Коментари - Денков и Тагарев няма да пътуват за САЩ | Днес.dir.bg

Денков и Тагарев няма да пътуват за САЩ

В края на миналата седмица към премиера бяха отправени критики от ГЕРБ и ДПС за излишно харчене на държавни средства за ненужни командировки на министри зад Океана от 5 до 9 февруари

Обратно в новината

Коментари - Денков и Тагарев няма да пътуват за САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ ЗА ДА ТРЪГНАТ НА ВИЗИТА! СЛУГИНСКИЯТ ИМ МАНТАЛИТЕТ ГИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ. НИКОЙ НЕ ОБИЧА НАВЕДЕНИ, ВСЕКИ ИСКА СРЕЩУ СЕБЕ СИ ДА СТОИ СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК, А ТЕЗИ НЕ СА ТАКИВА. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ СЪТВОРЕНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ ХОРАТА НАКАЗАНИ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ, ЗА КОЕТО И В ЦЯЛА ЕВРОПА ПИСАХА - ЗА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, НЕ СЕ Е ОТРАЗИЛО НА ТОВА - АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ИМА ОТЗИВ, ЗАЩОТО ТАКЪВ ЦИРК, КОЕТО ТЕ НАПРАВИХА НЯМА В ЦЯЛ СВЯТ. АКО ИМАШЕ КОРУПЦИЯ ТАМ, ЗАЩО ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ СЕ МЪЛЧА? А КЪДЕ СА ИМ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА? В ГРУХТЕНЕТО ЛИ НА ЕНИЧАР НАКАЗАН ПО ЗАКОНА МАГНИТСИ? В САЩ ЕНИЧАРЯ ГРУХ ГО НАКАЗВАТ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ, ТУК ГО ИЗДИГАТ ДА РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА, ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? И АКО ТУК ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК НЯМА ДРУГ ИЗБОР, ТО В САЩ ТОВА НЕ ГО ДОПУСКАТ – ТОВА ЗА ТЯХ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! В КАБИНЕТА НА ТОЗИ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР Е ПРЕ...СТЪ..ПНИ..К - РЕЦИ...ДИ..ВИСТ, ОС..ЪД..ЕН В ЩАТИТЕ ЗА 5 МИЛИОНА. АКО ТОЗИ ОСТАНЕ В СЛЕДВАЩ КАБИНЕТ, РЯДКО НЯКОЙ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ДОПУСНАТ ДО ТАМ.

За сведение и изпълнение Сапунджията и Тагаренко да си напишат отчетите и да ги предадат на Галя! (превода им на английски възлагам на Боко. Коректор на превода да е оня дудукчия, че му забравих името) Икономисаните пари от командировките им лично Тагаренко да ги занесе на наркомана в Украина заедно с БТРте! (дано му стигнат за две три дози) Да не се и опитва да шитне БТРте на палестинците, че ще го гази мечка! (тя и без друго го гази) Четвърти заместник на третия заместник секретар на домакин в Белия Дом. подпис: не се чете.

Горките те, няма да се срещнат с нито един портиер на организация в САЩ, че разпродажбите по МОЛовете ще изпуснат. Важното е госпожа Лорер да пътува безплатно до там, ще се върне сама когато си напазарува.

Да им спускат заповедите съобразно американските интереси директно от посолството няма никакъв смисъл да пилеят държавни пари за да слушат заповедите на живо!

как нема да прескочат до братската държава..... Как ли ще се наскърби Бай Данчо, па за Лой Остен да не говорим....

Е как бе, най умните и предани на САЩ патриоти да не отидат на килимчето. Ми той сега Бай Дън ще си разплете чорапите от мъка и България утре, най-късно вдругиден ще загине.

Бая теми, бая говорене ги чака. Явно България е щат на сащ, щом е толкова лесно и важно да прескачат дотам, да дават отчети и да сътрудничат. Особено с енергетиката ще е лесно.

Сапунчо каза преди няколко дни, че щял да ходи в САЩ, за да отчита дейността на правителството. От САЩ му отговорили: - Няма нужда. можете да се отчетете и пред посланика ни.

НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА,НЕ ЗАПОЗНАВА С РОДНИНИНЕ СЕ СРЕЩА С-МОМА НА ПОВИКВАНЕ,СЛЕД КАТО Я Е ПОЛЗВАЛ! АКО ПАК НЕЩО МУ ТРЯБВА,ЩЕ СИ Я ПОРЪЧА ПАК! МОМИТЕ НА ПОВИКВАНЕ,СТОЯТ И ЧАКАТ ДА ГИ ВИКНАТ! НО ПОНЕЖЕ СА МНОГО,ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ГИ ПОРЪЧВА ПАК!

