100 депутати от ГЕРБ останали без ведомствени апартаменти

Около 100 депутати от Парламентарната група на ГЕРБ не могат да се настанят в полагащите им се апартаменти и ползват хотел.

Обратно в новината

Коментари - 100 депутати от ГЕРБ останали без ведомствени апартаменти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много просто - на новите да им удържат свободен наем в касата на Народното събрание от заплатите, а старите да бъдат таксувани от същото Народно събрание по цени за петзвезден хотел. от приходите ще запушим дупката в бюджета на държавата.

Не съм ги проверила сараите на Доган,само съм слушала легендите,които се носят в пространството.Колко до Ева-кво и е лошото,че е от реброто на Адам.Пък и предпочитам Герой от Бойковото ребро,отколкото Безмозъчно от самозабравилата се партия-столетница.А колкото за ДС-то,то е част от генома на любимата ти партия,ако и да не влиза в абревиатурата и.

Ще трябва да си проверил сараите на Доган, щом пишеш, че не са лоши за живеене! Аз нямам власт извън едностаен апартамент в Люлин, чакан 35 години! Така, че ширете се на разниските на корумпираните комунисти и не се правете на ощипани- ДС, ДСБ са си свой хора-личи по буквите, а ГЕРБ е ГЕрои от Реброто на Бойко! Като Ева от реброто на Адам!

Никакви привилегии на депутатите и министрите. Като нормалните хора ще си плащат и транспорта и жилищата от заплатите. И трябва заплатите да са им средните за страната. Не вършат нищо съществено, освен да рушат държавата, та да взимат и заплати!

Ако си мислите,че тия дето не напускат жилищата не са се уяли,жестоко се лъжете.Те спокоѝно могат да си купят жилище в София,че и повече от едно,но защо не освобождават жилищата?

Не се прай на разсеян.Казах червените ненаяли се депутати да пратиш в сараите.Те имат вазелин-свикнали са.И гъзобола ще изтърпят.

Я сички на квартира като нормални хора и тва е. Ама и те да си я плащат. Нека видят как му е на обикновенния човечец.

Чета коментари и размишлявам. Аз работя в държавната администрация. Живея на квартира, не в София. В момента условията на работното ми място са кошмарни - на няма и 15 квадрата сме 4 човека. Мисля си - ако на депутатите проблемът им е жилището и на всички граждани проблем им е некадърната администрация, защо не вземем да направим смяна с г-дата, дето нямали къде да живеят. Гласуват си заплати каквито си искат, нашите ги замразяват заради кризата и ни вкарват в едни статистики. Извинете, аз съм жив човек, мозъкът ми е прегрял, за съжаление не от сезона, а от работа, и не приемам да ми обясняват как товаря държавния бюджет. Да махнат от агенциите и разните други паразитни структури всичката паплач, която се назначава, щото е наш човек и ще видим всички как ще му олекне на бюджета. И защо все пак им струва нощувката 60 лв. на господа законодателите? Не съм си поставил за цел да разбера в кои хотели ги настаняват. Едва ли е по-различно от примера на предишните другари с хотели-палати. С една дума - да вземем да запретнем ръкави и да си вършим това, за което ни се плаща. Пък тогава да видим кой прав и кой - крив. След като аз мога да работя в мизерни битови условия и нося отговорност за работата си, не виждам защо да не могат и депутатите. Все пак, всички сме хора. И нека се държим като такива, а не като примадони. Моля ви се, нагледахме се на богоизбрани, за които следобедните 15 минути за кафе продължаваха по 4 години. Тъй като моите изтекоха, връщам се в мизерията да градя имидж на европейска администрация...

А аз като работех в София никой не ми плащаше квартирата - плащах си я сам от заплатата, която феодалът ми даваше.

Защо на хотел, досега къде са живели?

Това са хора които ще работя и ще създават закони в полза на народа. Така, че им се полагат всичките удобства и трябва да се осигурени както трябва и да са доволни. Друг е въпросът дали работят в ползу роду и за това трябва силен граждански контрол.

Лошото е, че и да влезнат в затвора бившите депутати пак ние ще ги издържаме....другия вариант е да си правят гета като циганите, тая система си работи безотказно!

Имам предложение.Както в предишните парламенти по време на комунизма да се събират само на сесии за няколко дни в месеца.Те и без това не ходят на работа всеки ден и това че казал ББ за три отсъствия наказаниебош лаф.Искам да кажа на тези които се делят на БСП, или ГЕРБ-всички плащаме независимо какъв си или дали си гласувал.А на софиянци или поне на каквито се представят -какви сте вие да не сте хванали Мойсей за ......Аз съм от Варна и на мен не ми е приятно като се мъкните на гости цяло лято.Защо ние трябваше да избираме депутати от София,защо не си ги избирате Вие.София е 1000000 а искате да имате 200 депутати, хак Ви е -намерехти ги.

Защо трябва да чакаме да им свърши мандата? Не може ли от сега да вкараме половината в затвора и ще се освободят бая квартири. А неразкритите агенти могат да ползват явочните си квартири!

