Денков: Обсъждаме проекти за близо 1 млрд. лева, включително и умна производствена сграда

Най-добрата социална програма за хората е да им бъдат осигурени работни места с добро заплащане, откъдето идва и една от най-важните мисии на МС - да осигурим инвеститори, заяви премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков: Обсъждаме проекти за близо 1 млрд. лева, включително и умна производствена сграда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денков, не прави помен с чужда пита ! Това са чужди пари, с които ти не разполагаш ! Похвали се с нещо, което държавата е направила и е осигурила поне едно работно място !

Най-добрата социална програма, за как да държавата да привлече с по-малко държавни ресурси, инвеститори които евентуално да създадат нови работни места. Колкото до доброто заплаще е това не върви ръка за ръка с новото работно място! А държавните инвестиции обвързани ли са със задължение към фирмите да осигуряват "Х" брой нови работни места в замяна на инвестициите? Или просто се доверяват властите на добра воля на фирмите, че ще се постигнат тези нови работни места!? Е например шивашките цехове където се шият чанти и продукти на марката Гучи! 12 часов работен ден за едни има няма 400 евро заплата. Леле какви пари! Мале мале!!! През 2013 година изпълнителният директор на Софарма (този на най-високият пост във фирмата) заяви как не представлява проблем заплатата на всеки работник в България да се увеличи 2 или 3 ПЪТИ, но това нямало да стане защото стандартите на живот в България му позволявали да поддържа сегашното конкуретно (спрямо другите фирми в бранша) ниво на заплащане. За разлика от другите нации където няма проблем да се взима повече. Но според такива като Денков само трябва да хвърляш пари наляво и надясно или да намериш някой който да свърши тази работа вместо властта и готово. Нови работни места и високи заплати за всички. Като тия работници за Гучи с 400 евро заплата.

Най-добре да обсъдите как да се изметете по-бързо.

НАЙ-преебани БУРГАСлии там ще рециклират 50.000 тона батурий НАЙ-мръсната,гнусна и ТОКСИЧНА гнъс на ЕС ЩЕ остява във Бургас

Направете поземлена реформа. Нека всеки който иска да произвежда плодове, зеленчуци и месо да има тази възможност. Болниците са пълни заради вносните боклуци които трябва да консумира населението. Храната е важна за здравето на населението. Каквото и да работи човек накрая на деня сяда на масата.

България има традиции в земеделието и селското стопанство и много хора искат да се занимават с това, НО: Ако произвеждаме в България няма да има внос и много дрОгари няма да правят пачка от вноса .... така че ДГД гражданите

Износа е проблемен, не толкова вноса. Дори и да произвежда в България, всеки предпочита да изнася, заради цените.

Ако беше заради износа - нашите политици-мутро-мафиоти щяха да го държат и да си печелят от производителите и комисионни, ама не е така! Вносът е проблем - като няма производство в България, всичките храни се внасят и докато има хора, ще има внос - гарантиран доход за нашите политици-мутро-мафиоти !

Хахахахха да не стигнем до момента дето ИИ ни коментират… умна сграда вътре олигофрени

но никой не ви вярва.

Търсим химици в клон Белене

Денков, ти трябва да осигуриш Шенген и свободно движение на хора, стоки и капитали! Остави фабриките на частната инициатива! Марш при Орбан да видиш как се прави това! Мерцедес, Ауди и БМВ и Сузуки сглобяват коли в Унгария! Ама не била демократична държава?! А теб кой те брои за човек бе? Опъни се и се дръж мъжки и търси съюзници- вижда се, че до момента си смешен!

Ето един пример как се захранва политическата клиентела: Държавата иска система за стикери за технически преглед. Вместо да си поръча стикери, държавата и ние подаряваме 60 млн за цял бизнес, който произвежда стикери. Частен естествено. Ето така се захранва политическата клиентела. Създават се бизнесмени от нищото на държавна хранилка.

ГолЕм плъх тоя бе ... 1. Заводите в България - това са частни инвестиции за разширяване на производството 2. Белгийската фирма - проверка в свободния белгийски регистър показва, че има 20 човека, активи за 25 млн, както и оборот (не печалба) от 5 млн Всичко казано от Денков е ПЪЛНА ИЗМАМА! Този и Киро Про100То са патологични лъжци!

първият академик - официално обявен за идиот и духовен брат на Гаргамел...

КОГА САМО ЩЕ ОБСЪЖДАТЕ .НАПРАВЕТЕ НЕЩО СВЯСТНО !!!!!!!

И какво общо имаш ти с това, че 2-3 завода планират някакви подобрения. Утре ще почнете и да ни информирате, че фирма за почистване е закупила 5 нови прахусмукачки и това ще повиши нивото на персонала и тяхното заплащане с 17 стотинки на час.

Плащате за унищожаване на всичко българско, сега и за изкореняване на лозята , а ще ми правите заводи за преработка на вредни отпадъци от "другата" Европа, дето ни признават за чеп за зеле?

Магистрала Хемус бе, евнух мухлясъл!!! Мисли с тяа тиква бе, плъх неден!!!

