Забраната за пушене засега оцеля

Комисията по икономика в парламента отхвърли предложението за частична отмяна на забраната за пушене на обществени места. Депутатите обаче ще гледат проекта в пленарна зала. От ДПС предупредиха, че има вариант страната да остане без премиер преди Нова година.

Обратно в новината

Коментари - Забраната за пушене засега оцеля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз лично благодаря на пушачите, ако не бяха те България отдавна да е фалирала. ТенКю ! Благодарение на тяхното съществуване всички отрасли бяха във възход, с забраната намаля БВП. ТенКю, че Ви има !

Да сме благодарни, че д-р Емилова не е в здравната комисия, защото в кафенетата ще ни поднасят само билкови отвари, а в ресторантите ябълки. С тази лицемерна грижа за здравето ме просълзяват.

Ми плачи си на воля, кой те спира ???

Защо редакторите на ДИР-а упорито впълпяват на пушачите, че това е временно, "Забраната за пушене засега оцеля" не е "за сега оцеля", а остана и за в бъдеще ще е така ! Хиляди години е било така и ще е така. Времето на мръсотията изтече.

един закон подлежи на преразглеждане, отмяна, поправки и т.н. наистина ли си тъп? или само се правиш:)))

Здрав разум човече, пък ти се пени колкото искаш !!!

Aми защото предложението ще се гласува в пленарна зала ,независимо от становището на комисията .Мен друго ми е интересно защо не се споменава бройката протестиращи. Онези здравословните фанатици бяха 18 човека ,водени от изкукала бабиера , а опонентите им 700 ...като имаше хора и от много други градове

БУЛГАРТАБАК и другите табаци яко плащат на статисти в митинги. За бизнес става въпрос не за здравето на комшията за което никой не се интересува.

Стига с това пушене, просто свиквайте - НЯМА ДА ПУШИТЕ Пушач звучи ГАДНО !!!

Ей, аз искам да пуша! И няма ти да ми казваш какво да правя! Гадно било, сякаш вие не миришете?

Платената драскачка, мина времето вече работиш без пари !!!

Ами НЕ за разлика от теб !

Тия от дира защо постоянно ме редактират!

Тия от дира защо постоянно ме редактират!

щот си пиле:) ти се кръсти така- не дирбг-то:)) не си ли чувало- птичи мозък:)

Редактират ме, защото съм просто пиле. Омръзна ми да съм пиле, искам нещо по-така - сокол, ястреб... защо не орел?! Ама като си зная акъла - и за патка не ставам :(

Няма сила на света,която да ме спре да ПУША! Пуша като ...,като спя,като правя секс! На спалнята имам заковани пепелници от двете страни. Когато пукна ще продължа да пуша така,че и в ада и рая ще им стане неудобно и ще ме върнат на земята!

докарваш го:)

Както има Вегетариански ресторанти така трябва да има и за пушачи! Който не е вегетарианец не ходи в такъв! Който не харесва китайска храна не ходи в Китайски ресторант, нали? Който не е нудист не ходи на нудистки плаж, а ако отиде и не се съблече може да яде бой? Нали така? Така че да има Ресторанти за пушачи, и ако цъфне там някой Непушач - бой по шишарката докато запали!

Чак ми се прииска да го видя това !

Няма работа !! Няма заплати!! Дори цигара с кафе ни забраняват? Хайде ние догодина да ги лишим от възможност да живеят на гладните ни гърбове!!

От къде пари за цигари, а ? Само се оплаквате щото другия е виновен !

балгарина не познава думата толерантност :) балгарина е наи-лошят родител на света. затова от 2ч години отглеждаме малки проститутки и престапници-простаци. да са ни живи и здрави да ни гледат на старини. извинете за правописа, преведен от латиница

Брато , и аз съм така. Не пуша но се правя на пушач. Като се нахраня излизам уж да запаля една цигара и... ми хващат цървулите : ))). Голяма далавера е. Дано не разрешат пушенето . Доде се усетят, така ще си ядем без пари.

Е га ти хитреца. Те ресторантите така и така ще фалират. Ут утре и аз ставам пушач.

Ще си пусна гласа на едни избори за този, който възстанови предишната уредба за тютюнопушенето! Тя беше пример за толерантни взаимоотношения между пушачи и непушачи. Нашите посеричи що не вземат модела от страна като Дания, например, а го дават по-католици и от Папата?

