Пиян американски военен удари шамар на дете в Сливен

Пиян американец от международния контингент на полигон „Ново село” е ударил шамар на дете в Сливен. То му се подиграло как борави с мобилен телефон.

Обратно в новината

Коментари - Пиян американски военен удари шамар на дете в Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже съм известен с любовта си към НАТО, бих искал да кажа и някоя любезна дума за журналята, писали този материал: БРАВО! Конструктивната критика и самокритика е двигател и коректив на правилното съзряване и израстване на КОМСОМОЛЕЦА! Евалата бе! Толкова ли ви разрешиха от краварското посолство да критикувате окупационните части на US вафен!!! Нямаше друго с какво да се захванете, няма друго, което да разобличите... Сега добрият командир ще протръби медиите, че е наказал зверски с 3 денонощия арест нещастника пияндур и ще се пеят песни за легендарната демокрация, дисциплина и ред в доблестната войска на НАТО. Само за протокола - с такива отдушници и предпазни вентили - могат да залъват тинейджърите. А май и тях не могат вече. Тъпи стратези, недоучили манипулатори. Препоръката ми би била - да изкарат един кратък вечерен курс в АОНСУ.

Тези ненормалници да си вземат багажа и пътя обратно докато не е станало късно. В противен случай няма да видят връщане.

симо

ХМ,и каквото и да направят,ТЕ НЕ СА под наша юрисдикция.

симо

Малии,как само трябва да търпим и да се радваме на НАТОвските ценности.Че и да ги усвояваме успешно.

Голяма работа, човека дошъл да ни брани, ударил един шамар на някакъв малък лигльо и дайте сега да се циврим.

Разбирам опитът ти за хумор, обаче Инджев си е кретен по принцип и няма да се учудя ако наистина го е казал

Там където е НАТО и хамериканците е така.

Ударил шамар, обадил се по телефона да ограби възрастна бабичка, сгазил пешеходец на път към бабичката, след което я изнасилил, убил я и за капак нападнал родилния дим и набил всички бебета.

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

Ще показват как налита на бременни жени ли?

Пинокиото да възнагради с държавна премия и медал детето отнесло шамарчето от световния ОМИРОТВОРИТЕЛ.

ТОЗИ МАНГАЛ ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГО ОТКОМАНДИРОВАЛИ ДА ОТИДЕ В АМЕРИКАТА СИ ДА ПИЯНСТВА И ТАМ ДА ШАМАРИ НЕГЪРЧЕТАТА.

Айде се коригирайте най-после, не че УСА мародерите са нещо по-различно. Да не излезе накрая, че дете е ударило шамар на английския войник. Време е да им пуснем трима Коиловски селяни да сложат малко ред в строя.

Oпе Wise, като,че ли черния беше от друга държава анадъмо?

Гнусните дирски рубладжии пак пускат масови дезинформации. Трябва един американски ботуш в сурата на Жеглов и достаналата пасмина. Гнусни уроди!

Такива като тебе, дето ближат де що западняшки гъз видят, трябва да бъдат разпаряни, не убивани. Вместо да се интересувате от нашите интереси вие сте седнали да се подмазвате на руснаци и на американци. И в двата случая се наебани.

БХК всичко вижда, но се обажда избирателно, само когато вижда келепир в това.

Нали не го е гръмнал-пак добре!Един "приятелски" шамар,няма защо да мърморим, а да се радваме дори!

Филмът не е шведски, а съветски. Войникът не е американски, а британски. Да се напише роман за случилото се със заглавие "На един шамар разстояние".

Айде стига с тази новина, скрийте я вече, че не ми се псуват англичани в неделя - все пак е почивен ден

Браво на общинския полицай!

Неточностите в статиите ви зачестиха. Войникът е британски - така каза кореспондентът на БНР в Сливен по Хоризонт в новинарската емисия 16:00 часа, днес.

Неточностите в статиите ви зачестиха. Войникът е британски - така каза кореспондентът на БНР в Сливен по Хоризонт в новинарската емисия 16:00 часа, вчера - 25 май.

какво е наказаието в сащ в същия случаи?

До къде я докарахме... Като не могат учители и родители да се оправят с малките лигльовци, ще разчитаме на чужди хора.

До къде я докарахме...Когато едни хора се радват ,че чужденци бият децата им това както е казал поета не е народ а мърша.

