Коментари - Денков: Направени бяха всички възможни компромиси, очаквах повече подкрепа от БСП и БВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също и научните мутри.

Всички възможни компромиси да се осребрят американските грантове и да се прокара американската политика и интереси...

Тупа ,тупа топката.Лигльовци!

българският политик,само и само да се докопа до държавния кокал....Но след про100киро вече нищо не може да ме учуди...

С какви очи приемате мандат след като бяхте свалени с вот на недоверие?

Истината е, че ПП вече е политически труп. Точно като ИТН. Чакаме останалите партии да заминат по същата линия.

4 месеца "преговарят", мотаят топката и трошат пари. Това НС с тези палячовци в него, не става за нищо.

Трябват избори за да изметем БКП отломките. Хартиените мошеници Тиквун, Карадаиба и Курнела ще ядат дървото!

Денков - просо един завършен соросоид !!!

Не, по-скоро е самовлюбен нагъл глупак

той е един завършен прост соросоид;)

И от науката - също!

по кво е академик, фирма ли има или слънчоглед гледа, като е голям академик да си изкарва сам хляба, а не да чака на държавната заплата

Те му отказват подкрепа, но той очаквал ПОВЕЧЕ подкрепа......

Интелигентен човек, на достолепна възраст, а не знае, че от БСП не може да се очаква абсолютно нищо. В България всички политици могат да се разберат, да поемат и поне донякъде да изпълнят някакви ангажименти, но не и с БСП. С омразните ДПС може, с ГЕРБ може, с ДБ може, с ПП може. Дори с Атака можеше, предполагам, че и с Възраждане може. Но не и с БСП. Вече това, като го научат от ПП и ДБ, тогава разговорите може и да потръгнат. Но това трябва да е първото нещо, което всеки кандидат политик трябва да разбере - никакви договорки с БСП, никакви преговори с БСП, никакво разчитане на БСП за каквото и да е. Все едно ги няма. Само това работи.

са най смешната работа, то и аз съм влизал в Софийския университет неколко пъти да пикая, там на вратата един надпис много ме кефеше Колко сте по учени, толко сте по прости.

Съсел ти май трудно загряваш че ПП ДБ барабар с Киро Асен педала и пъпчивия Ристьо сте в екарисажа и повече никога няма да видите власт

абе нещо като а дано,ама надали

Пак иска увеличение на бюджетниците и МРЗ, още по голямо увеличение за учители и лекари. Тия не спреха да ги гушат постоянно всеко правителство, само увеличават заплатите на държавните служители, никакви инвестиции не привличат, никакви нови индустриални мощности, само - заплати. Да си еб@т майката копеленца долни паразити, да ходят в частния сектор да видят каК СЕ ВАДЯТ 1000 лева, и заплати как се плащат, и осигуровки и здравни и ток и режийни и наеми и ремонти на коли и мъка ми става. Паразити на държавната кърмилка.

Шъ съ разплача.

Само пръчката ще ги оправи , бой по гъзо и за Канада . Оставим ли ги ще направят още простотии . Те не знаят къде са и на хората какво им е . Баща му да си го прибира .

с тая путка денков нз къде са тръгнали .. тая прокажена американска партия е пълна с уроди ама с НАГЛИ уроди...

само БКП ви оправяше вас някога, затова треперите от БСП

Абе що се тикаш там, където нищо не разбираш - отстъпки на жена ти, там може и да получиш нещо

Да живее Бойко ! Инхауси за всеки, ремонт на ремонта, никакъв Шенген и Еврозона. Само Пеевски !

Палячо. Палячо, който ще бори мутрите.Досега беше само мушмул, сега вече е стопроцентов палячо. Да е жив и здрав!

Се разкарай, боклук соросоиден! Майната ти.

Ако Борисов беше на власт сега щяхме да сме в Шенген и в Еврозоната!

И всичките са едни гадини нахални , мухи тоалетни .... ужас . Смърф ако не сте виждали , вижте Денков . Предизвикват да ги биеш

Упадъчни политически експерименти в една издъхнала територия. Вън!

Академик не е специалност. Това е научно звание, което означава член на обща или специализирана академия на науките или изкуството. Научната област, в която работи академик Денков, е физикохимия. Съгласен съм, че в политиката няма никаква работа.