Ако си жив дотогава. Но печалбите за корпорациите ще останат !!!

за 23 години ви окрадоха и долните гащи, направиха от децата ви тъпи чалгаджийчета, от жените ви магистраладжийки, а от мъжете ви кавалджии, А вие се карате и делите на пушачи и непушачи ...... Да ви имам обществото и съзнанието !

Прав си, Секира!!! Браво! Весели Празници!

правилно! в балгаря хората нямат ценности като семеиство, взаимоотношеня, почтеност, честност, чувство за далг. извинявам се за правописа, от латиница е

нема кво да ми се извиняваш, иве, по българските форуми се пише на кирилица, ме разбра?

Може и е вярно за последното място, но пък тази тотална забрана и най-вече всичко, което чета в постовете на тази войнстваща паплач от непушачи ужасно ме отврати. Невероятната омраза и и псевдоусещането им, че са богоизбрани ме дразнят и тровят, а ходя на заведение за кеф, не да се натоварвам с отрицателни емоции. Ходенето на кръчма не е задължително, то е доброволен акт. От цялата патърдия тук, едно зная със сигурност. Нито аз, нито някой от компанията ми, никога вече няма да влезе в българско заведение, ако то не е обособено САМО ЗА пушачи.

Като се изключат селтаците и кифлите по заведенията никой нормален човек не пушеше и преди забраната.

Така е ! След като селенията се пренесе у градо всичко стана гадно !!! Кофти манталитет, простащина и неразбираем говор.

kgb777kgb

Изключително комплексарските ви коментари ще доведат само до едно никога да не сядам с непушач на маса !!! Случвало ми се е в провинцията някой да седне на нашата маса , сега вече ще питам - " Пушите ли ?" Каже ли не -марш далече !!! Сега ще ви обясня как точно ще го издухате всичките непушачи : 1.МНОГО заведения ще затворят - по много различни причини 2. Ще се отворят масово клубове за пушачи с членски карти 3.Заведенията където няма да се пуши ще останат само в ценовата категория която 80% от вас НЕ МОГАТ да си позволят 4. А дори и това да не стане точно по този , а по някой подобен нас това пак не ни бърка ! Или затварям за частен купон заведение на приятел или си поръчваме храна от някой читав ресторант доставка - разликата е едно миене на чинии ! Да не говорим , че една читава миялна е 2000 лева , не е 10 000 , а това са си 3-4 ходения на ресторант и сметката е същата !!!

Чудя им се и аз КГБ:) Какво се превъзбудиха, какво ми обясняват за ресторантите, какво заклеймяват пушачите, кво се правят на БЧК? Сигурно си прав, че избиват някакви комплекси:) (твърде вероятно за малоценност)

Много си зле, честно. Айде на бас, че никакви масови клубове няма да отворят. Зомбирания ти (от никотин) мозък халюцинира. Пафни си една фъшкия, щом нямаш воля да ги откажеш и спри да повръщаш подобни глупости. Казва ти го бивш пушач с 25- годишен стаж.

kgb777kgb

Ти май още не си отърсил от отказването на цигарите и ти се пуши та чак виеш !!! Ако ти си пушил фъшкии , аз пуша качество !!! И клубове ще има , няма как с тъпи забрани да спреш 50% от хората !!! И да ти кажа / за стотен път го пиша / мене забраната не ме бърка !!! Имам достатъчно приятели пушачи и собственици на заведения , просто се събираме слагаме табелата " Частно парти " и непушачите само блеят тъжно през витрината ама ОТВЪН !!! Когато наемам цялото заведение НИКОЙ не може нищо да ми каже - питай шарено котле ще ти го обясни като адвокат !!!

Пътуваме и ние, не само Катето. Пътуваме със и за удоволоствие всяка събота. Не само за да пушим, а и за висчко останало, разхождаме се, пазаруваме си, забавляваме се прекрасно. Във всяка кола /4 сме/ има така или иначе по един, който не пие, който не иска, а не защото е забранено и всичко е наред. Често оставаме и с преспиване. Най-важно е, че хората ни посрещат с усмивки и сме желани гости. Никой не ни вменява престъпление и не ни убеждава, че не сме европейци, не ни навиква, че сме простаци, нискоеволюирали и т.н. Не се налага да търпим негативното излъчване на родните ни непушачи.

