Дете на еднополово семейство ще получи български акт за раждане с вписани имената на двете майки

Делото пред Административния съд беше образувано по жалба на българската майка против отказа на община Панчарево да издаде акт за раждане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези егоистични жени дават ли си сметка че лишават детето от правото му да познава баща си? Но какво да очакваме от завършени егоисти, мисля че вече берем горчивите плодове на това модерно възпитание

Искам да имам две майки,за да суча от четири цици,казало бебето и се родило.Очаквайте да има дете с три майки.

Направете ги тези съдии още по-независими.Тези лезбийки с език ли го направиха това дете.?

Време е да се махаме от тази кочина , наречена ЕС.

Всички, подписали това противоконституционно решение трябва да отидат задълго в затвора.

Значи това дете има 2 майки? И двете ли за го родили? А кой е бащата? Въпроси много и това е противозаконно в България! Ние не сме приели конвецията и трябва да се обжалва! Тия " майки" ще повлечат краката и ще настъпи голям карамбол! Къде е Орбан?

Тъпа работа. И у нас ли ще се отказваме от двата пола и от майка и баща и ще минаваме към евро американските дебилизми за семейството и пола! Тези съдии, трябва да бъдат уволнени веднага!

Какви да тези изгъзици? Дано Бог ги накаже! Как е възможно да се допуска подобно нещо? Глупендери!

Време е да Закирят Административните съдилища... Не Специализирания Съд ,а Административните съдилища са за ЗАКРИВАНЕ.. И УВОЛНЕНИЕ на всички административни съдии !!! А тия две откачалки- лесбиики да ги пратят в ЛУДНИЦАТА.. А детето- обратно към Испания !! или Африка... Мачкай педдеразите, за да живеем добре.. Най- много педдерази има в Затворите...

Браво,поощрявайте още психически болните ,педерастите и изрудите в женски и мъжки род,наркомани и всякакви падения.После ревем ,кво става в тоз кенеф България

Ще ги еа и двете майки! Хй трябва х*й, само на вибратори не става!

... с вибратори дяца не се създават. :--)

ТОВА Е ГАВРА С БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И НАРОД !!! ИЗВРАЩЕНИЯ И ПЕРВЕРЗИИ НА УМСТВЕНО УВРЕДЕНИ И ЗОМБИРАНИ ХОРА !!! КАТЕГОРИЧНО НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ !!!

Това е отвратително..нашето законодателство не го позволява,на ЕС почвя да ни налага да не уважаваме нашите закони за сметка на еврогейските.. и ние,овцете,пак седим и си траем..

Фондацийката на един политик адвокат ЛЕГАЛНО е взела милиони от Америка за България, и организира - пак нахално, без да го крие - ОБУЧЕНИЯ на наши съдии как да съдят в такива случаи. Лобиране - само дето тук то е познато с истинското си лице - купуване.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВЪВ БГ ИМА ТАКЪВ ЗАКОН РАЗРЕШАВАЩ ТАКИВА СЛУЧАИ.

ПУТКА ИМ МАЙЧИНА И НА ДВЕТЕ КУРВИ.

И коя точно от двете го изпикала , знае ли се ?

като чета коментарите под статията за пореден път се благодаря, че НЕ живея в България...

да, тук Конституцията и Българските закони не значат нищо.

И да знаеш, че ние също се радваме. Много!

Всички тия простотий ни се натрапват от САЩ ,и ни се внушава ,че е нормално!? Кое му е нормалното?! Учат и децата ни на тия простотий!

Майката е тази, която е родила или дала яйцеклетката. Другата е приятелка на майката. Нали не е оплодила, та да я пишат баща, и не е родила за да я пишат майка. Гинетично няма отношение към детепо. Каква майка А или просто майка е? Аман от тъпотия и претенции.

Еврейски ценности , брат. Еврейски болни ценности, на болни мозъци, на хора генетически болни, с болни кости у болно съзнание.

Само на деца, чиито родители са встъпили в брак ли СО издава актове за раждане?!! Хубаво - не им признават брака, но тук става въпрос за съвсем друго.... Тъпи чиновници...

