Коментари - Денков: Токът е спрян поне до утре, водата не става за пиене. Има 3-ма изчезнали и 2-ма загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забранете износа на дървесина! Подарихте тежката техника на Украйна, но американските фактури не работят.

Вече нямаме армия и се налага да "набираме" доброволци. Преди 30 години в Царево, тогава Мичурин, точно до плажа Василико, имаше голямо поделение с много техника, което помагаше в гасенето на горски пожари или други подобни. Сега държавата "набира" добраволци и "евакуира" с частни офроуд джипове

Бежанците от петэвездвите хотели да поработя.

Фигура от този премиер-акдемик не сме имали. Толкова раболепен също. Даже по времето на соца сме имали по-независима политика от сега. Абсолютен слугинаш ни управлява. Даряваме реактори, БТР, които се вижда че са ни необходими, а ще купуваме прескъпи същите , но от новия ни господар. Тези водят антибългарска политика.Оставка до като е време

Ся ако не бехте подарили бетеерите на усраинците можеше с тях да се влиза и да дърпат.

Слушам по Дарик радио за наводненията, за природното бедствие, за застраховането на обектите, за помощта и ролята на държавата. При почти пълното и абдикиране във възстановяването, Казаха нещо много важно :: ДЪРЖАВАТА Е ОТГОВОРНА ЗА ТОЗИ ВИД НА ЗАСТРОЯВАНЕТО, ЗА ТОЗИ ВИД НА ИНФРАСТРУКТУРАТА, ЗАЩО ОТО ТЯ е давала РАЗРЕШИТЕЛНИ. И сега в София се строи в коритото на Княжевска река, после вкопават реката с дълбоки бетонни 4-5 метрови стени от нашите данъци. ЕТО ЗА ТОВА ДА БЕШЕ КАЗАЛ ДЕНКОВ НЯКОЛЛО ДЪМИ, ЗА БЕЗУМИЕТО В СТРОИТЕЛСТВОТО . Вярно, не те са били на власт , но нали искат промяна - разследвайте и накажете

Абе важно е че бетеерите ги подарихте на украинските боклуци,

Заблуденков , ВИ предупреди , не влизайте в морето

Пак не се казват истинските причини за трагедията че се изпускат големи количества вода от язовирите! Денков и сие в затворите!!!

Лозето иска копане, не молитва. Деретата искат изкопаване не философии на дървен философ.

Те тва е демокрация и капитализъм, не стига че не чистят деретата, не стига, че причиняват поголовна сеч ами спират тока и водата! А карантина за зараза няма ли? Жандармерийска блокада на селото за 40 дена няма ли да пратиш? Току виж тръгнала я холера, я дизентерия

Господ си знае работата! Искаме демокрация и ни нареди до най - демократичните! Сега приличаме на Хавай преди един месец!

Народа те ненавижда бе мърша смръдлива.

водата не става за пиене. Застроихте и деретата. Те ти демокрация.

Абе Денков дреме ти бе ти помагай на Украйна Българите вуци ги яли.

ли го Денков- вашия шеф на Сглобката?

молец!

Денков е само чучуло и хал хабер си няма какво стаава с държавата.

ㅤ

Денков, защо плаващите БТР-и с тънките брони заминаха за USрайна, при условие, че бяха идеални за реакция при такива обстоятелства и къмпингуващите щяха да бъдат евакуирани за нула време и без жертви?!!

Денков, включихте ли в плана за възстановяване ВИК мрежата на цяла БГ? Ще имаме ли вода и канал /тоалетни/ в цяла БГ? Ето това е въпроса към нахалните харварди!

Много приказки, Денков! Не е розово положението!

Тая очиларка върти ли свирки или само го поема ректално?

Диша с акомулатор

Моча е много по - важен, ако го махнем ще победим Русия, ако победим Русия никога повече няма да има наводнения, няма да има корупция.

МЪРЗИ МЕ ДА ПИША ДЪЛГО! ТОЯ Е-БИОЛОГИЧЕН ОТПАДЪК!!!

Тоя е академик по сапуните. Много е добър като ги изтърва и се налага да ги вдига после хаха

Какво море бе, Денков? Ти изобщо нормален ли си? Призовавал той, моля ви се.... Събирай си партакешите и се омитай незабавно.

Това е наследството от ГЕРБ СДС?

Забрави ли БКП -то и олигарсите, като милярдера Божков, на когото му ръкопляскайте вчера?! Иде и Терзиев…

След толкова години безобразия и беззаконие корупцията вече и директно убива!!! (С кражбите, алчността и простотията!)

Адолф Денкофф да подава оставка! Искаме края на неговия сомнамбулски режим.