ти да нямаш никотинова абстиненция? Колко време писа тази глупост:)

И пропуснах също нещо много важно, КОЛКО ХОРА ОСТАНАХА ВЕЧЕ НА УЛИЦАТА БЕЗ РАБОТА, СЕРВИТЬОРИ, БАРМАНИ ГОТВАЧИ И Т.Н.??? Защо стана така, защото на някой не му е кеф да си подава оставката, а като я подаде на кого ще накриви на народа ли, едва ли. Това е тъп блъф от страна на "премиера ни", но всичко е една простотия в страната ни, колкото и да пишем няма смисъл, всеки си прави каквото си иска с обикновените хора.

1. Пушач съм и аз желая да има места отделени за тютюнопушене, все пак не съм съгласен да ме отхвърлят като мръсно куче навън на студа. 2. Не съм съгласен всяка малка дупка да е пригодена за пушачи и непушачи, т.е. 5 маси за непушачи и 5 за пушачи (ако е само барче). 3. Средно голямо и по голямо заведение да е с прегради (както стартира закона преди време), за пушачи и всеки да е доволен, да има аспирация, за да не се вреди на непушачите, защото семействот с един пушач, ще идат веднъж в зала за пушачи, което означава, че все пак не трябва човека, който не пуши да се задуши, а аспирацията да си работи както трябва, а следващия път да речем, че ще идат в залата за непушачи. 4. И аз не съм съгласен да идем на кръчма и да се приберем усмърдяни на цигари, защото аспирацията не е добра. 5. Закона не може да ми наложи да ми забрани да пуша, напротив забраненото е най-сладко, още повече ме подтиква към пушене (лично мен), както не може да забрани на хипертониците да ядат повече сол, ако така им е вкусно. Всичко това е мое мнение не карам никого да го споделя същото, защото все пак живеем в свободно време и всеки може да се изкаже свободно. Но и не е приятно да се прави разделение в едно семейство, защото единия е пушач, а другия не е. Другото което е страхлив народ сме, но защо незнам, Франция си върнаха правата, отстояха си забраната за пушене и махнаха пълната забрана, а ние какво правим, караме малки деца да стоят на студа и да размахват плакати и лозунги, за да остане забраната, е не сме ли жалки. П.С. Достатъчно големи хора сме, за да преценим дали да спрем цигарите, защото ще се разболеем от рак, или ще си ги пушим. Има столетници, които пият всеки ден алкохол по някоя чашка и са палили цигари не веднъж, и живеят много години. Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш.

На наркоманите им е забранено да се друсат, на педофилите да... , забранено ти е да караш кола без колан - нищо че си е твой избор и още куп "удоволствия" са забранени, които привидно са твой избор! С разделенията нищо не стана, отворени врати, измислени зали за непушачи - мен са ме пращали в мазе, в което са сложени 3 маси, уж за да стане площа за непушачи повече! И т.н. Трето а хората, които работят в заведенията не ги ли тровите, егоисти такива!

Докато пенсионерите на България мизерстват в унизително състояние, докато среден и дребен бизнес е по очи, докато премиер и финансов министър нагло ни уведомяват, че няма пари, в петзвездния хотел Пирин в Сандански около 30-тина държавни служители в Министерски съвет спят в стаи от по 200 лева и се кефят на спа-удоволствия. И всичко това се случва, просто защото едни пари трябва да се похарчат, вместо да се върнат в бюджета! Това е новата мода и новата система за бонуси семинар почивка в скъп хотел. Бонусът под вид на семинар е организиран с пари от фонд Концесии отпускани по бюджета за разработване на концесионни анализи, каквото и да означава това, пари, които ако до края на годината не се усвоят, трябва да се върнат в бюджета. Така куп държавни хрантутници си правят ваканцийки в петзвезден хотел с парите на данъкоплатците. Миналата година с остатъка от същият този фонд са били купени таблети и скъпи смартфони и айфони

Непушачите печелят и ще влизат в заведения без дим. Те и преди си влизаха в заведенията в отделенията за непушачи. Сега влизат и в другите половинки, от които пушачите излязоха. Това е тя, голямата победа на непушачите. Че изгониха приятелите си на улицата. Че позволиха да бъдат употребени в поставянето на демаркационна линия, разсичаща обществото през средата. На добри и лоши хора, по нелеп критерий.

Хора, направете навсякъде ЧАСТНИ КЛУБОВЕ- на вратата подпис, че си съгласен с пушенето в клуба. Аз вече не пуша, но си спомням още какво ми е било преди и ви разбирам всички. Успех!