Акт за ражданее документ, койо удостоверява кой е родил детето. Там стои и предполагаемият баща, който е оплодил майката. Това е акт за раждане и удостоверява участниците в раждането на дете. Не е акт за отлеждане или за вид връзка между любовници, било то хомосексуални. Вписвайки две майки, се създава документ с невярно съдържание, при това със знанието на администрацията. Нужно ли е да обясняваме, че две майки не могат да родят едно дете?

Понеже няколко човека по-долу питат, бих искал да обясня следното: За да получи едно дете или лице, родено в чужбина, българско гражданство и съответно ЕГН, трябва чуждестранният акт за раждане /или, според случая, препис от акта за раждане или удостоверение за раждане/ да се преведе и легализира. След това чуждият акт се регистрира в общината /и остава там/ и се издава българско удостоверение за раждане. Без българско удостоверение за раждане с посочен в него ЕГН не може да се издаде паспорт /или евентуално лична карта за децата навършили 14 години/. Това е от правна страна.

Това дете има биологичен баща. Ако няма сведения кой е - в графата пишат 'неизвестен' и стига с тази измислица 'няма как'. Защото една от двете (а може би и двете!) нямат нищо общо с детето.

Постоянно реват как им се нарушават правата,а не спират да си навират изкривените ценности пред света,целейки да ги наложат като нормални.Ами ако на някоя утре й хрумне да се самоопложда,да бъде и майка,и баща интересно как ще се впише това?То свобода,свобода,ама отива вече на свободия!И не,впрочем НЕ СЪМ РУСОФИЛ,а жена,която иска да роди от мъжа си и да кръсти детето си с българско име-ако това да загубиш идентичност се брои за модерно мислене,смятам да пропусна!На еврогейски последващи реплики на коментара ми не отговарям,отивайте на прайда да демонстрирате сбърканата си природа.Ако светът беше нормален,такива очевидно болни хора щяха да се лекуват,а не да се използват за прокарване на политически уж "ценности,права и свободи"с цел контрол над света и налагане на съмнителен морал в угода на определени персони.

_stankow

Айде почна се пак ! Да го запишат на майка му, баща - неизвестен.

А ако аз отида в Испания дали ще ми издадат техен испански акт за раждане? Питам съдиите одобрили това...

Дааа, всички виждаме, как от малко бой нищо не ви е станало... Съвсем "нормални" сте станали.

Джендърите превзеха управлението и манипулират зелия свят. Унищожиха всемирния морал на живота и природата, но все някога ще платят за това. Не могат да се определят мъже ли са или жени, но на тяхна страна е правото и силата на ПАРИТЕ !!! Направиха и война между два православни народа, за да унищожат православието, което не им се поддава на манипулациите.

Ужас!Ненормално извратени ще осакатяват деца!Господ да пази,а природата да си прибере издънки!

После се чудите защо БОГ ни наказва ?

Света обезумя! Тъжно и жалко! Сега ще се прокара юридически, ще бъде прецедент и ще стане страшно. В крайна сметка ще се основе сдружение на изчезващите обикновено нормални хора, които нямат публична претенция за сексуалността си.

А защо трябва да има български акт за раждане при полужение, че е родено в Испания?

Как защо? За да се създаде юридически прецедент, който да позволи по-нататъчно изменение на закона в тяхна полза.

За да получи едно дете или лице българско гражданство и съответно ЕГН трябва чуждестранният акт за раждане /или, според случая, препис от акта за раждане или удостоверение за раждане/ да се преведе и легализира. След това чуждият акт се регистрира в общината и се издава българско удостоверение за раждане. Без българско удостоверение за раждане с посочен в него ЕГН не може да се издаде паспорт /или евентуално лична карта за децата навършили 14 години/.

Нашето законодателство не допуска това. Но допуска 'баща неизвестен'. Защото една от двете (а може и двете) нямат нищо общо с генетиката на детето.

