Коментари - Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс | Днес.dir.bg

Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс

Андрей Цеков е изпратил писмо до всички кметове в страната с указания кога да вадят от заличителните списъци избиратели без уседналост по настоящ или постоянен адрес

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс | Днес.dir.bg

Коментари

Разбира се, че министърът наруши закона. Откъде накъде ще ни дава указания по прилагането на Изборния кодекс. Това писмо има за цел да създаде напрежение в неделя, защото ще започнат да идват в общините хора, които нямат уседналост и да искат да им се издават удостоверения, че имат право да гласуват. Аз лично ще спазвам указанията на ЦИК. Веднъж сгазиха конституцията заради Кики, сега ни указват да нарушим Изборния кодекс заради Асен Василев. Е, няма да стане!

Вижте си управниците като по-горната гарга. Останалото няма нужда от коментар.

Не, че харесвам много герберите, но Десислава Атанасова е права. Има крещящо нарушение на закона за гражданската регистрация от страна на Асен Василев, ако адресната регистрация му е все още в щатите, а живее в София, както всички знаем. Друг е въпроса, че в положението на Василев е едва ли не всеки пети новодошъл софиянец/ жител на някой от петте големи градове и центрове на икономиката в България. Закона изрично изисква всеки който живее на даден адрес в населено място повече от 30 дни в годината да се регистрира на този адрес. Причините са свързани и с националната сигурност. Аналогично е положението и в други държави в Европа, а и в САЩ.Там обаче не само има законова отговорност за такова нарушение на закона, както и в България, но и тази отговорност, най - вече под формата на глоби, се носи реално. И въпроса ми е следния, след като случаят с Асен Василев е ясен, ще се намери ли компетентен държавен орган който да глоби Асен Василев, за това че е нарушил закона за гражданската регистрация като евентуално не е подал заявление за смяна на адресната си регистрация по адрес на местоживеене. Само по този начин може не само да се казва, но и докаже че никой не е над закона.

Оказва се, че младите искат Държавна сигурност обратно официално на власт. 2020 опикаха центъра, за да може внучето на ДС, комунист до 9то коляно да ги управлява! Къде бяха тогава плакатите :"Върнете ДС на власт"?? Нали, да си бяха казали за какво се борят!

Щото арменския циганин от Стара Загора -кикимяу, беше много добър вариант, нали? Я се скрии бе тиквена подлого!

Е, поне не е пряко свързан с кръвожадния режим, избил интелигенцията на България. Доказа се нещо което аз отдавна знам - цялата градска десница, барабар с електората им са от комунистическо котило. Сигурно дядо ти е бил партиен функционер на селото.

Тази Отвратителна Жена кой ли я слуша ! Време е да се изхвърли Боклука , само Народни пари Харчат без полза !

Не може само Кики Шизофренията да слушаме.

На Деса ГЕБерската гарга и Кики Простото, така ще е.

Живял ли в асенчо 6 месеца в Хасково? По тези правила за всеки имот Рашков ще може да гласува. Поне 8 гласа. Изобщо, това за уседналост е тъпо и по соц закон, защото например някой с фирма на две места не може да гласува. Да не говорим че никой, който идва и отива в чужбина се отписва и записва, просто няма начин да задължиш администрация в Германия да обмени документ с бългаската, ще е незаконно. Имам степендианти от миналата година, които не могат да гласуват, въпреки че са си в българия поне от година.

Дамаджаната ще гласува в този имот до който има най много казани за ракия.

За Асково ли питаш?

И този смърдел изпълзя! Месеци наред мълчеше, като г.з ! В тази партия, много скоро ще има вътрешен преврат, помнете ми думата! Най- малкото ще почнат да недоволстват -общинската администрация в София! След няколко дни, след 18 години лежане, ще трябва да си търсят работа! Боко направо ги върна в първи клас,с тоя Кикимяу!

Е поредният срам за БГ парламентаризъм вече толкова години.

Министърът направо да раздаде по един халваджийски тефтер на СИК и въобще да не се занимават с изискванията на закона!

