6-годишно дете уби кръчмар с пистолет на общинар от ГЕРБ

Трагедия се разигра в пазарджишкото с. Виноградец - снощи, на рождения ден на 6-годишно дете, то е застреляло неволно с пистолет собственика на заведението.

Обратно в новината

Коментари - 6-годишно дете уби кръчмар с пистолет на общинар от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време така пишеха политическите работници. Мазно, угодно и "информативно". Браво на аВтора!

Аре стига глупости. Какви са тия заглавия "дете уби човек с пистолет"? Излязоха ли резултатите от натривките, или всичко се базира на свидетелските показания на собственика на оръжието - общинар от ГЕРБ, който преди време е пребивал и опитвал да заколи хора, ама избягва правосъдието?

Тук журналистът лъже, именно за да оправдае бездействието на полицията - не са задържали никого. Какви натривки - разбира се, че не са правили натривки на никого. То нали това е целта на лъжата тук, на полицията на място. Най-нагло покриват с престъпно бездействие и аналогична лъжа извършителя на убийството.

Собственикът на оръжието е отговорен за станалото. Следва -отнемане на оръжието доживот. Подвеждане под съдебна отговорност и осъждане за причинена смърт. Присъдата е и за назидание на другите. Изплащане обезщетение на пострадалото семейство с отчитане на моралния ефект върху детето остнало беЗ баща. Това трябва да свърши В.името.н.анародната Партия на тогите, папките и дебелите заплати. А ГЕРБ могат да преместят кадъра в ЦК-ГЕРБ-София. Човекът е вече с боен опит.Човекът дал идеята за хвърляне вина вържу детето - лишаване от държавна работа доживот. Опитът е черпен от практиката в НЙ и Чи- веднъж като те хванат, че караш фалшиво такси: -4 или 8 год пандиз, $25 000 глоба, конфискация на колата и НИКОГА повече леценз за такс водач. Президент може да станеш, но таксиджия- НЕ.

Е да де-ама днес се разбра по обширен репортаж по Нова ТВ, че това е измислена версия. Местния бабит и побойник, дружка на главни прокурор на Пазарджик е произвел изстрела и след това негови близки и той лансират тезата с 6 годишното дете, за да измъкне за пореден път отпрестпъление. Имало и е и предишни инциденти. Аре стига глупости-и защо тоя прокурор му е давал акъл по телефона?Да видим Цацата и другите там какво ще свършат.

Ама моля ви се, ГЕРБ нямат нищо общо със случелото се.Та това 6 годишно детенце е най-младия член на БСП.

През цялото време си мисля за огромната психологическа травма на това шестгодишно дете!! Достатъчно голямо е, за да разбира какво е сторило! Ще му остане за цял живот. След време (не дай Боже) криминалисти и психолози ще се позовават на този факт, за да обяснят някаква простъпка на това лице!!!

Това Дете е От БКП - Те първо застрелват хората, а после взривяват Църквиии .......

А пистолета е от ГЕРБ!Те първо стрелят,а после обвиняват...... Орешарски ,например....

да посочат поне един мутро-олигарх, който да не е с азиат-болшевишки произход и да няма топла връз с москва ??? Почетният ????? путлерастки консул в пльовдив, видният социалистически свинар е еманация и жив пример !!!

Комунисти има в КНДР днес, в НРБ преди 10 ноември. За оръжие се следеше много строго, а някой да гръмне на сватба или друг празник - отиваше в затвора.

някой деветосептемврийски шумкарин, щото те така след 9.9.44-та са трепели даскали, попове, кметове и кръчмари ???

не вник е некой тъпанар от рода на винету много ви е яд гербаджийски некадърници, че преди 30 години е имало хора, построили образцова държава, в сравнение с тая държава преди 89та вие изглеждане като уствено изостанали кретени на министерските кресла...

Мдаааа суджуци,пистолети, калинки-гарантирано от герб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Носят се версии че притежателя е убил човека, но казват за детото за да няма последици. Взели ли са натривки от детето, а от собственика на оръжието. Той има разтешително за боен пистолет, но е съден че е ръгал с нож друг мъж Абе въобще измет

Предполага се, че детето е от герп.

Да съдят тези, които са дали законно оръжие на един разбойник, както и герберастите, които са го приели за гербераст

Топла бира, студени кюфтаци и удар в сметката - трагедия!

""""Топла бира, студени кюфтаци и удар в сметката - трагедия! """"Не- традиция

твоите 9.9.44-та отци и деди, България граничи на изток с Балкантурист, та сега го презастроихте.