Ревахте за ЕС, ето ви Евросъюз! Сега България е колония, и само ще слуша и изпълнява! Добре дошли в Четвъртия Райх наречен Евросоюз! Честито!

Тъпоъгълник.

Този конкретен случай трябва да се доведе до КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД.

Май е врем да затворим границите за всички, които са избягали от България. Да ги лишим от гражданство и да ги изтрием от регистрите. Те са взели своето решение, имат си нова родина, да си седят там. Това важи и за Кирчо.

Хахахаха. Давай, бе, примат. :)) Време е БГ да бъде извхвърлена от ЕС, а българите да са подвид на Хомо Сапиенс, заедно с руснаците. :))) Тогава ще си самодостатъчни и ще ходите облечени в нещавени кожи и ще ручата само зърно по цяла година. Рай на земята. :)))

_stankow

Ще ни направят услуга от ЕС. Ама нещо не им изнася. Добре им е да грабят България, да изнасят на безценица мед, олово, зърно, слънчоглед, софтуер, стомана, злато. И да плащат с обезценяващи се евра. А пък за "цивилизацията", дето я били донесли европците - ами като се натресоха у нас те завариха атомни централа. И първата им работа беше да я нарежат, 4 реактора.Завариха 1 милион крави. Сега са 100,000. Завариха 10 милиона овце. Сега са 1 милион. И т.н. Ей такава им беше "помощта" за нашата индустриализация и цивилизация ! Да се махат по-скоро !

А дано да ни изхвърлят,та да живеем нормално и в интерес на народа ни.селското ни стопанство наистина ни е самодостатъчно,стига да не е сасипвано от еврогейски ограничения и интереси,евтини енергоносители от Русия и т.н.А дано.....сложих ти плюсче,чул те Господ!!!

Не може дете да има две майки както не може водата да бъде огън.Така е наредил Бог.Всичко друго е лъжа.Животът на това дете започва с лъжа.ЕС ще загине от извратените си ценности

Точно за това ЕС и САЩ трябва да бъдат затрити от лицето на Земята! Бавно, но методично наливат пари, за да създават прецеденти в законодателствата на чужди страни с цел да наложат своите правила и ценности. Не ги интересува кого трябва да купят и кого да изнудят, но трябва да наложат навсякъде своята свинщина и своите извращения и постепенно да убедят всички, че изкривеното е нормално.

Повтарям си коментара, защото гледах предаване, където го казаха това, което съм написал в прав текст. Наистина така процедират, за да си прокарат политиката. Тук не става въпрос изобщо за двете индивидки и желанието им да живеят в България. Те са специално издирени и им се плаща от определена общност, за да бъдат използвани за създаването на прецедент, а всички, които допуснат този прецедент буквално са национални предатели!

Сега ще възникнат недоразумения у детето. В бъдеще ако някой му каже : Да ти ... майката! ще трябва да пита "Коя от двете?"

Ще празнуваме през юни, нали, не само заради Северна Македония, но и защото това е световният месец на ЛГБТИ!

Според мен вариантите са ясни - ако едната е биологична майка, да се пише тя и баща - неизвестен. Ако и двете не са му майки - да се пише майка - неизвестна, баща - неизвестен. Иначе актът се е акт, той потвърждава, че има на белия свят такъв и такъв човек. Всякакви други претенции граничат с гавра не само със закона, но и с истината.

Те това са " най-умните " от нацията, които били избягали на запад, а ние сме станали тука глупавите , мързеливите и некадърните. И какво вземат и ни носят тези бегълци? Не е ли странно, че тя избягала от БГ, а оска детето и да се запише тука? Защо? За да се създаде прецедент и да започнат всички лезбийки да се узаконяват в БГ и да променят традициите, морала и начина на живот на българите. Работят ли някъде тези двете? Или щедро се спонсорират от съответните НПО и ЛГБТ организации, за да го правят. Продажни к р и и продажна БГ съд система

Не мога да си представя как детето ще излезе измежду краката на две майки. По принцип ражда една. И документът се казва акт за раждане, а не акт за отглеждане на дете.

