Коментари - Мъж простреля дете с въздушна пушка, вдигало шум (снимки) | dnes.dir.bg
назад

Мъж простреля дете с въздушна пушка, вдигало шум (снимки)

78-годишен шуменец стреля по деца с въздушна пушка, защото вдигали шум. 10-годишно момче е ранено в ръката.

Обратно в новината

Коментари - Мъж простреля дете с въздушна пушка, вдигало шум (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може стрелецът също да е от малцинствата, но факт е, че циганите от малки растат с чувство на неуважение и незачитане на чуждия живот, здраве и спокойствие! За съжаление много и от българите си промениха манталитета! Някой да вижда изход от масовото опростачаване и затъпяване на нацията!?....

Прочетох на друго място. че случката е в циганския квартал и дядото е циганин също, с турско име е.

...........имало.

Нека само да прочетем:22.40ч.станала случката.Повече какво да се коментира.Ама ако попаднело в окото му, ама било дете-всичко е вярно. А родители дали е имали?

Преди минута гледах коментари по ТВ:))))Мангалките чули три изстрела....да се смееш ли,да плачеш ли....изстрели от въздушна пушка....

на такива като тях това им се пада -нагли зли и недосегаеми изродчета -а в болницита се прави на херувим ни лук яло ни лук мирисало

Днес се стреля по циганета, а утре ще стрелят по вашите деца. Така е! След това вече ще си търсите правата, но да не се случи и някое дете да убият. А ако беше го уцелил това дете в окото или друго важно място и детето падне и умре? Много сте против циганчето и се изказвате безобразно и така давате повод на садистите и злобарите да се оправдават и стрелят срещу всекиго, защото и вие можете да пострадате.

да дойде да вика под твоя прозорец всяка вечер и да ти блъска по къщата и по вратата най0нагло нахално и недосегаемо друга песен ще запееш-заради такива като теб сме на тоя хал

TИPAMИCУ

Не бре! Като роди , да го отгледа и да го възпита като "мургавелко" и да рита по вратите на съседите. Шосле , като и докарат отрочето бинтовоно, да не пита що така бе мале?

В една друга тема казах че съжалявам защо не се прибрах с оръжието и мунициите от последния си запас през 89-та.

Един бъдещ циганин по-малко

Държавата няма нужда от тези паразитни цигани.Разходите за образувание на същества които им липсва етап в еволюцията няма кога да се върнат.Както и на всички трудещи се в чужбина които държавата е помагала със социални помощи и с безплатно образувание. Циганите се раждат вече и умират без нито един трудов ден. Към всички нормални българи се обръщам че е време да се протистира за решаване на циганския проблем защото търпението е изчерпано.

"образувание" се пише с "о" ... само за сведение... "ОБРАЗОВАНИЕ" ... идва от образован, а не от образуван ...

С тези цигани наистина нервите на човек не издържат. Разбира се не това е начинът, но питам какво правят тези сополанковци на улицата в 22.40? Утре трябва да са на училище. А и стават много нагли-дума не може да им кажеш. Законите са за всички еднакви. Къде са тези от Закрила на децата??? Спят... А и да ми вдигат шум през нощта, а аз утре да ходя на работа и да плащам данъци, а тези пиявици да живеят на помощите от нашите данъци- благодаря! Хайде стига сме се правили на самаряни. Остава и по апартаментите да плъзнат и тогава ще си намерят защитници, нали? Но има полиция, която може да помогне в този случай!

Къде са онези дето се грижат за правата на децата. Какво правят тези ..... в 22.30 ч на улицата? А къде са тези, които се грижат за правата на българите от мургавелките? Ами то му е писнало на човека, бе!!! Сто пъти ги е предупредил, но те нарочно са го правели. Да се освободи дядото!!! Веднаг!!! Глоба за родителите на мургавелките за липса на контрол и грижа.

