17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да запали пак лулата, ше й мине. Българската първа дама пушачка. Жалка история

Здраве и щастие и желая!

тая не е ли изстинала вече, бе, кво ни занимавате с про-кремълските отрепки и техните метреси

И защо така не ви харесва поста ми! какво не ви е по вкуса! Това, че освен при Румен, Деси е имала сношения със Славейчето Слави ли!? Или може би това че муцуните в парла МЕНТА са старите, а Славчо се чуди на къде да легне в позата партер! Дали от президентшата няма да дойде и командана -ВЕЧНА ДРУЖБА С БеСаПе! И нареждането за коалиция със старите курви от Изпразни се вън и ДаиБъ ми то е тръгнало вече Работата отива на минет справка Татяна Дончова и вицепремиера и здравният министър вчера! А, и недоволните, той Учиндолският премиер не се ли излекува вече от Короната!? Доколкото си спомням карантината е 14 дена а той вече се беше диагностицирал преди изборният ден. Не, бе, нищо лично тя приказката е за ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ, А НЕ ЗА "ЛЪЖЛИВИЯТ ПОЛИТИК"

Тази мърша още ли не е умряла? лекарите да умират, за да лекуват тези боклуци. Госпосди, само ти ще помогнеш, катп прибереш мунчо и боклуците славини

_stankow

Е, това пък що за падение е ? Къде е човещината ? Какво е виновна жената ? Че даже и най-пропадналите мафиоти (вижте Кръстникът) смятат за позорно да закачат жените и децата на опонентите си !

На Десито и ампутирали мозъка и сега се чувствала много по-добре

Е Манолова, Дончева и дебелата свиня да влязат там

Малко намирисва на тормоз...

It's raining men, hallelujah, it's raining men, amen...

а аз прочетох "Изпусната от болница"...

Мозък ли са ѝ присадили?

.....сменили са й чипа.

Здраве й желая!

Сега не е време да се правиш на болна! Виж бившият баджанак и партията му я окъсаха на трета позииция! После другият Баджанак уж втори пък и той болен, Трябва да му удариш една слива, да направи правителство, че да вкара първите в гълъбарника! Нали това му ййййе мечтата: Да мине под призива СЪЕДИНЕНИЕТО и то по червен килим, да вземе властта и като "деда си" Симеон Две да оправи България само дето булката Калинка избега кото мачка от х.й с Муньос Не му върви с момите на това момче, дали х.йят му е голям или акъла малък -дано не е така и с властта и "новото правителство" щото като гледам пак стари курви отпред Татьяна, Атанасов, Сестра Галева, Бойкикев -(все дърти ченгета и доносници), а пък и останалите актриси в бардака......Ба си новото начало Някой беше споменавал за известна личност от Плевен, чиято леля имала бардак, ама като не вървяла работата в него -не сменяла леглата, а курвите

Жалко.. размина й се тоя път на тая проклетия :( нищо, дано другия път се гътне заедно с проклетото си мъжленце. Идиоти и двамата.

ЩО ЗА ИЗРОДИ ПИШАТ ПО ФОРУМИТЕ????

Народът казва: "Който гроб копае другиму, сам пада в него"

Тя трябва да падне в гроба

Към теб може да се върне това, което казваш. Озапти се малко.

Недей да кълнеш! Всичко се връща!

Всичко се връща.

Нали Радев твърдеше че няма вирус, гореше маски и наричаше докторите убийци. Защо тая тухла-четворка заема леглата на обикновенните хора. Те да мрат - така ли. Жалка мишка

Тя не е болна от корона бе глупак.

Възможно е това да е следствие на преболедуването й през февруари. За съжалението вируса засяга всички кръвоносни съдове.

Не я харесвам, но дано се оправи! Да се замисли повече върху смисъла на живота и делата си. И най-вече да бъде по-смирена! Господ затова допуска болести и болка ,за да се замислим и вразумим. Слава на Бога!

Е, тогава защо ББ и крадливата му пасмина пращят от здраве?

Мрете комунисти !!!

Верно си боклук.

Наистина,голям боклук си....че и прост боклук...

То се вижда кой е боклук, бе боклук!

Кой е "съобщил неофициално"? Здравният статус е важна лична информация!

явно пак пиар как па не прочетохме " офцата деса загуби битката с малкия си мозък.."

го интересува това

"Неофициално обаче беше съобщено, че тя е имала проблем с аневризми в мозъка" ... Този с неофициалното съобщение следва да бъде установен и ако е лекар, сестра, санитар, да бъде съден - независимо дали "съобщението му" е истина или измислица.

е спя спокойно!

Браво! Бързо възстановяване!