Малкия за какво е бил лигльо че само му е дал телефона без да му набере номера , нещо друго ли етрябвало да направи я поискаи тлефона на дете в англия без да му удряш шамар да видим дали няма да те търси полиция после да те разслевдва с подозрение че си пееофил или че си го тероризирал, от коя пещера се пръкна бе, ти май си някъде за анадола не за европа

Да не правим от мухата слон. Достатъчно е Росица да се извини на Държавния департамент на САЩ и вероятно ще бъде пощадена горката ни и.д. президент.

Как са реагирали Върховния главнокомандуващ Плевнелиев, министър-председателят Борисов и военният министър Ненчев? Като държавници или като кротка рая?

buRgbuRg1

:( Значи и американец и англичанин са нанесли побой на детето ! И оръжие използвали , стреляли по детето с РПГ ! :( Планът Ран-Ът за изтребване на българите ! :( Вън България от ЕС , НАТО ... и ФАЩ ! :(

Поискай телефона на някое дете в англия после му набии един шамар да видим дали западните вестнци няма да заговорят за българите като за диваци, и да върнат режима на безправие когато нямахме равни права за работа. А и ще има и сериозни правни последици но с бай ганьовския ти не европеиски манталитет не го разбираш

И сега се оказа бил англичанин? Какво правим с цялата злобна помия? Вън българите от Англия и САЩ - към 200 000!

Не бе вън на такива като те за да може ние от англия и сащ дамсе приберем в България, осрахте България с тъпотата и подлизурщината си, отиваите в чужбина като ви харесва толкова много

Учудваща толерантност от страна на родителите!Ако утре това дете получи шамар от учител,затова,че се държи непристойно в час,съм сигурен,че СЪЩИТЕ ТЕЗИ родители ще ревнат за незабавното наказание и даже уволнение на този даскал!!!!

В щатите това ще му струва къщата, колата, дори колежа на децата. Тук дерибействат безнаказано. Сливенски кратуни кухи...угодни.

Защо сливенски бе? Да не би сливенски "кратуни" да са ги поканили в България? Май софийски бяха! Ама много сте смешни - все някой друг лош или тъп, само не ние самите! Не сме послушна рая, ама сливналии са?!

buRgbuRg1

:) Значи и американец и англичанин са били детето ! Планът Ран-Ът за изтребване на българите ! :( Вън България от ЕС , НАТО ... и ФАЩ ! :(

ние сме им роби вече и си правят каквото си искат в разграден двор от "елита ни-боклук' ,измети в НС и управата.

"Ако някой те удари по едната буза обърни му и другата" :))))

вън американската измет от българия,заедно с техните привърженици и блюдолижци.

до морскиглист73 когато ккраварите са в някоя държава правят всякакви гадости.Лошото е че преди да стъпят в някоя държава се подписват куп спогодби че месните закони не важат за тях

Янките Н Я М А Т място в Б-я!!!!Да си пасът кравите в САЩ !! ТУК ги МРАЗИМ !! БЕЗПЛАТНО!! За разлика от проституиращите ни "управници"!!!!

Я кажи имената на тримата другари с проксита, дето ги празите. Може и само малките имена. ;)

Тия и на пиене не държат. Пият по една кола и почват да бият децата.

Вън чуждите окупатори от България!

Го пишат "англичанин", ма не знам чий го дирят тук англичани...

грешката е във вестника.в другите вестници пише американец.

Dir-a! Поправете си информацията - не е американскии, а британски!

На акушерката ударила новороденото бебе всички и научиха името, а нейния американския колега - бияч на деца си остава анонимен... страх, мале, страх!!!

А, ако види зелено човече на живо и ще напълни крачолите с кафявия мехлем.

Това става, когато се говорят чужди езици с непознати хора. Кой знае какво му е казало хлапето на уж английски, може и псувня да е било и на янкито му се е отплеснала ръката. Пък и как така ще му дава телефона си, оня може да говори с чужбина, после кой ще плаща?

Ivo

Ако и българските военни шамаросваха отвреме навреме лиглъовците на улицата щеше да е супеeeeррррр! Муахахахахахахаххахахахахахах ;))))

ЩЕ ТЕ НАПЛЯСКАМ КАТО АМЕРИКАНСКИ АРИЕЦ , СЛИВЕНСКО СИГАНЧЕ :))

е агент на руските тайни служби, провокатор , получил нареждане да дискредитира американската армия зад граница. Е, успя, ама частично.