Ше стигнат ли за 111кв.км бунище с няколко милиона ровещи клошари вътре!?!

Белгийския завод за преработка на батерии ми пробужда някакво съмнение и недоволство. Може да е лично, другите да не го усещат , но се хващам на бас ,че е някаква "пре@бавка"

Извинения за >> белгискияТ .. пълен член

Какво друго освен светло бъдеще да очаквате от бивш комсомослки секретар.

Парите ще са от ББР, за вас данъците, за нас комисионките

Раьгледали били. Остаека бе дебили веднага.

С какво политиците допринасят някоя фирма да инвестира в България освен да лобират за нея. По лесно да вземат евро фондове или от банки. Много обещават но забраните ограниченията и наредбите са много.

С такива инвестиции да нема грешка в тригодишната прогноза на бюджета

Помислете и за умна политическа класа, че е крайно време вече.

Това преди или след завода за електромобили ще се направи?

Този трябва да е неграмотен. Абе Байчо, иди да видиш каква недомислица са интелигентните сгради и как трябва да ги преустройват слагайки им прозорци. Интересно ми е дали за да станеш академик не им изискват да нямат гънки на мозъка.

този е Калин Орела!

Да знаеш къде да близнеш

Някога, след време, може би - както простото се хвалеше със завода за автомобили в Ловеч. Тоя мишок е толкова смотан, че няма стигане. И тоя ни представлява в Европа? Срам.

Колкото повече сам се тупаш по рамото, Денков, толкова повече сам се забиваш в земята и ставаш още по-малък и още по-нищожен!

Ти ще ми отваряш работни места,, абе гнусен идиот, никой не иска нищо от тебе.

Сградата ще е с вграден ChatGPT!

А 2 милиарда от транзит на газ ще ги подарявате за сметка на мизерията на народа

и непродаден ток от АЕЦ "Белене"?

Първите 3 споменати инвестиции са добри, но дребни Лошото е че те са вадят за да може да се прокара изжмежду тях Четвъртата за Белгийския завод за преработка на батерии Покрай 3те малки искат да прокарат четвъртата огромна, която ще ни превърне в депо за токсични отпадъци

няма страшно батериите ще ги унищожаваме в пещи дето работят с европейски боклук

ОСТАВКА, незначителник!

Какво ще разглеждате бе плужек? Фирма Х иска да вложи Y пари в град Z? Ами то си зависи от нея, не от вашето обсъждане? Преливате от пусто в празно и ровите в дъното. Я най-добре обсъдете оставката си

Правилната логическа мисъл при тях е. Искаме да присвоим едни пари, трябва да изнамерим фирма, която уж иска да инвестира, да подготви проект и заедно да усвоим парите. :-)

Няма и общо 2000 работни места които ще се открият с този 1 млрд ,хората с толкова пари в една съседна Сърбия направиха завод за коли а ние откриваме дюнерджийници и амбалажи

1/3 ще са надарени, 1/3 ще им крепят с ръка надареността, а 1/3 ще я поемат...

Арабите навремето за $20М направиха цяла фабрика за производството на DVD в пустинята, а Денкoff за $500М щял да прави "умна" сграда! Бая умна ще трябва да е за 25 пъти повече пари!

1 милиард за 200-300 работни места. По-добре им дай по един милион, и хората ше си отворят бизнеси сам. Ама предпочиташ да сереш наголямо.

Както Дева може да лъже , едва ли има друг знак такава наглост ! Тика ни към бунтове и кръвополития .

Вие можете само да обсъждате от 30 години няма направен завод всичко сте наследили от лошите комунисти , за това плюя на вас и ебаната демокрация.

Изрязаха паметник на съветската армия в столицата. Четете постовете на руснаците долу, те са по интересни от самата статия. https://rusvesna.su/news/1702453524

Ние тук с пичовете обсъждаме един проект за 10 милиарда. Вече няколко дена. Много обещаващо изглеждат нещата. Като заквасим морето, мляко ще има за всички. ВЕрвайте ми!

Как тъпи хора ще правят умна сграда - оксиморон.

Не ги обсъждайте, няма време. Ние обсъждаме вашите оставки и затвор.

ще е идеологическият меринджей... ще има да дигитализира, иновира, озеленява...

Тия така наречени инвестиции са просто едно поробване и унищожаване на природата в България!

По-добре проекти за умни затвори, че бая крадлива дебела измет има на свобода!

А за тебе акъл обсъждахте ли бе крадци

И аз си обсъждам доста неща, но....!

Направих си труда да сметна,че за 1,1 млрд.лева ще открием около1000 работни места....което по скоро ми звучи като "ще усвоим едни пари"

щели да дадат 1 млрд. лева, за да отворят 1000 работни места! - това са по 100 000 лева на човек! Явно 2/3 от парите ще бъдат откраднати!

поправка - по 1 млн на човек!

1 000 000 на човек са

Ами айде да ги обявява след като станат реалност тия проекти. Щото и аз обсъждам как да стана милиардер ама ...