Представете си в Германия да отидеш с бумагите за сметки и да те допишат в списъците...?!? Обаче, ПП не вземат примери от Германия за изборния процес. Все пак, точно те ни внесоха венецуелските Мадуровки, които се използват от видни демокрации, като Бангладеш, Бразилия! Следователно и останалите закони от ИК може да са като в Бангладеш и Венецуела, нали?

Министърът, стра-шен! За какво се бъхтаха да регистрират мангустите по разни съборетини и по 160 човека в апартамент, след като можело просто да ги допишат в книгите за етажна собственост и да им раздадат малко квитанции...

Асен Василев живее в София откакто се е заиграл с финансите на държавата и със Спецов. Всички го виждаме. Квитанции да носи в секцията на Чаталджа в София. Спецов да му подпечата и нещо нападжийско - за повече тежест

Да не си забравите допотопните бележки от входа, като отиде да гласувате с машини от 21 век

От Подпираме по Парапетите са много модерни и дигитални за едни неща, но за други са още в 1988 - представяте ли си всеки пожелал да се замъкне с квитанции от касиерката на блока?? Между другото, да те напишат в книгата за етажна собственост е по-лесно, отколкото да те напишат в изборните списъци. Или жълтопаветните итеУигенти не смятат така?

*наДпишат Ето още една причина, която доказва, че абсолютно довярване на компютър - крие много рискове

Казал Ален Прост. Само толкова ли измисли?

Варна, ще накараш ли всички ни да ходим на море в Гърция? Има ли край корупцията и фек.лиите в езерото?

Не и с Блажко

Хекимян призова да се гласува за Терзиев.

Деско моме,издънихте се с хекето,както едно време с тетка цачева,дали не се договаряте с комунистите,боко вече е съмнителен

Десислава Атанасова като и шибна два шамара и ще я навра в гъза на Григорова.

Ама си нагла! Бесни ли сте, че и с директно откраднатите гласове от Терзиев за Хекимян пак сте толкова зле в София? Борисов ходи и вилнее из цяла България, не защото е победител, а защото въпреки всичките ви схеми, резултатът ви реално пада. Чао сте след някоя и друга година. То аман от кречатала и кухи герберски схемаджии. Борисов е и ще си остане един прост рекетьор.

Що да е нагла - според тебе Асен Василев във Хасково ли живее? Всички го гледаме в София. Защо тогава се опитва да гласува там? Това се нарича изборен туризъм и отваря много лоши врати.

От целия коментар само за Асен ли ще коментираш? Явно с останалите твърдения си съгласен(а)?! Като примерно - "То аман от кречатала и кухи герберски схемаджии. Борисов е и ще си остане един прост рекетьор."

Ей заради такива като Деса поетеса имаме умрели който им се начискялват данъци и глоби. Имаме и живи, които според сакона са умрели, и хората не могат да си сменят личната карта. Хора с неизлечими болести трябва на 6 месеца да минават ТЕЛК, защото може да се е случило чудо и човека да оздравее от Паркинсон или Алцхаймер. Ебем ти и държавата а на Деса в дупараната направо.

Деса ли е виновна че кокорчо не си е направил адресна регистрация. Той в Хасково ли живее в София ли или в сащ. На базата на какво някой който не живее в определено населено място ще иска да гласува там. На местни избори се гласува там където живееш а коректната адресна регистрация е задължение а не каприз. Кокорчо трябва да бъде глобен.

Това може да го реши съдъ не някоя си лелка

Каква ирония - “Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс” Най-големият фалшификатор на поредните опорочени избори (500 000 хиляди невалидни бюлетини) говори за нарушение на ИК

Пък тъз квай простъъ!!!

даже и депутат в НС, как така някаква си Деса ще апелира кметовете да не изпълняват разпорежданията на министъра

министърът да не им е началник? А той може ли, по закон, да тълкува ИК или решенията на ЦИК?

само Боко ви е началник и квото каже началника

Добре ги е ударил точно в ахилесовата пета министъра герб и дпс

И сега ще поискате ли оставката на министър нарушаващ закона?

