Всеки месец 86 майки изоставят децата си

Всеки месец 86 майки изоставят децата си на грижите на държавата, показват данни на Агенция за социално подпомагане (АСП).

Обратно в новината

Коментари - Всеки месец 86 майки изоставят децата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това че си живял на запад, значи че си комунистическа номенклатура.Такива като теб и цялата червена ИЗМЕТ плюят против България и Българите.Ти си един червен комунопитек...

Такива КОМУНОПИТЕКИ,КАТО ДОН АМИЧИ(СЪВЕТСКА ПОДЛОГА),ДА ДАВАТ АКЪЛ НА КУБИНСКИТЕ,ВЕНЕЦУЕЛСКИТЕ ИЛИ СЪВРТСКИТЕ СИ БРАТЯ.

Да имаш домашен любимец, куче, ти искат жилищна площ 12квм, а да гледаш деца, разбирай циганета може неограничен брой в кашон!!!! Да ви такъвам еврогейските ценности!

цигански истории

команиЗки истории, на команягите. Навремето заселваха виетнамци, индийци, бангладешци, африканци - сички помним африканците които идваха тук за безплатно образоувание а после незнайно как се уреждаха с пашапорти и брак с бела девойка. Аре да не бехме го гледале тоя филм веки...

Жалко за децата, макар и циганета! Имам предложение да ги дадат на Боко, Цоко, Цацаров, Цачева, Десито, Румето, Ментето, енергетичката, Горанов....Въобще на всеки гербераст-педераст и лъжепатриот по две - три за осиновяване и отглеждане! Имат си еврофондове, магистрали, суджук.... , да напуснат страната! А нас да оставят на спокойствие!

ЕС изсипва милиони евро за подобни програми. Къде отиват парите. Това което е направено е частица от това което би трябвало да се направи с тези пари.

Циганската мафия ги краде с мълчаливото бездействие на държавата

Че циганската мафия краде е ясно, аюа и българската не ий отстъпва....

А днешната младеж е толкова малоумна-не тренират,кекави са децата !Ужас с една дума !

защо не предлагат по 1500 лв за доброволна кастрация/вазектомия на хората. много от братята и сестрите веднага ще са готови... а резултатите положителни за всички в дългосрочен план...

Жалко за децата, макар и циганета! Имам предложение да ги дадат на Боко, Цоко, Цацаров, Цачева, Десито, Румето, Ментето, енергетичката, Горанов....Въобще на всеки гербераст-педераст и лъжепатриот по две - три за осиновяване и отглеждане! Имат си еврофондове, магистрали, суджук.... , да напуснат страната! А нас да оставят на спокойствие!

Защото няма законност в страната, затова сме на това дередже. Да се спрат помощите за циганите, никакви социални, щом не работи, няма да яде. Като иска деца, да си прави сметка как ще ги гледа, а не аз с моите данъци, да ги изхранвам и да се чудя аз как да си гледам децата. Понеже детските са само за "бедните", ми то с 390 лв. на човек как се гледа семейство? Ама иначе - богати.... Като си изостави детето, никакви помощи цял живот! Да видим тогава дали няма да се редуцира тази статистика!!!

Ако имаше държава, щеше да застави подобни "майки" да работят, за да им хранят други хора отрочетата, които са изхвърлили на сметището! Не искат да се грижат те за детето си! Добре! Друг ще се грижи, но ще трябва да плащаш за това, защото за отглеждането на детето се правят разходи! От нашите пари! Същото се отнася и за т.н. бащи! И никакви социални помощи без работа и внасяне на пари в социалната система! Стига сме издържали цигани-паразити в държавата!

незнам дали дали да работят,ама е добре да ги застави ,да НЕ раждат...

През 1972 г имаше циганета в наща рота.Едно от циганетата(от Кюстендил, викахме ма МАНКАТА), та то пееше:ИСКАМ МЪЖО ИСКАМ, ПОВЕЧЕ ДЕЦА,ТОДОР ЖИВКОВ ДАВА 500 лева..... ИСКАМ МЪЖО ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДЕЦА ЗА ДА СТАНА МАЙКА НА КВАРТАЛ МЕЧТА.... ТАКА ЧЕ Е ЯСНО,КОЙ РАЗВЪДИ ТОВА ПЛЕМЕ....

