Дете шофира автобус с пътници от градския транспорт в Пловдив (видео)

Момченцето е на видима възраст 5-6 години, то е управлявало рейса с пътници поне около километър

Обратно в новината

Коментари - Дете шофира автобус с пътници от градския транспорт в Пловдив (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E какво сега, явно се култивираме като на бачкатори - шофьори, плочкаджии и всякакви общаци..Или ще ги учим на занаят да въртат геврека от 6 годишни, или да павират /полагат плочи по тротоарите, веднага когато придобият физиологично необходимата сила да пренасят матряла и да боравят със сечивата:)) Няма а седне да го учи на основите на инженерство, математически науки, архитектура и подобни ...Такива не ни трябват на нас:)))

"Явно се култивираме като нация на .."

Тя кризата не е само за шфьори, а за хира със здравмислие и морал. По цял свят е така. Комунизмът е малкото братче на кашитализма. И двете водят към спекула и експлоатация между хората. Но и двете са нищо пред религиозните, книжнипески религии, които вклиянват догматизъм и посредственост. Случката в Пловдив е нищожно проявление на светония упадък.

"експлоатация между хората" много добре казано! Важно е да разберем, че системата сама по себе си не е лоша. просто кратуните на хората успяват да опорочат всичко. И да, тези процеси се наблюдават не само в България. Абсолютно сте прави!

Системата се създава за хората такива, каквито са, а не обратното. Щом като хората винаги я опропастяват, значи системата е лоша - не струва. Да превъзпитаме хората, за да паснат на системата е кауза пердута и противоречи на природните закони и морала.

Това са безотговорни хора,ако не мислиш за себе си,помисли за хората в автобуса. Случват се някакви недопустими неща,незнам какво ни става на нас хората..

Е детето не шофира, това е ясно. Държи волана. Но не е редно да е на предната седалка. Аа и майка му е до него, вижда се на клипа. Но не е редно да е там детето!

Браво! Ето така се възпитават деца! А не да го оставиш на Тик-Ток да му обяснява какво е Истина според Козяк!

И това само седмици след подобни случаи. Пълни олигофрени са това.

Идиотокрация е документален филм създаден по действителни случаи от България.

Който не казва не на децата си като малки, после бере големи ядове...

Ще го уволнят и какво? Утре ще си купи някой баварец 20+ годишен и ще тръгне с него по магистралата да учи гордия си наследник как се кара и да му показва колко вдига "звярът". Да споделя опит, защо Сингапур е държава от друго измерение. Още през далечната 1990-та, там имаше неотменимо приложим закон, че всеки, който дръзне да направи такава простотия, в следващите 5 години може да работи само най-ниско квалифициран труд, обикновено като "златар". И друг неотменим закон, че безработицата е забранена. И най-важното. Не можеш да се отървеш от действието и на двата закона, ако ще да си министър.

Браво имаме новина! Да държиш кормилото не значи, че шофираш. Ама с автобус.... А да поставиш на кормилото на държавата - фин. министър който няма българска лична карта - какво е? Някви дет не могат да говорят български, но ще "оправят" държавата...е "оправят" я изотзадзе

Ами нема кадри! После ривети че нямало ора, нямало специалисти...Те това е дуално образование и трябва да се въвежда от най-ранна детска възраст, ако искаме да има приемственост. В Нова Зеландия премиершата си водеше детето на работа с нея, в парламента, кърмеше го...целта е да свикне от малко с работната обстановка и един ден да заплува в естествени води и да се реализира в сферата на родителите си.

Ето ти де. От най-малка възраст го водят на дуално обучение в градския транспорт. Реализирано е в Пловдив. Нещо друго да ти хрумва?

Кр голямо чудо.Пък и в село пловдив няма какво да стане

На цял свят е известно че България не е държава а маймунарник населен с дебилни маймунопитеци. Като чета новините от България падам от смях! Такива простотии дето се случват в България и в Африка ги няма!

Има ги, има ;-)

:D Евала нова ТВ! Вие сте върха на журналистиката!!! Решили сме всичките си проблеми и вече се занимавате с глупости? А детето само се държи за волана. Явно вече не е модерно да се пише за далаверите на властимащи... :(

Нормално в държава без закони кво да искаме кога стане белята шум три дена и след това пак по старомо

Ти кво мислиш че става? Що народ се избиха от пияни водачи - последно един убил 3 на, осакатил още - 7 години кауш...и кат излезе от там ще може да кара кола... Министъра на финансите няма валидна лична карта Тоа дето блъсна Милен Цветков Това дето уби на спирката 2 момичета? Детето се държи за волана - най- малкото престъпление ...