в моя град вече има такива.верно малко са, но ще се появят и нови.аоциацията на пушачите в България ще помогне на заведенията които ще фалират да ги превърнат в частни клубове с членски внос и клубни карти.под никакъв предлог няма да бъдат допускани непушачи защото пак ще ревнат че им се нарушават правата.

Доста селско-примитивна проява! Ей това родното племе отказва да еволюира и това е!

откога пътуванията в други държави стана селско-примитивна проява.всеки е свободен да ходи където си иска и за каквото си иска.

вече така и ще бъде.щом като сме нежелани в българските заведения ето решението.такива дестинации има и в Гърция и Македония ще ходим там.правим си екскурзията разглеждаме нови места и си прекарваме хубави вечери в техните заведения.а по богатите могат да ходят в Германия,Австрия,Швейцария и други европейски държави там забраната вече падна.щом като Бойко Борисов не иска да храним своята икономика ще храним чужда.

откога пътуванията в други държави стана селско-примитивна проява.всеки е свободен да ходи където си иска и за каквото си иска.

трябваше да празнуваме рожден и имен ден на наши приятели.естествено отпадна идеята ходене в заведение заради забраната за пушене.запалихме колите и до сръбския Димитровград:)))) Отпразнувахме си екстра, по-евтино, с по-хубава скара, с музика наживо, без всякакви забрани. Лошото е, че всички кръчми там бяха окупирани от нашенци, по улиците на града имаше паркирани 99% само български автомобили, та места си намерихме едва в третата кръчма...

И като се събуди се протегна и отиде да се изпикаеш нали?

много е интересна тази забрана в заведенията не може да се пушат само цигари пълни с тютюн а с всичко друго може с чай, билки и вякакви други тревички.журналиста Васил Иванов вече го доказа запали цигара пълна с чай и не го санкионираха закона не го е нарушил.

голям си

Егати долнопробното цигарено лоби. К'ви намалели обороти бе. Забранта е вкарана Юли или Юни беше, от тогава до преди месец, месец и малко на заведенията им работеха градините и се пафкаше. Ходя по заведения през ден. Колкото си имаше миналата година по това време толкова и сега. Намалелите обороти са ви от дебелите цени и скапаното обслужване. Пуснете да се пафка вътре пак да се осмърдяваме на кочове и малкото дето имат пари да ходят и им харесва да не смърдят на коч ще спрат. Ебаси глупаците сте шепа корумпирани цигарени лобисти ви водят за носа.

Що говориш глупости? През лятото в жегите - хубавите заведения с климатици бяха празни, а градините претъпкани, да не забравяме, че не всички заведения имат градина? Хайде със здраве и стига говорене наизуст:)

дотук с отделни схватки започваме истинска война.ще има и гражданско неподчинение и затворени заведения и отказ от плащане на данъци.много сме лесно няма да се дадем.ако трябва и до Страсбург ще стигнем.

премиера постоянно повтаря "няма пари за пенсионерите няма пари за младите майки няма пари за заплати на оръжейниците от Сопот".за да се задоволят капризите на непушачите пари имаше.анализите показват а и Дянков го каза че за да се проведе закона в бюджета не са постъпили 220.000.000 лв.тези пари са изгубени безвъзвратно.дори да променят закона те няма да се върнат.заведенията вече отчитат сериозни загуби до50% а с това и нови суми от данъци и ДДС в бюджета няма да постъпят.много скъпо струва на целия народ удоволствието на непушачите да ни гледат как мръзнем по тротоарите.

Интересно защо във всички цивилизовани страни, където се прие подобен закон и не се пуши на обществени места, не отчитат спад на приходите. Само у Бг фалираха кварталните кръчмета...ха,ха,ха

защото в тези цивилизовани страни забраната я отмениха и се върнаха на стария закон.

Защото аз живея и работя в една доста нецивилизована страна - Австрия и тук има заведения както за пушачи, така и за непушачи. Та тази нецивилизована Австрия, е заобиколена от също толкова нецивилизова държави, в които има място за всички, но пък и всеки си е на мястото, където непушачите не се интересуват защо има пушачи и заведения за тях и обратно. Просто хората си знаят предпочитанията, местата и никой не пречи никому. И а спрете се с лозунгите за криоразбраната ви цивилизация и "цялата Европа", която не познавате!

