ЦИК обяви списъка с имената на 240-те депутати

Централната избирателна комисия обяви окончателния списък с имената на 240-те народни представители в 44-ия парламент.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК обяви списъка с имената на 240-те депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаш грам достойнство, трябва да се откажеш от парламента, защото хората масово НЕ те посочиха в преференциите.Не подменяй вота на гласувалите за ГЕРБ.Правиш лоша услуга на партията си.Сваляш доверието. Вече 15 кандидат-депутати са подали заявления да не бъдат обявявани за народни представители в 44-ия парламент, съобщиха от Централната избирателна комисия (ЦИК).Обаче Бъчварова се натиска,въпреки че хората и казаха НЕ.Безсрамие.

...мегдан/майдан ? ил Магадан !

240 разбойника, милиционери и шуробаджанаци, мъртви души, ... продават на безценица съдбините на хората, ... долнопробна смрад

Добавете 400те-и-кусур партийщинки, 'бизнеса' и 'банкерите' на 'наште' ...отчетете Поне 52% Хора Златна възраст, и Неизброяемите Бюджетно-платени... И ! - картинката у Нас - лъсва кат такова на месец ! (Ха дано да Е За ЕдинМесец де ;-)

забрави 100 000 щатни ченгета, смятано на калпак, най много от цяла Европа

За Протокола : - Привидното затишие е Камбанно... ...а Ако Човек видя г-дата Аврамов&Гъмов&Костов и г-ца Стилияна (при Галя&Лора), както И Минеков&Хаджигенов (при Диков) -- Е разбрал(а) НакъдеТочно отиват Нещата.

Александър Паунов- срам за БСП.Четвърти мандат без да е обелил една дума в парламента.Яка връзка в БСП за държавната хранилка.

От Варна 1-ви влиза от БСП - Иван Иванов - бивше ченге от ДС - хванат с белязани банкноти - подкуп и уволнен !!!

Митоди-то где го?

Митодито го търси някъде из архива ,дори не е прономерован и прошнурован ,те такива боклуци като него ,направо в кошчето влизат ... Все пак да се радва ,че имаме "Белана" и ..."е Мека" ,защото ,съдбата на този боклук преди 30-на години ,щеше да бъде да виси , нарязан на листчета ,закачен на някой ръждив пирон във външната тоалетна и да бърше осрани комунистически задници , нещо ,което всъщност е и правил ,но днес е ...РЕЦИКЛИРАН така ,както се произвежда и днешната "Е...мека" :)))

Не ви ли се струва, че 240 дупетати са прекалено много? Къде другаде в Европа има такъв раздут парламент? Никъде! Например английския парламент има ококо 600 депутати, разделени на 63 милиона избиратели = 105 избиратели на депутат. А ние на всеки 29 000, имаме по един дупетат-хрантутник... Ако англичаните я караха като нас, щяха да имат повече от 2000 депутати....

120 стигат!

Само се питам Бъчваровица с какви очи ще влезе в НС и как ще се гледа всяка сутрин в огледалото! Ама за тази заплата и гола ще легне пред парламента! Леле мале, не се ли стамуваш поне от РОДНИНИТЕ СИ??? Срам, срам...Емигрирам при първа възможност! Не мога да ги търпя вече тия, тая и сие!

Иба му майката в тая София пълно с комунета, бе!

Следващите избори, които ще са наесен, пред-пред-срочни ли ще бъдат!

Май-юни...

Я виж ти, кой е последен! Да не би да е станал от златния пръст, на златната дупка!

Герб са враг на Българите и България ! Само клошари и цигани са гласували за Гробарите , а Цецо Ухото вкара 800 000 мъртви души и спечелиха !

