Депутатите приеха промени в Закона за защита на подаващите сигнали за нарушения

БСП не подкрепят законопроекта, "Възраждане" и "Има такъв народ" също разкритикуваха промените

Обратно в новината

Коментари - Депутатите приеха промени в Закона за защита на подаващите сигнали за нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям проблем им е на тия корумпирани боклуци давността. Давността трябва да отпадне напълно, за да не могат боклуците да се измъкват с бездействие на другарите им. Разсъжденията дали щял да работи закона или не са напълно дебилни, защото в България нищо не работи заради корупцията в съдебната система. Не само че никой не можеш да осъдиш за това че не си върши работата, ами и те осъждат да платиш разноските на престъпника за адвокат. Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Ей, Харвардските комундета са най-простите комундета на света. Донос-бонус! Надяват се, че системата ще работи на принципа доносникът да топи всеки, който мрази. Системата с доносниците ще спре да работи в момента, в който доносникът си представи омазнените физиономии на управляващите, на които прави услуга с лакейството си. Тогава ще стигне до извода, че е по-добре да си направи сепуко, отколкото да доносничи в тяхна полза.

Ако се направи лустрация в България, цялото така наречено "дясно" ще изчезне. Не се учудвам, че приемат закони уреждащи платеното доносничество, все пак родителите им на повечето "десни" са били активни комунистически членове и писането на доноси им е било като "добър ден", та децата им няма да измислят нещо по-различно, даже кандидатът им за кмет на София е от потекло на служители от държавба сигурност. :)))

Подал сигнал срещу чекмеджан и сега ще му дават 10 процента от чекмеджето.

Напълно невинни от тоя закон може да страдат навеки, защото делата им никога няма да приключват!

Това безобразие, което приемат тези беззаконници е с цел доноси, съсипване на Съдебната система и държането на дела на трупчета десетилетия наред, така се подкрепя неработещата Съдебна администрация и цялата система.. Ще държат някой дела умишлено докаато км потрябват да обвинят някого в точно определения момент, другите дела ще се забатачват с години и неработещата Съдебна система ще се затрупа с нерешени дела и хептен ще спре да работи... Явно някой иска делата срещу него да се протакват с десетилетия и да не бъдат решавани никога, този проект трябва да бъде спрян сега от президента и върнат за ново обсъждане, пък поканете и юристи да ви налеят малко акъл в кухите глави, но явно вие в тоя парламент - кен. ф работите по поръчка, не за доброто на народа и промяна на Съдебната система към по добро... Вие искате да няма буквално съд, а съда да се затрупа с нерешени дела и буквално да спре да работи! Да не говорим, че така се прокрадват някой законови практики от Америка, които нямат нищо общо с християнския свят - око за око, зъб за зъб! Някой хора решили да изкарат пари на чужд гръб ще се присещат да подават сигнали, че са били насилвани от някой богаташ преди 30 години за да му вземат едни пари, така съда ще се затрупва с дела, които ще се забатачват и няма да бъдат решавани никога..

Ами да ги държат бе. Който е извършил престъпление трябва да отговаря, а не да му се разминава. Горкичният извършил престъпление преди 20 години, а те го съдят така ли?! А след 20 години можеш да подадеш иск и да осъдиш някой за изнасилване, само ако съда е корумпиран, а не заради това че няма давност, защото ако не си подал жалбата докато е можело да се съберат доказателства, некорумпиран съд не може да те осъди. Но всеки който е извършвал престъпление трябва да си получи заслуженото, защото ако делото ти се влачи дълго и изтече срока на давност го прекратяват и престъпника/изнасилвача се измъква

Адиоти.

Аз отдавна имам предложение за промяна на този закон. Не само за гражданите, ами и за държавните служители.... Ако служител забележи нарушение или бъде уведомен за такова и не вземе никакви мерки, той да се разглежда като съучастник. В момента всички много удобно си затварят очите, като видят нещо нередно. Минава катаджия покрай 100 неправилно паркирали коли, ама гледа в другата посока. Или спира някой, той е пиян като дъска ама го пуска защото изведнъж му е станал много симпатичен. Че и ескорт понякога предлагат по околовръстното... Както на пиян му взимат колата, така на такива полицаи следва да им се потърси отговорност затова, че с бездействие са спомогнали последващо престъпление. Ако тиквите знаеха, че ще са съучастници в убийството на французина, нямаше да го пуснат оня да си кара, Същото е с Милен Цветков. И с кого ли още не... Кой ли не за какво ли не си затваря очите. Не са само извършителите - и контролните органи имат нужда от стягане.

Да ми ядат фалуса.

ㅤ

Разбирай "Закон за защита на доносниците"на Доносническа Българи"я и разни други дребни душици.

Освен крадлива, се оказа и некомпетентна юридически...