Жертвите на маниака със спринцовката вече са 15

Полицията все още издирва мъжа, който боде деца със спринцовка в София. Регистрираните такива случаи са вече 15, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на маниака със спринцовката вече са 15 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора моля ви хванете го много ме естрах й бих искала даже сам да го хвана моля ви СТРАХ МЕ

Жертвите на маниаци са 6 милиона ама кой да ги погледне като няма спринцовка?

Da se stegnat VSICHKI naj-veche sasedite. Ne moze da ne sa go vizdali! A njama li i njakoj umen-ami napravete mu klopka -tolkova li e trudno!? TRJABVA i to skoro da bade hvanat!!! Pazete si decata!!!

ТОЗИ МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА ЕДИН БОКЛУК-ПЕДОФИЛ-РУМЕН ОТ БЛ.202 В ОБЕЛЯ,КОЙТО ПРЕДИ ГОДИНИ ПРИЧАКВАШЕ МАЛКИ ДЕЦА В 90-ТО УЧИЛИЩЕ В ЛЮЛИН,ДОКЪТО ЖЕНА МУ ЧАКАШЕ ВТОРОТО ИМ ДЕТЕ И МАРГАРИТА МИХНЕВА ГО БЕ РАЗКРИЛА И ГО ДАВАХА В ПУКАНКИ.АКО МВР Е БЕЗСИЛНО,ПОТЪРСЕТЕ МИХНЕВА.ТЯ Е КАТО ХАЛА-УНИКАЛНА ЖЕНА,КОЯТО НЕ СЕ СПИРА И ПЛАШИ ОТ НИКОЙ И НИЩО.

Аз Цветан Цветанов -мивистър на вътрешните работи на България -тържественно обещавам сумата от 10 бона за този който залови този идиот.

в мвр се говори, че НЯМА доказателства че има такива инциденти и никой от съседите не е чувал и видял негов познат лично да е чул за такъв инцидент

Edni 6te go hvanat, drugite 6te go pusnat za jalost.

Този психопат едва ли използва при нападенията си стерилна спринцовка, което означава, че последствията може да са много сериозни. Не искам и да си представя, че нападателят например може да е болен от СПИН и е решил да зарази и други хора от отчаяние и злоба. Няма съмнение, че залавянето му трябва да е СПЕШНО!

Против насилието съм и не мога да си представя да нараня човек... Педофил обаче убивам без да се замисля. Бих мъчила такъв изверг докато имам сили...

ako go hvana tejko mu na toq.

Нямал за цел да зарази децата със спринцовката!!!!Дали си мие ръцете преди манипулацията, дали разопакова пред детето нова игла и спринцовка, дали ползва памук със спирт, а какво инжектира...

Дано го хванат по бързо този нещастник и ако чете какво се пише за него да се моли да попадне в ръцете на полицайте а не на хората защото попадне ли там няма да остане Заслужава да го режат къс по къс

Да се въоръжим и да го размажем!!!

Тоя като хванат як бой му требе със върбови пръчки и после влачене из витошките поляни с лада нива

Съвет към полицайте:проучете местата на нападенията,разберет защо е избрал именно тях.Близко ли са до дома му или избира места,където никой няма да го види.Щом е сериен намерете какво свързва случайте.Гледам едно криминално сериалче и съм станал голям спец:)

защо не качвате коментарите

ало предупреждавайте децата си не ги оставяйте без надзор това е важното . мойте деца са вече над 30 год. когато бяха на 5 . 6.7. преди толкова време съм ги предупреждавала да не разговарят с непознати да не се качват при непознати да не вземат храна от непознати сега като четат и гледат си спомнят за тези наши разговори преди толкова време и се чудят как при сегашния живот толкова напрегнат объркан родителите са толкова безхаберни.

Абе това са пълни глупости за да плашат хората. Интересно защо МВР и будните граждани проспиват извращенията и ,,нежните'' насърчавания към неморално ( тоест пагубно за добруването на обществото) поведение, които бликат от медии, реклами, филми и публични личности?

Да се моли полицията да го хване преди мен щото иначе в новините ше кажат за още един прегазен от метрото!

Абе накрая ще го хванат ,лошото че много изроди се навъдиха.А като го гепат ....нема страшно от второ РПУ си знаят работата.Преди няколко години имаше пак в Надежда и Банишора некакъв педофил който томозеше децата и не излезе жив от ареста на второ.

дано да го хванат този изверг и да го тикнат в затвора

Полицията трябва да го залови- как тя си знае. И да даде право на родителите да се саморазправят с изрода. Какво са преживели родителите само те си знаят. Не е нормално децата да не могат да излязат пред блока и да играят, не може родителят да осигури 24 часово наблюдение над детето. Повечето случаи на нападение стават след прицизно проследяване на детето като е само и е в непосредствена близост до дома си. За такива трябва да се върне смъртната присъда и да не се съобразяваме с никакви ЕС и други измишльотини , а да си прилагаме крумовите закони.Ако това се случи с моето дете не ме интересува нищо- !Ще го обезобразя че да не може нито да вижда ,нито да чува, нито да яде, нито да държи с ръцете си нещо ,нито да ходи, нито да седи. Има още уранови мини в България нали? За такива изроди- там им е мястото- да поработят 1-2 годинки и да умрат в страшни мъки.

