Коментари - Над 20 деца от ”зелено училище” със съмнения за натравяне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зелено училище+ на заетост на хотел и изчистване на останалите хранителни продукти. За децата полза - никаква. Само грижи и безпокойство за родителите!

Жал ми е ,като чета просташките коментари,на хора които се водят мой сънародници т.е.мой събратя....просташки коментари изпълнени с псувни и лишени от краен смисъл....хора които не знаят на кой свят са коментират...а останалите си мълчат и се спотайват.....обществена тайна е, че здравните инспектори са абсолютно беззащитни пред собственици на заведения и хотели...съответно и нищо не се прави за да се затвори дадено заведение...за заготовчици на храната се назначават хора който нямат и 8 .клас завършен...никой не ги проверява....те никога не си мият ръцете след като ходят в тоалетната....и съответно следват зараза след зараза...пълна мизерия

сега...!!! преди тридесет години нямаше ,,безсилие,, ...трепереха като лист всички проверявани...!!! няма ...държавност,,...!!! сега сме едно чикаго през триисетте ...!!! ,,ал капоне,, командва ...!!!

Те децата вече получават масови натравяния от всичко различно от телефон и компютър.От слънцето,чистия въздух,от вода,която не им е продадена и други.

Мъчно ми е ,че след всички усилия от наша страна да угодим и на фирмите и на учителите и на директорите рожбите ни са подложени на такъв кошмар! Всяка година едно и също!

Преди малко Тереза Мей съобщи че има твърди доказателства че Русия и в частност Путин имат вина!!! В кръга на майтапа, дано се оправят бързо дечицата, а виновните да си понесат последствията!!!

С лека ирония но, да се провери дали няма английски шпиони/имат имоти в Банско и Добринище/дали не са сложили нещо на децата.Да се изгонят 10 бр. дипломати от английското посолство и ЕС да се солидаризира с нас .

Печалбарството и арогантността на нашите "съвестни" хотелиери и ресторантьори удари дъното! Претоплят стари, развалени манджи и дават на деца, е то няма такава алчност!!Отдавна не стъпвам в ресторанти, защото винаги имам проблеми!! то не останаха съвестни такива, които да държат на реномето си и на имиджа на заведението.Ами показно е и в предаването на Манчев - Кошмари в кухнята какви помиярници, какви храни сервират нашите хора!! Но това с деца, ами те нямат ли деца, внуци, че отравят децата!! Къде е контролът, къде са институциите, за какво им плащат да дремят по бюрата си!! Извратено!

Стига с тия т.н. "зелени училища"! Това са си екскурзии тероризиращи родителите да плащат за неща. които не са желани от всички. А преподавателите взимат комисиони от фирмите организиращи екскурзията. А децата, които не са на т.н. "зелено училище" са наказани с учене по същото време и едно ( какво ли учене е това от няколко души в клас???) и едно "по- специално" отношение от учителите след това, понеже родителите са отказали да платят за кефа на даскалите!

ще разбия мутрата на някой учител? Всяка година се организират екскурзии до Париж в учебно време за скромните 800 лева.Децата на неплатилите учат през това време, а след това на родителски срещи децата се делят на "ходили на екскурзията" и други. Темата на родителските срещи е колко добре са си изкарали на екскурзията и какви бунаци са останалите дето не са се записали.Въпросът ми е : КОЙ разрешава екскурзии в учебно време и по какъв начин се отчитат часовете, които ходили на такива екскурзии са загубили ? Също и как се формират заплатите на придружаващите учители, на които освен, че всичко им е безплатно( платено от парите на учениците) , вероятно получават и пари от фирмите организатори? В тази връзка ако напоследък зачестиха случаи на хора биещи лекари нищо чудно да зачестят и на хора биещи учители!

Е, то това си е от време оно. И преди 20-25 години зависеше кои са ти родители, къде работят: какво може да намаже даскала. И от това се определяше отношението към децата. Благородна професия било. Светци с крилца.

яли са вчерашни кифтета с новичок ! путин лично е участвал !

Е ако не се пробута гранясалата некачествена храна на деца, ще се пробутана пенсионери, то е ясно. Как пък веднъж не доставиха такава храна в Народното събрание!

Ти пък, всички памперси са продадени преди утрешния ден. Пък и в НС си вони отдавна та няма за какво да ги натр....

Еййййййй писна ми! Всеки път едно и също! Зеленото/синьото/бялото училище се превръщат в повръщалник!И след това......НИЩО!!!!Едно голямо нищо.....В тази държава всичко е наужким....Това социално подпомагане,лечение,мероприятия от училище-всичко е наужким.Едни фирми вземат пари-проверете т.н "конкурси" за избор на фирми при тези"мероприятия".Всяко училище всеки път си е харесало определена фирма,разпределени са по училища,всички са доволни... Така е и със снимките за календари в детските градини,албумите за учениците...ВСИЧКО!Да не изброявам... Писна ми!