Скандал за скъпи подаръци в парламента

Председателят на парламента Цецка Цачева ще сезира комисията по парламентарна етика по случая с депутатите, които са приели покана в работно време да получат скъпи телефони.

Обратно в новината

Коментари - Скандал за скъпи подаръци в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чл. 1 от американската конституция гласи : ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЩАСТИЕ ... Но такава постановка не е предвидена в българската ..., което само по себе си означава, че всеки в България има задължението да е нещастен.

Браво на СДС и ДСБ само те не са там. Как са се вързали на Клаус Барби - тоя главорез ама толкова знаят.

Лъчо МозАка (известен още като Балъка, Телефона, Рушвета, Митничара) и Цецо Физкултурнико (изветсен още като Шестака, Консултанта, Стражаря, най-добрия приятел на Веско Потника) - те това са хората от партията, която претендираше уж, че ще се бори самоотвержено с корупцията и конфликтите на интереси. Е, видяхме ги всички колко и как се борят. Само че за сухото в джобовете си, и квадратните метри в нотариалните си актове. Паразитиращи плазмодии, които влизат мазно, напълват си търбусите, и след това излизат още по-мазни. Вече е ясно, че след две години няма да получат подкрепата наизбирателите, и сега ще започнат да грабят и лапат още по-настървено за оставащото им време на власт. А Боко ако иска толкова много да остане за втори мандат, трябва да покаже пред всички, че държи и изпълнява обещанията си - че ще изключва и сваля от постове всеки, за който има съмнения че е корумпиран (както тръбеше навсякъде преди да стане премиер). Оказа се, че и той е празнодумец и страхлива мишка, щом не пипна тези палячовци с доказан афинитет към получаване на подаръци и всякакви други лични облаги.

Уважаеми Г-н Борисов,от това,че се срамувате от поведението им нищо не означава.Докога ще търпите издънките на депутатите ви,като Лъчо-мозъка и баба Геновева.Намерете начин да ги изолирате,както от партията,така от парламентарната ви група!

По-точно би било да се каже "...от парламентарната ви Трупа..." от гастролиращи по приеми, коктейли и промоции палячовци и клоуни.

ГЕРБЕР - това е красиво на външен вид цвете, лишено от всякакво друго съдържание и на всичко отгоре - нетрайно

Лакомията не е управленческа добродетел. Противоречи на разума и е твърде първична черта. Такива не стават за нищо, а ние ги избираме!?

Цецка стругарката дето е эавършила рабфак и недокаэала се никъде пак напада хора учили и докаэали се като професионалисти,те просто покаэаха эащто сте депутати-боклуци

Вместо да се вайкате и роните двулични сълзи, наблягайте на възпитанието и личния пример пред децата си! Така, след 30-40 години може и да се пръкнат достатъчно честни и кадърни хора за управлението на страната! А какви са депутатите - такива, каквито сме мнозинството българи! Застанете на някой светофар и наблюдавайте как се спазват правилата!

Ех, какви плазмодии управляват т.н. "държава". Начело с това едноклетъчно ББ. 20 години минаха, ха почакайте още 50-100-150, на еволюцията й трябва време.

То не е еволюция, а обратното или, най-малкото, е избила в много грешна посока:) По повод тези ми размисли - по-скоро се плаша какво ни чака след 50 години ако нещата (и политиците в частност) "еволюират" по този път:(

Ако тия 'убавци познаваха поне малко близката история, след като видеха името на "бутика", щяха да вдянат, че им тъкмят постановка! Ама едва ли са чували за Клаус Барби - Лионския палач! Апропо, някой спомня ли си за Васко-Нубиеца? ;-) Липсата на елементарна обща култура ги направи за посмешище!!!

Тъжна вест: Днес, след кратко пребиваване във властта, почина управлението на политическа партия ГЕРБ. Поклонението пред тленните останки ще се състои на следващите избори

Доживях!!! Тъщата махна портрета на Бойко Борисов от трапезарията! Тиквата отиде в коша! Y-e-e-e-e-s!!!!

Да я цунеш от мене! Тъщата де, не тиквата.

Цачева, започвате да дразните с тъпите си обяснения, които може би вървят за пред събрание от олигофрени. Наистина ли смятате, че сме чак толкова прости, за да ни пробутвате подобни внушения, че било недопустимо някой да ни внушавал нещо, което ако се замислиш не е точно това, което ти се опитваш да ни внушиш. Оставете ни най-после ние да преценим кое какво е. И от мен - браво на журналистите!

Ако живеем в правова и европейска държава,всички депутати които са отишли на тази мнима сбирка трябва да си понесат наказанието и да напуснат парламента веднъж завинаги !!! А цицка цачева е просто поредната селска пръчка с малко власт в ръцете !!!! То е ясно че българските депутати само забогатяват и грабят на гърба на бедните останали в тази шибана държава бълг. граждани !!!

браво на журналистите!!!

