Денков: Питайте Борисов и Петков дали са се срещали с Алексей Петров

Премиерът призна, че той не е задал този въпрос на двамата, защото не го интересува

Обратно в новината

Коментари - Денков: Питайте Борисов и Петков дали са се срещали с Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не питат марионетката и поставеното лице от Сащ - Делян Пеевски кога се е срещал с Алексей Петров и кои министерски постове са договорили.

При този отговор май не си за туй място

Божков, Да върне на България, 700 милиона лв, без 60 милиона лв, директно в хазната! Това устройства България! Пък 60те, да си ги търсят... Готов ли е да го изпълни? Божков не е дошъл да връща, а да взима... Иначе връща и го пускат!

Другарят Божков, Ще обвини и Кристалина Георгиева, Само и само да задържи 700 000 000

Отговорът на Денков показва че министър-председателят не е в течение, или се приви че не знае, за действията които се предприемат от издигналата го на този висок пост сглобка от партии.

Нежната мушица измъкна ли нешо?!

А ти какъв си там хрантутник

Срещали са се редовно, глупако. Алексей им е осигурил логистиката. Така се направи сглобката на която молеца е министър председател. Правителство сглобено от мутри.

Търпим чучела наслагани от Посолството да защитават чужди интереси

Молец нещастен.

Въстание трябва да има,иначе загиваме.

Човека хич не го интетесува, що е станал премиер! То туй му се полага по рождение, кво да го мисли :)

Този ми изглежда все напушен.

мастер-лъжците, бе Денка? И колко да вярваме на това, дето ще ни отговорят, особено пък при липсата на опонент, който може да ги разобличи? Ти от Марс ли падаш бе, говедо?

Хем кьораф , хем глух !

Време е за Възраждане !

Господина окичил се със съветската титла академик която в западния свят я няма, не вижда че товарния влак идва.

Интимния изпълнява това което баце и Киро са му казали. Обаче не се интересува на тях кой им го е казал. Това ако не е дебелина - здраве му кажи. Тези вече съвсем ни имат за калинки. Ей... Зорлем ще накарате хората да гласуват за възраждане дори и да не ги понасят.

Има хора, които просто си вършат работата. Не, че не се замислят, дали не е на вятъра, или пък вредна, или невъзможна... Но ако е ползна сама по себе си, ако не им се пречи така, че да не могат да я вършва, ако е ясно, какво трябва да се направи - вършат я. Има други, за които този начин на мислин е непознат. Те знаят само: кой на кого какво бил казал, уредил, уговорил, одумал, И преди всичко: Кой с кого е. Защото те не мислят за реална работа, ами за всякакви други неща.

Молеца е супер вреден. Молеца е предател.

Разтурайте седянката и нови избори.

Естествено че такива като молеца не ги канят на важни срещи.

Как може да не го интересува тези, които управляват държавата, дали са се договаряли с хора от престъпния свят или не?! Нали е премиер на страната. Още повече, че единия от преговарящите се е застрелян и той пак да не се интересува. ОСТАВКА!!!!!

Денков е просто един гумен печат или кукла на конци........хахаа

академика химико-смешник, дето допринесъл за перилните препарати да дава оставка и да се маха, че за нищо не става

Ама кой е татко Петко? Какъв е тоз човек и на кого е служил и каква му е ролята в момента? На какво основание ходи да преговаря? И на Терзиев баща му ли ще ходи така? Това ли е ПП стил?

Разбирам. Значи коалиционният ти партньор е замесен в чистка на хора, ама теб не те интересува, ти си там по друга причина. Все едно да кажеш, че не те интересува дали жена ти ти изневерява, защото в крайна сметка ти прави салата вечерта. Не, наистина тоя най-добре да иде чистач в некоя катедра.

По добре да мълчиш умната, колкото да говориш глупости.......

Молеца никой никъде не го е канил. Това е ясно. Ама поне да не се излага. Бочко, Киро и мравояда са били на тези срещи.

До Коледа ще уволня сички руски кавали от държавна работа

А не ве Басма ши им цепя

Наведи се и отвори бузи бай ставри да ти намести атлантическитите ти ценности па му удари и един бустер по дировски.

