Коментари - Дете се бори за живота си в "Пирогов", след като майка му го удари с чаша по главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко дълбоко трябва да си пробила дъното на непригодност и психическа ненормалност да си претрепеш собственото дете,отнето от таткото, както разбираме. Това е тежка телесна повреда, състав по Наказателния Кодекс, с утежняващи елементи - жертвата е дете. АНАТЕМА за всички чифутски сатанисти, които внушиха на непригодните женски същества, че могат да се еманципират...

Мен пък вчера жена ми ме насили и ми нахлузи п.тката си.

Перник...

Мама ме беше от 4 годинки будеше ме с удар по главата . И все пак оцелял...

Тъп, по-тъп, най-тъп, МИЛИЦИОНЕР Интелигентен, по-интелигентен, най-интелигентен, МИЛИЦАЙ Боклук, по-голям боклук, най-голям боклук, ДЖАНДАРИН

У Перник немат нищо от стъкло! Всичко е само винкел!

Колко жени нямат възможност да имат деца и страдат… Това е грехота, да имаш щастието да родиш дете и после да се борят за живота му заради теб…

Пак полицейско насилие в град Бобов дол(27.11.23 09 :30), този път от трима служители Съдебна Охрана(Дупница) (сержанти) , пребиха ме почти до смърт защото мразели Софиянци, преди дни насъскани цигани ме замерваха с камъни! Моля вземете мерки! Мирослав Германов 0885052671 myyrro@gmail.com В момента живущ в: Град Бобов дол ул Иван Вазов бл 34 ап 11

Една комшийка редовно пребиваше мъжа си, беше го пратила дори в болницата, където медицинския персонал го гледаха с насмешка. Много мъже и деца са жертва на жени, не винаги жените са жертва на мъжете, време е да го осъзнаем това.

Доста жени налитат на бой за щяло и нещяло. Ако е някой кротушко, ще го отнесе. Но ако получат ответен удар, може да не е добре дозиран, и тогава се смята за насилие над жена.

Нормално е.

сигурно е била ядосана на бащата, ето, кой е виновния!

мъжете винаги са виновни. Също както Путин на европеидите, тея демократичните.

Между другото, това е страшната истина - когато една жена не понася органично мъжа си по някаква причина, тази ненавист и погнуса често се прехвърля и върху децата. Даже и да не си го признава, жената несъзнателно не им мисли доброто и дори им вреди.

Перник има ли някакви нормални хора изобщо?! Семейството побойници и лъжци Михайлови, ония детски отпадъци които бият болно дете, тук няква шаврантия която почти си убива детето… И това са само пресни новини, кой знае за колко други Пернишки изроди сме забравили. Да я закриват тая помия и да се свършва с тая мъка!

не е само в Перник, там просто се говори по-свободно.

Каква майка...

Как беше рефренът, НИТО ЕДНА ПОВЕЧЕ. А деца може, така ли? Що не се огледат между тях си пък тогава да свалят патриархата. Ей такива кранти като тази, с поведението си, създават бъдещите насилници .

Извършен е оглед на местопроизшествието.......ох малиииии.......

що за чаша е било !!!

Това домашно насилие ли е или е само когато таткото удари жена или дете?

Това питам.Жената ме бие постояно но като се оплача в полицията ония изроди само ми се смеят.Какво да правя?

Запиши се в някоя феминистка организация за жертви на насилие.

Ставаш небинарен.

Само за тати важи.

Хайде пак във Перник стана белята. Абе там всички побойници ли са събрани

да сте благодарни, че не е докопала винкело.

перник.... пак кат не е било с винкел...

Това е ужасно!Уффф да пази Господ! Хората масово нямат търпение и децата шм са такива.Ужас,ужас ! Дано се оправи детето!

Аз лично съм жертва на социалните! Подадох сигнал че майката малтретира детето психически и физически, детето също беше разпитано, но на следващия ден, майката отиде с детето при социалните, и принудиха 9 годишното дете да се отречи от първоначалните си показание) със сигурност, при социалните сработва женската солидарност, там работят само криви женици.... На никой не му пука в нашата България за децата, поради това ще се появява и още и още дегенерати, отгледани от родители насилници! Закона е калпав, и юристите го признават, а властта нехае! Само общи приказки за закрила на детето, и разбира се мантрата "Евроатлантически ценности"!!! Аре, мерси, стига толкова сте ни правили на глупаци....

