Депутатите гласуват оставката на Цветан Цветанов

На мястото на досегашния председател на ПГ на ГЕРБ идва 27-годишният Георги Недев

Обратно в новината

Коментари - Депутатите гласуват оставката на Цветан Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е моя работа, жалко че.. Младите и умните айти... Ще започна да записвам и ви пращам автентични на хора, които се жалват.... Всички от 10 г живеете в не действителност, много лъжи, но вина имат и бсп, не влизате, но.. Има много зле живеещи, цяла зима интелигентна учителка на студ, др. Дърва от къде има... Не е муфта, а безпаричните, а не искат явно да обременявам децата си..

Пука му на Цветанов. Целият този цирк е договорен в детайли с Борисов. Цветанов ще бъде по-свободен да се занимава основно с "изборните победи" на ГЕРБ. Само да не им мине котка път, че много им се събра.

Този е мразен и от свои, и от чужди и от народа. Най-после го изчислиха, очакваме да видим кой е следващия...

Всяка демократична медия, която действа в полза на крайнолевите сили у нас събужда обосновани съмнения за своята демократичност.- Действията тип жълти жилетки напомнят на българите едни твърде неприятни и твърде недемократични събития от не много отдавнашното минало. Кой и защо НЕ е преценил това- негова си работа.

ГЕРБ са стабилни, монолитни, сплотени и последователни? В ГЕРБ няма разделение а единомислие? – но остават въпроси у нас: Ясно ли е каква е била Държавната неделна проверка на ГЕРБ – Фандъкова и Цветанов, на строителната фирма довела до двойно прехвърляне на луксозният апартамент до получаването му от Цветанов и с заменките на другите му два от строителя? Възможно ли е Цветанов да си тръгва от Народното събрание, защото е изконсумирал активите на държавната позиция – станал е с 1-2-…-5 милиона по-богат? С този задел от пари може ли да остане само на партийна заплата от космическите дотации лицемерно отричани и връщани от ГЕРБ в за сметка на ГАДУВАЩОТО население на България? Ако един партиен строител с деянията си е довел до осъждането на България в международен съд, ще настъпи ли някога момент да отговаря за постъпките си довели до унижението на страната? Ако Цветанов е рушил устоите на държавните институции: МВР била „Импотентен орган“; Лекарите в държавните болници били „Убийци“; Президентството не било 5 крак на правителството и си позволявало да коментира ГРЕШНИ, НЕЛОГИЧНИ, АНТИНАРОДНИ решения на правителството ГЕРБ и превръщането на НС в Нотариат на корупционни практики и лобизъм? С оставката на Цветанов от Народното Събрание дали ще се вдигне рейтингът му повече от 8%? Всичко това си е характеристика на ГЕРБ и те го приемат такъв и в съответствие с целите и методите на работа в партията. НО това означава ли че Българите трябва да се съгласяват, че на КРАДЕЦА трябва да се остави откраднатото и той отново на НАРОДНА издръжка да продължи своята „ТВОРЧЕСКА“ дейност за лично и партийно строителство? Това ли е представителя на Народния избраник или е представител на част от организирана престъпна група за източване на България?

Най-точно се изрази един автентичен творец, израснал в артистична среда: това са типични случаи на бедни деца, завиждали на онези, които имат повече и добрали се до властта, бързат да наваксат. Нали същото са направили и активните борци след 1944 година?

- Кой бега по-силно от циганин с краден телевизор? - Брат му с краденото видео. - А по-най? - Цвъки Патъка с новите маратонки, кога бега от Цацата.

Хронологията: 1. Някой реши да сготви Ц.Ц. Кой е, всеки предполага, но не се казва. Този път не е БСП или друга опозиция. 2. Изнася се информация за апартамента 3. Излиза и друга информация и гръмва скандал със замесени поне 10 души - все елита на държавата. 4. Вместо компетентните органи да установят има ли нарушение или не, това право се дава на медиите. 4. Някой отвръзва медиите и им нарежда какво да лаят 5. Те унищожават Ц.Ц. 6. Компетентните органи забравят за случая или за тях всичко е законно. 7. Целта е изпълнена. 8. Медиите отново са вързани. От днес вече държавата цъфти и процъфтява, ние живеем прекрасно в ЕС, изобщо -мир и любов. 9. Кой взел апартамент взел, кой не взел - другия път. Честно или не - няма значение. Целта е друга и тя е изпълнена. Всички са оплюти, но виновни няма. Скоро - следващ епизод от сапунката БГ.