ПОТОПЪТ Е ЗАЩОТО СЕ СТРОИ БЕЗОГЛЕДНО, ЗАСТРОЯВАТ СЕ УСТИЯТА НА РЕКИ, ДЕРЕТАТА НЕ СЕ ПОЧИСТВАТ, А В СТРАНДЖА БЕЗОГЛЕДНО СЕ ИЗСИЧАТ ГОРИ! Още веднъж - небивалата, нечовешката масова - битова престъпност, престъпността по пътищата Е ПРЯК РЕЗУРТАТ ОГ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, от властта на мафията вече 30 години в България! Тя - мафията - кулитивира това не чувство, а УбЕЖДЕНИЕ за безнаказаност на мутрите и главатарите и семействата и семействата, отрочетата и метресите им, на тотално деградирал морал и ценностна система, на пълното дехуманизиране на хората и трансформацията на много от тях от човеци в човекоподобни с ампутирана емпатия, ориентация и отговорност! Защо обществото не търси още сметка не само на конкретните престъпници, но и на СЪУМАСТНИЦИТЕ ИМ?!? Когото корумпиран (или авер) полицай, прокурор, съдия “оправи” поредното престъпление на поредния изрод - прикрие ири омаловажи негово предно нарушение и престъпление, когато той (те) са причината ТОЙ да не е където му е мястото и ТОЙ след това УБИЕ човек, невинно дете, е КАК ТОЗИ СЪДИЯ, който ТЕ го е осъдил при предното му престъпление, КАК ТОЗИ ПРОКУРОР, който го е прикрил, КАК ТОЗИ ПОЛИЦАЙ, който сопи го е обслужвал - придружавал, ескортирали, помогнал му да избяга и да се укрие, дори му занесъл стълба да си влезе в къщи… Е КАК ТОЗИ И ТЕДИ ДА НЕ СА СЭУМАСНИЦИ в убийството, в престъплението на този? Ако този бе в затвора например, щеше ли да убие детето? То щеше сега да е живо, да изживее детството си, живота си, да се реализира, да създаде семейство, деца,…, внуци! Ако беше където му е мястото (с отнета книжка и полицаи, проверяващи шофьорите и вършещи са наистина работата, а не само да плачат за папи), този щеше ли изобщо да има дори възможност да убива невинни хора и децата ни! Да караш пиян?!? Да караш с 80 км./час в населено място, в град, в столица, в ЦЕНТЪРА Й, на метри от МВР и през пешеходни пътеки - (и това да НЕ е изключение) - това и индикация за абсолютното дъно на мафиотката държава след 30 години безобразия, кражби и корупция!!! Съдията и прокурора, които ПРЕДИ са прикрили този изрод са СЪУЧАСТНИЦИ в убийството!?!! И точно така трябва да бъде гледано на тях, така трябва да бъдат третирани! Кои са имената и къде са ризата им! И на ръководителите им! Е, как да не са съучастници - и да убийството му, след като СА ГО ОСВОБОДИЛИ от наказанията му преди това, тоест са СЪУЧАВСТВАЛИ за да избегне НАКАЗАНИЕТО, чиято ОСНОВНА ФУНКЦИЯ е ПРЕВЕНЦИЯТА, и така са създали в човекоподобното чувството му за безнаказаност, ЗАРАДИ КОЕТО УБИВА ДЕТЕТО?!?!

друг го каза ама е верно

????

Оставка,съд,затвор. Жалки убитаци.

Кво стана с тия проби за замърсяване на морето ?

те така

кой гласува за тези изроди ????

Що спря тока бе, тюфлек ? Попитали Иванчо: - Откъде идва тока ? - От свинефермата ! - Защо ? - Ами като спре тока, тате вика : тия свине пак спряха тока !

Жалък плъх

Това е най-нахалния и измамен академик в България, който е придобил титлата си, докато е бил министър на образованието !? >https://inx.lv/miW7

....

.

Денков е най-измисленият професор или там какъвто е, който съм виждал някога... Той е самото доказателство за това, че образованието не те прави интелигентен и полезен за хората!

Скоро, когато всички започнем да плащаме индустриален ток, спомнете си за това правителство. За да откраднат едни пари от ПВУ ни набутват на либерализираният пазар на ел. Енергия. Освен това погледнете какво правят сега, обвиняват природата за тяхното бездействие. Денков, кога почистихте речните корита? Кога направихте инспекция на язовирите, които са в окаяно състояние? Кога започнахте да се борите с изсичането на горите? А да вие служехте на посолството и Украйна, за вас 3-ти Март, спирането на дерогацията за руски петрол за да се харесате на посолството и подаряването на нашите оръжия е с приоритет. Да не забравяме и войната с паметниците, не с войната по пътищата, а паметниците… Вас България изобщо не ви интересува. Оставка долни боклуци!

майката им продажна

за съжаление правителствените деяния са под влияние на факта, че електриката дет я ползват къщните, вилните, апартаментни домакинства иде от промишления ветровите перкови, слънчевопанелен, воднотурбинен и мазутнолектричните централи от чиито изходи тръгва дефакто домашния ток или този за междуселищните междуобластни електропроводи, живи + здрави

днес зеленски нищо не иска е това е новина

тия за сва къмпинга и едно село не могат да се погрижат а иска за цела държава

Да се управлява държава не било проста работа.

И този, същият плъх съветва хората да не се къпят в морето..... Прайминистър..... Плъх гнусен, продажен.....

само за миене

Самоназначилия се академик и долен боклук да подава оставка! Отвратително, анти-българско правителство, което трябва да си ходи! Оставка!

държавниците пак са "на място" си, щом в Царево простигнаха първите помощи за бедстващите жители и летовници, събрани от Доброволци от София, Пловдив, Варна, Приморско и т.н. Народа пак експресно се организира! Но само народа! Иначе в живото предаване от щаба чухме кои министри са там, но не чухме държавниците ни поне един хляб и една бутилка с вода да са занесли със себе си, за бедстващите!

За да наречеш точно академик Денков - в страната на човекоподобните - “умствено бедствие” - трябва да си завършен простак и идиот!

Инфо,кой академичен мъж би се съгласил да е лице на шепа шарлатани жадни за пари и власт, един от които е и олигофрен?