Безредици в парламента прекъснаха временно заседанието

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева прекъсна за 10 минути заседанието заради безредици в пленарна зала.

Обратно в новината

Коментари - Безредици в парламента прекъснаха временно заседанието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е въшлясала нашата държава. Оядоха се въшките на нейното чело. Ще им дойде краят, кат ги пукне Мая! Мая президент! Мая президент!

В моето село което е чисто българско,по кабелната телевизия дават 3 турски канала но не и ТВ Алфа . При условие че около 30% редовно гласуват за Атака ,се запитайте кой командва медиите и кой държи парите и властта.Без Атака няма победа!

Договора Рибентроп - Молотов възкръсна в лицето на Атака и БСП-БКП.

Та какво му е патриотичното на"Патриотичния фронт"? 1.Това че гласува за заема от 8 милиарда евро ли? 2.Или че най-горещо подкрепяше санкциите срещу Русия. Ей това да науча днеска ми стига. Ха наздраве!

Дедо Петъре, щом не е Волния, значи не е патриот, така ли:?:))))

Не я третира с перхидрол, побеля от камшиците, имам твърда ръка

Те с МАЙЧЕТО КОСТИНБРОДСКА се редуват.Все един трябва да е в парламента да поддържа огъня.Днес Мая беше на площада и раздаваше фалшиви пари на назначените за протестиращи.Те,като разбраха,че парите не важат,си тръгнаха разочаровани.

перхидролено човече хихихихи хих ихи ихи ихи ихи х

Симеонов дори обиди Сидеров на нисък ръст и заяви, че се чувства като "на магистрала сред ощетени магистралки". ха ха аха ааха ха а х хаах а х ааха ахаа ахаха ах ах!

ВИЖДАМ ЧЕ ОТ МОЯТ КОМЕНТАР ЗА ПЛАЩАНЕТО НА СИДЕРОВ ИМА МНОГО НЕТА ЗАЩО ТАКА БЕ ХОРА. НАЛИ СТЕ ЗА ПРАВДАТА ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА ИДИОТСКИТЕ ПОСТЪПКИ НА СИДЕРОВ. НЕ СМЕ НАРОД МЪРША ДА ЗАЩИТАВАШ ЕДИН СЪМНИТЕЛЕН ПОЛИТИК.

Четейки редовете на коментиралите преди мен, въобще не се учудвам от това, че смешниците в парламента могат само да се лаят един друг ... От всички коментиращи смислен коментар формулират изключително малък процент... А и те бързо биват удавени във вечните мантри на останалите ( представа нямам дали някой им плаща или просто нямат какво друго да правят ). Какъвто народа, такава управата...

Путинофили и рублофили, видяхме ви колко сте, на трети пореден митинг!!! Във форумите сте десетина души на заплата при националния предател- слепата златка.

"перхидролено човече, което си избелва косата"

аргументи, започва словоблудстване. Какво значение има кой как изглежда. Като гледам все "Красиви" и "умни" в парламента. Важно е кой предлага и приема работещи решения, а не пълни тъпизми, а овчата публика гледа безучастно и пита къде ще ви е по удобно да ми забиете ножа - по-надолу или по-нагоре. Все повече българи страдат от политически кретенизъм

Това ли са аргументите: "лумпените, които сте докарали с тези четири рейса"?

понеже Валери Симеонов е еманация на физическата и духовна красота?!? А Цачева е направо мис първа красавица. Я не ставайте смешни. Всеки човек е индивидуален , не може всички да изглеждат еднакво. Много е долно да се използват лични нападки за да се избегне говорене по същество и в крайна сметка , да се отклонява вниманието на обществото от злободневните теми

"перхидролено човече, което си избелва косата".

СТРАСБУРГ НИ СЪДИ НАС ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗА НАПАДЕНИЕТА НА ДЖАМИЯТА В СОФИЯ,КОИТО БЯХА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ АТАКА И ПО-ТОЧНО ОТ СИДЕРОВ.СЕГА НИЕ ТРЯБВА ДА ЗАВЕДЕМ ДЕЛО КЪМ СИДЕРОВ ДА ВЪРНЕ ТАЗИ ГЛОБА ОТ 8000ЛЕВА ИЛИ ЕВРО НА ДЪРЖАВАТА. В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА СТАНЕ ТОВА.

а ти от ДПС ли си ? Щото само депесарите са съгласни с това съдебно решение.

в скоро време да те видя надупен в джамия, ако си българин, това да ти е "наградата" за предателството.

и за един взривен човек, Чакъра, ама нещо не го споменаваш него.

