Атентаторът от Ансбах трябвало да бъде депортиран в България

Сириецът, който късно снощи се взриви в баварския град Ансбах, е трябвало да бъде депортиран в България, съобщи говорител на германското вътрешно министерство.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Ансбах трябвало да бъде депортиран в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малце разнообразие бе, дечица златни. Обясненията за луди, ревниви, зарязани от жени вече се изтъркаха.

Бих била горда, че плашим до смърт в буквалния смисъл на думата, но навярно просто е нова измислица, за да убеждават да не ги връщат. Тези страни са просто предадени и им налагат да ги приемат и да ги държат.

Защо точно пък в България?

В България?!Та те ги поканиха.Страх ме е ,че след време като им писне ще поискат всички да ги пратят тук.

Бая рискуват, ако поне всеки десети се взриви, че щели да го върнат в България.

От къде на къде в българия бре,защо не от където е дошъл.И стига анализи и коментари.Трябвало това ,трябвало онова.Някакъв си добитък.Каквото е трябвало то е станало и има да става.

1. Как се е снабдил с взривните вещества 2. Бил е пропуснат през нашата граница 3 Постоял е в България и явно не е наблюдаван 4. С какъв статут е бежанец или .. Много въпроси а нашите журналисти - глисти незадават тия въпроси, а само дърдорят ама той е бил в България като че ли ние ги правим терористите!

И като разбрал какво го чака... избрал по-малкото наказание. :-(

от БХК набират средства, за да си го върнат тук невинният и неразбран човечец и теке да му дигнат на Мусалла!

Взе ми думите ! Изтървахме момчето !

Не,той не се е уплашил че ще бъде върнат в България, той е имал работа тук- да убива колкото може повече хора. Къде в България толкова хора на едно място? За това е избързал преди да го пратят. Било "...просто самоубийство..."?!?! Като е искал да се самоубива защо не е отишъл в гората или на полето а е отишъл при толкова много хора?!?! Тези отгоре не си ли задават този елементарен въпрос?

ех, само това остана - атентаторът да бъде върнат в бг - господ е българин, дано и занапред да ни помага на друг не можем да се уповаваме - видяхме им нас....та "толерантност" на великите "демократи"

Не знам къде да бягаме вече.

на стадиона

Вече няколко западни политици си го казаха. Предназначението на балканите е да бъде депо за отпадъци. След като ние търпим това отношение и не си защитаваме собствената граница, значи си го заслужаваме.

Напълно го разбирам - да си поживееш на помощи в Германия година време и да те засилят към Булгаристан на вечно заточение си е направо кошмар....

е откъде накъде в България, той не е българин, всяка отрепка на света тук ли ще пращат. Да го депортират обратно в Сирия, там има и безопасна част, под контрола на правителството

Дружелюбни и мили са и еврогейовете-идиоти, които затриват Европа. Те са причината за проблемите на европейците, не ислямистите. Ислямистите са само инструмент за постигане на целите на една шайка "богоизбрани".

Защо България е признала право на бежанец на този сириец, а Германия му е отказола? Защото Германия открила, че той бил отдавнашен престъпник. Не значи ли това, че българските институции по сигурността са или корумпирани, или негодни да опазят България и българите от чуждестранни престъпници?

България го е регистрирала като бежанец. Пак напомням,как управляващите се хвалеха,че изпълняват споразумението от Дъблин и регистрира всички бежанци и упрекваха другите държави,че не правят това. А по Дъблинските споразумения бежанците се връщат в държавата на първоначална регистрация. Друг е въпросът,че никой не изпълнява тези изисквания. Сега,ако нашите се снишат,ще ни натресат всички регистрирани бежанци.

Така е!Затова гърците бързаха да ги изритат от там и даваха коридор-за да не се регистрират при тях!

Te точно затова Боко казва че ни чакал масов наплив на бежанци. Продажник си е и туй то. Изпълнява всичко дето му каже ненормалната Меркел. Кога Германия ни е желаела доброто бе Боко?

Циганин пред портите на рая. Свети Петър пита: - Къде искаш в рая или в ада? - В Германия не може ли бе бате?

Сърбин пред вратите на ада. Св.Петър: А теб не знам в коя част да те пратя. Вие сърбите не сте нито социалисти ,нито капиталисти. Сърбина: Е добро де, ама там какво се прави? В момента правим ремонт- строим разширение. Тогава - в социалистическия! Защо? Щото ако има вар ,нема да има кофи.... Извинявам се за това ,че не мога да го кажа на "прави сръпски"! :-)))

Обаче трябва да им се създаде постоянен цикъл на работа в България ,в фабриките за обезвреждане на стари скачащи мини!