много скоро ще им се наложи да пътуват до някая от Сибирските колний и то само ако са късметлий

Стига, не! Няколко пъти ме изостриха, защото написах два реда за Сапунчо и Партенчо!

Напротив, да отиват и да не се връщат

Никой не обича предателите , дори и тези които ги ползват !

Не можаха, да си изпросят авторитетна подкрепа и одобрение... Беевски ще продължава да ги шляпка зад врата - всичките

А САМОНАЗНАЧИЛИЯ СЕ ЗА-“АКАДЕМИК ПО САПУНИТЕ”,ТАКА ИСКАШЕ ДА ОТИДЕ ДА СЕ-“ОТЧЕТЕ”! СИГУРНО Е ТЪЖЕН! ЖАЛ МИ Е ЗА ОТРИТНАТИЯ ПРИСЛУЖНИК..АМА НЕ МНОГО! ОСТАВКА БЕ!

В дранголника !!!

Явно семестъра ще бъде заверен в посолството на САЩинистите в България, за да може "сглобката" да продължи да управлява и в следващия семестър. Е , поне ще се спестят командировъчните до САЩ.

Е те нали ходиха вече. Никой от Пентагона не поиска да се види с Тагарев и никой от Белия Дом, Сената и Конгреса не поиска да се види с Денков. Явно $100000 са малко за да се срещнеш с Денков

Докато ги има краварите светът бял ден няма да види.....

Предметът на командировката е "спявка" - инструктаж на колониалната администрация в метрополията, да харижат колкото се може по-бързо реакторите от Белене на укронацистката хунта, да разширят производството на снаряди и да "изметат" всичко годно ненатовско въоръжение за Украйна, след което да започнат да заделят по 15-20% от БВП за краварско оръжие при авансови плащания. Освен това да финансираме изграждането на краварските реактори в Козлодуй и накрая в голямата си част да се прехвърлят в тяхна собственост! И за шистов газ ще им обяснят колко е добре да се добива на концесийка от краварски компании за 50-100 години с такса от 0.5-1% от чистата печалба!

Безценна бъларсска земя. Не разбрахме кои са двадесетте американски компании с мераци за българска земя, при положение че си имат цял континент. Нахална завистлива нация са американците. Влитат с бомби по чуждите държави и рушат чужда собственост, което е демокрация или разбойничество. Всичко ни взеха с лъжа и продължават. Презрение и позор.

Тия лалугери да помнят - КОГАТО СЕ КЛАНЯТ НА ЗАПАД ЗАДНИКЪТ ИМ Е ОБЪРНАТ НА ИЗТОК И ТО СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ.

Добре че критиците този път /да се чуди човек/ бяха от ГЕРБ и ДПС, че ако бяха от опозицията, щеше да има пак - вие сте с/у демокрацията, с/у евроатлантизма, стопирате нашите изконни многовековни отношения със САЩ и т.н.

Лелеее, колко обстоятелствена статия, рекламираща колонизирането ни... И всичко - въздух под налягане! А простата истина е, че тия двамата, Молеца и Тагаренко просто им стана доста неудобно... Не се надявам да ги е хванал срамът, по-скоро е страхът от народната любов....

Тоя иска да представя страната на най - високо ниво,ама му липсват много познания и авторитет / едва ли много ги интересуват сапуните. А и нито е Радев, нито Борисав все пак/. Ама беше обещал на жена си и дъщеря си и той да иде на екскурзия там. Бойко не го разубеди, ама застреляха някакъв дето бил замесен с началника му, на който трябва да се отчита ежеседмично и сега трябва да го пази. Ето къде бил кеша, а не където си измисляше дебелото момче. И нито всико, нито и всеки може да се купят.

Аз не разбрах като сме обсъждали пътищата и двустранните отношения, каква е нашата роля за засилването на контрола в Тихия и Атлантическия океан? И какви пътища и бази са подсигурени за наши войски на територията на САЩ? И много важен въпрос, в кои точно щати ще бъдат разположени нашите бази, че все пак САЩ не е България по територия?

Нали щеше да се отчита в САЩ плъха нещастен ! Толкова гордо заяви , че щял да се отчита , а сега ще си седи тук като наказан ! Без тези видни евроатлантици как ще ходят ! Отново провал !