рози с бодли с лека телесна по чл.129 нк

Сви тая. Един заболекър не посети. Смръдливи селски бичкии. Ма матряла си ги обича. Да му миришат на чесънче и праз лук.

Пушачка е, затова зъбките са и ръждясали

Свирката е заприличала на вещица.

От многото изпушени цигари

Десито като е толкова умна и разтропана, що не се кандидатира за кмет на Русе или поне на Тутракан.

Таа патка , дори и в Тутракан биха я третирали по законите на шериата - с камъните по главата!

То в Русе Гергьовден даже се отрекоха от собствения си герберски кандидат за сметка на бесепара, смятай колко му се клати на Бойчето авхоритета. А без Буци тази е жива умряла.

Всяка 10 та бюлетина миналата неделя е била НЕВАЛИДНА. Всеки 10ти глас е бил невалиден. А в някой места всеки пети. Разбирам че ГЕРБ води в всички Ромски области, но не разбирам защо и нормални хора гласуват за тях. Просто не разбирам!

Гласува се за герб на принципа "старото зло което направи повече от всички други е по-малко зло от другите които нищо не са постигнали до сега". Въпреки че след вторият кабинет на герб нещата затънаха на едно място и сега реално не са по-различни от другите. Но все още имат най-големи "постижения". Бате Кирчо с промяната какво направи? Нищо? Итн? Нищо! Възраждане? Е трябва да ги изчакаме докато станат първа политическа сила и самостоятелно могат да направят кабинет или докато на хората не им писне от нищо правенето. Социалистите? Те са под кривата круша и затъват заради Нинова.

Кога Кирил искара 4-5 години, за да направи нещо. Те поръчките раздадени за 5 години напред на всички корумпирани лапачи около Борисов.

защото ти е сбъркано понятието за нормални хора.

Ами хората не гласуват, те сами си се гласуват като свърши изборния ден и броят гласовете...

Като жител на София защо не мога да гласувам в Бургас? Или в Пловдив или където и да било другаде, а Само в София? Или пък защо не мога да гласувам в която и да било секция на София, а само в една единствена и конкретна? А защото по адресна регистрация се водя в София!? И именно поради адресната ми регистрация мога само в една конкретна секция да гласувам!!! Добре сега като изгладихме проблема къде и как човек може да гласува защо се хвърляме в някакви откачени моменти само защото Асенчо бил прекалено прост за да НЕ си смени адресната регистрация от Америка за София????? И сега хайде да се промени цялата работа само за един Асенчо на принципа на уседналост за 6 месеца. Добре и в коя секция ще се очаква да гласува? В която му е кеф ли? Или в тази за региона където живее както би било с променена адресна регистрация?! Каква е тази голяма европейска про западна демокрация където всеки ще си тълкува законите както на него му е кеф заради нечия индивидуална простотия?

защото изборите са за ОБЩИНСКА администрация (кметове и обшински съветници). Затова трябва да избират (гласуват) само живеещите в съответната община и то поне за последните 6 м. За национални избори (парламентарни и президентски) може да гласуваш и от други населени места, даже и от чужбина.

И като в съкратен вариант заявихте същото като мен, какво искате да ми кажете? Май забравяте че независимо от типа избори все ти е необходима актуална адресна регистрация за да може общината да знае да те впише в листите! И само чрез такава регистрация ще може да следи дали си жител от месец или шест. Асенчо като не е направил нужното няма право на разногласие за защо му е отказано да гласува в секцията отговаряща на региона блока който обитава. И промяната на тълкуването на закона само заради Асенчо е абсурдно.

Ти, Десиславо, рошава кокошка, повече не си отваряй устата за Изборния кодекс, че даже и собствените си малоумни схеми не можете да реализирате на 100% от сътвореното от кухата ти глава, камо ли някой гражданин да разчита на честен изборен процес.

Га таа проста пача яде кифтетата, ни рива, а са... риве!

Ако е по платени сметки, то някой дават жилища под наем и пак те се водят, че плащат сметките. Така ще могат да гласуват от много места.