Като гледам сходните ви коментарчета, със сходните ви имена, със сходния ви стил... ми ставате толкова смешни! Как може някой да каже, че непушачите имали капризи??? Кое е каприз, бе - здравето ли? Или един вреден порок, признат от цял свят за един от топ 10 причинители на смърт! Плюс това зад тази забрана, няма абсолютно никакво лоби или икономически интерес... докато зад болния ви навик, има милиарди, голяма част от тях в сивата икономика!

Абе кой си ти, Митко, та си позволяваш да укоряваш и даваш определения за възрастни/пълнолетни, пълноправни граждани на Държавата България? Кой ти пречи да си гледаш здравето, защото то е преди всичко лична отговорност? Тонът на поста ти, ама изобщо не предполага, че си загрижен за здравето на "порочните" пушачи. Разбери, че повторената сто пъти лъжа /за цяла Европа, цял свят, цивилизован свят и т.н/ не става истина. Да си чувал нещо за "живей и остави другите да живеят"? И престанете с клишето, че пушачите искали да ви освърдяват, да ви тровят и убиват! Нищо подобно не прочетох. Напротив, чета, че искат и се борят за да се отделят в обособени заведения за пушачи. В този случай, всичките ви претенции са абсолютно ирелевантни.

тоя от снимката сякаш ми е лапнал дръжката

Добре, де! Аз само не разбрах на кого му пречеше раздялата на заведения за пушачи и непушачи???... Хайде сега непушачите напълнете заведенията!!! Българските пушачи ще ги напълнят в Сърбия, Гърция, Румъния и Австрия........................

прав им път

когато фирмите започнат да изплащат обезщетения на служителите си защото те са развили белодробно заболяване в благодарение на "пасивно пушене" тогава народа ще започне да се усеща. щом искате да сте в европеиската общност - спазваите законите за цяла европа, а не турсете вратички за индивидуално облагоденствие. никои не е роден с цигара в устата, всеки започва да пуши за да е "част от таифата". бадете себе си и не се опитваите да сте "като другите покраи вас" само за да ви "приемат като равни". хора, пораснете, огледаите се, живота не сваршва сас забрана на пушене в заведенията и на публични места. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Таня, а ти знаеш ли, че еврокомисарят, който проведе този закон е отстранен за корупция?...

То у нас, ако вземат да ги отстраняват за корупция, ще останат само работниците, защото де що има накой на бюро / на някакъв пост/ от секретарка на селски кмет , през лекари, учители, юристи,служители, чиновници .... и се стигне до властта, ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ. Ама ти като искаш да се тровиш, твоя си работа, трябва ли да тровиш и другите около теб?

Трябва да се радваш, че си бил с приятели и е имало кой да наглежда чантата ти... Дочух, че много хора се възползват от тая забрана по всевъзможни начини - включително кражба на чаши и неплащане на сметки...

е разбрахте ли сега защо е паднал оборота - пушачите са крадци

не не са крадци!

Еххх,баби,да можете да ги оставите тез пусти дебати,че вместо по ресторанти да излезете на мегданя,че вместо за гушите да се хванете за ръце па да му тропнете едно хорце,ееех баби

Проституцията не е ли забранане в България също? Или управляващите не смогват да се оправят с битовата престъпност, та камо-ли с проституцията...

Kalin

ми още по лошо тя оцеля но правитлеството надали!

Докато правителството се прави на загрижено за нашето здраве и ни разлайва по форумите прибира парите от здравните ни вноски и си прави предизборната кампания. По цинично и арогнтно правителство от това на ГЕРБ не е имало досега.

Явно сте мнооого млади, щом не помните КУПОНИТЕ, ЗИМАТА на Ж.Виденов, далаверките - фондацийки на кака Ленче и бате Ваньо Костови.... да продължавам , май няма да ми стигне мястото докато захапя и ГЕРБ

Помня го това време и смятам, че Борисов е в пъти по-лош премиер от Виденов.

Колеги, доста смешки избълвахте, за мен това е важно, но най-искрено ме разсмя обръщението: Аристотел до Мунчо- до там спрях:) За тютюнопушеното - скучна тема. нямам какво да добавя. Лека вечер на всички. Поклон пред Калата!!!

има ли някой да каже колко цигари се изпушват на ден и дали пушека от цигарите е повече от пушека отделен от горивото използувано за запалените фарове през деня

Аз мога да ти кажа със сигурност чия концентрация е много по-голяма в затворено помещение.

