Десетки служители на руското посолство в Прага напуснаха Чехия след ултиматум

На Москва бе даден срок до края на този месец да намали значително броя на служителите в мисията си

Обратно в новината

Коментари - Десетки служители на руското посолство в Прага напуснаха Чехия след ултиматум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА СЕ ПРАВИ, ТАКА СЕ ПОСТЪПВА СЪС СЕВЕРOАЗИАТСКАТA СAТРAПИЯ !!! А в България, вместо да наградят директора на ДАНС за добре свършена работа, Рyблeн го уволни ..... СРАМ !!!!

Радев ги посрещна с цветя, хляб и сол в България!

И тука трябва да направим така. Най-малкото ще намалее тролетариата. И това посолство с размери, колкото на всички други посолства на куп.

Браво ! Айде сега и мутрафонова с антуража и чемодан , вагзал , масква !

Когато се случи този дипломатически скандал, про-руските платени тролчета заляха този високо-интелектуален "форум" с люти клетви и псувни срещу "чешките жидове". А всъщност, чехите действат така, защото са чувствителни до алергичност към руската политическа агресия. Когато съветски танкове са нахлували войнствено в родината ти няма как да е другояче. Просто чехите, за разлика от нас, са един достоен народ, който е движен от чисто националните си интереси, с не от васални лоялност и, както са инструктирани да внушават тук проруските тролчета.

Понеже “информацията” е поднесена “на ангро” та числата са следните : Чешките дипломати в Москва са 24 ! , а руските в Прага -97 !!! . Та чехите просто изравняват броя на дипломатите -нищо страшно . А ако някой се сеща или пък наистина ЗНАЕ какво точно “прави” или “се занимава” четвъртия секретар в посолството ( не само руско , но което и да е по света) или помощника на военното аташе (!?!) моля да ни осветли и нас обикновенните хора .

Пожелавам на руснаците да се върнат с танковете!!!

Кой губи? И защо заради една частна фирма не можеща да си осигури нужната охрана държавата прави така, че да страда народът?

... у вас... нали?

Браво на Чехите. Демонстрират пълна независимост. Сега обаче ще трябва да изгонят и американски дипломати заради скандала с това как САЩ са подслушвали Франция, Германия и други европейски държави. Иначе ще трябва да сменим думата "независимост" с "зависимост".

От тия 90, 10 вършат работа, 5 са шпиони. Останалите са калинки

Това е обявяване на война бе! Ти да не си Плювналиев, че само той е по от теб.

Отиди да видиш американското посолство, то е като противоатомен бункер насред София.

жалко - чешкия народ няма да може да купува от новия модел Лади

Страда?