Не знам за тях, но ако ти ставаше за нещо нямаше да тролиш по форумите.

Какво по-лесно от това да направиш цирк и да прокараш антинародните решения ? А да скараш две групи в България - от лесно по-лесно.

народа, такива и избранниците му - гнусно е дори да се гледа. Смрад и разложение на личността, пълна деградация на политиците, не се борят аргументи , а се ползват лични нападки от най-високата трибуна. За това ли ви издържаме, гадове

И ФИЛМЪТ :''ЛУДИЯТ ОТ ЛАБОРАТОРИЯ---4''.

Само за АТАКА ,...НЕМА КИНТИИИ... И ДПС ,и бсп ,...зарязаха АТАКА . ДЕРЗАЙТЕ атакисти,....кистиии,кистииии.

Защо ли АТАКА не искат кинти бе, толко ли са прости ? Другите сега ще лапнат тлъстите комисионни от този заробващ заем. Егати балъците. На следващите избори помислете добре за кой ще гласувате.

няма ли да се намери кой сериозно да ги измете от там тия храненици 20години смъкнаха кожата на гърба на народа докога ще търпим

Този Циганин Валери Симеонов със Прякор Винкела,защото на времето се е скъсвал да краде винкели,как има наглостта така да се държи арогантно със Волен Сидеров единственият Български истински Патриот на България,който само той мисли за него-народа!!!Що за Цигания го обърнаха тези Менте патриоти,П.Ф да се има вече като името на партията ''Паричен Фонд''това са те и го доказаха днес.Боклуците които излъгаха гласоподавателите си които ги пратиха там,не да целуват на Борисов топките,ами да гледат за интересите на Народа,които им даде доверието си.

А,ето къде бил избягалият от стая 5!?

резняк с фес

Гнилите ябълки най после да се размърдат, да приключат делото, и да вкарат Болен в психиатрията или в централния. И без това от него нищо не зависи.

путин-хуъло ;) :D Волен ХУ*ЛО :D

по-кроткото с Путин, че да не ти отнесе тиквата

dimitarpeshev73@abv.bg

Малката тиква ще му отнесе от свирулкане

бела златке, ЗАМИНАВАЙ под МАСАТА МЕ ПАРЦАЛ!!! ТАМ ТИ Е МЯСТОТО! БОКЛУК!!! АНАДОЛСКИ ПАЛЯЧО ДОЛЕН!!!

на училище, че ти липсват всичките години от раждането. Нищо не се е случило с теб еволюционно, просто си в ембрионално развитие на своята личност

ще говориш в гетото, от където си се пръкнал.

Кой беше пиян днес ? Никой. Белата Златла беше дрогирана от мъка, защото субсидията в преводни рубли е била спряна за неопределено време. Доста негативи са отчели чорбаджиите

сидеров е за боклука вече да си заминава

Мани ще отиде на Варадеро през Париж и пак ние ще го финансираме.

Във форумите путинофили. В парламента рублофили. На площада тъпофили. Къде са русофилите???

Си отидоха заедно с дядо Вазов през 20те години на 20 век.Видяха какво стана със Стамболов,видяха кой дойде неканен през 1915 година в българските села в Добруджа,видяха кой умира от глад през 1922-23г!!Тогава си заминаха и Есенин и Ал.Блок... Сегашните са съвето-комуно-рублофили.!!Няма идеал у тях.!!Нищо близко до Русия няма у тях(изключвам тези които докараха девочки от Коми за Родопски снахи)!!

Този коментар - много е верен!

Волен е велик във всяко отношение,но простаците са на власт и не могат да му простят превъзходството.А пък тези отрепки от патриотичен фронт-нито да ги гледаш,нито да ги слушаш,просто 1 към 1 с гербаджиитехем прости,хем нагли

Детайла на Далайла от МОСКВУ

Бялата златка щяли да я одерат и от кожичката й да направят топли кожуси за рашистките агресори-терористи?

на белата златка съвсем и се разтропа......халката! :)))

Ако бях гласувал за Симеонов, сега щях да се псувам денонощно.

Спи спокойно сега,скъпа моя:-))Неопетнена,чиста ка'т сълза:-))

Скъпа, ти си в месечен цикъл и твоите думи не се броят. Моля те, заедно с Бялата Златка да си размените меките Пуфи

Ако,викащото жужи бе отпред,по -близичко до Касабов,а не на последния ред на ,,барикадата''?Дали от бялото щеше да се разхвърчат куб червени рубли?