При условие, че тая същата паплач сама прави законите, вече няма значение дали е законно. По-важно дали е морално. Те утре могат да си гласуват правото за "Първата брачна нощ".

просто някои ...независими... медии сега трябва да направят основен преглед на професионалните качества на своя състав дали са сбъркали в подбора му или да

На калпав "политик" медиите му криви.

НЕкой настъпа Д.П и той отвърза медийте или му беше наредено да ги отвърже. ................................а сетиф се кой , как бе братче ....Путин! Глупави гербери ,заради тикви като вас се срамувам да кажа че съм българин по Европата!

Недоумявам защо медиите отдават толкова важно значение на човек, който фактически е важен само за партията си, защото добре овладя еквилибристиките, нужни за спечелването на избори. Погледнато по-широко, той нанесе редица финансови вреди на страната - присъди в Страсбург, скъпа сделка за самолети, нереални данъци от имотните му сделки...Ползите от управлението им ги виждаме всички - последни в ЕС, недоверие, заради което не ни искат в Шенген, визи за любимата му държава и т.н.

очевидно е - този човек създаде герб....

Там е работата! Като слушам обърканата му реч си правя извода, че той няма силна страна в нито една област. Какви хора могат да тръгнат след такъв човек? Не е трудно да си обясним защо при тяхното управление сме последни в ЕС. Те толкова могат, но кой ги избира!

Да не бързаме с оставката. Нищо чудно цялата група на ГЕРБ заедно с Обеднелите патриоти и Воля с умиление да гласуват за оставане на Цветанов в Парламента. Този филм сме го фледали вече.

Така е. Герберите ср хвалят колко са единни, но само за да оставят привилегиите на компрометирали се техни хора. Но за опонентите раздават строги, макар и неоснователни присъди.

Нали КС ясно определи, че "оставка не се гласува" ...Случаят Делян Добрев...Не е минало чак толкова време! Нашите депутати , особено от ГЕРБ инфантилни ли са?

тази сутрин ни обясни от екрана на нова...че корупцията не е евро тема.

В известен смисъл е точно така.

Ha koго ни оставяш, Цецооооооо.

При мене ж'доди. В Централния, батка.

На Дариткова и Тикватааааааааааааааааааааааа

Заглавие от вчера: Депутатите ще гласуват утре оставката на Цветан Цветанов. Заглавие от днес: Депутатите гласуват оставката на Цветан Цветанов. Утрешно заглавие: Депутатите гласуваха вчера оставката на Цветан Цветанов. Бъдещо заглавие: Депутатите гласуваха оставката на Цветан Цветанов преди 3 години, 2 месеца и 19 дни.

Ужас ! Само като си помисля, че няма да слушаме вече мъдрите думи на другаря Цветанов от трибуната на Парламента, направо ми се къса сърцето ! Отивам в кенефа да плача !

И аз не съм спал цела нощ! Ще си сдера ризата пред Парламента!

И аз, бай Стояне, сън не спах - така ще ми липсва Цецовата Вита Мисъл;))

По какво се различава един политик, който с изнудване получава подарък апартамент и един циганин, който пребива бабичка за нейната пенсия?

По Цецко Тъпото!

Освен клишета... по всички конкретни въпроси се дистанциряа или направо бяга да изрази становище. Тази сутрин по нова я видях и разбрах че ще изпълнява волята на Цецо дистнционно. Според мен на пози пост трябваше да сложат Красимир Велчев.

