Десетки хиляди протестираха във Франция срещу здравните пропуски

Някои участници в протестното шествие в Париж влязоха в сблъсъци с полицията като замеряха служителите на реда с бутилки, камъни и бомбички

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макрон на гилотината. Това ще бъде подходящ сигнал и за следващите след него малки нищожни самозабравили се диктаторчета. А и не само във Франция.

Великата Баржуазна Революция 2!!! Време е, с вас сме!!! Вива льо Франс, вива льо СВОБОДАТА!!!

Във Франция са 80% менгали, какво ме интересува. Те не обичат реда, дисциплината или пък работата. Вижте какво става в Кале, Марсилия. Това ли са новите французи, те ли протестират за ,,свободите'' си и правата - хора, дошли нелегално, неплащащи данъци...Отврат.

Микрон ше го сритат по дръглявия сралник

ДЕСЕТКИ протестирали?! Моля?! ... "Свободата, Санчо, е едно от най ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека."

И къде по снимките виждаш мангали бе гербер смотан? Учители, лекари, инженери, научни работници са на протестите. Точно такива могат да усетят манипулациите на така наречената "световна общност"

Надеждата ние във Франция

Искат Война ще и дадем война. Време е да хващаме кой каквото има. Лопати,гребла,сопи,килове,мотики,брадви ,сапове,тесли,прашки ,камъни,бутилки и да върнем свободата на човечеството пионките на световния псевдо елит.взели се за богове. И никога повече да не допускаме да има богати . Всички хора трябва да получават толкова колкото могат да се нахранят да си построят дом да отгледат деца и да си платят разходите. Никой не трябва да има повече. Никакви банкери,фабриканти,спекуланти,борсаджии ,банкери и всякаква такава паплач. Свобода за човека

Най-извратени са -“МЕРКИТЕ” в страни управлявани от меки китки-Гърция,Франция,Австрияз,Нидерландия!!! Германия също...там случаят е друг-ЖЕНА-Мъж!!!

Само с мирни протести-НЯМА ДА СТАНЕ! Трябва да се съчетаят с обявяване-ИЗВЪН ЗАКОНА НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ИЗВРАЩЕНИЕТО,И ПРЕСЛЕДВАНЕТО ИМ,ДОКАТО НЕ СЕ ЗАВРАТ В КУЧИ ГЪЗ!!! СМЪРТ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Надеждата ти е в твойте ръце. Трябва да се направи референдум и да се разреши носене на оръжие. Тогава няма разни смешници който уж са ги избрали за премиер и правителство да правят каквото им кажат от Офисите на Рокфелер,Рокшилд,Сорос,ГеИц(ЕУ) щото иначе им спретват една криза и хората ще го бият с камъни. А като са въоръжени хората няма как да пратят полиция, дави затваря бие и да ви инжектират с отрови . Само въоръжения човек е свободен.

До правителството на България. Или там ако все още е останал някои умен човек я в служби или където и да е и му дреме дори само за собствените му родители,жена деца и бъдещето в което съм им приготвили да живеят. Което едва ли ще ги огрее тях и те ще бъдат под ножа. Незабавно да се попълнят военновременните запаси Да се купят живи крави,свине ,агнета, птици (кокошки,патки,пуйки ) всичко що не лети на юг. Незабавно да се въоръжат всички мъже над 18 години ,тези който не са минали военно учение незабавно да минат такова.Защото в момента се води война и ще бъде загубена ако продължавате да играете по свирката СЗО и на световния елит като чакате едни пари да откраднете. Който са ви обещали за уж възстановяване от ковид "кризата" нищо няма какво да възстановяват е защото населението щее стерилизирано и голяма част ефтаназирано благодарение на глупостта и алчността на една шепа хора.

И тук трябва да се надигнем на протести, че не се търпи вече

Браво наа тези хора като се има предвид каква полицейска държава е Франция.Но ние трябвва да се замислим докато не е късно - после.....

удри антиваксърското стадо от неграмотни павета ...

