Десетки арестувани след разследването за камиона-ковчег във Великобритания

Има подозрения, че трафикантите всеки ден са превозвали до няколко десетки души в продължение на месеци

Обратно в новината

Коментари - Десетки арестувани след разследването за камиона-ковчег във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >> Sexcris.Com

тая тема нема да я бъде за коментар, почти полунощ е а и никъде не се споменава 'руската' връзка. така че това може да е последния коментар по темата /ако не го изтрият разбира се/.,

Какви бели държави? Поданиците им за пари продават държавате си! За пари виетнамци и всякакъв боклук маже да се установява в родните им страни! Нали пари падат.

Бяло там има за елитите, този стандарт, който имаше в България през 80', всеки внос да се гледа под лупа, да има стандарт за храните и напитките, това се случва само след като има доказан масов проблем. Има изключеия като Швейцария, която се охранява с автомати, както и за едни "етноси", които си пазарят от техни магазини с гаранции за чистота и традиции, но това струва пари.

Парите са само хартийки, друго се търси в задачата. За по-ниските нива може и парите да са важни.

Що не бягат в русия, матушката, дет толкоз помогала, ами бягат все на запад, сащ, англия, франция глупавите и неблагодарни виетнамци...я ко и убуу у маска, пак парад ще има, че и манифестация на утрепания полк месец по-късно!!!

Русия има една от най-рестриктивните ситеми за приемане на емигранти и бежанци, и въпреки че всяка седмица депортира между 3 и 5 хиляди емигранти, към момента Русия е втората в света по брой на приети законни емигранти и бежанци... Справка ООН.

Да, Русия е втора в света по брой имигранти и трета по брой емигранти, като двете бройки са приблизително равни. Справка: пак там.