Депутатите, гласували с чужди карти, се засрамили

Депутатите, които вчера са гласували с чужди карти, са изпитали чувство на срам от това, което са направили, заяви днес в кулоарите на парламента председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите, гласували с чужди карти, се засрамили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От срам чак веждите им окапали.Какво е това срам яде ли се пие ли се?

Наказани, зад вратата на парламента, с вдигнати ръце, а най-гласувалите с чужди карти на колене върху орехови черупки и също с вдигнати ръце. Така най-малкото да стоят едно заседание. А на следващото заседание да донесат домашното - една тетрадка в която да напишат сто пъти: гласуването с чужди карти е неморално!.

Ей, как от сърце се разсмях на тази статия! Депутатите се засрамили! Представям си ги как мигат засрамено и виновно, а кака Цецка им размахва сърдито пръст. Засрамени депутати, че и от БСП! Такова животно нема по тези ширини.

Ха сега, госпожата да докаже какви чувства са изпитали депутатите, гласували с чужди карти. Ако не може - лъже, нали!

искам само да напомня, че НЯМА ЮРИДИЧЕСКА КАТЕГОРИЯ ЗАСРАМЕНИ! ... и един философски въпрос: Ако в законодателния орган нама закони какво става с държавата?!

за двата летни месеца предишният парламент е приел 41 законопроекта... 1. Всички знаем, че докато всички са на море се пробутват важните за крадците закони; 2. Работата не е да произвеждаш закони на конвейр и следз това те да не работят, по лошо на никого (освен набогоизбраните крадци) да не са в полза... така, че госпожо Корнелия не знам си коя отговаряите на първият въпрос за гласуването с чужди карти, а не тълкувайте смисълът и ползата от това (стар комунистически приом използван от всеки уважаващ себе си мошеник)

И какво стана...ами изчервили се...и после пак на работа. Какво ще им е наказанието, питам..., щото излиза, че сега са си го преместили в другия крачол...

Много лесно може да се реши и евтино. По един датчик на всеки стол. Ако има някой на стола да се приеме гласуването. Ако не отмяна 1 - 0 и толкова. Недопускане на гласа. За тия дето разбират 0 - Not Enable 1 - Ready Датчиците освен на тегло да се задействат и от температура.

Много лесно може да се реши и евтино. По един датчик на всеки стол. Ако има някой на стола да се приеме гласуването. Ако не отмяна 1--> 0 и толкова. Недопускане на гласа. За тия дето разбират 0 --> Not Enable 1 --> Ready Датчиците освен на тегло да се задействат и от температура

Засрямяване?!! Няма такова нещо в комунистическия манифеср, бе госпожа! Иначе евала за опита за редовно идване на работа! Щото аз ако не отида на работа ме наказват, а тия какво ще ги правите, а?

Моля,публикувайте актуални снимки,защото от тази снимка се вижда,че 11 присъстват,а не отсъстват!

старата песен на нов глас, кака цецка наказа ли ги да стоят в ъгъла? комунистите се били засрамили? те са като циганите, разбират само от бой. кака цецка да не ги засрамва и заедно с тях цялата държава, а да им устрои едно наказание включващо бой, бой, ебане, бой, глад, бой, ебане, ебане, бой, бой и повече няма и да погледнат чужда карта.

ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА-НЯКОЙ ОТ ОПОЗИЦИЯТА СЕ ИЗКРЯСКА И ТРУПОВЕ МЪРТВИ НА 11 СОЦИАЛИСТИ ХВЪКНАХА ЗАВЧАСКА...

ама как са се засрамили, зачервили са се от срам ли какво? като ги гледам направо им окапали веждите от срам

Спокойно, утре отново ще бъдат засрамени ... абе вий нормални ли сте?! Тези хора разпарчатосват България откак се помня и сега били засрамени. Това са безскрупулни, двулични същества, как може въобще да си мислите че съществува чувството на срам у тях? Станишев 4 години ни се усмихваше и ни обясняваше как цъфтим и вържем, всъщност сме затъвали все повече и повече. БСП трябва да се забрани със закон!!!

