Свалят имунитета на още двама депутати?

На двама действащи депутати от Народното събрание ще бъде поискано сваляне на имунитета в следващите дни, съобщи Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Свалят имунитета на още двама депутати? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само балони.Нищо ново под сдлънцето. Когато ги осъдят тогава да се хвалят. Стига с тъпотиите на ББ.

Kompleksiranite bednqzi osven da pluqt drugo ne mogat

bravo Boiko!vazmezdie za balgarskia narod...

дрън-дрън ярина! пълни прототии отново - по-добре е да се задвижи икономиката, друготно е бошлаф и медийни балони! в крайна сметка всеки иска да види нещо на масата си, така че освен зрелища трябва и хляб!!!

Не важно крал ли си или не. Важно е дали си се подписал.

Друг видяла,не видяла в затвора,но Станишев и особено МАСЛАРОВА,ще ме направи направо боготворяща ББ.Тази крава дето се фука с обувки от 2000 лв,при условие че родителите ми имат пенсии по 125,а са хора с више образование.Е крала,крала....Абе то Господ си знае работата.....Всичк се връща...

Абе ква стана тая, следователи и прокурори, първо докладват на Дарик радио и после където трябва, като най-нарая на опашката е естествено Народното събрание, което ще им вземе имунитета.

А поддръжката на социалните згради на Кремиковския Манастир колко средства са лапнали за ремонти и обзавеждане?Само указателните табели по магистралатаса безброй,а голф игрището ,а сауните? и т н Бате Бойко и там да надникне

Bravo !!!

Da svaliat Imuniteta na VSICHKI predstaviteli. Tam se KRIAT i loshi i hubavi hora. Dobrite niama za kakvo da se strahuvat...Znachi NE sa neobhodimi Imuniteti! Prosto.

Масларова в затвора в Сливен

И на нашата улица изгря слънце-най-накрая са повдигнати обвинения срещу управляващи!Те така се бяха разпищолиликакто каза един неуспешен премиер,че си бяха въобразили ,че стоят наз законште и над морала на обществото!Смешно беше,че хора нарекли се лявомислещи крадяха като за последно и надменно гледаха мъките на народа си!

Аз залагам,че единия от тия депутати ще е бившият Областен управител на СОфия ОБласт и настоящ депутат от ДПС- Емил Иванов. Но ако не е сега неговия имунитет, то след един месец ще му го вземат, щото тоя дебелак сам няма да се откаже! А що е откраднал тоя и тия покрай него....

До Чуждестранен инвеститор. : Коя борса драги?

Архангеловден e - символ на справедливостта 08 ноември 2009 / News.dir.bg

Дум-дум-дум! Пицата на Дянков срина борсата. Сваляйте имунитети и чакайте инвестиции!

и на доги ще му дойде времето споко

Поне 50 от тия гьотферени са за затвора

Понеже съм обожател на баба масларка,си мечтая да я видя в секс-затворническа пижамка.И да й гледам невиннотопогледч на божа кравичка.Ей,хора тая ако съда не я бутне у пандиза,ние требва да го направим.Колко години се гаври с нас.Като се почне още от кражбите й в агенцията за чуждестранна помощ...

в стара загора той крад за масларката. всички го знаят. хотелите на старозагорски минерални бани армира и калиста са нейни чрез венци драганов и едно пичлеме 78ми набор. автосалона на ауди (до бкп) също. крадът с гъза си. и масларката излиза и казва по новините . аз в стара загора нямам нищо. ще завеждам дела за клевета. брех маматинагла. дела за клевета. ти си крала крала и с измами си прикрила твоята собственост на други хора. всики знаят , че хотела неин само тя незнае. айде в затвора. ей нея гътна рака. в затвора.

А защо въобще дупедатите имат имунитет? Те свръх хора ли са? Богове? Богоизбрани? Или с по два гъза? По какво се различават от тези, които са ги избрали, освен по кражбите?