Скандалът трая няколко дни. Никаква реакция от "обществото", защото ние просто не сме общество. Нула внимание от десетките НПО, занимаващи се с корупция. Нещо повече-ГЕРБ оттук нататък ще печелят всички и всякакви избори. С години. Всички мълчим оглушително. Тук там по някой трол казва нещо за "Курнела", гасейки пожара с догмата "всички са маскари". Каквото и безобразие да стане, ние мълчим. И е цяло чудо че ни има изобщо в природата. Покрай тази история станаха куп безобразия с разни имами и милиони, разреши се външно финансиране на опасни за сигурността ни чужди институции. Новитине са пълни с "младежи" или "мъже", които са недосегаеми и трепят наред. Много ме е срам от всичко. Но от друга страна сме били винаги такива. В цялата си история.

както ви се иска.... Точно обратното....

Народът очаква разкрития "по ред на номерата" на историческите събития, а в случая се сложи коня пред каруцата. Съответно,няма как да се получи голям отзвук, а по-интересното е, че няма как и да се даде оттук-нататък гласност на безобразията вляво от същия източник- тази инициатива автоматично отиде в герб. Погледнато отстрани , причината е в липсата на стратегическо мислене-иначе казано, не може да станеш истински демократ или уисъл- блоуър, ако не си изчистил родовото си минало и последствията от него за своето съзнание. А методът е само един- покаяние- стар християнски прийом. Да не забравяме, че по-демократична от християнската религия няма, няма и да има.

Колко е затихнал ще го усетитЕ скоро, ама много скоро и костинбродските чУвали няма да Ви спасят!

Странна работа, депутатите до ден днешен не могат да разберат, че оставките не се гласуват, защото съдържат волеизявление на съответното лице, че то повече не иска да върши определена дейност. Щом не иска, значи не може да бъде заставено, дори от парламента. Я да видим какво ще стане, ако оставката не бъде гласувана – ами човекът трябва да си остане депутат, въпреки че не иска. Това обезсмисля института на оставките. Правилното е да има решение за постъпващият нов депутат на мястото на Цветанов, в което решение ще се посочи причинита за това – именно оставката. Това е, простичко, но незнайно защо трудно за схващане.

И Конституционния съд каза,че не може да се гласува против даването на оставка от някой депутат.

Гледам му наглата физиономия и се сещам за журналистическия шаблон "...и го намерили пребит в безпомощно състояние."

Голям математик е българина. Когато някой си купи апартамент подивява от злоба. Когато държавата потроши МИЛИАРДИ (знаете ли изобщо какво е милиард) за да пълни джобовете на путин чрез потоци и аеци мълчи. Когато лукойл върти бизнес за милиарди без да плати лев данък на българската държава мълчи

Няма такава логика "добри крадци" и "лоши крадци"! Има КРАДЦИ! А мястото на крадците е в ЗАТВОРА!

Но има крадци с хиляди, има крадци с милиони и има крадци с милиарди.................

На всички крадци мястото е в затвора, а не във властта!

Имате болшинство, не я гласувайте, покажете че не сте свирки, а юнаци - хахахах

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН! АМИН!!!

ГаргатЪ проЗта , пак проЗта мисля че е даже Цвъки Асансьорът пишешт от мобилния в ДИР-а. Но кЪт помисля ФизкултурникО е по елегантен мошеник и наглец..

боклуци управляват боклуци....

айде стига бе! Вие само просто завиждате на Цветанов, мечтаете си да сте на негово място, ама нямате акъл за това, мишлета задръстени...пак ще победим на изборите, вече сме ви сложили хомота за винаги!

Ако липсваха основания за предполагаема кражба от нашите пари бих приел мотивите ти.

Лъжата е моя живот - през 2004 г- не съм била в политиката, а кога ограби Техноимпекс, а кога беше заместник-министър? А синчетат на другарите от БКП с които се е оградила, да не би те да са си изкарали парите? Всичко им се даваше на тепсия, Докато ние почивахме в квартири по морето, те летуваха в лукс за жълти стотинки. Докато ние трудно или никак не можехме да пътуваме в Западна Европа, те спокойно обикаляха, ползваха базата на посолството и имаха възможнасти за които обикновените българи не можеха и да мечтаят.

Абе тъпак що ми навираш постоянно Нинова , да не ви е дома.