крайно време е да се приеме нов закон за шума защото той се увеличава непрекъснато -нови музикални силни уретби , аларми на коли които пищят по сто пъти на ден, тропащи и нахални деца, нови машини за ремонти супермощни и стържещи и тресящи сградата и още много -иначе бавно полудяване и много гърмежи -все повече ще се увеличават гърмежите и ще са прави хората които гърмят защото това е терор над нервната им система който в момента не се контролира и всеки се справя както може

Да добавя: да се гласува поставяне на шумозаглушители на моторите!!!, да се забрани пускане на силна музика по дворове и градинки!!! Наистина народът постепенно, но сигурно полудява!

mISHO

Значи когато цигани бият полицаи на ги прибират, защото им се "нарушават правата"; когато полицай прави забележка пак на цигани за късане на българско знаме, същия полицай бива уволняван дисциплинарно. Обаче когато един дядо стреля по цигане, което както предполагат хората във форума, му се е "качило на главата" в час за почивка, то това е голям проблем и дядото е задържан. Бреййй. И това ако не е расова дискриминация здраве му кажи. Следователно за да има ред трябва циганина да има страх от българина. Когато средностатистическия мангал разбере, че с правата идват и отговорности и не може да си вее калпака безнаказано, то тогава вече има шанс за България.

mISHO

И внимавайте! Из форума на дир-а е пълно с цигани. Един вече ми е дал "-". Явно не му харесва, че на някои от послушното българско стадо им прави впечатление тази показна дискриминация спрямо българите.

Но ще е така, докато няма контрол, възпитание, нищо! Те така си растат, с чувството, че всичко им е позволено и не могат да разграничат досаждането на околните от собствените си удоволствия. Много интересно, ако стане обратното, дали би било новина за вас?!...

Гледайте новините бе!Дядо Сали лихваряв циганската махала стрелял по малки мангали ,Голема работа да се избият и без това са в повече!

Хора Помнете ми думата.никаква аванта не пускайте на циганите,навремето във казармата ги удрях за кеф.От това нищо не става,вземи на работа циганин да ти прави ремонт на апартамент,или къща,и ще дойдете на моето.

Взимал съм, два пъти. И двата пъти останах крайно недоволен. Май най-доволен останах от една бригада турци от разградските села. Пак бих ги наел, без да се замислям, но си намериха работа в Австрия.

Турците работят, нямат нищо общо с майсторите мангали.

Циганчето не е виновно (засега), виновни са тези, които са го сътворили за да го използват за касичка, вместо да го възпитават да бъде гражданин. И дядото също не е прав, как може да стреля на месо, ами ако го беше убил, не си ли мисли, че щеше да го лежи. А то е още дете, да му се не види. Скапана държава, без контрол, без правила, без последствия за безобразията от всякакво естество. Спрете им помощите на тези да видим няма ли да си прибират децата, когато е време.

Това е един от най-разумните коментари досега. Няма значение дали е циганче или англичанче. Все тая. Гледам от личен опит защото моето дете си играе с други деца българчета и все едно гледам маймуните в зоопарка! Е, а родителите им (българи висшисти които познавам забележете!) седят безучастно и само се подхилват отстрани. Най много да чуете някоя вяла забележка: "Ау, недей така мама, моля те" или "По-кротко татковото, по-кротко". Гледах ги че се катерят по таваните на паркиралите коли на улицата. А същевременно четем постоянно за прегазени деца от пияни шофьори без книжки, неправоспособни. Побъркана, наистина побъркана държава, побъркан народ, като на война живеем.

Маймуни са по много причини - недостатъчно време с родителите, недостатъчно площи за игра. Не може да са сврени между блокове и паркирали коли и да очакваме да успяват да изхабят енергията си. Моят се връща като прероден след ваканция на село, накрещял се на воля, натичал се. Ако вдига шум по двора ни, комшийката няма да го стреля с пушка, а ще го извика да й помогне - я да оберат овошката, я да плеви градината или да поливат заедно и докато го ангажира с работа ще му разясни защо трябва да е по - тих. За особени заслуги може да го заведе да разгледат животните по двора й. Пък на другия ден от благодарност ще му занесе мекици за закуска и ще му разказва за нейните внуци. Следващият път като му каже че е шумен, той няма да си мисли 'тази досадница пак ми се кара' защото с нея вече са приятели и имат изградено уважение и доверие. Той пак ще си беснее, но те знаят как да канализират тази енергия, пък и да го научат на нещо. Всичко опира до много търпение и внимание от околните възрастни, и до достатъчно пространство за физическа активност.