имам идея за ББ. Да вземе да сметне колко хиляди са гласоподавателте на ГЕРБ в Сф и от всеки да вземе по левче-два и да им направят нови-новинички апартаментчета, че тия в Овча купел май са много непрестижни за тази красота дето пристигна от прованса в НС. И от остатъка дето ще остане да купят на депутатите от ГЕРБ по един катетър, че ББ им бил забранил да излизат от пленарна зала, а хорицата папкат и им се налага по-често излизане до едното място.

olee ne gi gonete,moje da niama kade da otidat.abe shut v g..... i van.

ДЕПУТАТИТЕ, ВСИЧКИТЕ, КОИТО НЕ СА ОТ СОФИЯ, ДА СИ НАЕМАТ КВАРТИРА И ДА СИ ПЛАЩАТ НАЕМ. ТАКА ПРАВЯТ ВСИЧКИ, КОИТО НЯМАТ СОБСТВЕН ДОМ...., А И НЕ ПОЛУЧАВАТ ХИЛЯДИ. ТАКА ЧЕ НАРОДНИТЕ ИЗБРАННИЦИ ДА ДАДЪТ ПРИМЕР ЗА НАМАЛЯВАНЕ РАЗХОДИТЕ В УСЛОВИЯ НА КРИЗА.

Нещо не излиза сметката: 35 депутати не са се изнесли, а пък за 100 няма ведомствени апартаменти. А бе, депутатите ни 240 ли са, или със 65 повече? Ако така ще го дават с математика, жална ни майна.

Бойко Борисов да настани във виетнамските общежития депутатите от коалиция за България ,а ДПС направо във Факултето.Виетнамски другари с българските и българските мингяни с турските.Депутатите от Герб като нормална европейска партия трябва да бъдат настанени в апартаменти,като европейци, а тези от вас които мислят ,че това е твърде много - да се изнесат на палатки пред виетнамското общежитие (по другарски).

Да не се окаже обаче, че тези жилища са вече изкупени от предишните депутати.

Сметката ти е вярна, но ... голямото НО тази сметка се налага защото старите наглеци не са напуснали апартаментите. Ако ги бяха напуснали сега тези пари нямаше да се дават от държавата. За ведомствените жилища държавата НЕ плаща наем защото те са нейна собственост. Така че тази сметка да я пратят на лайнарите които не са се изнесли още. Сладко се живее на гърба на държавата нали драги рязани комунисти .... ама баницата взе да свършва

Ако прибавиш още три нули към числото, което си написал,(2 160 000), ще бъде малко по-точна сметката ти.

да поживеят като простосмъртните, дето 1/2 от заплатата ни отива за жилище, може и да ни разберат!

През 1990 имахме подобен проблем в студентските общежития във Варна и аз бях председателна комисията по изнасянето на самоволно настанилите се, просрочили срокове и пр. Без много сантименталности ударната група влизаше в стаите и изнасяше навън багажа на тия които нямаха действаща заповед за настаняване, а ако случехме там хората, помагахме им да напуснат стаите. Не беше много деликатно, но пък е ефикасно - получава се опразнена стая за около 15 минути.

Бившите ви депутати не искат да върнат жилищата защото се надяват да си ги купят за жълти стотинки. И понеже надеждата умира последна сега чакат да ги извадят със съдия-изпълнител. Ако бяха нормални щяха да ги опразнят веднага след изборите и да си отидат по паланките и патизанските землянки...

Откъде да ви знем, че ви се ходи в Сарайте на Доган и дали имате вазелин за там? Щом искате-ходете де, нали сега сте на власт и можете да ръководите всички комисии-хайде в Сарайте, но да не се оплаквате от гъзобол после!

я си отвори добре очичките и прати бившите червени депутати у Факултето.Пък може да си настаниш някой и у вас.Що не се сети да предложиш за живеене сараите на Доган-не са лоши.

Вместо да плюете новите депутати се замислете за манталитета и морала на старите ,дето не освобождават жилищата които вече не им се полагат и трябва с тояга да ги гонят.

За да имаш драга уредено здравеопазване и спокойствие по улиците,трябва и тези които ще ти уреждат въпросното спокойствие със закони да живеят нормално,за да могат да си вършат работата.

Като ви чета коментарите, чудя се какво искато от управляващите след като вие сте същите злобари и гледате май само как за вас да има! Първо на депутатите се осигурява жилища както и на всички командировани граждани в страната от всяка институция или частна фирма. Само не ми кадвайте, че на вас не ви плащат командировката ами вие от джоба си вадите да не ощетявате фирмата в която работите. По-добре да им предоставят жилища на депутатите, които така или иначе са в наличкност отколкото примерно държавата влиза в преразход за хотели. И хайде стига моля за това кой е столичанин и кой не, защото не знам дали вие сте бягали от часовето по история или повечето от вас не знаят кога е освобождението на България, но потърсете информация как София става столица, колко население е имала София преди 100 години и вного ясно, че ще е бързоразвиващ се град след като е столица и от всички, които до момента сте писали дали има и трима на които и бабите и дядовците им от двете страни да са РОДЕНИ в София. Не изнаглявайте моля ставате смешни.