Спекула 300%. Спекула, с която се пълни хазна и бюджет. Хазната е буквално продънена и опоскана отвсякъде! Щото всичко заминава като помощи, оръжия и муниции за Украйна. И за изхранване и обгрижване на 100 000 укро "бежанци" с луксозните джипки. По 2400лв месечно на всеки укропитек в България. С 20% ДДС от сирене за 30лв/килото, всеки може сам да си сметне какво отива за хазната. Същата тази държавна хазна, която ви държи в контролирана бедност и мизерия! За своята бедност, мизерия и за това, че не си дояждате и вечер си лягате гладни поради зверската спекула с цените на всички храни в България, благодарете на американския генерал-губернатор Кенеф Мъртъв и фашистките му лакеи и марионетки от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС! Честито ви робство, роби!

Нарочно се карат. След караница ебането по сладко. Ех, Деси, Деси, стара пачавра си ти и шефа ти.

И са ко?! Кат приложат на гербератите герберастки ковренски номер и те пищят на умрело! Що тъй? За кучета и котки може, а за прасета не може?!

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук:------>> https://lmy.de/keto

айде пак тикваризми .....оставете я тая държава намира ,кърлежи !!!!

оФца №2

Сам си все още, троле :) Викай си съпартицийте от околовръстното да помагат

На тая овца някой вярва ли и след издънката с машините и подправените хартиени бюлетини?

оФца №1

Мислим дека реги аналният министър е действал според длъжността си.

Абе другарко, лицето Асен Василев от Хасково какъв настоящ е посочило - София, Хасково или Хардвард? Ако няма настоящ адрес в Хасково как да бъде допуснат до нагласените избори?

Бай Евро юнайтет стайдс ъф америка, е посочел Кокорчо. Три години ни управлява министър с адресна регистрация в САЩ.

и по добре от някой ватник с регистрация в Мухосранск .....на много пилци и прасета видяха сметката 44-та година

Асан е посочил Хюстън...

Деса метреса е винаги в час!!!!

Ей тия Деси - та са опасни ? Блазе на техните съпрузи ! !

Коментари - Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс | Днес.dir.bg

Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс

Андрей Цеков е изпратил писмо до всички кметове в страната с указания кога да вадят от заличителните списъци избиратели без уседналост по настоящ или постоянен адрес

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс | Днес.dir.bg

Коментари

Разбира се, че министърът наруши закона. Откъде накъде ще ни дава указания по прилагането на Изборния кодекс. Това писмо има за цел да създаде напрежение в неделя, защото ще започнат да идват в общините хора, които нямат уседналост и да искат да им се издават удостоверения, че имат право да гласуват. Аз лично ще спазвам указанията на ЦИК. Веднъж сгазиха конституцията заради Кики, сега ни указват да нарушим Изборния кодекс заради Асен Василев. Е, няма да стане!

Вижте си управниците като по-горната гарга. Останалото няма нужда от коментар.

Не, че харесвам много герберите, но Десислава Атанасова е права. Има крещящо нарушение на закона за гражданската регистрация от страна на Асен Василев, ако адресната регистрация му е все още в щатите, а живее в София, както всички знаем. Друг е въпроса, че в положението на Василев е едва ли не всеки пети новодошъл софиянец/ жител на някой от петте големи градове и центрове на икономиката в България. Закона изрично изисква всеки който живее на даден адрес в населено място повече от 30 дни в годината да се регистрира на този адрес. Причините са свързани и с националната сигурност. Аналогично е положението и в други държави в Европа, а и в САЩ.Там обаче не само има законова отговорност за такова нарушение на закона, както и в България, но и тази отговорност, най - вече под формата на глоби, се носи реално. И въпроса ми е следния, след като случаят с Асен Василев е ясен, ще се намери ли компетентен държавен орган който да глоби Асен Василев, за това че е нарушил закона за гражданската регистрация като евентуално не е подал заявление за смяна на адресната си регистрация по адрес на местоживеене. Само по този начин може не само да се казва, но и докаже че никой не е над закона.