Турско- негърските фирми- А1 (ЕМтел) и ВИиваком разбоялват хората в БЪлгариа с РАК иЛевкем ия. А някои Ослепяват.. Владимир Грашнов от Емтел умря от РАК от собствената си ОТРОВНА фирма, преди години.. А собственика на ВИивком е оня Мошеник и Сериен убиец- Цветан Василев, който открадна няколко милиарда лева и избяга в чужбина.. Тия фирми трябва да бягат ДАЛЕЧЕ от градовете и селата, на поне 5-10 километра, за да я има БЪлгария... По- добре, разговорите по мобилен телефон да са СКЪПИ, но да са ЗДРАВИ хората.

Абсолютно невъзможно е мозъчен аневризъм да се излекува за 3 дни!!! Сигурно друго е било.

Сифилис???След снимките и клиповете на мъжа и с циганките...нищо чудно.

Ей затова ви биха шута, герберастчета злобни и прости.

Дано е пометнала ,че да не ражда още кауни .

Да го навра на женка ти!!!

Поне от тиквите се отървахме.

Скоро и от вас, свинете, ще се отървем. Като гледам, ще принудите хората да ви намразят всичките.

Кога скоро? Как ще се отървете, като тиквеният ви лидер пръв избяга като последния мишок?

Какви са сега тия китайски загадки около болестта й??? Като да е хванала някаква срамна болест и ни се отвлича вниманието с напомняния за истории с вируса.

Здравословен проблем е махане на корен! ИНСУЛТ и операция на мозъка е СЕРИОЗЕН проблем! И за това ли цензура?

Така и не разбрах шипченския щам или софийския я тресна ?

тъкмо бях забравил за тая кака ...

Новичок?

Май повече няма как да има да я пускат в ефир. На такова ми намирисва.

Да се оправя бързо, че ми липсва нейната натурална простотия. То след като клепоухия мунчо размаха юмручето й наложиха радиомълчание, ама не лошо да пуска по нЕкой статус, да се информираме, така да се каже какви роклички си е купила в насрещното.

Господ здраве да и дава!

Присаждали са и нов мозък?

Ако са го взели от Мунчо...

прав си! Дори на Мунчо мозъкът ще е сериозно ъпгрейдване за нея

Бъди жива и здрава поне 100г.

НЯКОЙ ЛЪЖЕ. АНЕВРИЗМИ НЕ СЕ ЛЕКУВАТ ЗА 3 ДНИ!!! ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ Е ИМАЛА, А Е БИЛО НЕЩО ДРУГО. НЕ КАЗВАТ КАКВО Е БИЛО ЛЕЧЕНИЕТО.

защо трябва да казват какво е лечението?

Защото така се прави в цивилизованите държави.

няма право да изнася такава информация, съгласно GDPR. Прочетете ги накрая тия скапани европейски норми и разберете какви гадни последствия има от публукуване/изнасяне или недай Боже - неправомерен достъп до "чувствителни лични данни", каквито да всички такива за здравословното състояние на дадена личност... Просто приемаме, че се е изгорила, докато е пекла КЕКС, но за да бъде всичко загадъчно и драматично, ни се поднасят други данни. Точно в това се състои великата наука PR... Стига вече с нея и семейството й, ай сиктир!

Дано дойде ден, в който всеки получава навременни и адекватни медицински грижи.

ТОЧНО НИКОГА. МЕЧТАЙ СИ!

Ваксинирала се е с АЗ? Тайно.

Никаквицата и Нищоправеца! Направо са бати двойката тия! Някаква лека жена разваляща семейства и тъповат военен! БУХАХАХАХА

Другата класика е лейтенант и детска учителка. Капитаните традиционно намазват с градската курва.

не е "тъповат военен". Той е НАЙ-ТЪПИЯТ ВОЕНЕН!

Да не е била некоя срамна болест, та да не искст да дават информация?

вас какво ви интересува?

Прави си козметична корекция на путката

Кой го интересува?Голяма работа.Толкова народ са изписали- и то много заслужили сигурно

"Припомняме, че на 17 февруари тази година бе съобщено, че съпругата е дала положителен тест за коронавирус, но това няма общо със сегашния й проблем." Точно последица от коронавирусната инфекция, има не обюо, а 1000% общо.

Много ясно, че ще е добре! 10 лекаря са се занимавали с тая никаквица, докато другите болници издишат заради липса на персонал в пандемията!

Радвам се, че е оздравяла, браво на лекарите, НО се чудя, дали ако беше Сийка Иванова от с. Бучино, щеше да има същото внимание и късмет!?

че е имала заседнал вибратор /черен/ в гъзъ

Имала е късмет. Браво на лекарите! При аневризмата може да има и фатален край.

Каква интервенция?!

Трябва ли всички да бъдем простаци като тях, за да ни лекуват? Дано Господ раздаде правосъдие на мунчо

Абе ей, още ли сте на тролска заплата ?

Е в цял свят на почит са курвите и това е от как свят светува.