Коментари - Депутати спряха поставянето на скеле около Паметника на съветската армия (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плащаме заплати.

И преживейте факта, че този и всички като него ще бъдат разкарани! Време е да приключим с тази бутафория!

ДЕМОНТИРАЙ !!!

Ами другаря свиленски да си вземе паметника в неговата домашна градинка,за общо ползване, като първата ,ама втора.

На тия депутати трябва да бъде свален имунитета и да съдени за национално предателство, кой нормален човек ще защитава паметник на окупационни войски и на всичкото отгоре цялата дължаща се днешна мизерия в държавата заради тези освободители

какво очаквате от хора които навремето избиха интелигенцията или грабеха мандрите и народа гладуваше докато шумкарите преяждаха

Явно работата в Парламента не им е толкова важна, което по принцип си го знаем. Дерзайте, другари!

другарите от БКП БСП отдавна са милионери да спрат да взимат вече па било и то некви камънаци

До кога депутати-предатели ще са над закона. Ако аз бях възпрепятствал поставянето на скелето, вече щях да съм задържан за 24 ч. за хулиганско поведение…

Колкото и да мъчат това нещо ще изчезне от центъра на София! Само агонизират руските подлоги. И всички разбраха кои са руските слуги в България!

Как да ви дадат документи като нямат такива? Мръсници ,не спряха да се гаврят с паметта на загиналите във войната срещу фашизма.

Трябва да излязат няколко хиляди софиянци и тези шкембаци ще се скрият в парламента да ядът кюфтаци…

Ако не са носили съвеЦки знамена,протеста им е нелигитимен!

Видял си ти фашизъм :) :) :) Поредния промит мозък!

Натроши и камъните да се използват за паркиране на Люлин.

Хората на посолството няма да се поколебаят да пролеят и кръв!

Вземи се скрий г-н Никой. Ти който тъпчеш върху костите и на българите борили се заедно с червената армия против кафявата чума. Ти фашисте разбери че такива като теб няма да траем. Всички фашисти имат една и съща съдба. Чети книги и ще разбереш

На територията на България не е загинал НИТО един съветски войник! В замяна на това, съветските окупатори докатаха и внедриха със сила недоучили, прости, но арогантни мръсни типове, като Георги Димитров, които разгромиха обществото и държавата. Гнусните комунисти трябва да бъдат съдени!

воина и война едно и също ли са бе експерте, пише се воин

За Пасоля ли говориш?

Ти като уж четеш книги никак не си се ограмотил :) :) :) Призив към руските трол ферми: може ли поне да ги подбирате грамотни?

Костя?

В България винаги е имало руско съветски мекерета. И сега ясно се вижда кои са те. Кой си получава заповедите от Москва и допълнителните доходи от руско съветското посолство. Дали лично от оная джофра Мутрафонова не знам, или от някой резидент на КГБ.. Има закон. И той трябва да се спазва от всички. Даже и от дупетатите. И най вече от тях. Иначе как ще искаме обикновения гражданин да спазва закона, когато дупетатите не го спазват. Ето затова ще видим Шенген на кукуво лято. Но нека стоят. Като завалят дъждовете ще ги видим що за долни леви педали са. А дотогава всяко нарушение от страна на БСП трябва да се показва публично. А ония мангали от Максуда да внимават в картинката. Че това не им е Варна. Тук, в София бият. И да не стане някоя грешка. Докато се разбере че някой е дупетат, току виж изял боя.

Да идват багерите!!!

Требе да са изфащат сички руски кавали

Бавното и мъчително, но и законно преместване на тази купчина не символизираща нищо българско ще довърши комунистите. Сега или трябва открито да се изрепчат и да покажат терористичната си същност или трябва да се съгласят, че мястото на размахан руски автомат не е в цетъра на София. В България комунизмът няма здрава основа - основата му са нагаждачите - повечето от тях са излезли в Балкана на 8ми септември, като са усетили накъде духа вятъра. И водещото е келепира, а не някакви си там идеи. Комунистите безчинствали 45 години между 45-та и 89-та нямат нищо общо със загиналите комунисти-идеалисти, партизани. Четете историята, ама между редовете също.

Аз съм с ИМУНИТЕТ!

Вижда се , че козяшките изтривалки се опитват да разделят народа по безброй причини , за да откраднат повече време ....

Очевадно за вас мисленето и разсъждението не са обективно необходими дейности. Ако ви кажат, че са триплети, пак ли ще се оправдавате? Ако ви кажат да скачате 3 пъти на един крак и да правите две кълба напред след като излезете от вратата на апартамента си, пак ли ще приемате всичко без да помислите? P.S. Не вярвам дори да осмислите написаното.... По-скоро ще се напънете в характерното оплюване и обидни коментари, които да заместят липсата на аргументи. Но... кой колкото може....

Очаквам да си наведат главата и да изчезнат. Ама са дебелокожи свине!

… да бъде премахнат незабавно!

За козяк, в момента нюланд (фак-ею) пече курабиики. Един майдан и пролята българска кръв ще ни докара пооследната национална катастрофа и България ще бъде убита. Записа ли си? Щото явно си прост. И не си БЪЛГАРИН.

Камък по камък, Чукче по чукче, Вече изчезва, Проказата черна, Демонтирай!

на градината на княгинята щете ли ?

Кога точно е имало в българия фашисти ???

Ама ти започна с обидите. Що той да не ти върне?

Освен няколко стотин партизани, всички останали български войници са били мобилизирани. И изпратени на стотици километри от България да се бият за интересите на СССР. А ония, партизаните са се уредили като политически офицери. И по добре, щото военната им подготовка бебжулабблизкабди нулата. Крили са се по копита, докато са пращали войската под думата на немските картечници. И за какво. Забда загинат 30 Хил души, да плащаме репарации и да бъдем 45 години под съветско болшевишки робство.

Дирчета....пак манипулирате гласуването, както ви е удобно...И вие ставате краварски подлоги

Сега видяхте ли, защо тези промити овчи глави плюят по България, по царско време са им рязали главите, като на ярета, но и това ще дойде за тези предатели и имащи русия за свое отечество.

… поне за една битка на територията на свободна тогава България, в която да е участвала съветската армия? Поне една?

Дали да отидем да им покажем колко боли народната любов?

Предсмъртни комунистически драми. Мача е свирен ,гнусни русороби! Моча на сол, и копейките на сол!

аве не разбрахте ли че тая купчина камъни няма стрителни книжа и е незаконно строителство събаряй по-скоро комунистите бранят беззаконието

Абе докато се разбере кой кум кой сват, кой на булката брат, току виж си изял боя. Тук, в София, за разлика от Варна много мразят руско съветските мекерета. И докато се разбере че си с имунитет ще те отупат като стой та гледай..

Оставете ги да рушат, нека трупат матрял за по-високи присъди.

Като гледам тия депутати и броя им в парламента значи руските подлоги са 30% от населението, като паднат под 3% може и да имаме шанс да настигнем запада по станадарт на живот, но няма са е скоро за съжаление

за Мутрафонова говориш нали

Болшевиките комунисти от ппдб и герб щели да събарят паметник. Само вдигат шум за пред малоумните им ваксинирани мрящи от тромби малобройни избиратели.

Плюят по прозападната ориентация на съвременна България и в същото време с голи гърди бранят паментик на чужда армия в центъра на столицата. Тези чуждопоклонници не могат да бъдат определяни като български депутати.

Мафкайте го тоз Моча . Дотегна ми да гледам окупаторски паметници