Оказва се, че младите искат Държавна сигурност обратно официално на власт. 2020 опикаха центъра, за да може внучето на ДС, комунист до 9то коляно да ги управлява! Къде бяха тогава плакатите :"Върнете ДС на власт"?? Нали, да си бяха казали за какво се борят!

Щото арменския циганин от Стара Загора -кикимяу, беше много добър вариант, нали? Я се скрии бе тиквена подлого!

Е, поне не е пряко свързан с кръвожадния режим, избил интелигенцията на България. Доказа се нещо което аз отдавна знам - цялата градска десница, барабар с електората им са от комунистическо котило. Сигурно дядо ти е бил партиен функционер на селото.

Тази Отвратителна Жена кой ли я слуша ! Време е да се изхвърли Боклука , само Народни пари Харчат без полза !

Не може само Кики Шизофренията да слушаме.

На Деса ГЕБерската гарга и Кики Простото, така ще е.

Живял ли в асенчо 6 месеца в Хасково? По тези правила за всеки имот Рашков ще може да гласува. Поне 8 гласа. Изобщо, това за уседналост е тъпо и по соц закон, защото например някой с фирма на две места не може да гласува. Да не говорим че никой, който идва и отива в чужбина се отписва и записва, просто няма начин да задължиш администрация в Германия да обмени документ с бългаската, ще е незаконно. Имам степендианти от миналата година, които не могат да гласуват, въпреки че са си в българия поне от година.

Дамаджаната ще гласува в този имот до който има най много казани за ракия.

За Асково ли питаш?

И този смърдел изпълзя! Месеци наред мълчеше, като г.з ! В тази партия, много скоро ще има вътрешен преврат, помнете ми думата! Най- малкото ще почнат да недоволстват -общинската администрация в София! След няколко дни, след 18 години лежане, ще трябва да си търсят работа! Боко направо ги върна в първи клас,с тоя Кикимяу!

Е поредният срам за БГ парламентаризъм вече толкова години.

Министърът направо да раздаде по един халваджийски тефтер на СИК и въобще да не се занимават с изискванията на закона!

Представете си в Германия да отидеш с бумагите за сметки и да те допишат в списъците...?!? Обаче, ПП не вземат примери от Германия за изборния процес. Все пак, точно те ни внесоха венецуелските Мадуровки, които се използват от видни демокрации, като Бангладеш, Бразилия! Следователно и останалите закони от ИК може да са като в Бангладеш и Венецуела, нали?

Министърът, стра-шен! За какво се бъхтаха да регистрират мангустите по разни съборетини и по 160 човека в апартамент, след като можело просто да ги допишат в книгите за етажна собственост и да им раздадат малко квитанции...

Асен Василев живее в София откакто се е заиграл с финансите на държавата и със Спецов. Всички го виждаме. Квитанции да носи в секцията на Чаталджа в София. Спецов да му подпечата и нещо нападжийско - за повече тежест

Да не си забравите допотопните бележки от входа, като отиде да гласувате с машини от 21 век

От Подпираме по Парапетите са много модерни и дигитални за едни неща, но за други са още в 1988 - представяте ли си всеки пожелал да се замъкне с квитанции от касиерката на блока?? Между другото, да те напишат в книгата за етажна собственост е по-лесно, отколкото да те напишат в изборните списъци. Или жълтопаветните итеУигенти не смятат така?

*наДпишат Ето още една причина, която доказва, че абсолютно довярване на компютър - крие много рискове

Казал Ален Прост. Само толкова ли измисли?

Варна, ще накараш ли всички ни да ходим на море в Гърция? Има ли край корупцията и фек.лиите в езерото?

Не и с Блажко

Хекимян призова да се гласува за Терзиев.

Деско моме,издънихте се с хекето,както едно време с тетка цачева,дали не се договаряте с комунистите,боко вече е съмнителен

Десислава Атанасова като и шибна два шамара и ще я навра в гъза на Григорова.

Ама си нагла! Бесни ли сте, че и с директно откраднатите гласове от Терзиев за Хекимян пак сте толкова зле в София? Борисов ходи и вилнее из цяла България, не защото е победител, а защото въпреки всичките ви схеми, резултатът ви реално пада. Чао сте след някоя и друга година. То аман от кречатала и кухи герберски схемаджии. Борисов е и ще си остане един прост рекетьор.

