ще ти кажа ти си ПРОСТАК.

И аз питам до кога? Ще Ви помоля ,първо да прочетете статията,и тогава изказвайте мнение за провинцията. и жена англичани

пак се делим на град и столица,тъпо

UZASNA tragedija! A ZASCHTO TOLKOVA LESNO davat schofjorskite knizki? AMI to se vizda -Ima knizka a NE MOZE DA KARA! D O K O G A be hora ot patnoto ILI VLASTI schte SADEJSTVATE kosveno za smartta na nevinni duschi? D O K O G A!???? Fakticheski, zaginalite roditeli li sa karali mikrobusa? Tova tehnite deca li sa? ZALKO AKO edno cjalo semejstvo schte se zatrie!!!! A dali njama njakoj da e bil pijan ili drogiran? Mir na praha im i zdrave na decata!!! D A N O njakoj ZDRAV si vzeme pouka ot tova! D A N O!!!!

Аз съм от провинцията и искам да ви кажа че живея в град където от петък пристигат столичани които са страшно нагли в шофирането и си мислят че всичко им е позволено защото те са от София а тъпитепровинциал трябва едва ли не да им ръкопляскат на простотиите им.И още нещо за да имаш опит и усет в шофирането не е задължително да си от столицата а и провинциалистите чудят на наглоста ви и самочуствието.Просто си стоите в миризливата столица и не идвайте в провинцията-каква работа имате в нея