една мишка си казала искам да стана акадимик и станала,после мишката си казала искам да стана министър-преддсидател ,но не могла да стане ,защото мястото на мишките е в мазето

Вотът на недоверие беше срещу правителството на ПП, ДБ, БСП и ИТН. Последните отпаднаха. Време е и другите да понесат дългосрочните последствия.

Изборите бяха преди 3 месеца! България още няма правителство! Цар Мунчо Първи коли и беси. Ръси простотии и некадърност. А дупетатите мълчат, вместо да му спретнат импийчмънт и сложат край на цирка! Е, всеки ( проз ) народ си заслужава съдбата! Да не сте го избирали! Абе, той е по образ и подобие на избирателите си! Ха, честита ви Новата-стара година!!!

Пук !

Смешен, с това ще решат проблемите? Кой бе, кой става от тази пасмина на т.н. политици? Смешник.

Едни и същи глупости дърдорят тия академици, професори и дипломанти на Харвард: задълбочена дискусия, конструктивен разговор ... В същото време депутатските и президентските заплати си вървят. Моньо ходи на държавни разноски да гледа Виенската филхармония.

Правителство може да има, само ако ще изпълнява всички нареждания на ДпС! Никакви други варианти не са вазможни, защото цялата държава е изградена от ДпС и тя може да бъде управлявана само от тях! Всеки друг опит ще бъде незабавно изхвърлен от държавния организам, поради пълна непоносимост! кирчо и оня другия може да ви разкажат, как им се получи "управлението"!

В тези територии политици не се раждат, следователно не се и създават. Никоя люпилня било тя през океана или по-близо не би могла да ги конфигурира. Не! Нямат чип, нямат памет, нямат програми, нищо нямат. Акъл нямат и не стават!

На всички от ПП и Дренков ФъъъСс да ви няма Фъъъъсс ...

ДИР и Дневник продължават да дават "храна" на дигиталните си стада... "Ако конфликтът се ожесточи, очаквам на политическата сцена да нахлуят брадати и космати хора, някаква постмодерна версия на божи воини Дигитални гета с тартори надзирават настроенията на тълпите в мрежата и ги подкарват накъдето си искат “Демократична България” е като ремарке, заклещено за таратайката на “Промяната”, която се е устремила към дерето Родната политическа драма се развива на фона на повсеместна инфлация на демокрацията, причинена от кризата на необузданата глобализация ..." https://www.24chasa.bg/mneniya/article/13428910

Пп и дб в канала на историята

"- ПП уверено върви по стъпките на ИТН, но конфликтът с президента е само следствие. Причината са фантастичните очаквания и надежди, с които бе напомпан този политически балон и които се провалиха безславно. Спомнете си как поредните спасители бяха провъзгласени за икономически, политически и морални гении и как всички се надпреварваха да се хвалят, че са ги открили и довели от Харвард, за да избавят клетата корумпирана България. Сега същите горди и грижовни родители набързо ги разсиновиха, отрекоха се от тях и ги обявиха за шарлатани. ..." - https://www.24chasa.bg/mneniya/article/13428910

Дай пример за действащ политик с акъл, ако ти стиска! Ама "политкоректни+ такива няма. Един господ знае кой дърпа конците - само изкукали на преден план.

Доста нахално. Пълно копие на действията на ГЕРБ. От къде на къде, ПП са втора политическа сила. Неморално и отвратително поведение. Злобата на ПП, провали намеренията на ГЕРБ, а сега се надяват на подкрепа. Ясно става че Март ще има нови избори. Другите партии просто стоят и им гледат сеира. И при трети мандат няма да стане нещо като коалиция.

Не е прав Президента, че са шарлатани, смотаняци са. Загубиха година две на България, за едното нищо. Защо не подкрепихте ИТН, когато имаха повече депутати, от вас и бяха свалили Боко, от власт да ги питаме! Защото Слави каза, че порции няма да има, затова го очернихте, но днес всичко се вижда и идват нови избори. А Президента ви гледа сеира!

Усмивката на Кире лудия изчезна сега гледа като натровен плъх пълен разпад на малоумните пудели

Това са интересчии БСП и Не Гледат своите интереси, а само приказват, че мислят за народа ПП трябва да управлява заедно с ДБ Герб вън от властта

Селянията избира Герб Който е образован и умен подкрепя ПП

Ръб далече си от истината по добре си поркай ментето