Талибани, дишате ни прахта!

Така е когато каращистваш виното и лимонатата ти е топла!

"""""6-годишно дете уби кръчмар с пистолет на общинар от ГЕРБ""""А дали е детето или то служи за параван на друг, срещу заплащане на родителите е под въпрос.Май истината няма да излезне наяве.РПУ Пазарджик са специалисти по замитане на следите ,я сестрите Белнейски.А и собственика на оръжието има интересна биография разследван ,регистриран за разни простъпки , изключван от ГЕРБ , но в замяна на това предан член на Партията.Като цяло в провинцията е нещо като по-високо технологично Средновековие.Там правосъдието е в ръцете на светата троица ,местния представител на управляващата или парламентарно представена партия ,местния мастит бизнесмен,местния полицейски началник, по някога и прокурора /местния/.Понякога две от изброените позиции са съвместени в едно.То няма начин селско празненство да мине без сбиване и стрелба ,иначе е срамота.Ниво някъде средата на 18-ти век ,като манталитет ,общество и управление

За съжаление от 27г. насам България се превръща в чалгарски мутристан с феодално държавно устройство. Пиянска история - рожден ден на 6г. дете. То това е герб. Вижда се. Затриха народа и държавата, а патриотите им помагат.

""""Затриха народа и държавата, а патриотите им помагат."""" И не само те ,май всички ние ,по един или друг начин сме виновни

отдавна, че те не са гербери, а гробари и убийци на държавност и народ, а вие ми пишете минуси. Някакъв мутропожарникар ще ми го играе държавник, че и ще ми събира мутренска дружина в партия. Какво очаквате? За да остане поне донякъде автономна с Борисов начело България трябва да стане просто американски щат или руски протекторат. Някои искат пък турски, но е явно, че бъдещето на България е заплашено от герб.

Герберастията убива!

Разпасания гербаджийски общинар да заминава директно в затвора за непредумишлено убийство.

После защо Валери Симеонов бил по улиците. Вместо да го дават за пример че им диша във вратовете докато не се свърши работа, те му правят проблеми. Пълна шезофрения. Пиявиците търсят достъп до власта. Някои ще го изкарат че това се е появило от както ГЕРБ са на власт но хората не са толкова глупави колкото ги изкарват. Въпреки това ни е ПИСНАЛО от тази безнаказаност и искаме НАИ НАКРАЯ да видим резултати. Ако трябва всички министри да започнат като Валери да бродят с техните изпълнителни служители по улиците.

ТЪПАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Работата на министрите е да организират и ръководят. Не да търчът по сокаците и да плещят алабализми по телевизиите. Но всичко около мутрата е безкрайно просто. Като този ГРОБ- капут безмозъчен, отишъл на кръчма с пистолет????? След втората ракия аз се хващам за кура а този гербав глупак се хвалил с пистолет. Нема си кур. Тоз идиот гербав си дал пистолета?????!!! Гербав боклук, ташак суджук.

Първенющината, простащината и безмерната алчност не са започнали с герб, но при герб те станаха единствените ценности и съсипаха народа и държавата. Съвсем сериозно Ви заявявам - ако гробарите довършат и този мандат България в познатия и вид на независима държава с български етнически елемент като водещ няма да има. Герб това е робство, герб е смърт.

NADRUSANIA BORISOV E NATISNAL SPYSAKA .NE DETETO

Някой се опитва да се скрие - детето надали има толкова сила, че да произведе изстрел!!!

Лазар Влайков е обществен опасен.

простiя селендур решил да се похвали че има хубав пищов без да му извади патроните - техниката не е за простаците

Шеф на общински съвет - гербер. Нещо нередно няма ли? Ами явно това е елита. Сещате се с този елит какво бъдеще ви чака. Честито.

Жалко за убития и травмата на детето, а за другия те в ГЕРБ членуват все такива садисти.

ЗА ДА РАЗАБЕРЕ ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН ЧЕ БОРИСОВ НИ Е ПРЕВЪРНАЛ В ПРОТЕКТОРАТ И ДА СПРЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ПРОДАЖНОТО КОПЕЛЕ

За каква трагедия говорим? Народна радост и тържества. 6-годишният Г.Е.Рпер е издигнат за народен представител!

да ви е...а в простите от Бдир.бг.....това ли е важното...политическата окраска!!!!!!!