От цялата дандания излязоха няколко извода: 1. Свобода на словото има! От сутрин до вечер всички видове медии само тава нищят, други новини няма. 2. Журналистите, не са точно журналисти - намериха някакви хора, получили някакви оферти, а не знаят, че има решения на съда, че сумите в изповядани сделки трябва да се сравняват с тези изповядани за подобни имоти. 3. ГЕРБ е партия с морал, за разлика от БСП, защото едно са съмненията, друго е да си с повдигнато обвинение. 4. Каквото и да направиш все е лошо, ако го правиш защо го правиш, ако не защо не. Няма угодия!

Въпросът е в това , кой как си прави изводите.

точно така, брато, дай им да разберат на завистниците!

1. Ако имаше свобода на словото, щяхме да знаем защо Цацаров го викаха в Дубай, А Гешев и Маринов ги разпитва ФБР-то. Също щяхме да знаем защо Цветанов е бил на луксозен круиз в САЩ, колко му е струвал и за колко други е платил или пък ние и как му излиза сметката. 2. Журналистите как да са журналисти, като ги изнасилват и убиват цигани, съвсем случайно, разбира се. 3. гроб е ОПГ, както и БСП, както и дпс, както и вмро, както и ... всичките, за които се сетите. 4. Каквото и да направят все е лошо, защото те са лоши. Защо гласуваха срещу Кьовеши, щом всичко им е законно.

Свобода на словото, та не се трай- закрити и смачкани BIT, Ани Цолова, Милен Цветков, Валя Ахчиева , Васил Иванов

Крадеш, вършиш далавери и накрая просто си подаваш оставката и минаваш в сянка. Естествено прокуратурата се прави че не знае . И всичко това било голям морален акт, според гербаджиите

Много го харесвам Цецо, той е олицетворение на истинския успял бъргарин, вижте как с честен труд е натрупал богатство, което е заслужено, защото той непрекъснато мисли и работи за благоденствието на българите и на България, няма друг като той е уникален, пък и хубавец е, алфа-мъжкар, не случайно има фейсбук група с 80 члена, които го защитават...

29 март - Национален празник на България!

Това е гавра с националните ценности! Ако трябва някой ден да стане Национален празник това е 6=-ти септември, нещо, което ние българите сами сме си извоювали!

Още един загубен ден....

не ни интересува оставката, сега само ако случайно едрата дребна риба реши да се самосезира по случая, ама не вярвам

Гласуват,каквото им е спуснато свише. Аман от тази физиономия.Няма отърване от седмица и повече.Вместо да се скрие някъде-той дава протяжни интервюта и пресконференции.Медийна звезда.Колко било етично и морално всичко./въпреки че,в нормална държава,биха го разследвали сериозно по куп параграфи/.Само един факт-купуваш нещо на цена,в пъти по-ниска от реалната.Срещу какво фирмата ти я дава тази цена?Или просто е рекетирана самата фирма.Етично и морално.

Сега приемат за доохранване една малака свиня,но свиня завинаги

Че ни замазват очите !!! Те са за затвора и конфискация ТЕ МУ РИСУВАТ ВЕЖДИТЕ!!!

хм.... у нас поемането на политическа отговорност винаги е било една фикция. Нещо размито в стил "ако мине, мине". Никой, никога не поема РЕАЛНА отгорност за деянията и поведението си, за своя морал! Добре, махат Цветанов от поста председател на парл.група, но го оставят начело на предизборния щаб?!? Интересно, как Борисов разбира поемането на политическа отговорност?? Знаем как - виновният се мести от завет, на по-топло. Значи,за да се отстрани от поста, има съмнения в морала на въпросния господин. Тогава, как човек с опетнен и съмнителен морал ще организира избори?? И как нормарлния гражданин ще се мотивира,за да отиде до урните?

да се товари на самолета от рекламата и да отлита еднопосочно! И за кво ми рекламирате Ф-16 ?!? Никой няма да си закупи лично това жилезУ!

В Гърция , ако си понакупиш обзавеждане за повечко пари данъчните ти идват на гости да си поговорите от къде са ти парите , тук с оставки си измиваш мръсният сурат. Необходимото условие разбира се да си '' управленец'' на племето , което видно ограбваш.

Когато осъдят Корнелия Нинова и т.нар. журналистка Йончева тогава да осъдят и другите!