шaмaр нa дете нa публично място ( нa своето си дете) социaлните служби му го взимaт веднaгa ,a нa чуждо в зaтворa + якa глобa!

Абсолютно вярно!

Когато се коментира каквато и да било случка или събитие, прави впечатление, че коментиращите веднага се разделят на две групи. Най-често те са русофили и русофоби /това много ни е пречило исторически, но нейсе, няма да се променим/. Обсъжда се конкретен факт и няма значение от каква националност са участниците. Не си ли защитаваме националното достойнство, никой няма да ни уважава. Казвам го като човек, живял в чужбина, с голям опит в общуването с различни хора. Ако руснак удари дете, пак няма да го защитя. Същото се отнася и за американеца.

от един битов инцидент се правят, обаче, генерални изводи. Този американски войник ще си понесе заслуженото от неговите, не за друго, а за назидание.Никой не трябва да толерира насилие над децата, било то в родилен дом, в училище или на улицата!

Ти пък откъде си сигурен, че ще го отнесе? Да не ти докладват? Ще го посмъмрят и толкоз. Нас ни имат за аборигени, разберете най-после! Нашите управници ни се подиграват, пък чужденците ще ни уважават?

Колко удобна и приятна случка за троловете. Един шамар от пийнал американски войник и веднага опорната точка "вън България от НАТО" и "американски окупатори". Сега очаквам БСП и Волен Сидеров да направят изявление в парламента за американските убийци и насилници под пагон.

широката общественост, че другаря Георги Димитров е писал на Йосиф Висарионович как савецките войници убиват мъжете и насилват жените в Дивдядово, тогава село, сега квартал на Шумен. . На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи: 1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти; 2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба. 3. Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а внякои случаи - изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване.

Зуските войници по време на чехословашките събития не удряха шамари на студентите и учениците, а направо ги убиваха. Ето това е окупатори.

Стефчо..едно време се радвахме на сладолед Ескимо. Ти сега може да се радваш на хамерикански ботуш..Ай, и да го лъснеш до блясък синко! Само да си пропуснал някое място и ще видиш луната от към другата страна.

Много скромно начало! Пребити, изнасилени и убити от американските главорези кога да очакваме!? Нали точно за тези екстри плащаме милиони кинти от бюджета!

главорези си бяха стояли на задника и не бяха анексирали Крим и Изт.Украйна, сега нямаше да има американски главорези в Сливен и Ново село. Надявам се , хващаш взаимовръзката..

понеже не руснаците поканиха американците в БГ, а нашите си политически дупедавци. Обаче те няма да отнасят тормоза на американците, а обикновените хора.

Демек, Путин лично е виновен, че едно дете е яло бой от съюзнически войник...

buRgbuRg1

!!!! Из писмо на ГД Тарабата до Молотов и Сталин с молба да се спрат издевателствата на съветската СА сган над Българското население ! :( ".... някои военнослужащи в пияно състояние нахлуват през нощта в частни домове в градовете и селата, грабят, а в някои случаи изнасилват жени и убиват мъже. В село Див Дядово, Шуменски район е убит заедно с други и член на Комунистическата партия.... " ! "братушки" ! :(

По това време обаче, СМЕРШ (подразделение на военното контраразузнаване на съветската армия) за тези деяния изпълнява по десетина разстрела на руски войници всеки месец. Това показват архивите. Ще правиш такива сравнения, когато има американски войници разстреляни за военни престъпления на територията на БГ.

buRgbuRg1

:( Разстрелвали щото пРашките насилвали и трепели и комуняги ! :(

И бг-еврогей-атлантици ще го отнасят дебелия от краварските си "братя". Само гледай! Всичко тъкмо започва! Може и за теб да има от тия "екстри"!

Знам от разкази на мои близки, че тези неща са се случвали. Разказваха ми че в моя роден град е имало случаи на разстреляни съветски войници, които са си позволили в пияно състояние да посегнат на жени. За това не се говореше, което не означава, че не се е случвало. Не трябва да бъдем конюнктурни, а да браним достойнството си, независимо откъде идва посегателството.

Архивите на СМЕРШ показват, че за такива престъпления на територията на БГ са изпълнявани средно по десетина разстрела всеки месец на руски военни. Т.е. имало е строго наказание за това. А сега!?

Те са тези, които, сутрин, ние, закусваме, а те, ни плюят кръф, в мифките, слет това пускат газове, И, си стържат с ножка петите! баба Тудорка, Шефка на Рикламна агенция