Променете семейния кодекс и закона за осиновяване. Дайте шанс на тези деца да имат истинско семейство и хора, които да се грижат за тях, да ги обичат и да им дадат шанс. Защото сега ги връщате в мизерията, само отчитате дейност и хвърляте пари на вятъра! Като върнете детето на т.нар биологична майка или го настаните в приемно семейство, не решавате проблема, а само залагате и генерирате следващите проблеми. Мизерията ражда мизерия. Трябва радикално решение, не помощи и разговори с психолог

Всеки месец 86 психично болни изрода практикуват постродилна контрацепция.

Секи месец, властта насърчева точно това поведение - полицията си затваре очите за проституцията, а властта покрива резултата со цоциалки и преференции за точно определени удобни за тех ора, и под заповеТ се насърчева размножаването на циганите за ваша сметка, организирано. Никва липса на контрацепция е това - а нарочно размножаване. Сички имът достъп до контрацепция, и ако искът, я ползвът. Прублемата е, че саму българките са стерилизирани и дори пак си употребевът контрацепция, тека им е всаден страха от бременност и гледане на дете. И другите са си открито насърчевани да не се пазът дори. Цели цигански квартали масово предлагът и българки и циганки за проституция. Циганките раждът след това, защото знает, че сводника ке им осигури държавни цоциалки, и това става с участието и на полиция, и на властта, и на цоциалните работници, и сички знает, и сички виждът, ама се правите и тука, и насекаде, куманягите. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ, НИЕ ДА НЕ СМЕСЛЕПИ!

Циганите раждат и изоставят, защото обществото им позволява.

Не оПществото (гледай тука дали оПществото позволева!)... а УПРАВЛЕВАЩИТЕ КУМАНЯГИ. КОЙ УПРАВЛЕВА - Б.Б ЕДИН КУМАНЯГА, КОЙТО НИКОГА НЕ СИ ФЪРЛИ ПАРТИЙНАТА КНИШКА! И играе театро, а па ние па как му верваше.

Кой бе, кой им дава жилища, цоциалки и им осигурева социални работници бе! ОПЩЕСТВОТО ЛИ БЕ! КОЙТО Е НА ВЛАСТ ГО ПРАВИ БЕ! А КОЙ Е НА ВЛАСТ БЕ! Я ГЛЕДАЙ ТУКА КАК СЕ ОТНАСЕ ОПЩЕСТВОТО - ДА НЕ БИ АС ЛИЧНО ДА ОДИМ ДА ИМ НАСТАНЕВАМ ЦИГАНСКИТЕ БЕБЕТА ПО ЦОЦИАЛНИ ДОМОВЕ БЕ! ТОВА СТАВА С ПРОТЕКЦИЯ БЕ! ПРОТЕКЦИЯ ОДГОРЕ БЕ! НАРЕДЕНО Е, И НЕКОЙ ВАДИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ, КОИТО СИЧКИ ПЛАЩАМЕ! АРЕ СТЕ ЗАМАЗВАЛЕ ПРУБЛЕМ,А КАКВО СЕ ПРАВИТЕ КУМАНЯГИТЕ, БАШ КУМАНЯГИТЕ СИ ГИ РАЗМНОЖАВАТ И НАСЪРЧЕВАТ! ДА НЕ БИ АС ДА ОДИМ ДА ГИ ПРОДАВАМ В ПРОСТИТУЦИЯ И ПОСЛЕ ДА ИМ НАСТАНЕВЪМ БЕБЕТАТА ОТ КЛИЕНТИ ПО ДОМОВЕТЕ! КОЙ ГО ПРАВИ ТОВА - ЦЕЛАТА ВЛАСТ СЪДЕЙСТВА - ПОЛИЦИЯТА ГИ ПАЗИ, ПАРИАМЕНТА ГИ ЗАЩИТАВА, ВЛАСТТА ИМ ПЛАЩА ЦОЦИАЛКИТЕ, А ЦОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ ГИ ОБСЛУЖВЪТ - КЪДЕ ВИДЕ ТУКА ОПЩЕСТВОТО БЕ! ТОВА Е ВЛАСТТА БЕ! КУМАНЯГИТЕ СА НА ВЛАСТ, КУМАНЯГИТЕ ГО ПРАВЪТ БЕ!