ей пак крадливите комунисти. пак червените боклуци. няма да се откажат от циганските си номера. гласували с чужди карти. неразбрахте ли , че вече ви няма. мъртви сте. а ние младите ще живеем правилно, не като вас. ей цигани си бяхте цигани умряхте. добре , че сега ще ви вкарват в затвора.

ДА, БСП НАИСТИНА СЕ ПОТРУДИХА И ГЛАСУВАХА МНОГО ЗАКОНИ, НО ВСИЧКИ ТЕ СА ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И КРАЖБИ. СЕГА ЩЕ ГИ ВИДИМ КАК ДЕЙСТВАТ ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ. ПРОСТО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЯМА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА КРАЖБИТЕ, ЗАЩОТО ИМЕННО ЗАКОНИТЕ КОИТО ГЛАДУВАХА ЩЕ ИМ ПОМОГНАТ.

ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ ЗАПАЗИХА ЗАПЛАТИТЕ, ТРИ СРЕДНИ БЕЗ ЧАСТНИЯ СЕКТОР ,А НЕ КАКТО БЕ ДО 2001 КОГАТО НОВИЯ МОРАЛ ПРОМЕНИ И НА ВСИЧКИ СЛАД ТОВА ИМ ХАРЕСА. ДАЖЕ НЕ МАХНАХА УВЕЛИЧЕНИЕТО ПИРИНСКИ- БОРАВЕЛИ СЪС СЕКРЕТНИ МАТЕРАЛИ ,Е И ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПЛАЩА ЕГА ТИ НАРОДНИТЕ ЗАЩИТНИЦИ.

Докато си говорим, че не е редно или морално работа няма да се свърши! Обявете го за незаконно. Това, на практика, е подмяна на избирателния вот и би следвало да се преследва от закона, както купуването на гласове! Не е трудно за решение, нали? А журналистите ще представят свои материали, в които се вижда кой/кои е/са за затвор...

случихме на депутати този път - гордеем се - засега вървят по заветните стъпки на старите бухали, ама да видим ....

Венета, това е една чудесна идея, но сигурно в БГ няма да стане скоро. Иначе аз съм с 2те ръце за инкриминацията. А тази система 300,000лв наистина е множко, при все, че има 1 много по-евтина система, където измама не може да стане - с вдигане на ръка (или на табелка както по търговете). Просто, безплатно, много ефективно :)

запушете и устата на тая селска тетка бре!

това не е НС!!цецето ще ме спука от смях!!трябва всички провинили се да дойдат с родителите си на училище,тоест на заседание следващият ден!тая е за връзване!!

Гласуване -менте, депутати- менте, закони-менте..Е държава -менте

Спомням си, че сръбският съд бе изпратил в затвора депутат, гласувал с чужда карта. Ако се инкриминира деянието, дамите и господата народни избраници доста ще се позамислят дали...

Всички актове гласувани без кворум, или с фалшив кворум-каквото е гласуването с мужди карти са недействителни т.е. породените от тях правни последици са нищожни.Представете си сега колко закони са може би изпълнявани без да са законни.И някой спокойно може да иска да бъдат обявени от конституционния съд за такива-Ама на кой му стиска да прилага този правен принцип.Тогава може да се окаже ,че законът Ванко 1 не е в сила, или законът за придобитото по престъпен начин имущество, или наказателния закон, или законът за държавния буджет.Как ще се оправят със задна дата извършените до момента действия , как ще се връщат разходи, породени сделки.....

Избърсали са си усмивките пред строя.

Народът иска да им се налагат парични санкции, а не циркове.

