Искра Фидосова напуска ръководството на ГЕРБ, няма да е и депутат

Искра Фидосова е заявила в молба до Бойко Борисов, че иска да бъде освободена като депутат от 42-то Народно събрание и да напусне Изпълнителната комисия на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията. Борисов е приел искането й.

Обратно в новината

Коментари - Искра Фидосова напуска ръководството на ГЕРБ, няма да е и депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ГЕРБ съм,ама тази грозна и нахална свиня няма никаква работа в партията (Ебати и Бурсуците дето искат да ме управляват)малко самопреценка да имат.

Е брато , това е най грозната жена която някога съм виждал, тая и готов х...й ще развали!

СБОГОМ ЛЮБИМА..... Така е по-добре - нотариус на свободна практика, крадеш, без да плюят!

Такъв цирк разигра снощи мутрата в панорама, че нищо пак не знаел, и бб значи май бриджит бардо, а цц какво ли значи, цената на царуването...

Еми.........сбогом тогава:) Дано никога вече не се видим!

Аз много ама много ще плача!!!!

БЕЗ МОЕТО МИЛО И СЛАДИЧКО ИСКРЕ- СЕ ОТВОРИ ЕДНА ГОЛЯМА ДУПКА В ГЕРБ ! НЕ ГОЛЯМА- НАПРАВО ОГРОМНА ...-И СЕГА ИМА ОПАСНОСТ- ТАМ ДА ПОТЪНЕ ЦЕЛИЯ ГЕРБ ..- ЗАЩО СИ КОПАЕТЕ ГРОБА ДРУГАРИ ГЕРБЕРИ- БЕЗ ИСКРЕТУ НЯМАТЕ НИКАКВА "ТЕЖЕСТ".. ЖАЛКО... ЕДНА ТАКАВА УМНА МАЛКА ПУХКАВА СЛАДУРАНКА -КОЛКО МНОГО ОЩЕ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИ ЗА ГЕРБ-А !!!

Най-после си отиде тази надута пуйка,ама въопще не и е мястото в парламента.

каква ти пуйка, това е жива свинка, която са изтървали за Коледа и вече не става, но се надявам да има проблеми с "тефтерчегейт" и да й спихнат още гумичките, защото Борисов я изхвърли и оплю типично в негов стил, дистанцира се, обаче си спомняме как винаги говореше от първо лице, единствено число "АЗ", така,че не е невинен, а напротив - вътре в чувала е.....

МИ ЧЕ ТОЙ- ВИНЕТУ , ГОРКИЯ , КОЙ НЕ ОПЛЮ ?? ОТ КОГО НЕ СЕ ОТКАЗА..? ВСИЧКИ В НЕГОВАТА ПАРТИЯ СА СЛАБИ ЗА НЕГО.. ДОРИ ПУХКАВАТА МИ ИСКРА- НЕ Я ХАРЕСА.. ЯВНО САМИЯ ВИНЕТУ СИ Е БОКЛУК И ПАЧАВРА-АМА СА МАЛКО ТИЯ ДЕТО ГО РАЗБРАХА ...

Както казах вече: Лесно е да заколиш прасето ама... ... Кой му сипвал да яде досега.

Ей късмет бре. Сега на нейния стол ще седнат двама. И ще им е широко!

вече няма кой да изнасилва Емил Димитров

баси драмата, това е 3-та национална кастрофа за БГ

ето аз вече не съм член ръководството на герб и си измих ръцете и .....омаскареното име, цял мандат ИФ е работила за това омаскаряване, а сега иска с един ход - вън от ръководството да бъде чиста и пречиста - няма как, не че сме много умни, ама чак толкова не сме глупави, че да повярваме на подобни шменти-капели, като я гледам ме хваща страх - изглежда ужасна и злобна...