Това не може да бъде!!! Жените са добри, не са насилници и могат да бъдат само жертви на насилие....

... пъзи божи ъко имад пътлаци

патладжани

Мой познат младо момче накупи джиджавки от spy.bg за да разбере дали неговата половинка е като повечето жени - разкурвени или е нещо по свястно. Когато разбира, че не е от свестните жени той и го козва в лицето и изважда доказателствата. В същото време тя държи бебето в ръцете си и когато разбира, че е разкрита избесява и хвърля детето към съпруга си, който не е подготвен за това. Едва успява да хване бебето за ръкава преди то да падне с главата надолу в земята. Господи, какви са сега тия жени, възклина той и се прекръсти, че детето остана здраво и живо.

Развратени урви са сегашните жени и това всеки го знае. Дори майките са наясно кви им са дъщерите, но си траят, защото и те са същите, тоест дъщерите копират всичко от своите майки, сиреч, квато маъката такава и дъщерята.

Неграмотно село. Бягай да копаеш и остави истинските мъже да пишат

Дерибеев ти ли си? Мантрата ти не е актуална вече.

:)))))))))))))))))))))))) Харесват ми времената на "преразказа." И всеки път нов. Още по тъп, като " разказвача".

Познавал младо момче....дъртофелник

Не съдете много строго! Може да не е искала така да стане. Ако много я е вбесило и е замахнала.

Като е нямала повече с какво да напълни чашата е решила да и смени предназначението.

Онзи ден пред съдебната палата имаше протест, а на един плакат пишеше: не ги раждаме НИЕ, за да ги режете ВИЕ. Ето, жените също могат да са насилници, стига с тези стереотипи.

Трябвало е само да добавят - раждаме ги , за да ги бием с каквото хванем по главите

В Перник бият с винкели, тази е сменила подхода........ и ето до къде го е докарала детето.

Не знаем каква е причината. Може винкела просто да се е счупил и затова да е грабнала чашата.

жените имат равни права да бият децата не само мъжете пише го в Истанбуслката Конвенция

побой не отстранява проблема ... живи + здрави

Не само равни права да ги бият. Жената, щом го е родила, трябва да има право и да го убие. И никой не може да й държи сметка за това. Хранила го е, Поила го е. 9 месеца го е носила. Никой друг, дори държавата не може да има права над децата.

Майка ти жива ли е?

не е описано, но детенцето има и следи от гасени цигари по тялото си и от порезни рани. и да, става дума за малцинствата..

То щото мнозинството сте голяма хубост.

не, не 'сме', но 'вие сте' с много по-голям процент детско насилие, проституция, криминал. едно е да има тук-таме изключение, друго е всяко цигане да е крало системно поне 1 месец от живота си, 100 процента да са 'яли бой', и 50% да са лапали пишки за пари. но си прав за едно: вместо да изчистим циганите от тези грехове, почваме да прихващаме - т.нар. циганизация. и не си прав за друго: това, че има циганизация при 'белите' не прави вас, циганите, по-добра стока. хич.

нещо не е наред със социалните у нас законът ли не е яред службата и служителите ли оскъдните средства, които държава отделя ли не знам като животни сме жестоки, прости, бедни и зли

Аз лично съм жертва на социалните! Подадох сигнал че майката малтретира детето психически и физически, детето също беше разпитано, но на следващия ден, майката отиде с детето при социалните, и принудиха 9 годишното дете да се отречи от първоначалните си показание) със сигурност, при социалните сработва женската солидарност, там работят само криви женици.... На никой не му пука в нашата България за децата, поради това ще се появява и още и още дегенерати, отгледани от родители насилници! Закона е калпав, и юристите го признават, а властта нехае! Само общи приказки за закрила на детето, и разбира се мантрата "Евроатлантически ценности"!!! Аре, мерси, стига толкова сте ни правили на глупаци....