Woke-изма ни трещи в пълна сила. Да, не е правилно, но не е кой знае какво. Зарадвал е нечие дете. Един от най-хубавите ми спомени като дете беше, когато буклоджията ме качи в камиона и ми даде да върта геврека. Хубаво е да се пазим, но нека не прекаляваме с болките в ануса.

А представи си сега, че шофьора е педофил.

Представи си, че Левски беше с Nike, а Ботев с каска. Както казах, всичко в границата си, че с тоя woke-изъм, няма да ви хареса кат ни тресне фенталиловата вълна.

ами познайте сега, защо детето е шофирало? Явно е по-добро от шофьора.

Има някаква причина да е забранено каране на автобус с пътници от шестгодишно дете. Не мислите ли? Шофьора явно не мисли. Имаше случай с руснаци , които бяха дали управление(уж само щурвала за малко ) на Еърбъс на дете. Резултата беше стотици жертви и то също деца. Така, че си правете сметката кое е правилно.

В бяла държава, олигофренът-шофьор утре щеше да е зад решетките.

Работник, шофьор, чалгаджия - простолюдие! За гласуване трябва да има цень, образователен, културен, социален, психически! Иначе опрвяи няма д аима! Лумпените, плебса, боклука е мноооого повече и масата му надделява над разума! За "ина рикия и силиконка" ще продадат държжавата тия кретени!

Проблема е най-вече в дебилното разсъждение на такива, като теб. Щом има проблеми, да махнем човека, че да няма проблеми. И ти ли решаваш, кой е плебса ??? Защото стъпим ли на подобни разсъждения, всеки един, който е позиция да налага мнението си може да реши, че и ти си част от този плебс. Същото е с цензурата на ФБ. Всичко започна, като уж някакви стандарти, които трябваше да ограничат обидите и хулиганското поведение. Само дето тези "наши стандарти" се промениха и се променят, щото "ние" сме в позицията да ги определят и в един момент, ако истината не пасва на нашата бива блокирана и изтривана. Затова, колкото и лесно да е подобно разсъждение, то е най-вредно и води винаги до ограничаване на свободите.

Свободата е за функционално грамотни хора. В България очевидно цари свободията...

затвор ефективно и отнемане на родителските права ще върнат нещата в правилната посока. Ставаме страна на идиоти.

Да го екзекутираме направо?

Кога ? Петък на площада ? Понеделник го сваляме , а до тогава стои за назидание , да минават и да го гледат хората , за да не правят и те така !

В "Индиана Джоунс" пък, китайче управляваше автомобил с дървени трупчета на краката, за да достига до педалите...

И? Питай колко хора се потрошиха след "Банда BMX"...

Верно, потроших го, гледайки как Никол Кидман връти педалите на велусупеда!

Това вече стана национален спорт.

Поредната изцепка "сензация" донос! Надето дали се кара с мъжа си у дома, или ако не е омъжена с онзи дето топли леглото. Дали сутрин не му връчва рейсова заповед със задачи за да не си мисли за глупости докато тя се работи. Дали да не си е помислила че е възможно от агенцията защита на децата да започнат да търсят отговорност за дето детето е пуснато само на улицата. От снимката в кръгчето е видно че краката на детето не стигат дори на пода, а ръчичките не са в състояние да рътят волана. И интересно, ако тя сложи дете на 5 -6 години на коленете си когато е в кола то къде ще се хване освен на волана. А дали си е помислила, че скандала у дома нее е започнал за пари, а в резултат на ДОНОСА човека може да остане и без работа, или и е през .... важното е да получи пари за написаните 1000 думи,

от недовършеняци

И какво стана на 10 ноември 1989 г.? Илюзии цял живот.

И преди 10 ноември имаше идиоти, които разрешаваха на децата си да управляват МПС-тата им. Само че тогава ако ги хванеха не се шумеше много около случаите.

И колко е максималната скорост на колите била? От пластмаса ли са били колите ? Колко МПС-та е имало на пътя? Нали се сещаш ,че не живеем в време с 10 коли на населено място ?

И34 години краЖби! Колко е имало за да се краде 34години!

Александър Лилов посочва: „Наивно е да се смята, че както в България, така и в другите европейски социалистически страни можеше в условията на Варшавския договор и СИВ да се предприемат сериозни политически промени без консултации с Москва, още по-малко – против Москва. Несериозно е да се отричат консултациите с Москва, активността на съветския посланик в подготовката на 10 ноември 1989 – неговите неколкократни срещи с Живков”. Тогавашният съветски посланик в България Виктор Шарапов по-късно ще потвърди ролята на Москва: „СССР действително изигра определена роля в събитията от 1989… Тогава Съветският съюз само даде пример за демократично преустройство… Ние приехме с удовлетворение промените”.

Хайде децата родени след началото на века, да не оценяват факти и събития от времето когато родителите им са гледали какво имат в гащите си в тоалетните на детските градини