ЕК иска повече мерки за закрила на децата мигранти

Европейската комисия призова държавите членки да засилят мерките за закрила на децата мигранти, особено на непридружените.

Обратно в новината

Коментари - ЕК иска повече мерки за закрила на децата мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някога казваха за хлебарките-една ходи,сто води.Сега така е и с емигрантите-всяко непридружено детенце ще доведе сто роднини в тъпата Европа.

Е-С, едно не разбира, че всеки ден, всеки изминал месец, отива към края си, когато ще дойде момент в които Е-С няма да функционира,а хич не ми звучи сериозно, един потъващ кораб в средата на океана , като Е С да е в състояние да ме спаси от удавяне, той дори няма и спасителен пояс, а да не говорим за лодки !

"Всеки трети кандидат за убежище в Европа е дете" Хахахаахахахаха, добра смешка! И ислямът е религията на мира, нали така? ;) Колко бижанци е приела Саудитска Арабия, и защо никой не го е грижа за това?

ОТ ДУПНИЦА ЕДНО ЦИГАНЧЕ НА 12Г.СЕ ОБЕСИ,ЗАЩОТО ГО КАРАХА ДА СЕ ОМЪЖИ.А ТО Е БИЛО ДОБРА УЧЕНИЧКА И НИКОЙ НЕ МУ Е ПОМОГНАЛ ДА СЕ ИНТЕГРИРА.ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ МОЖАХТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЦИГАНИТЕ,А НАПРОТИВ СТАНАХА ПО ЗЛЕ,А СЕГА НЕ САМО НИ ОБИРАТ ,А НИ УБИВАТ.

Важни са нашите деца а чуждите си имат страни и родители.

Ъхъм. Пък според официални данни на Швеция и Великобритания, около (но над) 70% от непридружаваните деца бежанци след медицински изследвания (основно рентген на зъбите) са се оказли на възраст между 20 и 30 години. Рекордът се държи от един африканец - човекът е непридружавано дете, а косата му била побеляла от ужасите в Африка... След разследването се оказал на 45 години. А пък в Германия, повечето от извъшителите на сексуални нападения - мигранти са именно (по документи) непридружавани деца.

Невероятно ,не предполагах ,че мирогледа ми,с който съм се родил ,израсъл , изградил в десетилетия ,така ще се промени на 180 градуса на стари години и всичко това през последните няколко години ... Няма да споменавам ,че ще ме изтрият .... предполагам ще ме разберете ,защото същото изпитвате като ...мене ...

Като българи сме длъжни да подсигурим живота и здравето на нашите деца. Децата от Африка и Азия са грижа на техните родители, и техните държави. И немците разбраха, че малолетните мигранти са най опасните. Идва първо 18годишният, който се представя за 15 годишен, и веднага подава заявление за пристигане на семейството му. Скромно споделя малката подробност, че имал САМО още 5 братя и сестри. И цялото домочадие ляга на издръжката на държавата. Както една немкиня сподели, че не може да намери място за детето си в детска градина, защото 80 процента от местата са запазени вече за мигранти.

Да ви евам и ЕК-то и НАТО , и Брюксел ...и Юксел ...на Меркел "мигрантите" да я опънат до тирантите ... Боклуциии... Вън от еврогейската Европа... Вън от НАТО !

gonzales

като знам, че мюслитата имат по 4-5-6 дяца какво се случва ? към всяко дете може да се присламчи по един възрастен роднина и ние трябва да ги приемем понеже на ЕК така и изнася. по тази логика с едно дете може да довтаса и един талибанец, бъдещ терорист. ай да ви е.а мамицата еврогейска ... кога детето порасна и почна да разбира , че в европата се живее добре на чужд гръб? та и пропътува пътя в правилна посока. тия деца са вундеркини :-)

"децата мигранти" всъщност на 90% не са деца, а 99% не са никакви мигранти. Почти всички се пишат такива заради парите и привилегиите. Струват на европейците по 5250 евро месечно! Това е официалната цифра, официално инфо : Bundesverwaltungsamt. Гаврата с европейците, по всички параметри е едно много болно, анално извращение..

България е страната на Българите.. Малките Маймуни, слонове, малките гущери, арабчета, афганистанчета, сирийчета НЕКА да бягат из Азия и Африка... Тук, дойдат ли такива ги убиваме, както убиваме всякакви Зарази, нахлуващи от урция- ПСИН, Ебола, Шап, Птичи грип, Маркански Скакалци и други вируси и бацили..

Деца мигранти = бъдещи главорези.

EK да каже къде изчезват децата мигранти и как ги ядат и пренасят в жертвопреношения! Cамо за миналата година са изчезнали над 6000 деца мигранти след като са пристигнали в западна Eвропа и са били "поети" от и разни и безобразни HПO-та и асоциации на сатаниста Cорос!

ЕВРОИДИОТИ, В БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНА ЗАКРИЛА ЗА ДЕЦАТА И ТЯ Е ЗА НАШИТЕ ДЕЦА БЪЛГАРСКИТЕ-----ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОПАГАНДА ОТ ВАША СТРАНА ! ТАКАВА ЗАКРИЛА, ЩЕ ПРЕДЛАГАТЕ НЕ В НАШИЯ ДОМ, А САМО В ВАШИЯ ДОМ !

ВСЕ ЕДНО АЗ ДА КАЖА НА ГОШО : ЕЛА МИ ГОШО НА ГОСТИ, А КОГАТО ДОЙДЕ ДА ГО ИЗПРАТЯ В СЪСЕДНАТА МАХАЛА НА ГОСТИ ПРИ КИРИЛ ИЛИ МАРИАН ДА РЕЧЕМ!

"През изминалата година в страната са влезли 6572 деца,"... Данни на Държавна агенция за бежанците (ДАБ) за 2016 г. Същата тази ев(пор)ейска комисия днес в доклад отбелязва, че България, Хърватия и Словакия приемат твърде малко мигранти.България е приела 29 кандидати за убежище при подадени 310 молби. Нашата страна е обещала да вземе 831 кандидати и досега е изпълнила три процента от това обещание. Тогаватия деца какви са? България не им ли е дала убежище? Само с тези деца България - 6572, при обещани 831, това какъвпроцент е бе, евродебили???

То нали нашите деца сме ''запазили и закриляли'' та сега вече и на емигрантите ''децата'' да гледаме... Повече от половината т.н. деца на емигранти по всякаква логика няма как сами да тръгнат и да стигнат до където е ама нали нито имената им знаете на навлеците защо да не си вземат едно две деца да ви покажат..