Ала Франция ..Вие сте френската революция не се оставяйте да ви мачкат

крайно време е стадото да разбере, че такива генетични отклонения от нормата не трябва да се взимат на сериозно. А пък да им се дава власт е направо табу. Иначе - офте моше, като във вица за слона и мравката

Мани го, той вижда жени, деца и инжинери в редиците на прииждащите бежанци ;)

Време е цяла Европа да излиза по площадите и алчните изроди както и техните политици на каишка, да бъдат спрени.

Нацвъким...цвъко у ваксата...

С вас съм Французи! В Германия не дадоха на гражданите в Берлин да излязат вчера на протест.Поне на французите това им право все още не е отнето.Не на санитарната диктатура и бруталната тирания на сатанистите.Те не се борят с никакъв вирус ,а се борят с гражданите.Сега се опитват да наложат санитарния пропуск като начало за театри,кина и басейни,но в един момент ще го изискват за всичко.Искаш да си купиш храна,не не може ,ако не предоставиш поне тест. А какво представляват тестовете ,едно ровичкане по телесните отвори,без да съм съгласен,просто съм принуден да се съглася,защото нямам избор.Те искат непрекъснато да имат достъп до телата ни и да си плацират вътре каквото си искат.С какво право могат да бъркат по телесните отвори на хората,все едно дали са по откритите или закритште части на тялото?По тази логика могат винаги да си решат ,че има вирус ,който е на ануса или половите органи и да си ровят там ,когато си поискат!!!

не на тиранията

не на издевателствата

лозето не ще молитва, иска мотика

Тъпак, какви сапове и лопати ще хванете, без лидер сте просто стадо отиващо на заколение. Показателно е обаче как сам наричаш лидерите - "богати", в твоята собствена куха тиква най-важното са парите, точно затова позлваш думата "богати" за да обозначиш хората седящи над тебе. Тъп, алчен консуматор, това си ти , не ми казваш че ореш и сееш, неее тогава нямаше да имаш нужда от пари и нямаше да делиш хората според парите. "Богатите" ставаме богати благодарение на тъпите алчни консуматори като тебе. Ако искате да ни премахнете, просто трябва да се самоубиете, друг начин няма

Нужно е само полицаите да разберат, че служат на Народа, а не на управляващата сган... и нещата ще си дойдат на мястото.

Всички здравомислещи хора трябва да прекратим здравния тероризъм.

Браво!

има, има - като спре консумацията тогава много бързо ще бъдете приземени. а за да спре просто хората трябва да прогледнат каква огромна измама е икономическата система базирана фиктиво раздуване което за публиката наричат растеж, и съответно прибиране на раздуването което правят периодично чрез кризи. тази система просто преразпределя планетарни ресурси и ги разпределя несправедливо.

Прави са хората да протестират! Днес ще ограничат правата заради ваксините, утре защото не искаме да носим еднакви дрехи, след това, защото не спазваме закона за мъжката и дамската прическа! Странното е, че пишещите тук за свобода на избор, движение, сдружаване са точно привържениците на кнр, кндр, гдр и т.н.

А в България кога?

Призовавам към революция, метежи, партизанска война, гражданска война, антитерористична война. Хора, събудете се, да се борим за свободата си. Спомнете си, Левски, Ботев, Караджата, Капитан Петко Войвода. Ако сега бяха живи, не биха стояли със с кръстени ръце и с маски на лицата.

Браво Франция!

Трябва Гражданска война в Европа и САЩ!Гражданско неподчинение на никакви мерки,безотказно,до край,докато спрат да ни облъчват с пропаганди и лъжи!!Който иска да се ваксинирам,другите да бъдат оставени на мира.В Израел с 2 дози ваксинирани,се натръшкаха вече болни,а тези изроди още искат да ни правят на маймуни.Борба до край!!!

Когато

КОИТО ПАДНЕ В БОЙ СЪС САТАНАТА ОТИВА В РАЯ !!!