Цацаров поиска имунитета на депутат от ДПС (обновена)

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане имунитета на депутата от ДПС в 44-то Народно събрание Димитър Аврамов.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска имунитета на депутат от ДПС (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-----Асан Асанов !!! Божееее, и тези не грамотници , ЗАКОНИ ЩЕ ТВОРЯТ !?!?!?

мангали в парламента и прасета в космоса.....

От партия рома ли беше този с бившия депутат от Герб Стоян Гюзелев внесоха законопроект за кражби на земи и не се спря този бе...следващият път ще влезе в парламента от БСП - така най му приляга!

Явно тоя не само на мене ми "мангалее"... Ама то щом има циганоподобни българи-що да няма и такива депутати!!!

Вие знаете ли кой е Светослав Илчовски? Само проверете в какво е замесен. Тези ако са изнудвачи, той на колко беден народ хляба е изял.... А при какви условия работят хората при него.... Този Светослав е тъмен като дявола. Той майка си и баща си е разплакал, а от своята алчност колко народ е смазал, думи нямам. От Койнарски селянин се превърна в милиардер. Поредния латифундист в България. Колко правителства работеха за него. Сега и самолет сигурно има.

Този Димитър Аврамов си е чист циганин. Българио, може ли в твоя парламент да се навъждат разни мангали и тим подобни???? НАРОДЕ????

Открай време главния прокурор е Македонец, а циганин не може. Хайде не употребявай името на България, просто ей така. Ако си българин, ще цениш всичко в тази държава. Иначе може да искаш да си сам и на планетата, ама не си бог.

Този започна кариерата си в ГЕРБ, а после отиде във Висшето училище - ДПС. Забелязвате ли, че никой от ДПС не е отишъл в друга партия, докато само БСП са дарили поне 5 депутатат на ДПС и един от ГЕРБ.

А какво стана с оня Плевенски общински съветник от ДПС, /съответно неграмотен мангал разбира се/, който беше насилвал човек да яде жива риба, и бе бит и унижаван, че бил ходел по земята на урода.

ДОКАТО ДОПУСКАМЕ МАНГАЛИ ЗА ДЕПУТАТИ ТАКА ЩЕ Е

Крадлив манго.

jingiby

Този циганин явно е тартор на гласовете в махалите при избори в СеверозападнаЛа България. Първо са го вербували ГЕРБ, но след скандала са му били шута и се е продал на ДПС Мила, родна картинка от политическата действителност в Чалгария...

Не, не е циганин. Все търсите оправдание. Просто си е мошеник.

Има вид на бивш затворник, но не вярвам да е бъдещ такъв. Иначе, много подходящо сега се случват тия работи, а не когато е бил депутат от ГЕРБ ... Баси, тва нещо е депутат!!!

Абе Цацаров, а в затвора некой крадец ще влезе ли или само на PR ще я караш? Щото с тия циркове пред онези 87% от българите, които са наясно с корупцията нема минеш.

Много е добър в ПР-а - вече 5 години от мандата само с пушилки и поръчки изкара! Още две - все ще ги избута някак си!;)

още ли разпределя порциите

Дами и господа, до 12:00 Вие всеки ден работите за да изхранвате - този циганин мръсен.

Ромско-циганска работа за келепира на ДПС. На некои места е така - първо крадеш за партията и любимия лидер и после за себе си.

А Цацата кой ще арестува? До кога най-големия бандит ще е недосегаем?

Тъпанаринът бил депутат от ГЕРБ в предишния парламент, а сега е депутат от ДПС. Значи ГЕРБ и ДПС си менкат боклуците.

От туй интьилигенту лицье гльеда институтъ сопственус...

Какъв е тоя негър в парламента, бре?

Един от 240 те крадливи мангала

кво по-голямо доказателство трябва, от това да те хванат с белязани пари в ръцете. Колко всъщност струва да те пуснат при такова обвинение?

Тоя австралопитек е депутат?! Стига бе!

Е, не така де - човекът е "влиятелист";)) Имаме още 240 като него;)) И безчет други, извън "системата на влиятелистите от НС";)

..тоя, само като му видя изражението ми става ясно какъв е. па те не могли да го разберат барабар със свидетелите за 5 години, ... па и депутатин гоо издигнали :) Да съ чудиш каде сме ... Въх божеее .. докъде ни докараха държавицата? ... ма да рева ли , да мра ли .. съ чудя?.. ами, вие младите каво чаакате! .. да дойдат и в къщите ви ли да ви натръшкат тия безроднуци!

Само прах в очите на хората.Виж как се прави в Турция."Масови арести на бизнесмени".На този бо..к от къде му са парите?Как ги е заработил?Като не можете да съдите ,пона ги екзикутирайте.

На 29 юни 2016 г. Софийският градски съд оправда изцяло Аврамов и Петков. Прокуратурата обаче обжалва решението и апелативните магистрати отмениха оправдателната присъда и върнаха делото за ново разглеждане на Софийски градски съд.

Платил си е да влезе в парламента на ДПС, не че толкова са му искали червивия задник. Позор, че е в парламента, как да ги уважаваме народните представители? Те там половината с потулени дела. Да го затварят, да си намери майстора в зандана. А ние? Седим и четем и нищо не правим, давайте да го гоним от парламента! Всички ни ли ще дундурка по багажници, да не сме 1996?!

Българска жалка работа.

а 2017 ПАК депутат! Е тва е тази територия! НЯМА никакъв шанс !

Арестуван през 2012,а сега сме 2017.Тия от прокуратурата явно много зор си дават.

Димитър Аврамов бе депутат от ГЕРБ в предишния парламент, а сега - от ДПС Това цигане, явно се оказа много важно , че Доган да го вземе в редиците на корпоративните крадци. Явно че на Аврамов вече не му допадат "консервативните" идеи на ГЕРБ, та прие либералните такива на ДПС.

ето утново се случват случкови случващи са случки на корупзионни случки, но снемането на имонитетат ще се случи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алооо! Стига вече с парата в свирката,, че и при врабчетата вече не хваща дикиш! "Събитието" е от 2012 г.! Сега сме 2017-та?! Това не е ли типичен пример за "мудно и забавено правосъдие" - в частта обвинение?!;')) Кой да я глоби сега прокуратурата за мудността на прокурорите?

БХК не дава! :-)))

Прав си - като му гледам типичната мутра...контингент на БХК е ;)

Цацата не дава, защото е кадър на двамата авери - Боко и Доган, ама нали руските тролове са включили на автопилот, та не четат дори заглавията.

с това невероятно излъчване.... кой ги предлага и кой ги избира?

Той по-скоро , ще бъде "невероятен" бушон.Като даде на късо в мрежата на ДПС, този бушон директно изгаря.