Да съдят всеки , който има основание за участие в предполагаеми престъпления . Никой не ми е моя грижа , освен моя обречен живот и живота на хората с които живея в едно общество.

Да,ама нашите данъчни ,ходят да тропат ръченици :)))

ДВЕТЕ ЛУДИ В БСП, ИСКАТ СЪСЕЛА РАЗФАСОВАН

НИНОВА КАК ЗАШЛЕВИ СТАНИШЕВ - ЕДИНИЯ ЪГЪЛ НА ТРИЪГЪЛНИКА ГО НЯМА ВЕЧЕ

През 2007 г. Сергей Станишев като премиер уволнява Корнелия Нинова като зам.-министър на икономиката. Този пост тя заема в министерството на Румен Овчаров, а причина за отстраняването е ѝ е скандал.„Скандалът Р.Овч, Нинова, Шарланджиева, Александров заради, който Корнелия Нинова беше отстранена от Станишев през пролетта на 2007 г. Четете и си правете сметка за безпримерната наглост на тази жена, която има нахалството да се представя за носител на промяната и истината днес. Позор!“,

Топката е у БСП. Нинова купи апартамент за смешните 21 000лв. В същото време издържа синът който учи в САЩ(от къде пари...) , а Мили Йончева източи БНП и КТБ и си купи имоти за 2 милиона. Те ще подават ли оставка ?

Явно,на Цветанов му е намерена работа зад граница и се разиграва комедията с апартаментите,за сеир на народа !

ГЕРБ Е ПАРТИЯТА КОЯТО Е ОРИСАНА ДА ВОДИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТИЯ ТРУДНИ ГОДИНИ БСП САМО КЛАТЯТ КОРАБА, НО НАКРАЯ СЕБЕ СИ ИЗКЛАТВАТ

Аз съм прост и вие сте прости .....! По-ясно не може да се каже! Заради това сме първенци по добив на тикви! Невежите гробари крадат и мародерстват, подиграват ни се, а вие им си радвате! Садомазохисти!

Днес е хубав ден за червените дебили.

МИЛИЧКО, СКЪПА, КОТЕНЦЕ...ТОВА Е НА ВЛАСТ В БСП ПОД СТРОЙ СЪБИРАХА МЪНГИЦИ ЗА ОФШОРКАТА

ГЕРБ ГИ НАКАЗВА САМО ЗА СЪМНЕНИЯ БСП ВКУПУМ ГИ БРАНЯТ ИМА РАЗИКА - НАЛИ

Синът на шефа на Националната следствена служба Боби Борислав Сарафов е роден през 1997 г. През 2018 и 2019 той е купил апартамент, ателие и гараж в луксозния комплекс "Еделвайс" в Бояна за общо 540 000 лв. Младежът трудно може да обясни този разход, тъй като няма участие във фирми и няма сключени ипотечни кредити. Баща му Борислав Сарафов не е обявил такива суми в декларацията си пред Инспектората на ВСС. СКОРО ЩЕ ВИ СЪОБЩЯТ С КОЛКО СЕ Е УВЕЛИЧИЛ БРОЯ НА 20 ГОДИШНИТЕ МИЛИОНЕРИ...

То не остана кой да разследва имотните афери - щом и прокуратурата и шефът на КПКОНПИ са се облажили с имоти, спукана ни е работата! Към кого да се обърнем, Господи!

Хубав скъп костюм, елегантна вратовръзка.Като за рредизборни срещи - супер! Е, и за работни закуски. А маратонките - подарък за къде?

ВСИЧКИ КРАДЪН, НО ГЕРБ ГИ ШАМАРИ НЯМА ДРУГА ТАКАВА ПАРТИЯ - ДА НАКАЗВА СВОИТЕ

Обичам да гледам как се гърчат герберасти.

Няколко милиона в повече, запазване властовите позиции в ГЕРБ- те управляват законодателна, изпълнителна и съдебна власт, запазваме високия пост, дето партията го изпрати, в управителния съвет на Европол със заплата петцифрена в евро! Има къде да живее човечецът - жив да го ожалиш!

Лошото е, че на изборите пак ще гледаме Живите мъртви.