Много умно дете,явно и обучено да борави с оръжие.а ,и много сръчно,щом за секунда е успяло да свали предпазители,да вкара патрон в цевта и да стреля

Глок няма предпазител!

Поднесената информация не е информация. Защо този криминал, намушкал няколко пъти човек е с чисто досие. Каква е тази съдебна система. кой,какво и как е решил този тип да продължава кървавата жътва и то като секретар на управляваща партия в община . Престъпници ли ни управляват ?? Тиква, не се крий! Моля, посланниците на НАТО да се намесят. Искам закони и ред.

Баща ми бе офицер от НМ. Учеше ме от малък - оръжие, дори и играчка, не се насочва към човек. Дядо ми, железен комунист партизанин, ми каваше - "На сто години веднъж пушката гърми празна"

а ти зема та стана за една нощ капиталист

Сбърка друже. Преди да почине ми каза:"Запиши се в компартията внуче и еви мамата на фашагите!Закълни се" Заклех се!

Почнахме ги!

Както казваха немските деца през 45-та година и част от тях от 55 до 85 год: Sei bereit - immer bereit? Нещо ново за детският панцерфауст? Или пък за Павлик Морозов? Нещо за Матросов или за Борисов на амбразурите от дупки?

Уважаеми зрители, истината е някъде по средата. От една страна, ако е вярно това, което на всички много ни се иска - детето да не е убиец, а да е натопено от ГЕРБаджията - то няма как да излъже правдоподобно - със или без бой, децата винаги казват истината, а когато лъжат, мигат на парцали. От друга страна обаче, ако пистолетът е прекалено тежък и няма как детето да го насочи, вероятно е гръмнал, докато е минавал от ръка в ръка, може детето да е натискало спусъка докато чичото се е опитвал да му го вземе. Така или иначе е гръмнало в неговите ръчички и така са решили без подробностите, то да опере пешкира.

Глока е с автоматични предпазители на спусъка и дръжката. Дали са го на детото той е натежа и то го е стиснало - класика в жанра. А идиота защо е носил пистолет с автоматични предпазители с патрон в цевта е друга тема. По закон никакъв не трябва да се носи с патрон в цевта. Ама да носиш ГЛОК с патрон в цевта трябва да си кръгъл идиот.

Дете уби кръчмар... кръчмар. Така ли решихте да опишете баща на 2 деца и уважаван член на местната общност? Това ли искате да вижда и слуша семейството му в медиите - че е кръчмар? Поне собственик на ресторант/заведение да бяхте написали? А редакторите? Никой ли не мисли в този екип? Като журналисти носите отговорност за това какво пишете и повярвайте ми, новините ви оказват по-голямо влияние върху читателите, отколкото си мислите. Бъдете професионалисти! Уважавайте хората!

Подкрепям те "100"! "Кръчмар" е хубава дума за времето на "Под игото"или за преди 40 г., но е "мръсна дума" сега. Има си много точен класификатор по НКПД /Национална класификация на професиите и длъжностите/. Незная какъв е бил човека, но ти предлагам 2 варианта за некролог: 1."Днес нещастно загуби дните си........ с ЕГН........ обичан човек, с уважаваната професия Управител ресторант, код по НКПД 14123006. 2. Абсолютно същото..... ,но с код по НКПД 14123011- Съдържател, ресторант. Мисля си, че публиката няма да хареса и двата, защото е дива, гладна, самотна и жадна за хляб и трупове. Най- вече на "кръчмари" и "чорбаджии". Мир за душата на човека и майната им на кодовете!

Кръчмар е уважавана професия, Кръчмите на балканския полуостров имат почти статут на институции. Така че кръчмаря има статут на съдия или полицай. Бог да прости човека и да прости греха на детето, ако го е сторило.

Щом е от ГЕРБ има смекчаващи вината обстоятелства. Индивидът е бавно развиващ се! Простено му е!

ми той боико дебелия е от герп

ТакиВи кадри требват на Партията... самоотвержени кретени, с ножове, пишови и торби с пари, а не някви нормални...

6 год. готов за партията ГЕРБ.

Как така човек, който преди 5 години е направил опит за убийство с многократно намушкване с нож, притежава законно пистолет ???? Как така ГЕРБ го изгонили от партията, след случая с наръгването, ама после пак го приели? Сега Бойко сигурно пак ще заповяда да го махнат, ама после пка ще го пуснат обратно.

аз ви казах че са бандити тия от герб, ве! то се вижда! имаш ли тъмно минало поискай и ще станеш член на бандата - герб!

