Видеоклип: М. Димитров - Цезар, Борисов - варварски лидер, Кунева - Клеопатра

Видеопародия, описваща кризата в СДС и битките за наследството в дясното пространство, се появи в интернет.

Обратно в новината

Коментари - Видеоклип: М. Димитров - Цезар, Борисов - варварски лидер, Кунева - Клеопатра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шантаво клипче, само, че на мястото на Мартин трябваше да е Костов

СДС беше създадено като единствената ефективна работеща за времето си търговска марка,свърши не малко добри неща в борбата с комуняро депесарската сган и според всички нормални пазарни условия отстъпи мястото си на друга конкуретна още по добра,тази на Бат Бойко. Като няма друго хората карат на Етър и бисквита Златна есен и ама всеки предпочита Кока Кола и Нестле. Ние на можем да чакаме цял живот СДС най после да спечели избори,дори още по зле става ,те се борят за мизерните 3 %,защото докато умните се намъдруват ,лудото се налудува В това време комуняро депесарските гадове вършаха на воля из многострадална България и ни излагаха пред света . Единственият за сега, който може да им носи гордо скалповете на колана си е само Бат Бойко и никой ,ама никой друг.

Не си съвсем прав. Търся под дърво и камък "Златна есен", но от соц рецептата. В момента ги има със същия вид и име, но вкусът е доста по-лош. Същото се отнася за бисквити Котешко езиче, Сълзина, сметановия сладолед и т.н. Толкова ли не е оживял и запазил паметта си поне един технолог от онова време? Ще прогони всичките западни компании, ако поднови старите рецепти.

Много си е прав човека. Ти забрави за старите рецепти, защото тогава се използваха натурални продукти и никой не го беше грижа каква е печалбата на предприятието. Сега по цял свят се произвежда само с мисълта за печалба. Колкото и да е качествен твоят продукт, хората предпочитат евтините боклуци.

Абе човек ,кой ти говори за бисквити..Думам ти дъще,сещай се нахо! Всяко нещо с времето си ,може да бъдеш сигурен ,че в същото време пък дядо ти си търси баш мътеницата от царско време и старият класически ошав и плюе с омерзение на твоите пикливи социалистически Сълзини,сладоледи и Котешки езичета и прочие

Но меглена да я оприличават с неотразимата Клеопатра, това е комично...тази семпла женичка по възможности, с още по-семпла физиономия просто е далеч от образа на Клеопатра, а да не говорим и за Елизабет Тейлър, която е символ на Клеопатра!!!!

Явно СДС не е нужна в този си вид на хората... Вече не може да събере и 10 000 души на Орлов мост... Излъгани хора трудно вярват отново - доста трябва да поработят и да се отворят за млади хора!

Не знам какво толкова си учил, но трудно прочетох написаното от теб. И нищо не разбрах.

по време на големия митинг минах и чукнах лъвчето на Раковски по носа,вече се знаеше какво ще стане

Хубаво клипче. Още на първите демократични митинги като видях какво натискане става кой да е най-отпред на подиума и кой да докопа микрофона на трибуната разбрах за какво иде реч - за кокала, както винаги. Тези меркантилни типове на подиума хич не ги интерисуваше свободата и демокрация. Те виждаха само парите. И най-отпред беше Костов - големия демократ, от когото все още не може да се отърве демокрацията. И Рим се отърва трудно от Цезар...