Еми, извинявам се много, ама много нещо зачестиха случаите когато някой ти вдига шум и те дразни да го гръмнеш, па било то и с въздушна пушка. Не ми се мисли само, ако законът за притежаване и използване на огнестрелните оръжия от цивилни граждани у нас беше такъв като в САЩ!!! Народът тотално изтрещя... ужас. Каква ми е гаранцията на мен, на теб, на вас, които нямате нищо общо с въпросните деца, вървите си по улицата и някой луд дядо вземе че вместо с въздушна пушка да почне да си гърми сватбарски със М242 Бушмастър? Както си минаваш оттам, в един момент - има човек, в следващия момент - няма го човека!

Пич, не е проблема в човека. Всеки си има определен праг на търпимост. Представи си, че всеки ден ти вдигат джангър под прозореца след 22 часа. Все някога и ти ще изтрещиш. Човека се е опитал (предполагам за пореден път) с добро, но келешите са станали още по-агресивни. Вярно е, че е можело да се обади на 112, но дали щеше да има траен ефект това? Просто Родителите не са си свършили работата. Това е.

Не, няма да изтрещя. Викал съм полиция и то не един или два пъти. Няма да изтрещя защото не съм маймуна, не съм орангутан, ако ме разбираш. Или горила. Орангутаните понякога изтрещяват. Аз не живея нито в джунгла нито в зоопарк. Аз живея в държава, призната от почти всички други държави по света.

Само краен либераст, с патологично робска психика, може да разсъждава по подобен, на горния, начин!

Робска е твоята психика. Моята е на свободен човек.

Българче, англичанче, американче - все тая. Учете децата си да спазват правилата. Какво прави навън без родителски надзор. Хората имат право на спокойствие след 22 ч

Точно така са постъпили родителите. Само че, кой е виновен, че единственото ПРАВО, което познават, е това НА ДЖУНГЛАТА?

Еми извинявай много, децата не са виновни. Виновни са родителите им, които постъпват по абсолютно същия начин! Наистина законите са на джунглата, никой не е прав, всички са виновни. Дядото е категорично виновен, защото заради едно или две деца които се държат като маймуни, може да пострада невинно дете. А и дори да е виновно това ли е начина то да бъде наказано??? Нали това дете като порастне ще си го върне - този път може да не е само с въздушна пушка... Това безумие трябва да спре, а не да се оправдава тоя или оня и да се обвинява друг.

Възрастен изтормозен българин се е защитил от нагло крадливо и вресливо мангустанче, кво толкова!

pegenes

Ееех, объркал е пушките, трябвало е да вземе ловната, с рязаната цев. Язък, сега ще трябва пак да ги чака на гюме.

след 10 вечерта и преди 8 сутринта ако някой вдига шум се вика полиция. а ако ти ритат вратата пак викаш полиция. то не е само като да правиш секс и после да ги нараждаш, трябва да ги възпиташ.