БРАВО на журналистите от 168 часа. Показаха нагледно на самите депутати колко им струва морала, принципността, професионализма, честноста. На народа това му беше ясно, че тези хора са там само за ДАЛАВЕРАТА и го е казал не веднъж. Тези акции на журналистите трябва да продължат все по-често и все по-показно.

на вас ако ви направят този експеримент и то за шепа семки - 90% сте вътре. Ами вие, будната съвест на обществото, сте най-продажната част на нашето общество. За пари вие пишете и вкаравате на бесило даже собствената си майка. Примери да ви давам ли, вие си ги знаете - Валерия - креватната журналистка, Явор - пари и само пари, Патрашков/а (мъж ли е или жена?) - много обича тракторски пари, а и 90% сте такива. Едничката ви цел е да осребрите медийната си позиция! Такива като Петко Бочаров, Велислава Дърева, Огнян Стефаноя и още 1-2-ма, са питенкантропи според вас. Да, ама тях ги четат, а вас ви презират!

Да бе пич, Петко Бочаров - доносник на ДС с 30 г. стаж. Просто ми се повдига като видя този плазмодий. Нямя да забравя нековата снимка, когато се сгъна на две при влизането на бай Тошо. Гадост!

вакло агънце, да беше си обръснала мустаците, а? И пази дебелите охранени избранници да не се преуморят от държавните дела. Те много се трудят.

Най тъжното е не, че тези гьон сурати са сторили това, което си могат. Гадове. Тъжното е, че Вие от ГЕРБ убивате надеждата. Надеждата, че носите промяната, че сте други. Жалко, не сте! Когато ЦЦ каза, че около Лечков отрицателните енергии намаляват, а той следствен със седем тежки обвинения, разбрах, всичко е по старому. Октоподи, нагли и какви ли още не, всичко е шум, заблуда.А тези в парламента са боклуци. Жалко, Бог да пази България!

Не е истина! Хора, които твърдят, че по идейни, морални, партийни и какви ли не други причини не можели да се понасят - щом е за келепиреца - всички заедно се скупчиха на хранилката! Като се усетиха - заедно/взаимно започнаха да се защитават! Току-що гледах новини, спрях ги - това е нещо уникално гнусно, педофилите са невинни зевзеци наспрямо тия!!!

права е баба ти и за запетайките е права,не са на място,обаче като гледам големите букви,с които си писал,явно е пропуснала да ти обясни че си голям комплексар,затова не е зле да придобиеш малко самочувствие,като мене

Мръсни боклуци!

Колкото по-дълго го гледам това тъпо плевенско парче/цачевско дебелокожо/..толкова по ми се отяжда свинското

относно Цачевата проста тиква

Уважаеми дами и господа, беше началото на мандата на това Народно събрание. Господин Лъчезар Иванов току-що избран заместник председател на парламента, познават го доста хора. На паркинга на магазин Била в квартал Младост той паркира на място за инвалид!!! Да не мислите, че паркингът беше пълен и нямаше друго място - нищо подобно. Места колкото искаш, депутати, та даже зам.-председател на парламента в момента там беше само г-н Иванов. Още тогава ми стана ясно, че това момченце е всичко друго, но не и достоен българин и че много скоро ще се издъни, както и стана. Чудя се, защо Бойко Борисов още търпи този господин да му резили партията.

Не го търпи, а той му Е НЕОБХОДИМ, както впрочем и Цецка Цачева и Искра Фидосова и много други, издигнатти лично от него. Ченгесарско-мутренски истори, но ако използваме чиста теория: пари-стока-пари!

Чувствам се като осъден на нещастие! Защо винаги когато се появи надежда за мъничко, ама съвсем мъничко по-добър живот все ще има случка която да ме натика обратно в калта. Къде е морала на ГЕРБ? С какво са по-добри сегашните от предишните? Защо обикновенните хора са по-добри от депутатите? Докога?

Защото обикновените хора са ХОРА. А депутати са измет.

Наглостта им няма граница, на тези хора, и не ги е срам да се показват по телевизията.Толкова са алчни и прости- това представлява цялото правителство "дай да вземем каквото можем".Стига толкова компромиси от бг.народ, писна ми от всичко в тази страна.Назначават хора без дипломи, крадът и лъжат без никакъв свян и морал.Няма никаво бъдеще за младите всеки си назначава свои хора навсякаде е шуро-бажанащина ДОКОГА.

Само че и Марио Тагарински, и Венцислав Върбанов са били сред присъстващите

Тия олигофрени повредиха простомера,колко трябва да си елементарен за да се хванеш на тази уловка.Като им видиш празните и тъпи погледи на тия 16 може да си помислиш 4е има коледно парти на ДАП-а

Ако бяха поканили по-известните депутати щяха да предизвикат огромен парламентарен скандал защото процента озовали се сигурно щеще да е същия. Явно не искаха това хората. Представете си обаче, че терористи от Ал кайда да речем бяха организирали дарението и бяха взели за заложници по изявените депутати и шефове на комисии в удобно за тях място. Не искам да си го и мисля ама ми щукна ей така и ви го написах.