Що да е нагла - според тебе Асен Василев във Хасково ли живее? Всички го гледаме в София. Защо тогава се опитва да гласува там? Това се нарича изборен туризъм и отваря много лоши врати.

От целия коментар само за Асен ли ще коментираш? Явно с останалите твърдения си съгласен(а)?! Като примерно - "То аман от кречатала и кухи герберски схемаджии. Борисов е и ще си остане един прост рекетьор."

Ей заради такива като Деса поетеса имаме умрели който им се начискялват данъци и глоби. Имаме и живи, които според сакона са умрели, и хората не могат да си сменят личната карта. Хора с неизлечими болести трябва на 6 месеца да минават ТЕЛК, защото може да се е случило чудо и човека да оздравее от Паркинсон или Алцхаймер. Ебем ти и държавата а на Деса в дупараната направо.

Деса ли е виновна че кокорчо не си е направил адресна регистрация. Той в Хасково ли живее в София ли или в сащ. На базата на какво някой който не живее в определено населено място ще иска да гласува там. На местни избори се гласува там където живееш а коректната адресна регистрация е задължение а не каприз. Кокорчо трябва да бъде глобен.

Това може да го реши съдъ не някоя си лелка

Каква ирония - “Десислава Атанасова обвини регионалния министър в нарушение на Изборния кодекс” Най-големият фалшификатор на поредните опорочени избори (500 000 хиляди невалидни бюлетини) говори за нарушение на ИК

Пък тъз квай простъъ!!!

даже и депутат в НС, как така някаква си Деса ще апелира кметовете да не изпълняват разпорежданията на министъра

министърът да не им е началник? А той може ли, по закон, да тълкува ИК или решенията на ЦИК?

само Боко ви е началник и квото каже началника

Добре ги е ударил точно в ахилесовата пета министъра герб и дпс

И сега ще поискате ли оставката на министър нарушаващ закона?

рози с бодли с лека телесна по чл.129 нк

Сви тая. Един заболекър не посети. Смръдливи селски бичкии. Ма матряла си ги обича. Да му миришат на чесънче и праз лук.

Пушачка е, затова зъбките са и ръждясали

Свирката е заприличала на вещица.

От многото изпушени цигари

Десито като е толкова умна и разтропана, що не се кандидатира за кмет на Русе или поне на Тутракан.

Таа патка , дори и в Тутракан биха я третирали по законите на шериата - с камъните по главата!

То в Русе Гергьовден даже се отрекоха от собствения си герберски кандидат за сметка на бесепара, смятай колко му се клати на Бойчето авхоритета. А без Буци тази е жива умряла.

Всяка 10 та бюлетина миналата неделя е била НЕВАЛИДНА. Всеки 10ти глас е бил невалиден. А в някой места всеки пети. Разбирам че ГЕРБ води в всички Ромски области, но не разбирам защо и нормални хора гласуват за тях. Просто не разбирам!

Гласува се за герб на принципа "старото зло което направи повече от всички други е по-малко зло от другите които нищо не са постигнали до сега". Въпреки че след вторият кабинет на герб нещата затънаха на едно място и сега реално не са по-различни от другите. Но все още имат най-големи "постижения". Бате Кирчо с промяната какво направи? Нищо? Итн? Нищо! Възраждане? Е трябва да ги изчакаме докато станат първа политическа сила и самостоятелно могат да направят кабинет или докато на хората не им писне от нищо правенето. Социалистите? Те са под кривата круша и затъват заради Нинова.

Кога Кирил искара 4-5 години, за да направи нещо. Те поръчките раздадени за 5 години напред на всички корумпирани лапачи около Борисов.

защото ти е сбъркано понятието за нормални хора.

Ами хората не гласуват, те сами си се гласуват като свърши изборния ден и броят гласовете...

