Тигър е атакувал дете, посетило клетката му в руски зоопарк

Тигър е нападнал снощи 14-годишно момиче в зоопарка в руския град Барнаул, в Западен Сибир, предаде ТАСС. Детето е живо, но с разкъсвания по крака.

Обратно в новината

Коментари - Тигър е атакувал дете, посетило клетката му в руски зоопарк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сделано в СССР. Коментар нужен ли е?

Е може ли такова малоумно заглавие? Ако не прочетеш още по-малоумния текст ще си помислиш, че детето първо било в зоопарка с мама и тати, а след известно време се разхождало в гората, тигърът го нападнал, защото го запомнил. А то излиза, че детето изобщо не е посетило клетката? ; ((

+++

Четете отзад-напред и ще разберете какво е станало.

"Момичетата (на 13 и 14 години) били "в състояние на алкохолно опиянение", добавя РИА Новости." Това не ви е Гейропа, това е Раша Тудей, смотаняци!

Ами то и у нас е така- учениците ни се разхождат с пластмасови бутилки с бира и пушат какво ли не.

А там ходят с половинлитрови бутилки "Путинка" - 40 градуса! Има разлика, нали?

Знам, че дивите животни, а също и домашните кучета, котки и пр. много мразят пияни и миризмата на алкохол и цигари от двуногите ... И още повече мразят късно вечерта, след цял ден срещи с шарената тълпа, която му скача пред клетката, да го нападнат две хухтавели, подпийнали, но още в състояние да мърдат физически, макар и вече не - да мислят с главите си! - да го дразнят с думкане и викове, щото им се дощяло "да реагира"! ... Правата на тигъра са нарушени - той има право на почивка, на спокойствие и тишина в собствената си клетка, на свобода от пияни нахалници нощем, а и денем също, и изобщо - леко се е отървала! Не обиждайте хубавото тигърче, и вземете си озаптете пияните, нагли тийнейджърки!

Така е, моят котарак като дойде да упражни законното си котарашко право да провери какво пия и какви мезета съм сложил, ако надуши алкохол в чашата, незабавно прави отвратена муцуна, удря ми една лапа за назидание и хуква по-далеч, откъдето почва чрез настоятелно мяукане да изисква да му занеса там неговата си част от мезето.

Аз не разбира, какво иска каже автора: "Момичетата обясниха, че искали да заобиколят кално място и затова влезли в зоопарка - казал Писарьов. - Обиколката им завършила до клетката на 9-годишния тигър Лотос. Те удряло по клетката и викали, за да предизвикат животното да реагира. Хищникът първо якето на момичето, после започнал да го дърпа за крака, но решетките са толкова техни, че не успял. Разкъсал мускулите на крака на детето".

Кое не разбира? Превод от негър-студент от Судан. Има 6 по руски и също тоже по балгарски.

Като правна защитница на моя 63 годишен / 9 по 7 = 63 - годините от семейство коткови се изчисляват по този начин според човешките години/клиент ви обвинявам в неправомерно нарушаване на личното му пространстно и то в 22 ч. вечерта. Нанесени са му морални и душевни щети, поради, което трябва да отговаряте през закона. Шегите настрана, но наистина сега тези пикли, а и родителите им трябва да отговарят за действията си особено след признанието, че са го дразнели. В такъв случай да благодарят на Бога, че безмозъчната се е отървала само с разкъсвания на мускули. Този 21-ви век още не е пораснал, а вече побъркан.Боже мили!

"Хищникът първо якето на момичето, после започнал да го дърпа за крака, но решетките са толкова техни, че не успял." Засрамете се бе, DIR, няма ли един от вас, който да прочете текста, преди да го пусне!

То по-страшното е именно ако някой го е чел преди да го пусне. Дирническите редактори съвсем не стоят над подобни малоумия.

Другия път да влиза при кокошките, те поне няма да я изядат, а и малко роднини по умствена линия и се падат.

ти 'преминаващи хора' която са я спасили що не са я спрели да се катери и да дразни тигъра? на 13 години, пияна, сама след 22:00 - това е днешна русия, която уж(според националните предатели русофили)е по добре от бг

Щото може да са преминавали чак като котето е спипало кокошчицата? Или са били по-встрани, но паническото кудудякане да ги е привлюкло? Ще вземеш да се удавиш от плюене, бе! Вместо да ги похвалиш, че са рискували да спасяват кокошка от тигър - що не и били предотвратили целия инцидент!

Що за идиотско заглавие има тази статия? Изобщо не съответства на случилото се.

Тигъра е защитавал клетката си от пияните тинейджърки ! Да се награди с двойна дажба за геройството !

