Дете загина при инцидент с футболна врата на стадион

12-годишно момче е загинало при инцидент в тетевенското село Градежница, съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Дете загина при инцидент с футболна врата на стадион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както каза вече един от коментиралите тези врати падат само по един начин-като се увиси някой на напречната греда и вратата нее обезопасена! Съответно вината е изцяло на този който стопанисва игрището. Ако то нее обезопасено да го заградят за да няма достъп! А сега е редно виновните да платят обезщетение на родителите и другите стопаниесщи обществени дъоръжения да ги обезопасяват. А дано ма надали! Подобно е положението и на мръсните и изпочупени детски площадки дори в столицата.

отговорността за децата е изцяло на родителите им, съд за нехайните и немарливи родители

"преместване на вратата" ама друг път...Тези инциденти винаги се случват по един начин!Някое дете решава, че може да "увисне" на ръце на напречната греда, която в случая е желязна тръба...Вратата най-често не е захваната за земята или настилката, каквато и да е тя!От тежестта на детето вратата се завърта , детето се изтърва и напречната греда го удря или в лицето, врата или в тила, зависи от положението на детето!Аз лично съм преобръщал така врата, отървах се само със насинен гръб!

това се случва пасред нощ, бее...Чий го дири хлапето в 11 през нощта в/на майната си?!

Всъщност не става ясно точно какво се е случило и как е ударено (предполагам) детето. Жалко и тъжно, дано родителите намерят сили да продължат.

А защо е трябвало да я местят? Или защо това 12 годишно е участвало в преместването й ?

Защото им е толкова акълът... А дали наистина е трябвало да я местят и какво точно е станало, питайте оцелелите.

Е, въпросът е риторичен :-) !!!

Защото пунктът за вторични суровини не е на игрището...

В Булгаристан деца умират на площадките за игра. Каква съдба !

какво ще разследвате бе , от коя страна го е ударила вратата ли ?

Аве ГРАЖДАНИНО ти от кое село си бе ТЪПАНАР

Повечето врати на футболни игрища с счупени. Никой не ги проверява. В квартала има игрище, което след сигнал на родители, че вратите могат да паднат му сложиха няколко листчета с надпис "НЕ ВЛИЗАЙ - ИГРИЩЕТО Е ОПАСНО" и така си седи вече 1 месец. В държавната администрация е пълно с мързеливи селяндури на заплатка, които нищо не вършат, не поемат никаква отговорност и си трачат ако някой началник краде. Повръща ми се като чуя "работя в държавната администрация" или "работя в едикое си министерство" или "работя в съдебната система", "митничар съм". Да ви е.а байката на всички мързеливи търтеи на синекурни длъжности!

В тежест са на обществото повече от циганите !

къде има футболно игрище?Всичките бяха закрити или завзети от мутрите за автокъщи автоморги за строителни дейности .Къде остана да иде да ритнем една топка та да ми падне некоя врата и спринт до вторичните

Защото навремето подобни "държавни служители" копаха и се грижиха за животните на село , а след демокрацията напълниха държавните учреждения - резултатът е обеваден за всички...айде честито!

Колко деца трябва за загинат, за да почнат да проверяват добре ли са закрепени съоръженията по игрищата?

Бела Благоева????????????????? Да бе би да е Вела Благоева, жената на Димитър Благоев - Дядото (БРСДП -> БКП)?

Жалко за смъртта на детето. В Търново няма училище Бела Благоева, има училище Вела Благоева. Някой е написал името погрешно и след това грешката се множи с "копи пейст"

Да не би да е помагало на баща си да "берат" жилязо от стадиона.

селски тъпанар си ти

Най- вероятно...по тъмни доби...

В това село ЦИГАНИ няма и не може да има. Чести и работливи хора, и най-важното те са БЪЛГАРИ!!!

Извинявам се! Не предполагах, че българско дете е оставено без надзор в 23:30ч