Абе, то един Кирчо- ПРЕМИЕР на цяла държава,излъга за документа за гражданство с невярно съдържание ,вие сега се тюхкате какво е законно и какво не в тоя акт за раждане!!! Щом ге...соровците нареждат така, така ще е . Ама ние не трябва да позволявяме,мислете какво ще стане с нашите деца в бъдеще...

Ей,значи с нетърпение чакам ваксина срещу идиотщина. Толкова години еволюцията и накрая какво? Айде мъжете разбираемо- ходят по войни ,прииска им се ,а жени- няма. Ама ,жените ? Хората са казали :" Гъз, глава затрива" , в случая п..тка/х.й цяла Европа.

още от казармата знам, че ,,г-з пол няма!''

тебе са те изсрали от два гъза.

Квичите ли, тролци? Бърка ли ви вгз чуждото щастие, злобари :–)

Извинявай, че защитаваме класическото православно семейство, в каквото между впрочем и ти си се родил. И това ако е тролене... Не само си неграмотен, ами си и изключително тъп. Барем обърни шапката с козирката назад, че да ти направи втора гънка на гладкото сиво вещество между ушите!

Обратните са изчадия .

- Макдоуел, отдел убийства. Какво имаме господин следовател? - Мъж, на 18 години, обръснати вежди, очила без стъкла, хипстерска брада, ластични дънки по тялото, навити, риза на квадрати, прозрачен лак на ноктите и остри ботуши. Намушкан е 74 пъти. - Даже са малко...

Това е незаконно у нас и трябва да се отмени от ВАС. Тия двете путки недоебани не се спряха 2 години с тая провокация. Да се махат в Испания.

"""Детето е родено в Испания през 2019 г. В акта за раждане на момиченцето родителите са записани като "майка А" и "майка".""" Това много ми прилича на някакво перверзно ,еврогейско,демократично и неолиберално решение на притчата за цар Соломон и двете майки.Да я обяснявам ли в няколко думи, за масовата продукция на демократичното,чалгарско и неолиберално образование /онова с тестовете/ или сами ще се сетят.

Интересно, еднополови но се размножават?!! Този акт за раждане ще бъде законен документ с очевидно невярно съдържание, това е истински юридически феномен.

Знаеш ли колко семейства познавам на които децата им не са техните биологични деца? А? Искаш ли да ги броя? Нямам право да оповестявам лични данни тук, но около мен е пълно с такива семейства! Традиционни, български семейства, от мъж, жена и дете/деца. За осиновяване по всичко личи че не си чувал или не знаеш какво означава.

кретен не си разбрал дори за какво става дума

С такива амбициозни фемино лезбо майки, които искат целия свят да научи, че се лижат (иначе не ги интересувало уж кой с кой си ляга) точно в нормална среда ще израсне детето. Хич няма да е сбъркано ама въобще.

А ти по твоята логика искаш да ми кажеш, че като видя мъж и жена да вървят заедно че няма целият свят да научи че тя не му го лиже или пък той не и я лиже ли? Аре аман от моралисти!

Господ е създал жената (Ева) от реброто на мъжа (Адам)! Защо да не може сега едната жена да бъде бащата? Тоест, от женски кожни клетки в лабораторни условия може да се създадат мъжки сперматозоиди. Господ е създал Човека по свой образ и подобие - тоест, Творец. Значи и Човекът като Господ може да прави същото.

Ще ти откъсна чурката,ако я имаш!!!

Знаех си аз че гейовете са опасни! Все към чатала ми гледат, но затова се пазя! Нямаш шанс пич да ме докопаш! Преди да опиташ аз мога да ти откъсна нещо, но друго нещо!

Това не го и помисляй дори , нямаш представа за какво говориш .

Нямам търпение да прочета коментарите на русофилите :)

Нямах търпение да прочета джендърските коментари,

И какво общо има русофилството с нормалните хора или искате да кажете ,че перверзиите са характерни само и единствено за еврогейските ,демократични ,неолибералисти.То я ясно ,че е така ,но питам ,както се казва за протокола