Мдам. Г-н Денков ни лук ял, ни лук мирисал. Хал хабер си няма са сглобката на "коалицийката". Сега се почва едно : "пу-пу не бях аз" ... Накрая ще се излезе, че никой, никъде и никога не се е срещал с покойникът.

Аз съм само един Заплатаджия Изпълнявам каквото ми кажат Жив педал

Даже уточних и къде се е провела среща за сглобката на мутроидите от ГЕРБ с Харвардските мастии-- в Самоковски ресторант!?! Половин София го знае!! Само академичето Мрънколай се прави на...пръднал !? Срамота,лъжец...и това ми било " български академик"!?

То академик се става по същата схема, със сглобки и мощни връзки в сянка. После го играем на незнающи докат съвсем не ни хванат в крачка. Денковата шушумига си е класика в занаята.

Блажен е този, който не може да каже нищо умно и въпреки това мълчи, а не си показва простотията!

ГЕРБ към ПП: Или махате Цеков, или бутаме правителството! На прицел е регионалният министър Андрей Цеков. И причините ГЕРБ и ДПС да искат главата му са отново няколко милиарда.

ГЕРБ и даже ДПС започват да печелят уважението ми.

той е ибрика, питайте господарите!

Жалкият край на един "учен"

Той къкадемика се уреди, като 'учка в каручка. На нас 'упе да ни е яко, че каквито ги дроби, Жан и Фичето ще ни се видят като подарък.

Гузен не гонен бяга.

Баси шушумигата! И това недоразумение ни е министър председател...

Ама никой не го е избирал. Защото това правителство е нелегитимно. Това не е избрано от хората правителство. Има две УЖ опозиционни партии на власт, само за да могат да крадат.

Банкята смърди с въображението си, а простият български народ се радва че 12 години ГЕРБ го държа най-бедния и най-корумпирания. хахах

Кой е в некоалиция-сглобка-интимна връзка с него, а? Скобара-академик, който цял ден лъже.

То и ти си се срещал, ама се правиш на тъп

Борисов го каза бе, Денков

Това не е правителство за народа а мафия!оставка

Единия го питаха вече, другия се крие под полата на Лена, там го търсиха ама тя им наби един мустак

Плазмодий! Ако не го познаваш, ти желая скоро да се запознаеш лично с него!

тоя и да го хванеш на калъп пак ще отрича.

Жена ти урода, кога ще върне парите, мишок псевдоакадемик?!?

Тия по СУММИТ са и подарък. Даден насила. Както и на останалите бенефициенти. Като например ония микробиолози от "активни потребители" дет се активират по правителствена поръчка.

Гаргамел мишока капута лайняра канадеца кокорчо на тъпото баща му гнома парапета мравояда сабрутев баджанаака тиквата шиши чорапа копейката чалмата черепа каскета лорер и жена му тъпанарев

Айде Киро че е прост, прост е....не случайно е Просто Киро. А ти мунчо, нали си академик, химик, алхимик, и какъв ли още не ??? Кой те караше да се пениш по телевизиите, че Алексей Петров нямал никакво участие в уйдурмата ???? Ти май си по-прост и от Просто Киро. Ти май си една кукла на конци и нищо повече. Сламен човек. Използват ти титлата отпред, за да може отзад да върви ала-балата и алъш-вериша!

ДЕНКОВ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВА ИМЕТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ !

АМИ ДА, ТОЙ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕШЕ КОЙ Е БОЙКО, ЧАК ДНЕС РАЗБРА В ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА! ВИЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕ КОЙ Е АЛЕКСЕЙ ! ЩО ЗА ХОРА И НАРОД СТЕ БЕ,А? САМ ДА ПРИЗНАЕ ВСИЧКО, ЧЕ ТОЙ СЕ ВОДИ ЕЛИТЕН ИГРАЧ !

Възлагам големи надежди на това изключително предпазливото и отмъстително ченге А.П. да е оставил уличаващи записи в случай, че бъде очистен. Дано стигнат до нас и тогава вече заспалият ни народ да се пробуди и да измете от властта и право в зандана тези долни политически проститутки!!!