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ??? ЧЕТА ВИ КОМЕНТАРИТЕ И СЕ ЧУДА В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЯ!!! В СТАТИЯТА СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЕЦА!!! ЦИГАНЧЕТА ИЛИ НЕ ТОВА СА ДЕЦА...АКО КЪМ ВАШИТЕ ДЕЦА НЯКОЙ ПОСЕГНЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ПАК ЛИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЩЕ ПИШЕТЕ? И ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА СА ПО-МАЛКО ОТВРАТИТЕЛНИ? И АЗ СЪМ БЪЛГАРКА, В БЛОКА МИ НЯМА НИТО ЕДНО ЦИГАНСКО СЕМЕЙСТВО, НО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ И НАШИТЕ ДЕЦА СА НЕВЪЗПИТАНИ. НИЕ САДИМ ЦВЕТЯ ПРЕД БЛОКА - ТЕ ГИ ИЗКОРЕНЯВАТ, НИЕ ЧИСТИМ - ТЕ ХВЪРЛЯТ БОКЛУЦИ, ИДВАТ ВАЖНИ ПИСМА ПО ПОЩЕНСКИТЕ НИ КУТИИ - ТЕ ГИ ВАДЯТ И ГИ КЪСАТ, КРАДАТ ОТ ОБЩИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ И ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ НАТАТЪК? ТЕ НАШИТЕ ДЕЦА НЕ РАСТАТ В САКСИИ И ТЕ СА СЪЩИТЕ ЗВЕРЧЕТА, НО СА ПО-ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ И НАХРАНЕНИ И ЗАЩИТЕНИ. НЕ ВИ Е СРАМ!!!БЕЗСМИСЛЕНАТА ЖЕСТОКОСТ НА ТОЗИ НАРОД НЯМА ГРАНИЦА!!! И УТРЕ ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА СЪС СЪВЕСТ. МИ ВИЕ СИ ОТГЛЕЖДАТЕ ЗВЕРОВЕ - ОТ КЪДЕ ОЧАКВАТЕ ДА ДОЙДАТ СЪВЕСТНИ ХОРА?

Милена, глътни едно валидолче (по-добре лексотанче), да ти мине и СПРИ ДА КРЕЩИШ!

Крещя от безсилие... защото ми е болно, че може да има такова отношение към дете...и сега видях минусите, които сте ми нащракали...защо? Защото не ви хареса това, което ви казах ли? Естествено, че не ви харесва...и вашите деца вършат същите глупости, ама нали са си ваши - те са прекрасни. Да ама само за вас...не и за съседите ви... те са точно толкова потърпевши колкото и въпросният дядо, но те едва ли ще скочат с пушка срещу тях...

Това са Манговци - не са деца !!!

садиш цветя викаш ? и котки храниш ! а децата играят и мачкат цветята ти? сей си цветята на терасата ! междублоковото пространство не е твое ,а на дядото къщата си е негова .той пази своето , ти завземаш общото .

Не става въпрос за това, че сея цветя и гледам котки. И аз имам деца и то две, но моите деца (единият вече 25г. а другият на 14г) не си позволяват нито да газят, нито да крадат и това не ги прави дебилни. А ти с този СЕЛСКИ малнталитет, че всичко извън смотаният ти апартамент не е твое си за жалене. От такива селяни като теб София е на това дередже. И ако искаш да знаеш площите около блоковото пространство също са наша собственост и трябва да се грижим за тях и да ги поддържаме. Само, че това можеш да го знаеш ако можеш да четеш и си собственик на имо. В самият нотариален акт съшо пише че собственик и на ид.части от дворното място в което е построена сградата.

Милена, не е необходимо да викаш и крещиш. Това момче на 10 години според ромските разбирания не е дете, а мъж за женене. А , че нашите българчета са същите, спор няма, само , че аз имам 1, а майката на това "момче" има 11. Разбираш ли къде е проблема?

Уважаема Милена, Грешката на стареца е че използва пушка, па макар и пневматична. В такива случаи след първото добронамерено предупреждение следва як, ама як пердах на палавите дечица.Ако се появят техни родители - и на тях един як пердах.Повярвайте - и говедото разбира от пердах, камо човекоподобните паразити!

Да, деца са и ако са в нормална среда, има шанс да станат хора. Но реалността е различна! След някоя и друга година стават безполезни крадливи мангали и този дядо дори с картечница трудно ще се опази от тях..

В крайна сметка ние самите - цялото общество - сме отговорни за реалността в която живеем. Наистина тези деца вече няма къде да играят спокойно, няма шумоизолиращи зелени пояси около градинките или ако има такива, то там задължително се крие някой педофил. Колко от Вас оставят спокойно децата си да играят сами навън? Сигурна съм, че никой. А колкото до вялите забележки на родителите - и това съм го виждала не веднъж... Не скачайте срещу децата - те са плод на самите нас!!!