ЗАЩО ,КОГАТО КАНДИДАТСТВАШ С ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА И НЕ ТЕ ОДОБРЯТ ,БОЛИ НЕ БОЛИ ТИ СИ ТРЪГВАШ МАКАР И С ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ,НО ДОСТОЙНО,КАКТО НАПРАВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ГОРДО А СЕГА И ГОСПОЖА ФИДОСОВА.ТОЙ ДАДЕ ПРИМЕР ,НО ГОСПОДАТА ОТ КОАЛИЦИЯТА МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБИРАТ ТОЗИ ЖЕСТ, НО КАКТО ВИНАГИ НЯМАТ ДОБЛЕСТА ДА ПОСТЪПЯТ ПО ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН.ОСТАВКА.!!! ЗАЩО ДАВАТЕ ДУМАТА НА НАДЕЖДА НЕНСКИ,ТЯ ЗАЩО НЕ РАБОТЕШЕ ЗА НАРОДА ,НЕ ПОМОГНА НА СЕСТРИТЕ В ЛИБИЯ.ТОГАВА СЕ СКРИ .АТЕ БЯХА В СЪДБОНОСНА НУЖДА!!!НЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ,НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРЯТ,ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО.САМО ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО.НИЕ СМЕ ЖИВЯЛИ И СТРАДАЛИ ОТ ТЕХНИТЕ ЛЪЖИ,ЛЪЖИ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ.ЖИВОТА Е МНОГО КРАТЪК,НЯМА ВРЕМЕ.ТОЙ Е САМО ЕДНА СЕРИЯ ВТОРА НЯМА.ВМЕСТО,ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА БОЛНИ А И МНОГО ДЕЦА ИТО ОТ ТАЗИ СТРАШНА БОЛЕСТ НА ВЕКА РАКА,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ЛЕЧЕНИЕТО СИ.А НИКОЙ НЕ Е ЗАСТАХОВАН ОТ ТОВА.ОСТАВКА!!!НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКИ ПОВЕЧЕ,ОНЗИ ОТГОРЕ ВИЖДА!!!

Ти не си добре. От прозореца ли виждаш българската реалност, или през крив макарон.

САМО ЕДНО ДРЕБНО ПИТАНЕ АКО МОЖЕ ДА МАЛКИЯ ПИКЛЬО /ЯВНО 94-НАБОР../.. - ТИ МЛАДИ МИ ПЪПЧИВИ МАЛДЕЖО- ДРОГИУРАН ЛИ ПИСА ТОЯ ДРЕБЕН ИДИОТСКИ ПОСТ , ИЛИ В НАРКОТИЧЕН ГЛАД..- ЧЕ СИ ЗАЯБЛУДЕН И НИЩО НЕ РАЗБИРАШ .. ТОВА Е ЯСНО НА ВСЕКИ КОЙТО И ДА ТЕ ПРОЧЕТЕ ..НО ЧУДНО- КОЙ ЛИ СИ ТИ-И ЗАЩО ЛИ СИ МИСЛИШ , ЧЕ ТВОЕТО ИДИОТСКИ-ТЪПАНАРСКО МНЕНИЕ НАПИСАНО САМО ЗА ДА ИМА НЕЩО ОТЧЕТЕНО КАТО ДЕЙНОСТ , ЗАЩО ЛИ И КАК БИ ВПЕЧАТЛИЛО НЯКОЙ СЛУЧАЕН .. ВСЕКИ БИ СИ КАЗАЛ .. ТОЯ ИЛИ Е ЛУД ИЛИ Е ГЕРБЕРАСТ ПРЯКО ЗАСЕГНАТ ОТ ТОВА , ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА -ИЛИ Е НЯКЪВ НАРКОМАН ДЕТО СЕ ИЗЖИВЯВА В РОЛЯТА НА НЯКАКЪВ "ПРОСВЕТИТЕЛ.." СЪВЕТ- ПО ЧЕ ТИ Е ДОБРЕ ДА СИ ВЗЕМАШ РЕДОВНО ДОЗИЧКАТА- ДА СИ НАТИСКАШ ЕВТИНИТЕ КУРВИ ДЕТО ТАТКО ТИ И МАЙКА ТИ ГИ УРЕЖДАТ ..- И ДА НЕ МЪРСИШ ТУКА ФОРУМА ... НЯМА ДА НИ НАКАРАШ ДА МИСЛИМ ПО ДРУГ НАЧИН ТА АКО ЩШЕ И ЗАДНИКА ДА СИ СКЪСАШ ОТ ДРАСКАНЕ НА ИДИОТИЗМИТЕ СИ ...

Добре пишеш чедо, ама нямаш ли по-големи букви та белким и аз нещо да прочета. А то плюс ли минус ли да ти сложа? Дано има кой да ти го с ложи, блаби!

аз съм биг свенъ

Гудзилата и роднините й се налапаха, сега ще се "оттеглят". Също като Костов и придружаващите го лица. Що и тя не влезе в рефолматорския блок на Гяуров ?