Имаше навремето един италиански филм "Рим на аристократите". Там едно подобно малко лекенце застеря с пушка лупара един човек. Та се бяха притеснили всички и татко му за да успокои изплашеното детенце му казваше - "Спокойно, спокойно малкия, татко ще ти купи едно красиво червено ферари".

Режисьор, следователно интелектуалец тъп. Не ги разбира тези неща, макар да е хубав филма... Фразата трябва да е: "Татко ще ти купи лупара, а Ферарито ще си го намериш сам!" Така се прави и така го правят други, известни и напълно неизвестни герои от градове и села по родни и чужбински местообитания :)

Тая писмина от политическа проституция ГРОБ на Боко Тиквоча няма ли кой да я измете от България и никога да не се връща. Управляват ни полу олигофрени и олигофрени.

Няма там такиВи полу... всички са от олиго на куб на горе... Како е казал Айнщайн:... "безкрайна е глупостта"

За огромно съжаление на нормалните българи има и олигофрени, които гласуват за тях.

разлигавеното копеленце треснало мазния кръччмар, представям си учудването изписано на тъпите им селски физиономи,, цървулите са по мозъчно развитие безпросветни идиоти затова киснат в смрдливите кирпичи където са се родили

А вие във форума вярвате ли, че това е истината?

не не вярваме ама кой ни пита,всички бг новини са фалшиви,менте и боико не е бил бандит и не е чупил крака и ръце с бухалката и не му липсват 15 години от биографията когато е паркирал колите на маргините и е бил рекетьор

Тъпия гербовак не би трябвало да излезе вече от затвора. Само такива ли взима в герб - тъпи, нагли, безотговорни, и разбира се, ненаситно алчни.

Защо на гейберасткия боклук е дадено това оръжие? Да стреля срещу враговете на ГЕРБ ли? Защо не са му дали АК? Враговете на ГЕРБ са много и с един пистолет е неефективен.

Абе хора, тръгнали сте да се веселите! Защо влачите с вас пистолети, ножове, боксове, вериги и какво ли не още?! Жалко за човека! Всичко е функция на акъла, само дето често той липсва.

С чисто съдебно минало, само "малко" понамушкал с нож друг човек - това го има само в ПАРТИЯТА! В обикновенният живот това е невъзможно! Партиен секретар на пиянски купон - въоръжен! Определено се чувствува "европейското развитие на България" и "стабилните" резултати от "мъдрото" ръководство на Баце ;) А кръчмарят - Бог да го прости. Под управлението на любимият ни Вожд дори и кръчмарството стана професия с риск за живота и здравето на упражняващият я :(

Престанете да свързвате тази човешка трагедия с ПП ГЕРБ! Вече са взети мерки за изключване на Лазар Влайков от нашите структури!

Та всички вие от политическа проституция ГРОБ /ГЕРБ/ сте убийци. Трябва народа да ви закрие завинаги боклуци гадни.

Майната ви на вашите СТРУКТОРИ !

Ха-ха! Голям виц, брато. Ако е така, в ГЕРБаджийските структури биха останали шепа обикновени, но властолюбиви простаци - останалите са мутро-милиционери с патлаци като тоя Влайков.

Имам сладко съседче на 3 год. Черпя го с бонбони, когато майка му разреши. Обича да си играе с пластмасови пищовчета и ми се усмихва винаги. На Вас може и да се "смръщи". Иска ми се да го доведа пред централата на ГЕРБ и да му организирам карнавал или събор. По масите ще има балончета, близалки, Киндер сюрприз, детско щампанско, безалкохолна бира и за разкош по някои и друг "Хеклер и Кох" МР5, АК47, разни "Аншуц", "Макаров", "Судаев", "Инграм", може и "Питон-357" или "Дезерт Игъл" и др. играчки. Ще бъде много забавно. Казах ли ви, че хлапето не е правило "прощапулник"? Каквото си избере- за цял живот ще му е! Бъдете живи, здрави и решителни!

Давай, брато! Крайно време е да се поразчисти централата на ГЕРБ...и въобще България от ГЕРБ. Тия "европейски граждани за България" нещо ни идват свръх...

няма ли да се намери един съвестен арабски терорист да дойде и направи бум с герп и всички боклуци от герп ,може да са някъде 20-30 000 ама като свърши суджука и всички начело с цецо лъжецо и цецко цачев ще си хвърлят здружно членските карти както хвърлиха партииният билет на член на бкп