Съвсем скоро ще предприема законни мерки срщу тази забрана, и непушачите ще ми изплатят своя дял в Страсбург... Лошото е, че ще фалират още заведения и възстановяване няма да има... Някой да е забелязал колко магазини фалираха в центъра на София???

Аз имам магазивни за алкохол и цигари в центъра на София. Не съм фалирала и подкрепям забраната с 2 ръце! Здравето преди всичко!!!

Ресторантите не бяха ли места за хранене,а не за пушене?

закусвалните са заведения за хранене

АРЕ НА БАС , ЧЕ ЩЕ СИ ПУШИМ ПАК В ЗАВЕДЕНИЯТА ... ЛЮБОПИТЕН СЪМ КОЙОТ НЕПУШАЧИТЕ ЩЕ МИ СКОЧИ .. АМИ НАЛИ СИ РИТА ЗДРАВНАТА КНИЖКА .АРЕ НА БАС ... НЕПУШАЧИТЕ СТЕ ЗЛОБНИ , КОМПЛЕКСИРАНИ И НЕЗАДОВОЛЕНИ ВЪВ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ ИНДИВИДИ . ТО СЕ ВИДЯ ОТ ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ , ЧЕ ВИЕ НЕПУШАЧИТЕ СТЕ МАЛЦИНСТВОТО .. ТАКА,ЧЕ ГЛЕЙТЕ СИ РАБОТАТА .

Като те гледам ти си доста комплексиран и злобен.

ти си комплексар, риташ си жълтата книжка, за 4ти километър си.

0007, кой ти плаща днес? Изборите са още далеч, а активността ти е необяснима.

АРЕ НА БАС ,че рано или късно ще си намериш майстора .

ела бе отворко да ми попушиш пурата

Разбира се че аргументите за падане на забраната не са сериозни. нима хората не летят със самолет или не се возят на автобус. Истината е че хората все по-малко могат даси позволят заведения и затова оборота пада, а не заради пушенето. Ако се върнем назад ще е грешка. В една компания винаги непушачите правят компромис, защото са по-толерантни. Не злоупотребявайте с тяхното търпение и желание да дишат ччист въздух и да се прибират в къщи без да е необходимо да си изнасят веднага дрехите навън .

Иначе оставахме без ВОЖДА! А той е НЕОБХОДИМ, както се вижда и на "ЛЕВИ" и на "ДЕСНИ"!

Бате, айде стига назнайва от всичко:) Дай път на по-младите де, кво си се фанал за момичето?

заяждаш ли се?

прочетете много внимателно закона за да не ни правите деня черен драги непушачи:преди месец на обяд отиваме с колежката на близкото кафене на открито взимаме си по едно кафе и запалваме по цигара.през една маса от нас две дами на възраст малко над средната като скочиха като се развикаха че видите ли имало закон да не се пуши веднага да загасим цигарите.извикаха и момичето което обслужва кафенето вдигнаха скандал и на нея.тя се опита да им обясни че може да се пуши в кафене на открито ама те двете не искат и да я слушат.да не цитирам какви ни нарекоха защото е пошло о обидно.върнах се в офиса не разтоварена а бясна.е трябва ли да ме обиждат само затова че съм пушачка която спазва закона.често ви казвам ако кафенето беше мое на минутата щях да ги изхвърля.

:) Такива "знаещи" хора твърде често са в ролята на свидетели по административни дела за нарушаване на забраната:) С тях всяко дело е в полза на страната, срещу която 'свидетелстват" тези лица:)

kgb777kgb

Споко , за това сте юристите , да оправите батаците на идиотите !!! Дали едно дело в съда , за нанесени щети , пропуснати ползи , дискриминация и т.н. ще се получи ??? В Германия масово ги спечелиха и нещата се оправиха , а ресторантьор ще се намери !!!

kgb777kgb

Хич не се юркай , затваряш очи , казваш една молитва за извинение към вселената и почваш ....!!! Всички думи , за които са ти казвали ... че не трябва да се говорят ! Ако не можеш на един дъх , дърпаш от цигарата поемаш и пак "сначало " !!! Малоумниците и комплексарите са опасни за нашето здраве не им обръщай внимание , живота е хубав !!!

КГБ, само на теб ти казвам, щото колегите ти ще ме убият:) В последния английски филм "Шерлок"- Холмс си слага никотинови лепенки, когато разсъждава:) Между другото филмът е доста приятен.