май критическата неща, а?

Добре де, защо всички скочиха на ромите? Ами ако това дете беше българче? Вие не сте ли ритали топка по стената на жилищен блок? Аз съм. И знам как издивяваха съседите. Защо никой не пита къде изчезнаха детските площадки? Защо изсичат шумозащитни пояси около жилищните блокове? Защо застрояват всяка педя земя? Защо полицията, която трябва да пази обществения ред, няма нито правомощия да се справи с проблема, нито желание да си мръдне пръста? Защо кмета, в чиито прерогативи е да издава актове за глоби, не си мръдне задника? Или това е твърде сложно за мислене!?

И го оправдавам и не го оправдавам - дете е все пак, но пък след някоя година и то ще има дете. Човека е на 78 и явно е вдигнал ръце от съседите си, а поведението на тези хора в група е плашещо. Имайки предвид и факта, за часа на играта - родителите трябва да го отнесат. Аз лично не бих си позволила да оставя децата си да беснеят навън, тормозейки хората в 10,30 вечерта. Страх ме е и за безопасността им. Малцинствата се държат нагло и това е факт, жалкото е че само това е начина за отпор.

ако беше, ама не е!

Я електората на БСП и ДПС пак в НОВИНИТЕ :)))

Ето това е Бъдещият ни Премиер след 40г.а вие Българи ходете още за гъби на избори.

Ако знаеш какви хубави гъби си набрах на евро-изборите! Ти как мислиш изборите ли ще ме нахранят или гъбките? Разбира се с пържолки! Жалко, че и пържолките не могат да се берат. От 2007 все съм за гъби по време на избори. Кво да се прави стар гъбар :)

Аз пък ходя редовно на избори и си "заработвам" по 20-50лв. А и между изборите, такива "гъбари" като теб ми изработват социалните помощи. Ха сега прецени кой е прецакания! Аз или ти???

Кажи ми за кого, бе приятел? За кого да гласувам, като всички до един са сметкаджии? А ти като си толкова просветен, кажи за кой гласува? Или ти е неудобно? С гъби поне се наяжда човек, с тези фекалии, не може.

васко

Как за кой,за Червената Буря.

Да не се гласува е най-лесно! И на мен ми е изключително трудно да правя избор за кого да гласувам в нашата реалност, но правя някакъв избор все пак и отивам до урната. Не-гласуването не води до нищо добро, напротив, става още по-зле, да не изпадам в подробности защо. Още нещо - според мен - да не гласуваш значи отчасти, че не желаеш да поемеш своята част от отговорността за бъдещето на страната. Някак си ми намирисва това на соц манталитет...

тя и сега е тяхна няма разлика между циганни и комунисти

Извинете, да не би да съм объркал държавата, това България ли е?

какво се чудиш като швед в българия бе галон, погледни се в огледалото

гледам се и затова не питам не приличам на детето от снимката и мои познати съща не приличат, а като този от снимката стават все повече, та затова питам...ако не разбираш български, може би си като този от снимката

Като го гледам така сигурно е вдигнало много шум докато е крадяло...

много са черни тези шуменци, всичките ли са такива вече?

Какво се чудиш,да не би българите да са бели,руси и синеоки...

но бяха повече от ромите, сега всяка първа новина е свързана с тях...те са повече, вече е ясно

Родителите на децата да понесат последствията за нарушаване на спокойствието след 22:00. Келешчето може да се държи както си иска, а като го накажеш "ох леле ама аз съм дете".

Защитавайте ги Българи циганите,но във един репортаж,ония ден от Унгария,във връзка със как били минали там изборите,един мазен дебел грозен Циганин каза,след 30г Българията ще е наша.

Аз искам да попитам този 78 годишен раздразнителен човек колко пъти събра тези съседски деца /очевидно са съседски, независимо от етноса/ на по бисквитка и им обясни как да се държат след като се стъмни. Колко пъти ги привика да им почете от някоя книжка или да ги накара да му изпеят нещо ? Децата на тази възраст са пластелин в ръцете ни и единствено от нас зависи как ще го моделираме. Може да ни е до болка трудно, но трябва да започнем отнякъде. И това някъде не е стрелба по дечица, защото злото и агресията не раждат уважение и добродетели.