"...към младия сириец е имало две предупреждения, че ще бъде депортиран в България." Арабите вече се самовзривяват само и само да не отидат пак в България в лапите на ДАНС!

Като разбрал ,че ще го връщат в България е предпочел при девиците...

по тази логика "евросолидарност" в Германия има около 1 блн. само от Сирия,поне т.н. сирийци казват че са оттам, значи от тях поне 1/3 са готови джихадисти и ислямисти. Да очакваме ли ,че на седмица ни връщат от германия окло хиляда "бежанци". Меркел ги подбира с чисто минало,поне със средно образование и един западен език, останалото кръгом обратно,но не в турция или Сирия ь нящъде из югоизточна Европа.

Меркел да си ги осиновява! Нали тя беше тази която ги приветстваше и ги пусна без документи да лазят като хлебарки!. А ако някой се опиташе да ги спре тя надаваше вой. От къде на къде ще ни го дават на нас?

ГЕРБ ги кани - европейски ценности майна

И Роско от кумова срама покани 1000-2000 талибана. Да вземе да им ги изпратим на гости с по една тротилова шашка да си палят цигарите.

Не връщат терориста в Унгария - там е Виктор Орбан - УСПЕШЕН ПРЕМИЕР! Връщат го в България, при кого? Кой го е поканил? Естествено Борисов и компания....За чия сметка - НАРОДНА!

Това камикадзе като е разбрало, че ще го депортират в България - държавата на мутрите, липсата на справедливост и съд и рая на бандитите и мизерията /защото продължаваме да си унищожаваме икономиката/ е предпочело да се самовзриви отколкото да дойде на територията на Боко, Чоко, Станишев, Доган и други видни наши номенклатури на БКП.

Глава си кинат, ама не искат в България. Защо не им харесва тук? Дали аз съм загрубял толкова, че не усещам лошотията или пък тях ги лъжат, че тук е много лошо.

Предлагам по границите да разположим барбекюта и всеки ден да мезим със свински мръвки и мезета против уруки от талибани. На всеки 100 метра "Скара и бира".

Много добра идея

ЕС има споразумение за реадмисия с турция а не с българия а вече 300 докараха тук изметта на мигрантите които са върнати от западна европа се изсипва тук със наши самолети и за наша сметка транспорта -ама боко докога ще стои на власт и ще върши това предателство -това е унижение на българския народ -ние не дсме им длъжни -не стига че не ни чуха като си ги канеха да не ги канят не стига че ни обвиняваха че строим стена а сега ще ги изсипват тук тихомълком и цялата държава мълчи-арестуваха перата и приемат обратно изнасилвачи и бомбаджии -това е наглост простотия безумие и предателство -долу БОКО? идва твоя час на изборите скоро скоро! долу!

След като разбере къде ще бъде депортиран, вероятно е щял да се взриви на място.

Под вещото ръкводство на политическата измет от 1989 насам България губи милиони млади българи-християни, но пък приема хиляди талибан-ислямистки изроди!

САМО ДИНКО ОТ ЯМБОЛ ЩЕ ОПРАВИ РАБОТАТА...

Динко от Ямбол президент, президент... Динко от Ямбол президент, президент..

Борисов, какъв е броя на орките на,които си дал бг статут зад гърба народа? Какво ще ги правим?! И как си мислите,че ще печелите избори при това поредно предателство?!

...Сириецът, който късно снощи се взриви в баварския град Ансбах, е трябвало да бъде депортиран в България...

Е голяма важно, те и сами си влизат, к'во ще ни ги връщат. Единственото по-обнадеждаващо, че нямат намерение да мизерстват у нас, та отиват при мама Меркел. Идва момента, когато сърбите ще затворят границата, а вожда ще обяснява колко е тежко положението из зад дебелите зидове охранявани от НСО, докато нас ще ни колят с брадви по път и над път. Щото ние ограда с Турция имаме, ама май само на хартия и то не по цялата граница, па с Гърция нищо. Такива работи, ама ние пет века сме си "съжителствали" с подобни, та пак ще си помизерстваме заедно, стига да са навити де, че тук пенсиите са по 150лв.

ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО Е, ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ПРАЩАТ В БЪЛГАРИЯ, СЕ ГРЪМВА НЕЗАБАВНО...