оплаквания за насилниЧКИ има много, но социалните и техните приятелки от Анимус просто не ги описват и не влизат в статистиката.

снощи пред един супермаркетите имаше детенце с посинено лице с тънки дрешки, избягало от къщи баща му го пребил, не можеше да се върне синини, не от един бой за такива неща в затвора трябва да се лежи без право на помилване

Въпросът е: знаете ли ли дали този баща не е бил пребиван по същия начин от баща си или брат си?! Това не е пледиране в негова защита, а да ви насоча вниманието към факта, че за някои родители това е нормално, защото те не знаят друго. Може да има и други фактори, но ще стане много задълбочено да обяснявам. Идеята е ,че родителите дават това, което са получили и или наблюдавали.

Аз знам, защото майка ми ме бише, където ме хване, а когато ходих на гости при баба ми (майка й), получавах разновидност на същото. Да, бях малко по-активно дете и правех някоя "пакост" (счупена чиния, по-шумна игра), но физическата саморазправа е изкючително травмираща за малко дете и крайно диспропорционален "отговор" от страна на възрастния, което демонстрира невъзможност/нежелеание за комуникация с него.

А знаеш ли кое е още по-ужасно? Да го поеме системата. Тогава хем ще го бият чужди хора, хем ще го изнасилват, хем няма да има на кого да се оплаче, хем ще го завърлят като парцал на 18г. Понякога бащата насилник е за предпочитане.

Трябвало е още в заглавието да напишат че става дума за Перник, за да не четем статията....

перват ти един по главата....

Явно нов зор за истанбулската шитня. Я дайте повече информация, ама достоверна - на колко години е, каква е тази толкова яка чаша, че да му счупи черепа, майката бяла ли е или тъмна, психично болна ли е или какво и т.н. Ще ви кажа нещо, което съм чувал много, много пъти от възрастни жени и мъже - едно време е имало яко тупане от доста съпрузи и приятели, основно алкохолизирани, на майки, от бащи и майки на деца, също алкохолизирани и проституиращи майки - става дума и за соца, и преди това. Проблемите идват обаче още назад от времето и се предават на поколенията на принципа на даунлоудването и възприятието. Това не е попречило на много от тези поступването деца да станат свестни хора. За да се промени мисленето и да се изчистят обаче родовите програми, трябва да се работи с родителите, въпросът е те да искат, а не да се прокарват дрисливи джендърски конвенции - те не защитават никого и изобщо не е такава тяхната цел! В истанбулска Швеция имате ли представа за какво насилие иде реч над белите жени, но това медиите няма да ви го кажат, а и на шведските лекари е забранено да говорят за това!

четеш ли какво пишеш децата с тъмни кожи ги боли толкова колкото и децата с бели кожи

изобщо не си вникнал в написаното... сред малцинствата насилията, и то грозни от всякакъв характер, са доста по-чести, те и децата си продават...

Я дай информация - от късите ли си или от меките?

После се чудите защо има изверги като прокурорският син. Та те от малки така са възпитани! Жалко за детето не е случило на майка...

Нямаше нужда да казвате Пегник!

Мъжете бият жените, жените бият децата, децата бият кученцата и котенца по улиците или връстниците си. И как се поправя това?

Пак мъжете са виновни....

Направо мъжете да бият котенцата и всички останали по веригата ще си живеят живота.

Не четете ри новините? Те не са спрели да го правят.

Поредното "нервно" същество, което си го изкарва на по-слабите.

Това е било някакво недоходоносно, вероятно. И на мен един йорданец ми направи едно, ама го прЕбих. Мноооого съм добра. И меркантилна.

Сега чакам и някое радикалче талибанче да се пръкне от Трактора, с чалма или хиджаб, че да му наритам потурите и да го пратя там, от където е дошло.

Мога да се обзаложа, че в очите на роднини и съседи, майката е много добра и почтена жена, а детето е хулиганин и лекенце. Сега ще бъде хулено, че за някакъв си счупен череп прави такива драми.

Знам доста неработещи, наркозависими лекета, дето да ги бяха пребили родителите им навреме, нямаше да сбъркат.