Някаккъв голям бабаит-мръсник,се тупаше в тиквата,че много са го харесали,а после изневери и бутна бъчвата напред

Абе за тия избори не знам за кога са ромите, ама си намерих записките от 2013: София, Факултета: секция 4611059 гласували 186, Коалиция за България 109, ГЕРБ 47; секция 4611060 гласували 227, КБ 111, ГЕРБ 63; секция 4611061 гласували 241, КБ 189, ГЕРБ 18; секция 4611062 гласували 216, КБ 172, ГЕРБ 22; секция 4611063 гласували 217, КБ 133, ГЕРБ 40; секция 4611064 гласували 212, КБ 175, ГЕРБ 20; секция 4611065 гласували 188, КБ 154, ГЕРБ 12; секция 4611066 гласували 210, КБ 179, ГЕРБ 12;.....

ГРЕШИШ И ПРОПУСКАШ ...НАД 400 000 НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБИЧКА ,РАЗНИТЕ АТМИНИСТРАТИВНИ ПЛЪХОВЕ , ПОВЕЧЕТО "КАЛИНКИ" И "ПАРАШУТИСТИ" С КУПЕНИ ДИПЛОМИ ЗА ВИшЕ + ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ...СТРАХУВАТ СЕ ЗА ТОПЛИТЕ СИ МЕСТЕНЦА ,ЧЕ АЙ НЕ ИЗБЕРАТ ТИКВОНИЙ ,АЙ СА ОТИШЛИ НА ...БОРСАТА !

Оня с големите джуки кой го избра ? Калинките на Герб пак нападнаха България ! България загива за винаги ако Гробарите бъдат още една година ! ББ няма ли да прегърне босилека поне да спасим нещо от нея ! Поздравявам Елена Йончева , Тома Томов и Сашо Симов !

Разбирай ...милионери-олигарси от БСП....

А кой вкара ченгето Тома Томов с неговата ноторна биография, а тази истерична и свръхамбициозна персона, бившо гадже на съсела.....???? Да не говорим за минионерите-олигарси, водачи на листи на БСП......ТУНЕЯДЦИ!!!

lu4ka

А Цачка 'що я няма, горкичката?

Това е изборът на пенсионерите, лумпените и циганите.

Никой не е виновен на останалите, че не излязоха да гласуват.

Никой ли не е виновен ?

Ти от коя от трите групи си ?

Пропуснал си наа-голямата и мотивирана Армия от гласоподаватели ....тази на ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ !

Радвам се за Депутата Тома Томов и Елена Йончев ! Умни и кадърни хора влизат ! Жалко че са малко , САЩ помогнаха пак на Герб да получат повече депутати , не умни и склонни към присвояване на чужди и Държавни имоти и движими средства ! Дано да е за последно на Герб и проклятието на Българския Народ да ги достигне !

А тази Нона какво разбира от закони ,че и тя ще спи в парламента????

Тези депудати освен да ходят на седенка , нямат никаква друга работа.Няма ефективност в работата на НС.

Който е гласувал сега да им сърба попарата.

Тези 240 са от лошия матриал! Е, да изметем лошия матриал. Така добре ли е?

Не са ли много 240...? Народът ни е малоброен, има държави в които един кмет и малцина заседатели управляват 10 дори и повече милиона в един град само.

Това, ако си забравил, беше един от отменените въпроси, в предложението за референдум на Слави.

Кой вкара в парламента агента Николай? КОЙ!? #КОЙ#!!???

Очаквайте пак сталинка,кривоустата,бъчвата

Дето ги търпяхме 10 години,дето не ходят на работа,дето назначават Калинки,дето трябва да коват добри закони, а самите те не ги спазват,дето крадат за себе си и за близките си и дето купуват всеки и всичко,включително и изборите! Че за какво са ни,освен да ги изметем като боклук при първа възможност!

Браво на крум зарков ... сега ще има 239 съмишленици с които да замислят разни дейности ...

вън всичките 240 крадци от парламента..веднага да се въведе военно положние и за 3 години ще си изчисти цялата сган и гнилоч....махайте се сатани от пармамента ...да се събори това народно събрание веднага

То хубаво военно положение, но с каква армия? Общо взето цялата ни армия я виждаме в съвкупност на площада за Гергьовден. Толкоз.

ново партизанско движение