Очаква се да бъдат сменени трима областни управители

Очаква се да бъдат сменени трима областни управители - на Варна, Хасково и Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Очаква се да бъдат сменени трима областни управители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали Кристиан Вигенин знае какво означава цифровизация? А да е чувал нещо за цифрова икономика и цифрово общество? Съветваме го да почете нещо за тези революционни понятия в наше време и тогава да се изказва по въпросите за ресора на нашия нов български еврокомисар Мария Габриел. Срам за червената мафия.

Ей за това изборите трябва да са МАЖОРИТАРНИ и само при смърт да се правят нови в съответния МИР, а при останалите случаи местото се губи до следващия парламент или избора се плаща от субсидията на съответната партия. ТОВА КОЕТО СТАВА В МОМЕНТА Е ПОДМЯНА НА ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!

Е като са били кандидат депутати какви областни щяха да са в предизборна кампанив!Правилно са били уволнени от Герджика,нали уж " честни" избори!

Докато се отстранят герджиковите хора, всеки ден ще е така!

да не щат поне комисията по социална политика,и да я оставят на ДПС? Пълен отказ социално министерство,сега и от социалната комисия! Браво!

Тия са обречени на сиромашия- депутата взиза около 7 бонки, а областният едва 4000 лв.Де е киро на кирия?

Червените дупетати само за това мислят - кога ще могат да направят преврат отново! Ейййй,много им се иска да дойдат пак на власт,защото още малко има за крадене!

вижте кои и какви стават зам.министри и се сещайте защо сме най бедната държава в Еаропа. Александър Манолев - син на дългогодишният кмет на село Кулата петричко учил в Лондон но отказал да работи за голяма банка защото предпочел да започне веднага работа в Националното сдружение на общините където отговаря за европрограмите и проектите ;) Жечо Станков бургаски бензинджийски си известен с изцепките си за кмета слънце...и т.н Чакайте да има промяна...

Е да мечти,много си повярваха управляващите,въпреки че прогресивно намаляват след избори,пак се окопават да дразнят хората,щото много" кадърни" ей! Тяхните кадри все най- най,пък ние сме най зле,а корупцията,леле майко!

за нарушения в програмата за саниране..../заглавие от Бгнес.

Програмата по саниране е ЧИСТО БЪЛГАРСКА ПРОГРАМА и няма нищо общо с ЕС!!! Финансира се от бюджета!

Действително, ще има проверка. Тъпия си ти. Ти си Лапнипишко на Питбула

Нова власт нови смени.Герб плюваха за смените на сл.правителство на областни управители и по министерствата.Сега на активистите от двойната коалиция ГЕРБ -ОП трябва да се намерят доходни длъжности.Следват чистки и по министерства.Така е в България.

Довод Червените калинки нямат място във властта.

По ГЕРБерастки.На тях всичко им е позволено, на другите-не.

сидеров за шеф на някоя лудница

Волен Сидеров става на крака в залата на Народното събрание и пее Химна на Европа - Деветата симфония на Лудвиг ван Бетховен. Малко преди това е гласувал за избирането на пропазарно правителство с изрична евроатлантическа ориентация, под чиято програма няколко дни по-рано дори се е подписал. Да, това е същият човек. Същият, който повеждаше България извън Европейския съюз и НАТО, който искаше страната да направи завой към Русия и който обещаваше национализация на енергийни и добивни компании с чужда собственост, когато дойде на власт. Е, дойде. Но няма вероятност да се случи почти никое както от неговите предизборни обещания, така и от обещанията на другите двама съпредседатели на Обединените патриоти - Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Така гласувалите за тях 318 513 български граждани се оказват най-нахално измамените избиратели. Трябва да им се отдаде заслуженото - ужилване с подобен замах наистина не се вижда всеки ден.

Това са обединените предатели - ОП. А с Гроб стават - ОПГ.

В Хасково, трафикъттрябва да върви и нови бежански лагери се очакват, щом новият вътрешен министър ще се консултира с Бъчварова, защитничката на имигрантите, а в Смолян каквото каже ДПС, българомохамеданите там вече гласуват за ДПС. Хубавото беше за малко, идват алчните некадърници и продажници, ако увеличат администрацията, на следващите избори ГЕРБ може да има и болшинство, докато Борисов е жив.