Абе тея хора нормални ли са? Бившите си правят каквото си искат, а настоящите изобщо не са наясно къде са попаднали?! Доникъде няма да стигне тая държава

Леле, депутатите се засрамили! Хора, ами че това е новина!!!! Трябва да пишат по вестниците на първа страница и да съобщят по телевизията в прайм-тайма. Депутати изпитали срам! Мислех си, че такова нещо не може да се случи, ама на! Явно има надежда :)

Това, което предлагаш не е работещ вариант, тъй като представи си колко време трябва да се събират листчетата с гласове - 240 депутати по половин минута на парче прави 2 часа. Няма как да стане. Просто трябва малко съвест да имат тези хора.

комунист срама няма, комунистът разбира само от здрав ритник в гъза!

Аз съм виждал. Повечето членове на партията преди 'демокрацията' бяха такива. Виж, ултра син Костовист да не краде... не съм виждал. Между другото, БСП са комунисти колкото Сталин е руснак.

Нинова, българите не са толкова прости.Сравнение би следвало да правите с първия месец на вашия мандат, а не с последната година или месец както си го смятя и Станишев

Действителния резултат от приетите закони -и чрез гласуване с чужди карти, от предишния парламент е - ВСИЧКИ ИЗВЪРШЕНИ ИЗМАМИ СА ЗАКОНОСЪОБРАЗНИ, но неморални и във вреда на данъкоплатеца - гражданин.

Вълка козината си мени, нрава не. Та и наште депутати след месец-два ште почнат и да крадат. А после Европа ште ние виновна. Маскари са всичките

Има елементарен начин да се прекрати това гласуване с чужди карти-ами изобщо няма да има такива.При всяко гласуване всеки депутат,който присъства физически в залата написва на формуляр с подпис и име как гласува по дадената точка от плана.Става от мястото си,подава я на председателя на парламента и това е.Председателя проверява КОЛКО формуляра за гласуване е подал въпросния депутат и кое име е изписал на бланката.Точка по въпроса.

Аве БСП приели нам'квоси ама боклук, обслужващ олигаржията. А Доганя - на кого си е бил дал картата??

Комунист+Фашистгерб Вярно е

Засрамили се...другия път.Комунист и срам са несъвместими понятия.Нагло са се подхилвали и ни правят на маймуни.А техния пенсионерски електорат да види за кого е гласувал и развявал червените байрачета по малобройните митинги.

Нима се засрамили депутатите гласували с чужди карти? А турили ли се ръчичките на очичките си? Ах вие дяволета такива, докога ще играете на криеница? Бъдете живи и здрави и със свои и с чужди карти да гласувате кой ли брой вашите гласове, както и нашите? И споко-ние не ви завиждаме!

Който е гласувал с чужда карта, и който си е дал картата на друг, по 100 тояги на голо. Да видим другия път така ли ще я карат.

E kakvo da se zasramiat - da gi nakajat s globi 4e sa si dali kartite na kolegi da glasuvat s tiah! POne s globi..

Komunqgite se kritikuvali, napravili si sa , zasramili se , razkaqli se i ve4e sa nevinni...do sledvashtoto podobno glasuvane? Deba i Parlamenta ni! Da se nakazhat za neza4itane na zakona!

мен пък направо срам ме хваща като си представя за какви ни мислят като ни пробутват такива абсурдни четива! Муууу!

ТЕЗИ 300000 ХИЛЯДИ ДА ГИ ВЗЕМАТ ОТ ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ, ЗАЩОТО СЕ ХАРЧАТ ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ПОСТЪПКИ. ЗАЩО ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА. НИЕ КАКВО СМЕ ВИНОВНИ.

добре де, искате да ми кажете, че тея малките нещица на компютрите дето отчитат пръстов отпечатък струват 300 000 лв ли... айде все едно ще измислят етехнология... сист ви е готова, просто картата се заменя с декодер за пръстови отпечатъци, не знам кое е толкова сложно, че чак 300 000 лв... дайте го поръчка на ТУ или СУ или някой друг университет и студентите за без пари ще ви го направят...