Тази дебелана майче беше в съдебната система??? Явно ТАМ се е изградила ,като специалист "" УДАРИ, ПОДКУП ПОЛУЧИ, ОЧИТЕ ЗАТВОРИ,но ПОВЕЧЕ пари ВЗЕМИ""!! Ужасяващото е че това е политиката на ВСИЧКИ правителства от прехода, който по всичко личи ОЩЕ НЕ Е свършил!!НАЛОЖИТЕЛНО Е ::БЪРЗА СМЯНА на СИСТЕМАТА!! Да ги изгоним мишоците от Парламента!! Повечето са потенциални клиенти на Цацаров!!

Абре хора, що се дръляте само. Кака ви Искра одавна си е оплела кошничката, одавна си е опекла питката. Утре че си фане еропланот и я у сръпско я у малдивити. Па вие си ся дръляйте. Дреме и на к,,,,а.

ivo10

Да. Убеди ме. Като гледам в БСП всичко е читаво. Не смеят никого да изгонят, щото няма с какво да го сменят - всички са осрани до ушите.

ivo10

Такова нещо при БСП не може да се случи. Там, който сгази лука му намират закътано местенце където да го забравят за извество време. При ГЕРБ който згази лука си отива и хората забравят за него завинаги. Въпрос на ценностна система. При БСП тя липсва тотално или по-точно системата им не се базира на демократичните ценности, а на олигархичните.

Интересно какво трябва да се случи та да разберете Вие какво представлявате с позицията която защитавате! пардон това не е позиция! Той и Бойко 4 години все други му бяха виновни!

Да не забравяме, че тая престъпница е нотариус. Това е племето на прехода на което еврейските правителства дадоха пари и власт. Помислете какви ги е свършила в Монтана! Да не говорим, че е купила половината град и саплашва всеки които не може да изнуди! Тя не е явления тя е бедствие!

ПРОТЕСТА днес публично да си вържат черен парцал на.... по този "тъжен за народа" повод!

А защо е в черно? Да не би заради герб? Или псето е преяло сьомга?

Тази ако я боцне някои с игла ще изхвърчи през прозореца като спукан балон.

Няма да изхвърчи! Тя е доста ... плътничка ;)

Леле....това тресавище как ще го изхранят в затвора?????!!!!!

А КАКВО СТАНА С ТЕФТЕРЧЕТО НА КРАСЬО ЧЕРНИЧКИЯ.....................ПОТУУУУЛИ СЕ

Хей безмозъчни цървули протестиращи! На Бойко му е през х..я за вас! Той си е навил отдавна на масрафа - скътал си е едни 4 000 000 000 лева, а вие да го духате

ivo10

Тъпан, къде дряма досега та не каза на ББ, че има скатани толкова пари да не чупи ръце човека от притеснение.

ЗАПОЧВАТ ДА БЯГАТ ЕДИН ПО ЕДИН.КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ!!!

Цецо, какво чакаш?

Ако бях на нейно място пази Боже,бих се скрила и никога не бих се показвала пред хората, и то с такова голямо самочувствие.

бб се разполагаше с държавата като с бащиния... това съм казал това съм направил....хаиде холан събери си остатъците и се омитаите сами!!!нови мажоритарни избори....това е алтернативата за сега!!! а и вун циганите които са крадливи от парламента!!!

Кой пише тези глупости,че не всеки избира външния си вид!Тая свиня ако е с 150лв. пенсия дали ще е 200кг.?Веднага ще оздравее от тая лакомия!Алчни,безочливи мошенници!

Недей така! Не съм фен на г-жа Фидосова, но си позволявам да критикувам нейното поведение тогава, когато според мен има защо. Казвам "според мен", защото не се имам за безгрешен. Не си позволявам да обсъждам ничий външен вид, защото той не е от значение в случая. А жената може да е болна от нещо. Така че, да коментираме поведение, а не физически данни.

Със сигурност е болна. От лакомия.

Да ме прощаваш, ама тая шия не е от туршия. Лекар съм и много добре знам кога сланината е от болест и кога от преяждане - знаеш ли колко много трябва да изплюскаш и колко малко да се движиш, за да метнеш килцата над 150? Без да защитавам фашистите, но да си видял снимка на дебел концлагерист?