ЕЙ ДИРА,НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ! КЛЕТКАТА Е НА ТИГЪРА,ТОЙ Е ТЕРИТОРИАЛНО ЖИВОТНО, И НЕ ГО Е АТАКУВАЛ , А НАПАДНАЛ , ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ,КОЙ Е ВКАРАЛ ДЕТЕТО ПРИ ТИГЪРА И КОЛКО МУ Е УМСТВЕННИЯТ БАГАЖ

Ми то пише кой я е вкарал, ама кой да прочете - пиклите в пияно състояние прескочили външната ограда и са почнали да удрят по вътрешната. То и аз да бях там вместо тигъра, щях да се подразня и да отида да видя кво искат пачите.

Брей, не знаех, че се организирали "посещения в клетката на тигъра" в зоопарка. А тигърът бил ли е предупреден? Сега ще е много жалко, ако убият животното заради двете пияни кифли. Уж човекът е най-интелигентното животно, но това не винаги си личи.

Радвам се , че тигърат не е пострадал , за пиклите не ми пука !

Искали да заобиколят някаква кал, като минат през клетката на тигъра..... - трябвало е да ги изяде..... явно освен за храна, за друго не стават.....

Ясно, искали са да си направят селфи и да се фукат във фейса. И очаквате от това поколение Света да върви към по-добро?

Хайде сега да обобщим: напили се две празноглави кифли и младото поколение за нищо не става и светът върви на зле :-)))) Дано няма последствия за отговорните хора в зоопарка. Очевидно е че за тъпотията прегради няма....

Явно тигърът не бил информиран,че децата се възпитават вече,чрез "неограничаване на личността!"Той явно няма представа,че това поколение не знае,че има и недопустими действия!

МАЛКИТЕ КОТЕТА СА СИ ТЪРСИЛИ КОТАРАК , НО ........

ми намерили са си :Р

Кой измисли това малоумно заглавие?

Водката не прощава.

Водка - влизаш в клетката на тигъра. Уиски - ставаш шампион по балконинг. Ракия - караш със 150 право е някое дърво. Бираджиите не са се популяризирали още, но да видим.

Пияни пуберки решили да се позабавляват, играейки си на Гладиатор с тигъра, а и той с удоволствие се включил в играта. Но пазачите на зоопарка развалили целия филм.

Това няма как да се случи в една демократична държава. Нито в ЕС, нито в САЩ има подобни случаи, защото при нас в нормалните страни всичко е под контроли младото поколеие расте здраво и умно. Благодаря на Бог, че ни оттърва от лапите на руската дивашка мечка и не предадв в грижовните ръце на Чичо Сам и Европейския съюз. Съвсем скоро, когато интегрираме бягащите от войната араби, те ще работят и помагат на коренното население да превърне Европа в Рай на земята, както са го постигнали в САЩ.

Единствено и само човешката простотия и вселената, няма граници.............. факт!

" За последното не е сигурно ! "

За второто , не може да се твърди със сигурност, но първото е неуспоримо!

ЗООПАРКОВЕТЕ СА АНАХРОНИЗЪМ ОТ 19-ТИ ВЕК., КОГАТО ХОРАТА СА ХОДОЛИ ДА ГЛЕДАТ ЖИВОТНИТЕ В ЗООПАРКОВЕ, ЗАЩОТО НЯМА КЪДЕ ДА ВИДЯТ ЖИРАФ НАПРИМЕР. ДНЕС В ИНФОРМАЦИОННОТО ОБЩЕСТВО, ЕВТИНИ ПОЛЕТИ И Т.Н КОГАТО ИМАШ ХИЛЯДИ НАЧИНИ ДА НАБЛЮДАВАШ ДИВИ ЖИВОТНИ В ЕСТЕСТВЕНАТА ИМ СРЕДА, ЗООПАРКОВЕТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ.

Тигърът е бил удивен от среднощното премиално похапване. Но мезето взело, че избягало......

Спомняте ли си преди години, как един почерпен юначага влезе при мечката в столичния зоопарк, искал човека да се бори с нея ... ХАХАХА ... а баба Меца тъкмо била нахранена, и не прояви голям интерес, та го отърваха, а нашичкия после нищо не си спомняше ... голям смях падна!!!

Аз знам, че във варненския зоопарк един пиян влезе да ... натакова ... мечката, но тя излязла много целомъдрена и не се дала без бой :)

Аз си спомням как някакви пияни руснаци бяха пребили с голи ръце мечката май в Полша в някакъв зоопарк и после заявиха, че тя ги била нападнала първа.