Никой не говори, че ще се дават пари за нови жилища! Тези апартаменти не от вчера, от онзи ден или от м.г. се ползват от депутатите!!! Какво сте ревнали срещу новите? Дали не се сещате, че точно сега като са на хотел харчат без нужда държавна пара всеки ден! Старите да си обират крушите и кой от където дошъл - там отишъл! Колкото до младежите от прованса....колко ли от тук пишещите могат да се нарекат истински софиянци?!? Някога бащите и майките Ви са се преселили в Сф да карат трамваи и да работят в Кремиковци и сега....големите софиянци! Хайде млъквайте, мекерета!

Колко депутати ползват ведомствени жилища? Доколкото стана ясно тяхното живеене за сметка на бюджета е по 60лв на ден, което прави по 180 хиляди на месец. А за година? 2160000лв! Ето от къде ще се запълни дупката в бюджета. Нали кажи речи толкова недостигат? Всички депутати на свободен наем. Като не им отърва да си търсят друг вариант.

Като ви чете човек писанията и спира да мисли затова, колко са ни лоши депутатите,ами че те са от същата кръвна група ,като пишещите коментари. Погледнете, как винаги измествате цвнтъра на проблема и се захващате с дребнавости, така никога няма да се оправим. Първо трябва да почнем да МИСЛИМ трезво, а после всичко ще си дойде на мястото. Но ние не можем, защото сме злобни, завистливи и най важното много мързеливи- искаме да работим малко, но заплатите да са началнически- е така не даваха и в Съветският съюз

готова съм да предложа собственото си жилище на моите любимци от Герб!

горките отиващи си хорица. нямате ли срам. ние който ви избираме тънем в мизерия,а вие се уядохте за 4 години за НАША сметка. ГОСПОД да ви СЪДИ !

gorkiteeee!!! shte vi opravia i vas.

Новите лапачи...хайде не ривете, моля...

Ми полиция няма ли, да изхвърли тия, дето не освобождават?!

До сега можеше селяни в потури да се настаняват като комунисти и турци, а сега - олеле, 100 провинциалисти и то никакви (според досегашните нахакани крадци). Нямате ли срам, пишещите?!

Какво толкова им се церемоните изхвърлете ги на улицата това заслужават

E,kvo se oplakvat na nas ,deto s 500 lv trjabva i naem da plastame,ami... da gi isritat onesi komunisti4eski mekereta .i da se nastanjavat-v tjax xljaba,v tjax noja!!!

Да си платят сега като за свободен наем за времето , когато са стояли там нахално като едни обикновени граждани на тази държава, а не ктато ПРАВОИМАЩИ /хахаха/. Как може такова безочие и нахалство - напишете им имената и тук и във всички вестници. Нали заради тях сега НИЕ плащаме хотел на новоизбраните... Тези за какви се мислят - след като вече не са депутати, МАРШ от хранилката!!!! Това си е чисто самонастаняване.. Ако аз се самонастаня някъде с полиция ще ме изкарат, нали!!! Докога ще ги чакате

Kakva 4ove6ka Tragedija!Syrceto mi se kysa!!!!

За да бъдем ние работоспособни не трябва ли също да имаме уредени битовите въпроси, здравеопазването, спокойствието по улиците, в училищата??!!! Нали това е политиката във всяка нормална държава....

Бившите дУпетати да ги настанят в Соф. Центр. затвор, има свободни легла, на пълна държ. издръжка ще са - там им е местото.

Чакайте, като сте започнали та нямате спиране. Редно е бившите депутати да напуснат жилищата. Защо продължават да живеят в тях и то без да плащат. Малко ли се налапаха. Такъв правилник са приели още от ВНС щом идва депутат от провинцията заживява в общежитие. сега какво, да се подаряват и жилища, така ли?

Брей, да му се не види! Ами главните ни прокурори по време на синьото управление защо спаха, а не се самосезираха и да не допуснат тази далавера с резиденциите?! Е, има и друг вариант - едно-две халета в Кремиковци (няли комбината не работи сега) да се преустроят на битовки с леки преградни стенички за нула време, а Симеон Дянков от наема ще изплати някоя и друга заплата на съкратените работници.

Горките и те зареваха от първите дни. Оправяйте се бе хора , какво ни занимавате с това . Днес това , утре онова и току виж и ви забравите защо сте там ?? По-интелигентно , не раздувайте толкова нещата , оправяйте се делово...Дано не станете и ви същите бунази и лапачи...

как може такова безрамие бе..1.защо им дават жилища на депутатите бе?2как може такова нахалство и техните жилища ли ще плащаме?2Ужас..Бойко накарай ги да плащат наем по голям бе..100 лева наем за 100 квадрата 2.как може тези стари депутати да не освободят жилищата бе това са нагли хора, как не ги е срам....

Егати наглоста! Къде го има това??? Да започнеш работа и да ти дават апартамент :)))))) !!! Демек увеличение на заплатата с 1000 лв. Тук вече се излагат като кифладжии! Държавата има 2,5 милиарда дефицит а те ми проплакало за апартаментчета! Най-малкото не е морално това!