До такива видими резултати може да те докара мизерията. Надали жената е очаквала точно този резултат, но лошият начин на живот е предпоставка за такива неща. Дано се оправи детето!

Обикновено е точно обратното. Мизерията сплотява семейството, а парите го развращават.

Инженерче

... многото пари са другата крайност. Защото обикновено на родителите не им се занимава с "ремаркенцето", и от 5-6 годишно му дават парички да е на самотек. Или се сдушва с криминални, на които става "патрон" и го цоцат, или с наркомани. Често явление е - децата на бившата номенклатура бяха масово наркоманчета и отрепки. Но тук играе липсата на възпитание. А в случая най-вероятно нерви, подтиснатост, лош живот, сметки, безпътица - и ако човек посегне към алкохола и малкия е проблемен ...

Това е така, но все пак, вдигнал липса ръка да раняваш друг - носиш цялата отговорност.

Сигурно е чела последните евроатлантически ценности, че децата са заплаха за планетата и екологията. И е взела мерки.

Това Истанбулската конвенция хваща ли го ?

Хваща го. Детето на 17 се отнема от семейството, осиновява се от някое семейство гейове, имуществото на родителите се прехвърля на гейовете, и когато "детето" стане на 18 години се хваща за палците голо като пушка.

Ако не се стигне до болница, може и изобщо да не се разбере в какъв кошмар живее детето, защото повечето такива изверги действат на тихо. Даже не е задължително насилието да е физическо.

Такива най-често стават санитарки, разбира се всичко е за пари

Не можете да давате подобни определения за човек, когото не познавате. Трудният живот, животът в бедност и нищета или пък в тормоз от страна на бащата, често може да доведе майката до нервен срив. Тя едва ли е целяла да нарани детето. Ударила го е в състояние на афект и съм убедена, че още в същия миг е осъзнала какво е сторила. Сега вероятно се самоизмъчва и съжалява с цялото си същество. Познавам хора, изпадали в подобни ситуации. Те съвсем не са изверги, просто са смачкани от живота и дълбоко нещастни. По-добре да не я съдим, а да й помогнем да се оттласне от дъното...

Обяснението на причините е ясно за всички ни. Но то не е оправдание да посегнеш на дете.

Ма разбира се, че познавате хора изпаднали в подобни ситуации на афект, но не познавате нито един родител изверг! Те са измислени герои, като Дядо Мраз.

Колко са осъдените, не колко досъдебни има. Плява плява плява. Ефективно наказание има ли ?

Майката от Индия ли е?

От северния полюс и даже 30000 км все в същата посока.

от оня триъгълния субконтинент в индийския океан

Мила моя мамо, Сладка и добричка, Как да кажа мамо.... И след някое време като не иска да я погледне, обществото ще го порицава и ще го сочи назидателно с пръст, че родителите ТРЯБВА да се почитат и уважават. Ако знаете какви изроди има и сред бащите и сред майките...

Слушайки Еминем не ще да е само българско явление. По-скоро ще е явление в гетата. I'm sorry mamma, .,. But tonight I'm cleaning'p my closet...

На 46 години майката баш в тези времена е възпитавана. Ето ти резултата.

Позор за съвременната журналистика ,как смеете да използвате забранената дума майка ! То е родител 1 !!! Поправете си грешката иначе ще ви привикаме в посолството при Галя !

Ако жена ми причини на детето ми подобно нещо, ще натроши собственоръчно целия сервиз с чело и ще го изяде.

Добър пример даваш точно за това, което написах по-надолу.

Вероятно си прав, но когато става дума за здравето и благото на децата ми, па макар и според моите изостанали разбирания, толерантността ми е равна на 0!

Е затуй жена ти те е напуснала или ако още не го е направила след година две ще те изтропа по ИК.

Стамбулската конфекция казва ли нещо за случая?

Казва. Жената се идентифицира като мъж затова е толкова агресивна.

се възстанови детето!

Ni triabva dasa ustava sas obezhdenieto 4i samo no edinstveno vav ROMskite familii se realizirat pudobni sabitieta

май си от такава фамилия