Отказаха по-големи наказания за нападения над медици

Парламентът отхвърли на първо четене предложение за промени в Наказателния кодекс, с които да се засилят наказанията за нанасяне на телесна повреда срещу медици.

Обратно в новината

Коментари - Отказаха по-големи наказания за нападения над медици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако трябва да сравниме боя над тях със работата която вършат трябва да кажа че......малко им е боя!

Преди време група депутати от левицата / ако не греша и Мая Манолова беше сред тях / цитираха данни, според които в 90 % от случаите серийните убийци са започвали първо с убийства и издевателства над животни ... Всъщност каква е разликата дали някой ще убие котка или забранен вид в Червената книга / архар / ? Логично и морално ли е убиването на животни да бъде нечие хоби ? Какво повече да коментираме ? Мъка !

ами направо на пациентите да им раздават и пистолети като влизат на преглед, ако не са доволни да ги застрелват - рационално

Стига глупости! Утре адвокатите, министрите и други малцинства ще искат специален закон за нападение срещу тях! Хайде стига привилегировани и привилегии!

адвокатите, министрите, данъчните, прокурорите, съдиите са в закона.лекарите не.А за насилие срещу кучетата дават вече 3 години.А лекарите не са и кучета даже

така ами, дай да ги избиеме до 1 докторчетата... мамка им