Еxaaaa! Пресслужбата надмина Министерство на истината!

къ го видите ша купи ли газ от Путин и Ердоган на Малкочлар да напълни 30 млрд хранилища на Зеленски

Това са дваматс най-големи некадърника, влизали някога в българската политика.

Да обличат въшкарниците и на фронта

Колкото и да се обясняват ' партньорите' им показаха какво точно мислят за тях. Подлоги!

някой друг взима решенията, не е Тагаренко.

Много одрямани ми изглеждат тези два пуяка - като че ли ги е гонила лисисца!!!

Ами тогава да си ходят в Украйна.

Трима папи го галиха Боко по газо !!!! Иска и Байпън да го погали, щото иначе ще има и за него Магнитски!

тоя морския съшо ми е интересен, прилича ми на капитан на шамандура

от двете нищожества от снимката не зависи нищо. с тях или без тях- все тая, винаги ще се намери трето нищожество, което да подпише нещо ако се наложи. Каквото решат в посолствоТО- това е. България е бутафорна "държава", не е и територия, просто географско понятие и това благодарение на боклуците от фотото.

Защо премиера се поддава на провокациите на Копейкин?

Гешев е подчертал, че българският народ традиционно показва емпатия към еврейската общност ... https://www.big5.bg/2023/05/09/%D0%B3%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%B2-%D0%B2-%D0%BD%D1%8E-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B3%D0%BE-%D0%BF/

Която обединява иудеите на САЩ с другите по света, има Германска, Австралийска, Канадска, Британска, Руска и прочие ционитски организации, като расова принадлежност! Тогава... Какво пречи ние да имаме Българска Славянска организация, която да обединява българите по света в Славянска организация като расова принаджелност?!

Като Тиквата и Дебелия феномен "усвойха "едни милиарди от Патока и КТБ не ривахте ...като тиквата даде на Мазната мастия 300 милиона евра за завода в Пещера що неревахте ...смотани ,умиращи Андрешковци и путлерасти

И това е едно от нещата, които ни правят по-малко зависими от миризливите ти кравари, достигнала до нас от 10 000 км. Ай сиктир и на подлогата.

Кой ще си губи времето в Америка с тези Мижитурки и какво могат да им дадат, освен земята българска, кояо вече им е отдадена за ползване безусловно !!!

И никога да не се връщат!

Тикавата като возеше Бистришките тигри в правителствения самолет що неревахте ?

ТОВА МИ НАПОМНЯ НА ЕДНИ МОМИ ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО! МАХАТ С РЪЦЕ,ДУПЯТ СЕ,РАЗМАХВАТ ТАБЕЛИ-“ПРИМОЦИЯ”..А ХОРАТА СЕ ГНУСЯТ,ПОДМИНАВАТ ГИ,НЕ ИСКАТ ДА КОНТАКТУВАТ С ТЯХ! ДО ТАМ СЕ ДОКАРАХМЕ!

Що, бе? Пътувайте, бе? Ама минете през Бермудския триъгълник, че е по-напряко. Все пак не трябва да карате господарите да чакат!..

Продължаваме подмяната копае дъното...

ТЪЖНАТА СЪДБА НА-ПРИСЛУЖНИКА! ГОСПОДАРЯТ СЕ ГНУСИ ОТ КОНТАКТ,СПУСКА ЗАПОВЕДИТЕ,ЧРЕЗ ПО-ВИШЕСТОЯЩИТЕ ОТ ПРИСЛУГАТА!

Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията

Просто се оказа, че втория заместник помощник секретар е на ски ваканция и няма кой да ги приеме.

Шило

Е, асистента му може и да е там. Все някоя секретарка ще има

Шило

Да си го кажем- екскурзия на изпроводят с държавни средства. Зер, на някои министри не им остана време да отидат до Метрополията!

Само колкото да се снима пред восъчната фигура на Тръмп.кацнаха на изоставено селскостопанско летище и слезнага с дисагите си от "Била" .Голям срам и унижение.Този простак,Борисов за чий го търсеше там и какво свърши,освен да си начеше егото и да харчи нашите пари.

Трима папи го галиха Боко по газо !!!! Иска и Байпън да го погали, щото иначе ще има и за него Магнитски!

Правилно, отчета може да се даде и в Посолството.

