Не само „Ислямска държава” хвърля деца в терористични актове

Атентаторът самоубиец, който се взриви завчера на кюрдска сватба в Турция и уби над 50 души, е боец от "Ислямска държава" на възраст 12 години, припомня БТА.

Обратно в новината

Коментари - Не само „Ислямска държава” хвърля деца в терористични актове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаш предвид Митко Палаузов от партизанският отряд. Те откъде мюслетата от ИД са се научили.

И после медиите ще ни показват снимки на мюсюлманчета колко са невинни защото били деца и как трябвало да имаме състрадание и хуманност към тях. Изроди! Ето, за пореден път се вижда какво представлява цялото и м население .... тия извращения са все дело на араби и мюсюлмани. И мъже и жени и деца - болни психопати, закърмени от ранна детска възраст с отровата на исляма. Всичките трябва да бъдат изчистени от тази Земя.

..под слънцето... Само до преди двайсетина години комунистите насаждаха вечна вярност и любов към партията-майка у невръстни 7-8 годишни деца като ни приемаха - забележете, в редовете на чавдарската организация. По-късно в пионерската и вече в тийнейджърска възраст в комсомола. И трябваше да се чувстваме горди, че сме приети, да рапортуваме!!!... като военни на големите и важни чичковци и лелки - комунисти! Така беше нали? Само като си спомня тъпите им церемонии ме обзема безсилна омраза как са ни промивали мозъците гадовете!!!!

Не може да има сравнение, забравил си нещо да изпиеш, или си ги свършил, но ефект няма!

Докторе , Извинявай ,но не си прав! Светъл пример ни беше Павлик Морозов. Чел ли си книжката?

поне не пафкахте трева и не смъркахте лепило...!И вярно, промиваха ви мозъците, но поне ги имахте...!Сега е кухо отвсякъде...!

Нещо да си чувал за "Хитлерюгенд"? Или там не пипаш, там е кумирът ти Меркелиха?!

ми хитлерюгенд е младежката организация на германската националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия, което си е брат близнак на българската комунистическа партия и нейният по голям брат кпсс тъй че ханът е прав!

Разбрах!Значи хитлеристите са си били ачик комунисти, искаш да кажеш! А защо не прочетете малко повече история?И не смесвайте "национал-социализма" със "социализма" и "комунизма"!

а бкп и нейният син герой митко палаузов ??

да се прави аналогия в случая, но дано сам да си го разбираш!

а защо да е тъпо?? статията е : не само ислямска държава хвърля деца в терористични актове. сетне са изброени тези терористи като са пропуснали бкп! аз поправям този пропуск, и давам конкретен пример!!

Както казва професор Лъчезар Филипов: - Какво става с тая вселена? Тук 10 годишно дете се дави В БАСЕЙН, там 12 годишно се взривява на сватба? :-(((

ДИР РЕДАКТОРА Я СИ ВИЖ ЗАГЛАВИЕТО И ВИЖ ДАЛИ ТЕКСТА НА СТАТИЯТА ОТГОВАРЯ? ЗАПОЧВАШ ДА ЧЕТЕШ И СЕ ОКАЗВА ЧЕ ДЕДЕТО Е ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА! ПРОПАГАНДАТА Е ЛОШО НЕЩО!

ислямска държава не съществува ....натриса като име от хамерика на простолудието .....в същото време америка отхранва бандидте за да завладяват ресурси...и да разширява зациклещият нов ред

Извратена религия създаваща психопати сеещи терор , чудя се кога ли ще писне на света и ще започнат да събарят джамиите в белите държави.

баси изродите! Тая религия трябва се забрани! 21 век и религия?

vasil

У нас като най- млад опълченец е изтъкван по-сетнешният политик Димитър Петков,тогава на 18 г.Изобщо участниците в национално-освободителните ни борби са избягвали да ангажират по-млади от тая възраст.По-късно разни партии и революц.движения(комунистите,но не само)се "пресрамват"и почват да вербуват и по- млади,та до деца.

те и сега геиските организаци и промити мозъци на родители родят децата си по геиски комунистически пареид , още децата се използват в наи-вече в президенски избори да умилостивяват бабичките и младиte наоколо....стратегiя маика...стратегiя...