Еееех, де такъв късмет....

...МЕЧТИИИИИ.......

Г-н Борисов няма ли да ги накаже??? Учуден съм, че всички просто ги е срам и никой не говори за наказания и пр. Ами ако срещата не беше инсценирана и подаръците не бяха телефони, а пари и ги даваха срещу услуги??? Колко депутата щяха да откажат? Моето мнение е, че склоните и отишлите на това събитие трябва да са аут от парламента!

Браво, на момчетата, които провокираха депутатите. След случая с Нубия , този показва не само ерудицията, а морала и психическата нестабилност на послушниците, които се "назначават" за депутати. Лошо впечатление направи Цачева, която си позволи да употребява думата НЕДОПУСТИМО по отношение на медиите. С този си акт тя наруши и КОНСТИТУЦИЯТА.

Море, лекенца сте си и това е!!!

Като цяло провокативна акция ама доста успешна. Добре е да се тества умствения багаж на депутатите с 4G мрежа да речем. Бюджета дето го зарязаха и без това е посредствен, а и не е ясно ще го изпълнят ли до край с тея издънки - просто ще се самосвалят от власт.

Това стадо в парламента е милиционерско селска хунта!

Някой усетили как медиите организатори направиха тънка реклама на модел мобилни телефони , покрай алчните мародери които са в парламента ?

Измислиха си и екстрите и 4G мрежата журналистите, а фирмата дарител е фантом. Просто вързаха двадесетина глупави хорица дето нямат багаж умствен да са в парламента, но сигурно имат важна лобистка и користна причина да са там. Да са им честити и екстрите и 4G мрежата за балъци

на коя марка направиха реклама бе папагал

Vertu

Много ми е чудно защо не пише ник : българин , българка, друг българин и т.н . Трябва ли темата да е циганини за де се пише остро. Много от познатите на мен никове пишат и това е много хубаво защото не делят хората на такива и онакива. Но по темата - простаци и гюведжари има навсякъде . Донякъде мисля ,че нарочно не са поканили по известните хора от парламента ... Няма такова нещо като нов и стар морал !

Всяко чудо за три дни. И това ще мине и отмине...ние и без това сме в реката на забравата през последните години.......

При всички случаи сините са друга топка,поне не са елементарни 'хитри' тъпунгери а държат на българско достойнство !Всичко останало е пасмина на позора!!

Интересно защо са дали покана само на Венцислав Върбанов? Сините не са по морални, просто не са им дали покани, затова не са се наредили за скъпи подаръци.

Официалната версия е, че са давали покани в такова съотношение, каквото имат и в парламента партиите. Защо на Венци Върбанов? Щото нали го съдиха за разни далавери и са се надявали да захапе....

По темата за новия морал, може ли да ти подаряват туй-онуй, еле па, ако си го изработваш: "Министърът на културата Вежди Рашидов не намери нищо осъдително във факта, че българката Мишел Бонев е взела 300 000 лв. субсидия от Националния филмов център за филм, който българският зрител така и не е видял." Айде сега, Калитко, неуспелия КГБеец - да покоментират И този факт, свързан с какво вземаш и какво може да се дава!

Фидосова не е успяла да си дояде и е закъсняла. В редки случаи лакомията е полезна.

Муууааааааааааааааааааххаххахахахаххахахаххахха. Коко,.мачкаш, братле!!!!

Във форума се пръкнаха някакви личности, които оправдават на 99% поведението на ненаялите се наглеци с лаф като: "Ами, ако на вас ви предложат телефон за 6 бимберици или плазма за 5 хилки - ще откажете ли?" А, ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ НАЙ-НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТАРИСТИ, КОИТО ЩЕ НАСЛЕДЯТ СТАРИТЕ КРАДЦИ!!!

Тетка Цецка се пъчи за кой ли път и се самоутвърждава чрез глупост, непукизъм и нови прически...Скоро това ще приключи. Пожарникарят с инициали Б.Б. ще се наложи да гаси .."туй що не гасне"

Тея дрисльовци, трябва да се назначават по кодекса на труда, да видим тогава дали ще правят каквото си искат.

И може ли - тия, същите пръдл*овци - ако може, както имаше случаи предни години - като ги хванат с кола, пияни като мотики, да ги третират ТОГАВА като обикновени граждани? НЕЕЕ - не моооже!

дааааа,лошо за тях но по лошо за нас народа,ние ги избираме от народа произлизат,срамно за балгарите че сме такива, а ако някои се самнява да се вгледа в себе си ватрешно .....гадно нали

хехехех ГАРГАМЕЛ МАИ ВИ ЦАКА С ТОПЛА "БИРА"

Искам само да припомня как скъпите ни депутати преди години грабеха секс списания поставени в коридорите на парламента.Ако си оставя онази работа -дали водени от алчноста си ,някой ще се опита да я вземе

народа на бг е тап и прост хрантути парлаента а мизерува. тоя парламент освен метреси и престапници има ли??