Коментари - Денков и Тагарев няма да пътуват за САЩ | Днес.dir.bg

Денков и Тагарев няма да пътуват за САЩ

В края на миналата седмица към премиера бяха отправени критики от ГЕРБ и ДПС за излишно харчене на държавни средства за ненужни командировки на министри зад Океана от 5 до 9 февруари

Обратно в новината

Коментари - Денков и Тагарев няма да пътуват за САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ ЗА ДА ТРЪГНАТ НА ВИЗИТА! СЛУГИНСКИЯТ ИМ МАНТАЛИТЕТ ГИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ. НИКОЙ НЕ ОБИЧА НАВЕДЕНИ, ВСЕКИ ИСКА СРЕЩУ СЕБЕ СИ ДА СТОИ СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК, А ТЕЗИ НЕ СА ТАКИВА. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ СЪТВОРЕНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ ХОРАТА НАКАЗАНИ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ, ЗА КОЕТО И В ЦЯЛА ЕВРОПА ПИСАХА - ЗА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, НЕ СЕ Е ОТРАЗИЛО НА ТОВА - АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ИМА ОТЗИВ, ЗАЩОТО ТАКЪВ ЦИРК, КОЕТО ТЕ НАПРАВИХА НЯМА В ЦЯЛ СВЯТ. АКО ИМАШЕ КОРУПЦИЯ ТАМ, ЗАЩО ЦЕЛИ 3 ГОДИНИ СЕ МЪЛЧА? А КЪДЕ СА ИМ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА? В ГРУХТЕНЕТО ЛИ НА ЕНИЧАР НАКАЗАН ПО ЗАКОНА МАГНИТСИ? В САЩ ЕНИЧАРЯ ГРУХ ГО НАКАЗВАТ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ, ТУК ГО ИЗДИГАТ ДА РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА, ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? И АКО ТУК ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК НЯМА ДРУГ ИЗБОР, ТО В САЩ ТОВА НЕ ГО ДОПУСКАТ – ТОВА ЗА ТЯХ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! В КАБИНЕТА НА ТОЗИ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР Е ПРЕ...СТЪ..ПНИ..К - РЕЦИ...ДИ..ВИСТ, ОС..ЪД..ЕН В ЩАТИТЕ ЗА 5 МИЛИОНА. АКО ТОЗИ ОСТАНЕ В СЛЕДВАЩ КАБИНЕТ, РЯДКО НЯКОЙ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ДОПУСНАТ ДО ТАМ.

За сведение и изпълнение Сапунджията и Тагаренко да си напишат отчетите и да ги предадат на Галя! (превода им на английски възлагам на Боко. Коректор на превода да е оня дудукчия, че му забравих името) Икономисаните пари от командировките им лично Тагаренко да ги занесе на наркомана в Украина заедно с БТРте! (дано му стигнат за две три дози) Да не се и опитва да шитне БТРте на палестинците, че ще го гази мечка! (тя и без друго го гази) Четвърти заместник на третия заместник секретар на домакин в Белия Дом. подпис: не се чете.

Горките те, няма да се срещнат с нито един портиер на организация в САЩ, че разпродажбите по МОЛовете ще изпуснат. Важното е госпожа Лорер да пътува безплатно до там, ще се върне сама когато си напазарува.

Да им спускат заповедите съобразно американските интереси директно от посолството няма никакъв смисъл да пилеят държавни пари за да слушат заповедите на живо!

как нема да прескочат до братската държава..... Как ли ще се наскърби Бай Данчо, па за Лой Остен да не говорим....

Е как бе, най умните и предани на САЩ патриоти да не отидат на килимчето. Ми той сега Бай Дън ще си разплете чорапите от мъка и България утре, най-късно вдругиден ще загине.

Бая теми, бая говорене ги чака. Явно България е щат на сащ, щом е толкова лесно и важно да прескачат дотам, да дават отчети и да сътрудничат. Особено с енергетиката ще е лесно.

Сапунчо каза преди няколко дни, че щял да ходи в САЩ, за да отчита дейността на правителството. От САЩ му отговорили: - Няма нужда. можете да се отчетете и пред посланика ни.

НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА,НЕ ЗАПОЗНАВА С РОДНИНИНЕ СЕ СРЕЩА С-МОМА НА ПОВИКВАНЕ,СЛЕД КАТО Я Е ПОЛЗВАЛ! АКО ПАК НЕЩО МУ ТРЯБВА,ЩЕ СИ Я ПОРЪЧА ПАК! МОМИТЕ НА ПОВИКВАНЕ,СТОЯТ И ЧАКАТ ДА ГИ ВИКНАТ! НО ПОНЕЖЕ СА МНОГО,ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ГИ ПОРЪЧВА ПАК!