КОЙТО ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЯ, ДА СЕ ЗАГЛЕДА КОГАТО ДАВАТ ПЪРВИЯ РЕД НА КОМУНОИДИОТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА!!!! ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН СА С АЛКОХОЛНИ ДИСАГИ ПОД ОЧИТЕ. ЯНАКИ СТОИЛОВ НОСИ БАИРАКА!!!

Янаки не пие алкохол и никога не е пил.!!!Торбичките му са от безсъние(не от секс с жена,а от мислене).Също така може и да са от лексотан и зокор:-))

Как може да нарича златния пръст перхидролено човече,дето си боядисва косата?Хич и не е вярно,има само някакви си бели вежди.

Абе господа съдии, ще я вкарвате ли Белата Златка, че да се зарадваме и ние. Откога я чакаме при нас тази люта миньонка. Нищо че е зла и бела, ще си я уважаваме като да е русата и черната.

Дрогиран ли бе днес Сидерооглу?

Отговорът е НЕ!! Не е бил дрогиран.!!! Но му е забавено плащането от ВнешТоргБанк за неопределен срок. Отделно заплащането му ще бъде редуцирано с 15%,защото всички държавни институции в Руската Федерация от 1.03.2015г ще редуцират доходите с 10-20%.Включително и депутатите от ГосДумата!!.

какъв идиот си

Трябва да им се разреши на депутатите да си носят полицейски палки и оръжия(арбалет,калашник,пистолет)

Подкрепям. Само така може да се разчисти парламента от продажни политици.

ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ, КАКЪВ КЕФ!!!!!! НАТРУПАХА СЕ ДА БИЯТ КАСАБОВ, А ФИКУСА СТОИ ОТЗАД, А УЖ Е МАРИСЧИЯ!А ХАНЪМИТЕ И ПАМПЕРСА ЧУКОЛОВ НАЛИТАТ ДА ГО РИТАТ ПО КОКОЛЧЕТАТА. НАЛИ СА БИЛИ НА ВАРАДЕРО. ЦИРК, ЦИРК, ЦИРК!!!

Пиян ли беше днес Валентин Касабов ?

Съдбите на България са в ръцете на хора,които разчистват лични сметки(Волен и Симеонов) ?.За да си направят мръсно не спират пред нищо.

Коги влязохъ, дъ, донисът, "ЗАЕМА", на, типсия, зьер? лелъ Дочкъ, ОТ, Кътуницъ.

Предлагам колега-трол IQ 1.46 да отиде в парламента и освободи по специфичен начин натрупаното напрежение в др. Мая Манолова.

Аз перхидролено човече, на путеноидите мил другар...тра..ла..ла ..тра ла ла..

Кой не ме познава,кой не ме познава, че съм мил и драг,мил и драг. Ех носът ми дългичък е знам, но беда не е това,не е това, тра ла ла,тра ла ла.

Хора ! - ха да Влезем В Народното-Ни Събрание !!!

Днес е един хубав ден за самоковските цигани! Ще вземат по 20 лв. и ще хапнат парче пица.

ЦЦ много е олабила контрола в парламента... Не са я турили за красота там.

Срам, срам, че може в НС да ставаме свидетели на такива сцени, че Волене твои голи снимки се разменят в интернет, та се замислям да не би да си участвал в някакъв " детски филм ", който СКАТ не са излъчили, та си обиден. Между другото да питам с кой номер боя ставаш блондин ???????????

съветвам те да не надничаш под бельото на депутатите , а да следиш какво гласуват - ще ти бъде от по-голяма полза. Но виждам, че ти живееш от зрелища, нищо чудно ако утре и теб те подредят на контейнера и тогава няма да има никакво значение кой с какво е облечен, номерът на боята и прочие идиотизми, които си изписал

"Когато се обсъжда и се взема толкова важно решение е неуместно да използвате риториката на лумпените, които сте докарали с тези четири рейса. Не стана тази схема, която разработвахте тази седмица къде са сделките и пазарлъците и за какво? Имам чувството, че се намирам на магистралата, каза още Валери Симеонов, цитиран от "Фокус". " "Бойко Борисов: Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на един котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере." пак за кучета и котки може...... упс крастави жаби исках да кажа ;) борисов лумпен на магистрала ли е или да, според симеонов???

Къде е Титан,да ходят да изринат боклука от парламента,къде е?

ХЛЯБ и ЗРЕЛИЩА:-))) Какво му трябва на плебса ,за да е щастлив?:-)) Лошото при нас е,че има само зрелища:-))...а ЛЕБ,нанайси:-)) Това ще го запомня с перхидрола,много ме развесели:-))

Искам тест за наркотици на входа на НС! Аман от цирковете на Волен!Да ходи да се лекува!