Коментари - Десет ранени при врязване на кола в автобусна спирка в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега трябва и да ги съдят тези германци ,че са се изпречили баш на пътя на бея...гяури с гяури прости

Ето го резултата от "голямата" Меркел. Тя ще остане в историята с прословутото " Wilkomen" , с което ни натресе хора с абсолютно несъвместима култура, обичаи и религия, а сега се чуди накъде още да ги разсели из Европа.

Пак поздрави от дядо им Аллах!!!

Това е от Берлин този месец: YouTube + /watch?v=lD6dzf_Lbh0

Абе, дира, там в Германия не ги ли помитат?

Време е либерастите да свикнат с тези културно особености на нашествениците,които поканиха.

XMRIG

Културни особенности на определен етнос , за съжаление ще станат полека сиво ежедневие в Германия. А беше хубава подредена държава...

Поредната мирна проява на религиозните гости. :-(

будистите или амишите?

некадърни, безхаберни.. изроди! да ходите при племенника на гала ;))

Късака трудно ще преглътне спирането на Патоците.

Естествено че единия избягал е Путин а другият Песков....да ходат соросоидите да ги фанат за уя!

що не се гръмнете бе!

" Преди да бъдат заловени, те са избягали. " ?!? Т.е., заловени ли са или са избягали, че от това изречение може само да се гадае ......

Споко, етнически особености.

Абе, и като е племенник на Гала, да не е сто кила? Некъв мърльо, явно с психични отклонения, както се оказва.

Е, нали кравата Меркел искаше арбайтери ? Вкара терористите и цигани на социални помощи. Май в земеделието и никой не иска да работи. Това е ЕВРОПЕЙСКИЯТ КОМУНИЗЪМ .

Млади джихадисти подали молба за убежище, призовават за флаш моб в центъра на европейска столица по време на тържествата. Желателно е да са идейни сподвижниц иили самите, присъствали на гарите и автогарите с плакати " Добре дошли". Организаторите гарантират екстремно преживяване, светкавична медийна известнот и разтърсващи взривни емоции на участвашите. Организаторире ще споделят своите културни особености в началото на перформанса. Щели да викат колкото могат колко велик бил някой и да призоват тълпата да сподели мирогледа на пришълците км западната цивилизация. Споделете чрез личните си контакти във фейсбук, инстаграм и туит. Нека направим преживяването на всички незабравимо.

Това е с любезното съдействие на госпожа канцлерката в Европа да се разхождат тежко вуражени полицаи .

Коледни подаръци за Меркел и компания с добри пожелания за крепко здраве и дълго управление!

Жена на света,която изпълни плана си ,да унищожава собственият си народ.

Меркел има германско гражданство,но народността и е еврейска!

Тих и кротък есктремист, подал молба за убежище се смовзриви неочаквано на публично място. Като елемент на национална културна особеност, БКХ счита стореното като емоционална изява на комплескна вътрешно душевна противоречивост и призовава за толерантност към различните.

PEYTSCH

Летището при Щутгарт е било смано от двама ислямист и има вероятност да има подготовка за голям аллах акбар и в парижкото летище...Коледа е скоро, а ?

PEYTSCH

Снимали и избягали с кола с немски номера...

както сподели неназован източник, от немската полиция, номерата били фалшиви, а колата, по стара баварска традиция, е българска. Очаквайте продължение...

меркел дали сънува кошмари?

Възстановиха Западна Германия откога го чакам

Абе там, в Германия, вече става като в Южна Франция. Все повече и повече араби и негри. Вчера се върнах от Франкфурт. Ами, на летището броят на белите хора е май по-малък от този на зачулените, брадатите, черните, жълтите и въобще неевропейците. А радикалните ислямисти сред тази чуждоземна тълпа си влизат безпрепятствено в Европа. Меркел отвори широко вратите и това е предстоящ апокалипсис за християнството. Тъжно бъдеще за Старата Европа...

Ти тоя с минусите го остави,ама което го казваш е вярно и много жалко,защото западняците буквално са полудели !

Вярно са немски дебили,станали са мазохисти и все я избират.

само дето това ”радикален ислямист ” ми звучи като ”дървена дъска ”... НЕдървени дъски има ли..., ако ме разбираш?

PEYTSCH

Вече има един загинал...За коледното настроение на меркелистите проклети...

Честита Коледа на Макси-Меркел! :(

Хехе, ми ще видим каква ще бъде Алтернативата за Германия. Май и там продават жълти жилетки...а г-жа канцлер може и да стане канцер.Търсят се оправдания за да се затягат европейците, но не и новите им граждани. Скоро всички ще сме само роботи.

което направи Меркел в Германия, сега бере плодовете си!

Пука и на нея или на който и да било политик в Европа- като кърлежи са се впили във власта, а и тях ги пазят- само обикновените хора страдат.

Наскоро външният министър на Австрия заяви, че няма доказателства за руско участие в цирка "Скрипалиада". В тази връзка очаквам "радикализиран ислямист" или "лице изпаднало в амок" да се развихри около Коледа в Австрия...

Няма нужда да ни казвате дали инцидента е терористичен или е нещо друго. Нужно е само да ни кажете етноса/религията на шофьора и всичко ще стане съвсем ясно.

Прав си! Може да е руснак като с буса на Борусия Дортмунд или атентата в Стокхолм!

Разкрит си.Ти си мазохист.Идваш тук да береш минуси.Гиди хитреца