Като жител на София защо не мога да гласувам в Бургас? Или в Пловдив или където и да било другаде, а Само в София? Или пък защо не мога да гласувам в която и да било секция на София, а само в една единствена и конкретна? А защото по адресна регистрация се водя в София!? И именно поради адресната ми регистрация мога само в една конкретна секция да гласувам!!! Добре сега като изгладихме проблема къде и как човек може да гласува защо се хвърляме в някакви откачени моменти само защото Асенчо бил прекалено прост за да НЕ си смени адресната регистрация от Америка за София????? И сега хайде да се промени цялата работа само за един Асенчо на принципа на уседналост за 6 месеца. Добре и в коя секция ще се очаква да гласува? В която му е кеф ли? Или в тази за региона където живее както би било с променена адресна регистрация?! Каква е тази голяма европейска про западна демокрация където всеки ще си тълкува законите както на него му е кеф заради нечия индивидуална простотия?

защото изборите са за ОБЩИНСКА администрация (кметове и обшински съветници). Затова трябва да избират (гласуват) само живеещите в съответната община и то поне за последните 6 м. За национални избори (парламентарни и президентски) може да гласуваш и от други населени места, даже и от чужбина.

И като в съкратен вариант заявихте същото като мен, какво искате да ми кажете? Май забравяте че независимо от типа избори все ти е необходима актуална адресна регистрация за да може общината да знае да те впише в листите! И само чрез такава регистрация ще може да следи дали си жител от месец или шест. Асенчо като не е направил нужното няма право на разногласие за защо му е отказано да гласува в секцията отговаряща на региона блока който обитава. И промяната на тълкуването на закона само заради Асенчо е абсурдно.

Ти, Десиславо, рошава кокошка, повече не си отваряй устата за Изборния кодекс, че даже и собствените си малоумни схеми не можете да реализирате на 100% от сътвореното от кухата ти глава, камо ли някой гражданин да разчита на честен изборен процес.

Га таа проста пача яде кифтетата, ни рива, а са... риве!

Ако е по платени сметки, то някой дават жилища под наем и пак те се водят, че плащат сметките. Така ще могат да гласуват от много места.

Спекула 300%. Спекула, с която се пълни хазна и бюджет. Хазната е буквално продънена и опоскана отвсякъде! Щото всичко заминава като помощи, оръжия и муниции за Украйна. И за изхранване и обгрижване на 100 000 укро "бежанци" с луксозните джипки. По 2400лв месечно на всеки укропитек в България. С 20% ДДС от сирене за 30лв/килото, всеки може сам да си сметне какво отива за хазната. Същата тази държавна хазна, която ви държи в контролирана бедност и мизерия! За своята бедност, мизерия и за това, че не си дояждате и вечер си лягате гладни поради зверската спекула с цените на всички храни в България, благодарете на американския генерал-губернатор Кенеф Мъртъв и фашистките му лакеи и марионетки от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС! Честито ви робство, роби!

Нарочно се карат. След караница ебането по сладко. Ех, Деси, Деси, стара пачавра си ти и шефа ти.

И са ко?! Кат приложат на гербератите герберастки ковренски номер и те пищят на умрело! Що тъй? За кучета и котки може, а за прасета не може?!

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук:------>> https://lmy.de/keto

айде пак тикваризми .....оставете я тая държава намира ,кърлежи !!!!

оФца №2

Сам си все още, троле :) Викай си съпартицийте от околовръстното да помагат

На тая овца някой вярва ли и след издънката с машините и подправените хартиени бюлетини?

оФца №1

Мислим дека реги аналният министър е действал според длъжността си.

Абе другарко, лицето Асен Василев от Хасково какъв настоящ е посочило - София, Хасково или Хардвард? Ако няма настоящ адрес в Хасково как да бъде допуснат до нагласените избори?

Бай Евро юнайтет стайдс ъф америка, е посочел Кокорчо. Три години ни управлява министър с адресна регистрация в САЩ.

и по добре от някой ватник с регистрация в Мухосранск .....на много пилци и прасета видяха сметката 44-та година

Асан е посочил Хюстън...

Деса метреса е винаги в час!!!!

Ей тия Деси - та са опасни ? Блазе на техните съпрузи ! !