СДС сега да си проведат събрания по села и градове ,да си посочат и иэберат делегати эа националната конфиренцията на СДС,там да си предложат кандидати эа председател на СДС,и който иэберат ,продължава да работи и обединява СДС,кандидатите трябва предварително да декларират,били ли са доносници дс,какво богатство имат в момента ,и от къде го имат, какво са работили преди промените,и до днес,няма стари няма млади,СДС е толкова голямо нещо че който тръгне да си го слага в джоба,гори като бенгалски огън,след това ръэбира че му са къси ръцете,и не може да го обгърне

Юнак, надскочил Левски през плета, със свинките обичал да играе. Бозал Той петдесет и три лета (и още продължава да бозае). Копал картофи в тежкото си детство и пъшкал в мракобесния режим, но с много бой и благородни средства Той станал каратист непобедим и топката преследвал като тигър, на корта и зеления килим. На дядо си съветите попивал на другия си дядо бил любим със третия разбирали се готски четвърти дядо му е Бай ТодОр а петият е Симо Кобургготски - и Внукът станал справедлив топор. Сечал глави и други атрибути на Тройната разкрачена ламя; и мерките му бИли много крути - дивила му се цялата Земя:

тъпо, седларов, тъпо...

Кого са учили безплатно, бе тъпчо? Тези пари нали от нас ги взимаха. Хайде стига легенди и митове. И на какво ни изучиха- марксистко ленинска философия, научен комунизъм и История на БКП, все такави едни отврати.

боико емутра, сдс не направиха приватизазята ,нопмалмо, б с п ,си имаха парите от време оно, полозението с балгеря и герб е бедствие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доколкото разбирам от написното социалистите и депесарите са или сред публиката на зрелища и хляб или са сенатори-сеиржии. Но...май са поръчители на видео-клипчето...

Отдавна вече не вярвам на СДС, затова се представям и като "бивш". И все пак ми се иска да не е толкова грозно като в клипа.

Имплантите в седесето изпълниха блестящо партийното си поръчение - да омаскарят надеждата за демокрация и да отвратят целокупното българско народонаселение. Сега баш седесерковците могат да отидат на боклука на нашата история и да си харчат от припечелените 30 сребърника ....

Не се заблуждавай.Нямаше никакво СДС.Това беше предварително разработен сценарий от ДС.Всички са бивши комунисти и агенти от 1989г до сега и само се сменят кой да управлява.По времето на Т.Живков народа така беше наплашен, че беше немислимо някой обикновен и честен човек да излезе и да прави опозиция.Тези които тогава се изпъчиха като такива, бяха подставени лица и знаеха, че тяхната роля е само да заблудят народната маса, че ще се правят промени.Ярък пример е мижитурката Ж.Желев, който изпълни мисията си за няколко години и му осигуриха спокойни старини на държавна издръжка.

СДС-то - това е народа, възторжен и вчрващ, а не нчколко личности. Сравнете този народ с оня по време на световното първенство по футбол в САЩ ! Не принизявайте примитивно подема сред народа. Ако дойдат нови лидери СДС ще стане отново сила от която ще трепепите !

не сме хора,не сме народ.дано спрат помощите на циганите и ромите че да се вдигнат на въстaние,защото българите не стават за тая работа,раята си е рая.

Олигархията направи всичко възможно да разбие Синята коалиция.

"Остатъците" никога няма да бъдат отстранени, предвид мутиращите им метастази във ВСИЧКИ партии на българския политически пазар. Всички без изключение са адно люпили.

Май наблюдаваш само задния си отвор.

Немога да разбера като все повтаряш комунистическо-седесарските тъпи мантри дали стигаш до оргазъм. А иначе СДС е създадено от БКП и не знам за какви демократични традиции претендира.

..за каква борба в СДС говорят тези хора..?! Това е буря в чаша вода! Тези се компрометираха до такава степен, че няма да ги има в следващия парламент, а до няколко години ще бъдат прочистени и от разни кметсква, общински съвети, Съд, Прокуратура и т.н.

Както и останките от соц-ком партийката:-)

Виж тук не си прав - останките от "соц - ком партииката" не само остана, но се и мултиплицира във всичко сега що има пари и власт - това са техните деца и внуци - тук празно няма!!! Напоследък сме свидетели как едната мафия, бори другата мафия, но всички са от едно котило - борбата е за парлама, че се прави нещо, да се оправдае глада на народа!!! А той, горкия ляга и става с мисълта за бащицата - бат Бойко! Нещо не може да се направи!!!