Сега дечицата ще станат още по-нахални, защото знаят, че на дядото не му издържат нервите и вече няма пушка. А дядото няма изобщо да се сети, че може да пробва и с добро - той е прекрачил границата вече.

Това, за което говориш е точно работа на родителите, която очевадно не е свършена.Този човек има ПРАВОТО, както всички останали на почивка след 22 часа. Не оправдавам стрелбата с пушка, но явно тази случка не е от първите. Колкото и да имаш здрави нерви, има предел, който всеки човек преминава.

При обстановката в държавата, подобно отношение, което се мъчиш да внушиш, четейки наобратно правилата се счита за проявена слабост от страна на потърпевшата страна. Така, че тук контекста е съвсем друг. Единствено стареца не е трябвало да стреля по децата, а да се обади на 112.

ти страдаш или от инфантилност или от деменция , зависи от възрастта ти

Да ги събере на по бисквитка? Да им поговори? Да ги понаучи на обноски? А може и пенсията си да им предложи- щото те така или иначе по някое време ще дойдат да си я вземат. Кузмане, Кузманееее, ти май циганин наживо не си виждал- иначе нямаше да пишеш подобни безсмислици!

Тези деца не са на дядото, а на родителите им. И разговори на по бисквитка или четене на книжки не са задължение на този дядо, не е мое или ваше задължение, а на родителите. Ако всеки почне да възпитава чужди отрочета, родителите съвсем ще забравят, че имат деца и задължение да ги възпитават.

Възпитанието на децата е задължение не само на родителите, то е дълг на обществото. Поведението на циганите-разбойници е пряк резултат от повсеместната немара, простотия, лакомия, агресия и бабаитлък , обхванали целокупната ни нация. На нас все някой ни е крив и никога ние самите ! Толкова ли е трудно когато видим, че едно неграмотно и оскотяло семейство нехае за децата си, да подадем ръка на тези деца доколкото можем. Защото със сигурност няма да насочат пушка срещу подадена ръка. Отвикнахме да мислим и да бъдем хора, за това и го докарахме до настоящото дередже.

"... Децата... признаха днес, че наистина са вдигали силен шум и ритали топка ПО СТЕНАТА НА КЪЩАТА. Преди да стреля, дядото НЯКОЛКО ПЪТИ излизал на прозореца да им се кара ..." Изкарали са човека извън нерви. На 78 годишен човек кратуната не е така празна и податлива на шума както на 20-годишен чалгаджия. Деца, деца, но често децата са особено жестоки към по слабите, както и към вече немощни възрастни. Ритали са топка в стената на къщата му, след това са ритали по вратата му. Направо са си търсели белята, и то много упорито. Колко от нас биха се радвали и усмихвали любезно на такива "деца"?

Все пак, поведението им не може да стане причина за саморазправа, не мислиш ли? Дядото, като не може да се справи с дечицата (това едва ли е първия такъв случай с тези дечица и този възрастен мъж), да повика кварталния или да помоли за съдействие други органи на реда. Все някой ще му влезе в положение.

LeGrandTulup

Прав си, саморазправата никога не е решение. Сигурно е бил толкова силно афектиран от наглостта на децата, че не се е сетил за нищо друго.

а твоят собствен дядо навремето щеше да те ошамари лично ,ако се държиш така със съседа си !

Въобще не съм сигурна, ако повика кварталния - дали това ще помогне.

Това, че са деца, не пречи да са и мъчители. Примери за деца, които късат крилата на мухите, давят котки или бият кучета колкото искаш. Тези са тормозили възрастен човек. Аз не бих бил толкова великодушен към тях.

Изобщо не иде реч да им се усмихваш любезно и да имеш търпение към тях... естествено е да им се скараш. Те нямат място на улицата по това време, но да стреляш по дете е безобразие. Винаги може да се намери друг подход.