Точно това е подвеждаща информация-нещо като ,,средната заплата,,Необходима е точна статистика по етнос,социален статус,семейно положение,групи причини за изоставянето.Само тогава могат да се вземат адекватни мерки.Има случаи когата е по-добре децата да се отнемат временно и дори да се стерилизират умствено непълноценните майки.Не бива и да се дават за отглеждане българчета на друг етнос.

Тази сутрин идиотката, която води сутрешното предаване на БНТ "прочете", ч "всеки ДЕН " СЕ ИЗОСТАВЯЛИ по 86 деца. огткъде бнт се снабдява с такива де били.

но допринасят да не се отчита катастрофално намаляване на раждаемостта! това е проблема в България: размножава се изметта

е "светлото европейско бъдеще".Наздраве за евроатлантизма, за гей браковете и третополовите държави-членки.

такова чудо (86 на месец !) ,преди 89 г. не е имало със сигурност .

"Тодор Живков" плащаше по 500лв. за изоставено дете! Така че преди изоставянето се заплащаше и изоставените бяха хиляди! Сега пък плащат на тролове да ръсят простотии и лъжи.

абе почнахте да лъжете повече и от мургавелите !може би си мислите ,че не сме живяли по времето на тж ,но се лъжете !

А от какъв етнос са тези майки, готови да изиставят бебето си, които получили материална подкрепа, размислят и се прибират у дома с детето? .... Малко театро и хоп- придобивка, а догодина с новото чаве пак същото ...

"През миналата година социалните са спасили от изоставяне 2057 "българчета". Ай, хаирлия да е, че тез мургавелковци са генофонда на бъдеща, древна Бльъхария.

Тези т.нар. "майки" съвсем очевидно не са в състояние да се грижат за децата си. В такъв случай би трябвало да им се отнемат и да се дадат на семейство, което да е в състояние да ги осигури. Семейство в смисъла на Истанбулската конвенция, разбира се. Все пак интересите на детето са най-важни, на "майките" майната им. Както се прави в Европа между другото

И бес твойта благословия, циганите си го извършът секи божи ден. Са си спомним за великотърноФския случай на циганско семейство, което системно е продавало двете си момченца на западно-европейски педофили. Не помня как се беше разкрил случая, но се оказа, че родителите системно предлагали децата си на педофили. Тогава помня, че неколко дни не можах да ям, имах главоболие и ми беше лошо, щото се случида прочета детайлите как точно момченцата са биле предлагани и какво точно са вършели, в клукарска медия, да не беше 24 часа? абе губи ми се, и още ми е лошо като си спомним.

никой не трябва да се грижи за тази измет! тази зараза трябва да се изчиства още с появяването си!

КАКТО ВИЖДАМЕ, ДЪРЖАВАТА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОИТЕ ДЕЦА И БЕЗ ВСЯКАКВИ ДЖЕНДЪРИ И ЦАРИГРАДСКИ КОНВЕТЦИИ. НИЕ НЕ ЕСКАМЕ ДРУГИ ДА НИ УЧАТ ПО КАКВИ ПРАВИЛА ДА ЖИВЕЕМ В НАШИЯТ ДОМ БЪЛГАРИЯ. ЩОМ СМЕ НАЙ ДРЕВНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА, ЗНАЧИ ДОБРЕ СИ ЗНАЕМ И ВЪРШИМ РАБОТАТА. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

господине ,вие имате явно психическо отклонение от нормите . вземете Библията и прочетете малко от нея ,има я безплатно в нета !

АНТИЗЛОБАР, АКО НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ СЕ ОТНАСЯ ДО МЕН, МОГА ДА ТИ ОТГОВОРЯ СЪС СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ. ДОСТА ГОДИНИ РАБОТЯ В РАЗНИ ДЪРЖАВИ. ПОЛЗВАМ 4 ЕЗИКА И ИМАМ ДОСТА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ В ЖИВОТА. АКО НЕЩО НЕ ТИ ХАРЕСВА, МОЖЕ БИ ТОВА Е ИЗОСТРЕНОТО ЧУВСТВО ЗА НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО. НЕЩО ДЕФИЦИТНО В БЪЛГАРИЯ.