хайде всички на бригада в помощ на полицията да го хванем!!!!!! цивилни , под прикритие или както щеш го кажи, ....присъдата ще бъде задействана незабавно и полицията ще ни благодари за съдействието, не ща заплащане, честно...

Tove e pedofil s nerealiziranata si mechta da e pediatar..Dano go hvanat po-barzo!

Хайде, Бойко, какво чакаш? Политай над града София сити и го спаси от всичките изроди. Горките деца, сериозна психическа травма е за тях. По-бързо и по-умно действайте, господа пазители на реда.

Таз година убодени, догодина-отвлечени.. се научат да си пазят децата, ама дано да не е късно за някои...

И кат го хванат кво? Ще го осъдят ли? На повече от 2-3 години затвор?

Решението е лесно!Аз смятам,че изрода може да се хване бързо,ако цялата полиция излезне на улицата и по кварталите ,но не с униформите ,а цивилно.Няма как гада да не го хванат.Надявам се полицейските шефове вече да се сетили...

spoko, Bat Boiko vednaga shte go hvane. Bez nego niama da se spravi policiata. A kato go hvanat da go zatvoriat za dalgo...........

Кой знае този изрод какво инжектира на горките деца. Само аз ли виждам колко е сериозно положението?

И как точно стана ясно че децата не са заразени? За хив е нужно поне 3 месеца, а за хепатит може и до 6 месеца да няма антитела. Този трябва да го хванат по нй бързия начин и да го убият наистина. Мога да си представя какъв ужас преживяват децата и семействата им.

разрешете да се самозащитаваме!

Не трябва да се пуска заподозрения докато не се намери друг,ако има такъв!!!ИЗРОД!!!

На ШИШ да го завъртят като го хванат..

Ако беше синчето на Краус, на Станимир Илчев, на мисис Екс-ТОТО или някой друг достоен българин набоцкано, досега да са го открили, че и обрязали по бързата процедура!

аз по-стандартна физиономия не съм виждал... само това ли ви дават децата? нещо за облеклото няма ли, ръст, тегло, телосложения?

айде да видим сега какво правим?

Jenata me yadosa ,mama i krivo mi e ,daite mi toya shte go shruskam ,vse pak sam bivsh boksyor i sam 119 kila .az shte sam ekzekutora i posle vzatvora da omachkam i Mitko OKOTO.

Съгласен съм с вас,но пишете на кирилица-особено десетгодишния!

Преди 40 години в София върлуваше Жоро Павето, сега май се е появил мутиралият му клонинг Жоро Спринцовката.

ei....iskam az da go xvana toq mizernik prav!!! Pedofil a..? 6te se moli po barzo da se maxne ot na6ata planeta Zemq..tapaka mu...

toq zaslugava da go ybiqt a az su6to sum dete na 10g

Tova e absurd Policiqta e zatrudnena 6toto jertvite sa detsa i e trudno da se igradi pulen profil. To4no poradi tova 4e sa deca trqbva da se deistva po burzi4ko. Predstavete, 4e ste roditeli i va6eto dete e pod desetgodi6na vuzrast i nqkakuv pedofil maniak bode deteto vi. UJAS.

ако го хванат и пуснат това ще е най-добрия вариант, защото ще го покажат по медиите и после все някой ще го докара до състояние да диша с болнична апаратура.Проблема, е че този изрод посяга на най-скъпото ни ДЕЦАТА! Не е ли време присъдите за посегателство над деца да се завишат осезателно?Топката е във Вас господа законотворци и без това нацията ни се топи!!!!!!!!!!!!

eeee psihopateee razo4arova meee.trovi tia bulgarski maimuni....

същия бъпрос имам- защо си губим времето да пишем мнения ако вие не ги качвате? А колкото до този извратеняк- полицията отново показва колко е безполезна! Трябва въоражени граждански патрули във всеки квартал да се съдадат и всички проблеми на хвърлената ни в хаос столица ще се решат!

Едно не мога да разбера. Значи досега родителите на 10 деца са знаели за инцидентите и не са подали сигнал в полицията, и едва когато се е разшумяло са решили да си вдигнат тъпите задници и да отидат да дадат показания. Що за хора живеят в тая държава бе? Ако на моето дете му се случи нещо такова ще вдигна всички на крак да търсят тоя въртоглавец! Как може някой да упражни насилие на детето ти, а ти да си траеш и да чакаш и нечие друго дете да пострада?!? Ега ти хората!

Според мен този от фоторобота е фолкпевецът Кондьо. Моля да бъде задържан час по-скоро и върнат в затвора, където му е мястото.

Tozi mnogo prilicha na Kondio ?!

този прилича на Кондьо