Знаеш ли от къде идва израза "Да ти насолят задника?" Едно време пъдарите стреляха по тези, които крадат грозде или череши със сол с ловна пушка. Това не може да те убие, но не можеш и да седнеш поне 3 дни. Не съм го изпитва на гърба си, но лично съм виждал синкавите резултати. Подобна техника за озаптяване никак не е нова. Добре е да се стреля по хора, които са повярвали, че са безсмъртни и безнаказани. Много помага.

Аз предлагам за тези родители, които са оставили децата си безпризорни следната награда - в продължение на 6 месеца всяка вечер от 22 до 2 след полунощ да се подлагат на шумова терапия от съчетание на думкане на топки, крясъци на деца и ритане по врата. След това да отидат и да подадат жалба срещу човека, стрелял по децата. Ако дотогава не са ги застреляли самите те ;-)

Не мисля, че ще подейства тази терапия. Това са цигани, тях им е в кръвта да вдигат шум.

Добре де, тези от снимките имат права, а 78 год.човек няма ли право на почивка? При това първо е предупредил, а те ходили да се карат с него.......

След като има назначен срок за изборите наесен, всеки гласоподавател да си припомни всички подобни случаи, когато се чуди за кого да гласува.

За хулигански прояви от малолетни, родителите им да полагат обществено полезен труд. Дупетатите да се замислят по тоя казус!

те дупетатите, като се замислили по казусите?! Ще се сецнат. Не барайте избранниците си!

Добрютро България! Тепърва ще берете плодове - само гледайте!

Днешните деца са убедени, че понеже са деца, всичко им е позволено. Не са длъжни да се съобразяват с никой, обратно - възрастните трябва да ги толерират, независимо от това, какви нередности правят. Жалко за дядото, ще го съдят за опит за убийство може би, пък за родителите, дето оставят децата си по нощите навън едва ли ще има последствия.

"Деца, които снощи били с Евгени, признаха днес, че наистина са вдигали силен шум и ритали топка по стената на къщата. Преди да стреля, дядото няколко пъти излизал на прозореца да им се кара. " Часът на "играта" е около 23.00, децата са на по 10-на години, без родителски контрол ... В заключение: каквото повикало, такова се обадило!

Деца играят вън докъсно откакто минахме на лятно часово време. Светло е до 21.30, родителите пийват биричка в кварталните кафенета или по терасите, няма да им се пречкат дечурлига,я! А сега и с това световно по футбол..........Деца са навън до среднощ.

А интересни,защо не се вдига такъв шум,когато някой циганин обере пенсионери,или убият Българче.Не трябва да им се дава аванта,иначе ще ти се качат на Главата.То се е видяло че Българинът никой не го Брой за нищо,прегазват ни на улицата като куче,убиват ни,ръгат ни със ножове,и никакво правосъдие за виновните.Малко му е било.

Абе, ти добре ли си ?

Полицията да си гледа задачите, профилактиките и да всява респект. Местните "шерифи" трябва да познават всеки един гражданин от поверения им квартал, да съблюдават за спазване на обществения ред. Следобяд от 14:00 до 16:00 ч. и вечер след 22:00 ч. не трябва да се вдига шум. Обществото е изнервено с ежедневни дразнения от всякакъв тип.

Референдум: -Да ги обявим ли извън закона ?

Та чий орехи са брали тези, дето ги е прострелял?

Верно ли?! Деца играят в 22.30! Как така 10 годишни деца са навън сами в десет и половина вечерта? Без родителски надзор. Как така вдигат шум пред къщата на човек, който иска и има право по това време да си почива. Кажете, че са цигани, които са вдигали шум и след като човекът им се е скарал са отишли да му викат пред вратата или да се изпикаят или някоя друга мизерия да направят. Глоба на родителите ще има ли, че толкова малки деца са били на улицата? Полицията вместо да арестува за въздушна пушка, да вземе да потърси сметка от родителите, а? Защото така са оставили населението без защита от тази напаст, че вече на хората им е писнало и стигат до саморазправа. Хрантутници! И цигани и полиция в повечето случаи