много скоро ще им се наложи да пътуват до някая от Сибирските колний и то само ако са късметлий

Стига, не! Няколко пъти ме изостриха, защото написах два реда за Сапунчо и Партенчо!

Напротив, да отиват и да не се връщат

Никой не обича предателите , дори и тези които ги ползват !

Не можаха, да си изпросят авторитетна подкрепа и одобрение... Беевски ще продължава да ги шляпка зад врата - всичките

А САМОНАЗНАЧИЛИЯ СЕ ЗА-“АКАДЕМИК ПО САПУНИТЕ”,ТАКА ИСКАШЕ ДА ОТИДЕ ДА СЕ-“ОТЧЕТЕ”! СИГУРНО Е ТЪЖЕН! ЖАЛ МИ Е ЗА ОТРИТНАТИЯ ПРИСЛУЖНИК..АМА НЕ МНОГО! ОСТАВКА БЕ!

В дранголника !!!

Явно семестъра ще бъде заверен в посолството на САЩинистите в България, за да може "сглобката" да продължи да управлява и в следващия семестър. Е , поне ще се спестят командировъчните до САЩ.

Е те нали ходиха вече. Никой от Пентагона не поиска да се види с Тагарев и никой от Белия Дом, Сената и Конгреса не поиска да се види с Денков. Явно $100000 са малко за да се срещнеш с Денков

Докато ги има краварите светът бял ден няма да види.....

Предметът на командировката е "спявка" - инструктаж на колониалната администрация в метрополията, да харижат колкото се може по-бързо реакторите от Белене на укронацистката хунта, да разширят производството на снаряди и да "изметат" всичко годно ненатовско въоръжение за Украйна, след което да започнат да заделят по 15-20% от БВП за краварско оръжие при авансови плащания. Освен това да финансираме изграждането на краварските реактори в Козлодуй и накрая в голямата си част да се прехвърлят в тяхна собственост! И за шистов газ ще им обяснят колко е добре да се добива на концесийка от краварски компании за 50-100 години с такса от 0.5-1% от чистата печалба!

Безценна бъларсска земя. Не разбрахме кои са двадесетте американски компании с мераци за българска земя, при положение че си имат цял континент. Нахална завистлива нация са американците. Влитат с бомби по чуждите държави и рушат чужда собственост, което е демокрация или разбойничество. Всичко ни взеха с лъжа и продължават. Презрение и позор.

Тия лалугери да помнят - КОГАТО СЕ КЛАНЯТ НА ЗАПАД ЗАДНИКЪТ ИМ Е ОБЪРНАТ НА ИЗТОК И ТО СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ.

Добре че критиците този път /да се чуди човек/ бяха от ГЕРБ и ДПС, че ако бяха от опозицията, щеше да има пак - вие сте с/у демокрацията, с/у евроатлантизма, стопирате нашите изконни многовековни отношения със САЩ и т.н.

Лелеее, колко обстоятелствена статия, рекламираща колонизирането ни... И всичко - въздух под налягане! А простата истина е, че тия двамата, Молеца и Тагаренко просто им стана доста неудобно... Не се надявам да ги е хванал срамът, по-скоро е страхът от народната любов....

Тоя иска да представя страната на най - високо ниво,ама му липсват много познания и авторитет / едва ли много ги интересуват сапуните. А и нито е Радев, нито Борисав все пак/. Ама беше обещал на жена си и дъщеря си и той да иде на екскурзия там. Бойко не го разубеди, ама застреляха някакъв дето бил замесен с началника му, на който трябва да се отчита ежеседмично и сега трябва да го пази. Ето къде бил кеша, а не където си измисляше дебелото момче. И нито всико, нито и всеки може да се купят.

Аз не разбрах като сме обсъждали пътищата и двустранните отношения, каква е нашата роля за засилването на контрола в Тихия и Атлантическия океан? И какви пътища и бази са подсигурени за наши войски на територията на САЩ? И много важен въпрос, в кои точно щати ще бъдат разположени нашите бази, че все пак САЩ не е България по територия?

Нали щеше да се отчита в САЩ плъха нещастен ! Толкова гордо заяви , че щял да се отчита , а сега ще си седи тук като наказан ! Без тези видни евроатлантици как ще ходят ! Отново провал !