Никой не си избира външният вид - може да има здравословни проблеми . Въпросът е, че дебели или слаби - съсипаха тотално средният и дребният бизнес и приеха под крилото си цялата некадърна, неуспяла и неможеща част от обществото, която трябваше да се реализира чрез политически протекции. Като изключим един що годе разтропан кмет на Бургас - кой друг става за нещо? В Русе например положението е плачевно - като се започне от Пламен Нунев, мине се през арогантният невъзпитаник Пламен Стоилов и да затапим със Ваньо Танов?..... А колко още са имената на считащите себе си за недосегаеми, които определят процента в твърди числа за Герб - инъче няма работа...... Ами и фирмите за почистване ще спрат - просто контейнерите ги обират не само клошарите , но и вече доста други хора, които имаха някакъв статус в обществото. Безобразията на Герб - доведоха до други безобразия, които сега сме принудени да търпим. Народът оскотя - Бог да ги съди всички тези алчни, злобни и дребни душици.......Амин

интересно до вчера коментарите критикуващи ГЕРБ получаваха рязко негативна оценка. Без значение дали бяха откровен бесепарски популизъм или реално разумно представени факти. Откакто Ф падна сякаш във форума настъпи свобода.

ГЕРБ плаща по 3000 лв. на народен представител за да не ходат в Народното събрание. Тези пари не са ли наши. 28-те милиона кото държи на смтка как са събрани. Пак ли са от бабините на Цветанов?

По женския пазар циганите вече не продават - "цигари, тютюн".

Като няма да бъде депутат и излиза от ръководството,сега да не се измете извън граница,като братята Галеви и сие и да не могат да и се повдигнат обвинения?Защото точно това трябва да се направи и да я изправят с цялата и дружинка пред съда!

Тая няма как да напусне страната с правителствения самолет. Не може се побра в него. Ще й трябва Конкорд.

Няма да стане, Конкордът е по-тесен от правителствения самолет. Решението е само АН 225 (Мрiя), вдига над 200 тона...има си и товарен кран...

Борисов не забравяй и приятелчето ти Цветанов и той и той трябва да си ходи. Ало Борисов не се прави на ударен. Е с тази издънка ГЕРБ е вече в моргата. Където впрочем на всички от тях им е мястото. Тая дебелата свиня Фидосова е много нагла. Марш в свинарника. Предлагам това същество с инициали ИФ да бъде взето и пратено в мината с него да пробият до бедстващите миньори.

ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТАЯ СВИНЯ Е СТАНАЛА НЕЗЕМНО БОГАТА. ЕТО ЗА ТОВА ИСКАТ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА..

Борисов не забравяй и приятелчето ти Цветанов и той и той трябва да си ходи. Ало Борисов не се прави на ударен. Е с тази издънка ГЕРБ е вече в моргата. Където впрочем на всички от тях им е мястото. Тая дебелата свиня Фидосова е много нагла. Марш в свинарника.

Последния валс на герб е изтанцуван.

В затвора задължително. Без милост за тази крава.

Aко имаше 1/10 доблест от тази на ИФед.., Станишев трябваше мнооогоо отдавна да е подал оставка и да са били избегнати позорни комбини, реваншистки действия, мафиотски назначения, които всеки ден се проявяват.

....Боко трябваше мноого по-рано да те махне тебе, Дянков и Цветанов от партията и нещата нямаше да са такива.....Работихте зад гърба му ...на ти сега!!!! Да те питам пари ли нямаш да живееш и без да си депутат, ама това човешкото око го насища само шепа пръст.....Трагедията е, че повечето в парламента сте такива - алчни, високомерни и ненаситни!!!!! Всички депутати сте една стока и затова трябва вкупом да си ходите......

след дългогодишно диплене време е и поразпусни, дано цацко и писан не я притесняват иначе жалко за това крехко създание

Ахаа - затова бил този 100-тонен кран днес край централата на ГЕРБ. ИФ се изнася. Добре и от Сеизмологичния институт на БАН да предупредят за възможни вторични трусове

лавката в парламента обяви фалит !!!! искре върни се !!!!

Обикновено дебелите хора са добродушни - тази обаче се е вживяла в ролята на сиводебел кардинал. Остава горчивината, че едва ли ги е вършела безобразията без знанието на ментор над нея. Иначе уникален подбор на кадри пак - как са стигнали до идеята такова дебилно недоразумение да сложат за шеф на Комисията за конфликт на интереси. Потресаващо!