Извинявай, но "успокоението" ти е съвсем тъпо и наивно

40 хиляден град? Това е все едно в Карнобат да натикаш 600 мокамби....! Ужас!Не мога да си го представя! И всичко това не работи, а само пълзи по улиците?!!

Това с кино Сердика да го считам ли за терористичен акт?!

"Атентаторът от Ансбах не бил депортиран за България поради "психическата му нестабилност"" Да благодарим на властите в Германия. Кой го знае какви поразии щеше да направи у нас.

при две предупреждения, че ще бъде депортиран в България , ще се гръмне не, ами какво друго да направи човека? Тези са садисти, как така в България ще го пращат?!

В България влизат много нашественици. От западна и средна Европа също връщат мигранти, които безогледно се пускаха през страната. Спасявайте се сами. Престъпната гейберастка банда подкрепяна от други продажници унищожава България и българите.

Откакто Корнелия Нинова е начело на БСП се увеличиха бежанците, желаещи да влязат в България. А дали не е заради Мая Манолова, която откакто е омбудсман се скъсва да защитава хората с новите си прически и костюмчета от Арбитражните съдилища, които като че ли законодателно се формираха с нейните другарски гласове. У нас от убийства, недостъпност до медицински грижи, бедност и убийства по пътищата загиват къде повече народ ... но ... въпрос на медийн натрапване е всичко

Е,ти какво искаш,в България да загиват хора и от атентати?!

Господа, четем за още един опит за оправдаване на меркелистката политика за организиране на нашествие в Европа за да се унищожат националните държави. Не лудост и не наркомания са причина за убийствата. По- голямата част от бежанците са нашественици, ненавиждащи европейската цивилизация. Ненавистта им ги води възприемане на хората от европейската цивилизация като врагове, чието убийство нашественикът цени повече от личния си живот. С граничен контрол не могат да се разпознаят многото нашественици сред малкото бежанци. Следователно, за изпълняване на дълга на държавата да пази живота на гражданите си, държавите трябва да спрат приемането на бежанци от държави - източници на нашественическия поток. А оганизаторите на нашествието - г-жа Меркел, г-н Оланд и сие, следва да бъдат съдени от държавите си. Народите им вече исъзнават това - вчера г-н Оланд бе наречен от множеството граждани на Ница "убиец". Всекиму своето!

Успех в борбата с тероризма! ЕК на ЕС намерила изход за справяне с терориситте. Заключението и е: " Предварително ги събираме на един стадион (талибаните) Съобщаваме им , че ги изпращаме в България и те се самоубиват."

Едно време така плашиха софиянци,ако не слушат ще ги пратят в провинцията...

Умееш да сереш, като ЕЛИТЕН НАЦИОНАЛЕН високо заплатен ПРОДАЖНИК и ПРЕДАТЕЛ! Ти не си ГЛУПАК, ти си ГНУСЕН ПОДЛЕЦ, МАЗЕН ХИТРЕЦ, кърлеж и плюмка на ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА! Мигрантите (които обичаш) ще погнат и твоЙта ПРОДАЖНА ФАМИЛИЙКА

Ееех, а какъв дюнерджия можеше да стане у нас ...

то в БГ и птиците не искат да се връщат

Дай Боже да го бяха пратили в парламента на събеседване за религията на мира, там да направи опит за самоубииство...Ишшш Алллах

и Оливия Нюлънд отишли на круиз до о.Лесбос.Седели си те на шезлонгите ,подръпвали от коктейлчета с чадърчета на теферич и си говорели сладки приказки за времето колкот' да н' заспът. По едно време Нюлънд се сепнала и се изрепчила: "Fuck the EU?" . Меркелица ,чула-недочула , подхванала рефрена: "Welcome refuchi,what a great schnapsidee!"

Ами "конграчулейшъна"?

последните 2 дни в България са влезли 15000 мигранти. Основно преминават през селата около М.Търново и организирани каналджии ги возят до Сърбия. Днес катастрофира бус с 21 бр. на Тракия. Нито една медия не съобщава за огромния натиск. Полицията не е в състояние да се справи.

тогава защо осъдиха Перата? нали премиера вика, че пиле не можи да прехвръкне и няма натиск

...е в състояние... съдейства.

Сега е моментът, да заселим селата от северозапада с бежанци, както предлагаше К. Георгиева. Ама защо не искат да се заселват там тези мигранти, не знам?! Има нещо гнило в България...