Еxaaaa! Пресслужбата надмина Министерство на истината!

къ го видите ша купи ли газ от Путин и Ердоган на Малкочлар да напълни 30 млрд хранилища на Зеленски

Това са дваматс най-големи некадърника, влизали някога в българската политика.

Да обличат въшкарниците и на фронта

Колкото и да се обясняват ' партньорите' им показаха какво точно мислят за тях. Подлоги!

някой друг взима решенията, не е Тагаренко.

Много одрямани ми изглеждат тези два пуяка - като че ли ги е гонила лисисца!!!

Ами тогава да си ходят в Украйна.

Трима папи го галиха Боко по газо !!!! Иска и Байпън да го погали, щото иначе ще има и за него Магнитски!

тоя морския съшо ми е интересен, прилича ми на капитан на шамандура

от двете нищожества от снимката не зависи нищо. с тях или без тях- все тая, винаги ще се намери трето нищожество, което да подпише нещо ако се наложи. Каквото решат в посолствоТО- това е. България е бутафорна "държава", не е и територия, просто географско понятие и това благодарение на боклуците от фотото.

Защо премиера се поддава на провокациите на Копейкин?

Гешев е подчертал, че българският народ традиционно показва емпатия към еврейската общност ... https://www.big5.bg/2023/05/09/%D0%B3%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%B2-%D0%B2-%D0%BD%D1%8E-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B3%D0%BE-%D0%BF/

Която обединява иудеите на САЩ с другите по света, има Германска, Австралийска, Канадска, Британска, Руска и прочие ционитски организации, като расова принадлежност! Тогава... Какво пречи ние да имаме Българска Славянска организация, която да обединява българите по света в Славянска организация като расова принаджелност?!

Като Тиквата и Дебелия феномен "усвойха "едни милиарди от Патока и КТБ не ривахте ...като тиквата даде на Мазната мастия 300 милиона евра за завода в Пещера що неревахте ...смотани ,умиращи Андрешковци и путлерасти

И това е едно от нещата, които ни правят по-малко зависими от миризливите ти кравари, достигнала до нас от 10 000 км. Ай сиктир и на подлогата.

Кой ще си губи времето в Америка с тези Мижитурки и какво могат да им дадат, освен земята българска, кояо вече им е отдадена за ползване безусловно !!!

И никога да не се връщат!

Тикавата като возеше Бистришките тигри в правителствения самолет що неревахте ?

ТОВА МИ НАПОМНЯ НА ЕДНИ МОМИ ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО! МАХАТ С РЪЦЕ,ДУПЯТ СЕ,РАЗМАХВАТ ТАБЕЛИ-“ПРИМОЦИЯ”..А ХОРАТА СЕ ГНУСЯТ,ПОДМИНАВАТ ГИ,НЕ ИСКАТ ДА КОНТАКТУВАТ С ТЯХ! ДО ТАМ СЕ ДОКАРАХМЕ!

Що, бе? Пътувайте, бе? Ама минете през Бермудския триъгълник, че е по-напряко. Все пак не трябва да карате господарите да чакат!..

Продължаваме подмяната копае дъното...

ТЪЖНАТА СЪДБА НА-ПРИСЛУЖНИКА! ГОСПОДАРЯТ СЕ ГНУСИ ОТ КОНТАКТ,СПУСКА ЗАПОВЕДИТЕ,ЧРЕЗ ПО-ВИШЕСТОЯЩИТЕ ОТ ПРИСЛУГАТА!

Обмислям да сменя няколко висши ръководители в Украйна, и то не само в армията

Просто се оказа, че втория заместник помощник секретар е на ски ваканция и няма кой да ги приеме.

Шило

Е, асистента му може и да е там. Все някоя секретарка ще има

Шило

Да си го кажем- екскурзия на изпроводят с държавни средства. Зер, на някои министри не им остана време да отидат до Метрополията!

Само колкото да се снима пред восъчната фигура на Тръмп.кацнаха на изоставено селскостопанско летище и слезнага с дисагите си от "Била" .Голям срам и унижение.Този простак,Борисов за чий го търсеше там и какво свърши,освен да си начеше егото и да харчи нашите пари.

Трима папи го галиха Боко по газо !!!! Иска и Байпън да го погали, щото иначе ще има и за него Магнитски!

Правилно, отчета може да се даде и в Посолството.