Правилното заглавие е " ТИНЕЙЖЪРКИ НАПАДНАХА ТИГЪР ".

Руската пропаганда е виновна, те се мислят за непобедими и неуязвими. И тука сме ги чели тези глупости от едни идиоти.

Сигурно малоумната пикла е искала да си направи селфи с тигъра. Напоследък, докато старите хора мрат от инсулти, инфаркти и т. н., тийнейджърите най-често си отиват от болестта "селфимания", а също и от безумно шофиране...

Кифлата е искала селфи?

Простотията е навсякъде, от Урал до Силистра.......това момиче нека пак да се покатери......

Още една млада кандидатка за Наградата "Дарвин"!

аз съжалявам, че тигърът не ги е изял... тази малка промяна в диетата му щеше да му се отрази отлично!:-)

Путин нали беше се погрижил за тигрите, жеравите и кученцата. Нищо, че не се грижи за хората

КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ ... ДА НЕ БИ ПУТИН ДА СЕ КЛОНИРА И ДА ЗАСТАНЕ ДО ВСЯКА КЛЕТКА НА ТИГЪР В ЗООПАРКА И ДА ПАЗИ МАЛОУМНИЦИТЕ ...

Две български деца , ударени от волтова дъга на покрива на вагони - също ли е вина на Путин?

Иван Петров

естествено...нали тока е от централа построена с руски мощности...

Хора много, материалът лош. Тигрите са малко и затова тях трябва да пазим. Ако трябва, да ги храним с лошия материал.

Глупостта ходи по хората. Горкия тигър.

е било пияна и агресивна тийнейджърка всъщност!

В дискусия по БТВ г-н Алгафари обяви, че няма нищо против България да бъде залята от незаконни нашественици, представящи се за бежанци! И заяви, че не иска да бъдат арестувани! Явно г-н Алгафари подкрепя атентатите направени от ИД в Европа! А вие съгласни ли сте с него?!

Статията ли обърка, или хапчетата?

с индивидите от тази нация нещо не е наред !

със същата енергия тигърът би се отнесъл и към малко яренце или агънце-багънце. Дето се вика кой е виновен , че е пуснато дете при такъв съвършен хищник? Немислимо е управата на зоологическата градина да не пази животните от хората и хората от животните.

Немислимо е да си тъп като четка за дъски и да си помислиш дори да влизаш при животното! Това е немислимото. Така, че управата на градината вина няма. Вината е в празното пространство между ушите на пиклата, ако вина може да съществува във вакуум, разбира се.

Знаеш ли как се влиза при тигрите и лъвовете на други места? Няма никаква възможност за допир между животното и хората, но явно ти си мислиш, че само пострадалите може да са тъпи щом са рускини. Иди в Германия или Франция и пробвай да доближиш тигър.

Поне успяла ли е да си направи селфито, та да не търпи болежките за нищо ? И, като гледам главата на тигъра, май е влязла не само в зоопарка, но и в клетката, за да и хване крака.

Европа се тресе, нашественици с милиони ни нападат под формата на преселение! Дали ни интересува глупостта на този индивид?!

след като посетило клетката му !????

Информация от друга медия: Тигърът от зоопарка в руския град Барнаул, Алтайска област, нападна 13-годишно момиче. Две момичета проникнали на територията на зоологическата градина и започнали да дразнят животните. Според директора на зоопарка Сергей Писарев, цитиран от РИАНовости, двете момичета - на 13 и 14 години, влезли на територията на затворения парк. Обясниха, че искали да заобиколят кално място на пътя и обходът им завършил пред клетката на деветгодишния тигър Лотос. Тийнейджърките блъскали по клетката и викали, като искали да привлекат вниманието на животното. Хищникът отначало хванал якето, след това докопал и крака на едното от момичетата и започнал да го дърпа към себе си. Решетките обаче били толкова тесни, че животното не успяло. Мускулите на крака обаче били разкъсани. Изпадналата в шок девойка мълчала, но нейната приятелка закрещяла. На виковете се отзовал охранителят, който повикал спасители и полиция. В една от болниците била направен операция на момичето Няма опасност за живота й. Девойката ще оздравее напълно. Очевидци на произшествието съобщават в социалните мрежи, че в момента на инцидента девойките били под въздействието на алкохол. Според информация на следствените органи, цитирани от ТАСС, девойките прескочили външната ограда на хищниците. Разследва се как двете момичета са проникнали на територията на зоопарка в извънработно време. Източник: БГНЕС

Ейй тая водка не прощава... ама и тия несе спират с малоумията си..

Писачите на Дира не информират. Те преписват.