Мобилизираха ученици да агитират за варненския кмет

Треньори изкараха ученици от варненското спортно училище да защитават кмета Кирил Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Мобилизираха ученици да агитират за варненския кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди около година и нещо и ГЕРБ правиха детска пропаганда при откриването на детска площадка в Пловдив. Ама не им помогна много, така , че има един отгоре дето си знае работата!

Дотам ли стигнаха - да употребяват децата, за да си продължават кражбите! Не е читав човек, който се крие зад децата! Варненци, обединете си и изритайте и киро и марешки!!! Голям град сте, не са само тия двамата!!!

КуКу напълно съм съгласен с теб. Да чуем че са наказани наглите " треньорчета " за злоупотреба със служебно положение и манипулиране на деца. Дано Директорката има съвест и сезира инспектората и компетентните органи. ВЪН МАФИЯТА И КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ ОТ ЖИВОТА НИ

това само физкултурници могат да измислят ... напомня ми "малко" на подкрепата с прасетата пред парламента ....

Ето на това му се казва МАФИЯ

ПОЗОР. Как може да се употребяват децата? Това продажно копеле много отдавна трябваше да бъде осъдено и в затвора, там има нужда от пендели като него. Вижте как съдят такива индивиди в Гърция, до живот.

Мислех си, че от трите свети неща се нещо че артише, че нема да посегнем на Родина, дом и деца!Бахти, колку сам тап, дееба.Дорде оФците сам си пасал, они го опростиле (за удобство, викат).От трите свети неща напраили само едно, да се пони по-лесну.Пари гу кръстИле и са бият капа уземи!

гей боядисан! Направи поне едно добро нещо през всичките си 210 мандата - махни се...може и да ти простим

Тези си побъркаха! И като побъркани трябва да се въдворят в съответните учреждения като му дойде времето!

Ужас! Кмето на въжето за терор над децата!

Ужасни сте.

КМЕТЕ, МАЙ НЕ СИ БИТ СКОРО? ЩЕ ГО ПОПРАВИМ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ! И ТЕБ И "ТИМ" ЩЕ ВИ БЕСИМ, КАТО КУЧЕТА ПО СТЪЛБОВЕТЕ В МОРСКАТА ГРАДИНА! СМЪРТ ЗА "ТИМ", СМЪРТ ЗА МУТРО-КОМУНЯГИТЕ !!!

не е трудно да се отгатне, че това са панически действия на ТИМ. всяка групировка, свикнала да оперира на тъмно, започва да се чувства неудобно когато бъде осветена. понеже ТИМ са силова структура и няма как да измислят интелигентен отговор, то започват необмислени действия като горното. както е казано, мозъкът не се вижда, но страшно личи, когато ти липсва.

По закон лицата под 16 г. не могат да бъдат включвани с политическа агитация. Прокуратурата да се задейства и виновните да бъдат подведени под отговорност!!!

Тези мутри са навсякъде... заразата е пълна... как може така да се злоупотребява с децата... спортисти - мутри и политици-мутри, *баси мутренското общество

Ама ти сериозно ли питаш как може? Ами може... Че тия боклуци начело с кмета биха злоупотребили и със собствните си майки, ако от това ще имат далавера. За тях да изнудват, крадат, бият, убиват... си е рутинен работен ден. А дали са деца...

хехе Някой малоумник се е престарал. То че кмета е задник, дума да няма, ама не ми се вярва да е чак пък толкова глупав и да си вкара такъв автогол. То е повече от ясно, че подобно мероприятие ще му донесе само негативи, че да го организира.

Много гнусно и отвратително е да използваш все още невинните детски душици за мръсни и непочтенни дела. Отвратена съм !!! Дано замесените бъдат наказани.

Това е гнусно. Толкова ли е закъсал варненския кмет?!?

мъка...

Имам чуството, че след като падне президента, следват много кметове с оставки... Кирил кмета да ходи да скача от аспаруховия и да избави града от себе си братче....

Шапка ви свалям варненци за смелостта и гордостта, че всички покрай вас събрахме своята, ама искам нещо да ви питам: тоя ваш кмет три пъти от различни партии бе кандидат, това не му е първи мандат, как го избирате бе хора толкова пъти, имате кураж за цяла България, що тоя мушморок си избирате за кмет!?

А сега кой ще разследва и накаже учителите за политическа агитация в училище? Колко ли пари е платил Киро Алкохолика за тези плакати. Горките деца! Не ги е срам учителите!

Добре де, аз не мога да проумея, като е ТИМ-аджия, мутра и т.н. защо си го избирате тоя 100 мандата? Мазохисти ли сте, какви сте?

Факта че аз не познавам нито един който да е гласувал за него достатъчен ли ти е? Сами си правете изводите как е избран!

същият въпрос може да се отправи и относно избирането на Буда... ние българите сме си робчета, стряскаме се лесно и се купуваме още по-лесно...

И това ако не е безочие, здраве му кажи. Къде са родителите на тези ученици? Къде е инспектората? Как може така да използват непълнолетни ученици, нарушавайки всякакви закони? За да запазят властта и кокала нямат никакви скрупули и през трупове ще преминат.

родителите защо не заведат дело на тия които са ги наредили там. и децата ни замесиха.

Не е нужно дори родителите да го заведат. Прокуратурата следва да се самосезира в такива случаи. Дори родителите да "не искат да се замесват", за да не пострадат децата им, трябва съда да си свърши работата и да уволни и накаже тези нагли "треньори".

Оставете поне децата вън от зловонното блато наречено българска политика!

А що не им вържат и по една червена връзка...

Клубовете по Художествена Гимнастика спонсорирани от ТИМ заявиха, че ще изнесат в подкерепа на Бат Киро, програма с маски и бухалки пред Протестиращите :)