Тя беше маркoва мадама - от главата до петите! Чантата - Gucci! Обувките - Versace! Роклята - Dolce & Gabbana! Лицето - Lacoste! Тялото - Milka Познахте ли я ? Да СВИНЕТКА

Хеля тоалета и вчера направо изби рибата дето и в къщи с такъв парцал няма кой да стои ама сигурно е от някаква велика ''марка'' и лилето си мисли че е по различна с него дето и е като на свинче звънче

А най голямата която сам си призна пред боко ''ако не бяхме направили ние изборите вие нямаше да спечелите''....

Ама много врякаха кога техните ги сменят а сега започват същото дето го отричаха..Гербераска простотия дето днеска едно утре друго, проба-грешка ама времето минава мангизите ни се трупат а балъка нека слуша като си няма работа какво го лъжем всеки път

И ако беше по мажоритарната система на Слави в 2 тура , то сега би трябвало Президента да насрочи нови частични избори във всички тези райони, да има 2-3 месеца за регистрации кандидатури и агитация итн. ? -защото не може да влезе следващия - останали са 2 на 2 тур и с балотаж е избран влезлия. Кой заема местата на освободените-преназначени депутати на държавни постове в този период ? Би се създал "регламентирано " непълен кворум!!!

Сега в момента това е подмяна на вота!!! Колко процента от депутатите на ГЕРБ ще бъдат сменени по този начин, който не смятам за правилен. САМО МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ Е РЕШЕНИЕ !!!

Хасково и Смолян -на кой от ГЕРБ родата печелеше от обществени поръчки в тези райони.

Всички сменени от Герджиков трябва да бъдат възстановени. Бой по червените канчета.

Номенклатурата трябва да захлебва. няма да иде да работи като простата рая. Не че пък и може нещо да работи.

След неколко месеца Герджика, ще изхвърли и тия боклуци.

След няколко месеца ще бъдат изхвърлени всички боклуци на БСП и ДПС, които бяха назначени за тези 3 месеца. ББ винаги се е опитвал да бъде джентълмен. Но червените боклучарници разбират само от бой. Бой по чугунените кратуни. И тоя нещастник др. Вагинин как сметна че ГЕРБ бил загубил мнозинството си. Вчера за ГЕРБ гласуваха 133-ма души, а протов - 100. Всеки ученик от 2-ри клас ще ви каже с колко 1333 е по-голямо от 100. Всеки ученик от 4-ти клас ще ви каже колко депутати от тези 133 е необходимо да минат на страната на БСП+ДПС за да загуби ГЕРБ мнозинството си в НС. Даже цялата група на Марешки да отиде при БСП-то пак не става. А и защо му е на Марешки да го прави? При патриотите нещата са още по-деликатни - да напуснеш коалицията с ГЕРБ за да отидеш при ДПС-то. Кой ще гласува после за теб, а? БСП-то разчита на извънпараламентарни действия съвместно със Слави Чалгаджията. Не случайно Слави и Кърнелия са имали тайна среща при олигарха Гергов. ама след като с еразпърдяха нещата в БСП-то едно по едно нещата започнаха да излизат наяве. Нали БСП уж беше срещу задкулисието. Каво търси лидера на БСП-то на тайни срещи при червени олигарси с разни чалгаджии. щели били да обсъждат референдума. Дрън-дрън ярина! За тези работи си има официални срещи в официални офиси. Н атайни срещи с еобсъждат други неща - как да се свали законното правителство след като си загубил изборите. Но както показа практиката за ББ не е никакъв проблем да подава оставки. И после да печели избори. Апропо, къде беше Слави снощи по време на големия дъжд? Нещо го нямаше пред НС.

всеки четвъртокласник да ама ти си галфон неграмотен

И ЩЕ НАЗНАЧИ СИДЕРОВ ЗА ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА В КУРИЛО

Чуколина те Чука яко ВЕЧЕ

Сега докато оправят батаците на тая мижитурка Герджиков, ще трябва време. Сменил 21 от областните, че те всичките области са 28.

Герджиков да се обяви за герой на социалистическия труд!!!!