Коментари - Денков благодари на народа на Украйна, че е показал на света какво е да воюваш за идеали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз с кой акъл подарява меч на страна във война? Да не говорим, че копието няма никаква стойност или поне не повече от вложения метал.

такъв премиер не сме имали никога в Българи.. само Президент ако беше г-н Плевнелиев-любмец на миииилиони българи щеше да е супер

Този кавал да не е забравил, че точно тези фашисти поругаха паметника на Хан Кубрат?

Този е представител само на сглобката, т.е. на около 20% от българите. Това не е България. На 3 март трябва да покажем какво значи да си българин, а не предател като Денкоф!

идва 3 ти март!!!! Я да видим сега господа управляващите как ще ни убедят, че всъщност Русия не ни е освободила. Нали в последните години това фикс идея. А ние НАРОДА предлагам да напишем официално писмо, с което на 3 ти март да се извиним за лошия ни избор на управляващи продажници.

Анализът на състава на руската армия красноречиво показва, че в бойните действия в България вземат участие полкове, които са били разквартировани в тогавашните украински губернии. В Гренадерския корпус – 5-ти гренадерски Киевски полк, 1-и армейски корпус – 1-и гусарски Сумски полк, 4-ти армейски корпус – 4-ти драгунски Екатеринославски полк, 4-и улански Харкивски полк, 4-и гусарски Мариуполски полк. В състава на 8-и армейски корпус – 9-а пехотна дивизия (Полтавска област) – 33-и пехотен Елецки полк, 34-и пехотен Севски полк, 35-и пехотен Брянски полк, 36-и пехотен Орловски полк, 14-та пехотна дивизия – 53-ти пехотен Волински полк, 55-ти пехотен Подолски полк, 56-ти пехотен Житомирски полк, 8-ми гусарски Лубенски полк. В състава на 9-ти армейски корпус са 20-ти пехотни Галицки полк, 9-ти гусарски Киевски полк, 11-ти армейски корпус – 11 кавалерийска дивизия, 11-ти улански Чугуевски полк, 11-ти гусарски Изюмски полк. В 12-ти армейски корпус воюват 45-ти Азовски полк, 46-ти пехотен Днипровски полк, 47-ми пехотен Украински полк, 48-ми пехотен Одески полк, 130-и пехотен Херсонски полк, 131-и пехотен Тирасполски полк (Киев), 12 драгунски Стародубски полк, в 13-я армейски корпус – 137 пехотен Нижински полк и др. Сред висшите командири, които стават известни по време на Руско-турската война, трябва да се споменат такива като генерал М.П. Богацевич – командир на123-ти Козловски полк, генерал П.Е. Гарковенко – началник на 40-та артилерийска бригада, полковник В.В. Гудима – командир на батальона на 16-та артилерийска бригада, генерал О.О. Липински – командир на 35-ти Брянски полк, полковник О.И. Немиря – командир на 47-ми Украински полк и много други.

Наш Мунчо(Н.Денков) е дал на клоуна Зеленски Меч за да отиде и да си направи Харакири(да се самоубие или да отиде веднага при Путин за да прекратят войната . Така ще спре Братоубийствената битка която той(Зеленски) води срещу по големия си православен християнски брат - В. Путин. Мунчо е припомнил на Зеленски завета на майката на украинските братя Кличко - 'Никога да не се бият един срещу друг'. Така че или да отива при брат си Путин и да узаконят край на Войната или да си направи Харакири.

Да подчертая че тя има академична ТИТЛА.

Поредния продажник ,извинявам се продажник с ЕВРОПЕЙСКА ОРЕНТАЦИЯ.....

От небето ли пада или толкова му е слаб протокола, че коментира подаръци пред медиите. Това е работа на получилия ги в знак на признателност.

Одобрените от посолството да не се връщат в България. А фашистките идеали ги знаем. Те докараха тази война. Тя е заслуга на бандеровците, унищожителите на Украйна.

В заглавието не се упоменава за какви идеали воюва Украйна. За това ще добавя: нацистки. Това е факт. И келеша Денков го влече такъв идеал. И лудите го влекат - подобното отива при подобно. Келеш предател.

Време му е вече да пътува ...

Е те на това чудо трябва да му се вземе паспорта и доживот да не преминава граница.. прави ни за смях, дори зеления му се подиграва.

Чудо може да говори само от свое име

Всички българи се гордеем с нашия премиер Денков. Той спечели умовете и сърцата на милиони българи.

отдавна не съм изпитвал такъв срам , че съм българин

кои сте с Усрайна. Около 2 % жълтопаватни болшевики и неонацисти, мишки като този клоун на сапуна . Бенефициенти на посолството на оскотялото гето ФАЩ.

да ви питам путлерофашистите къде сте ..ха.ха вие тогава сте 0.001 % човек да пусне обява за издирване не може да ви открие..ха.ха

Имаше навремето един Министър-председател, Орешарски. Тогава беше решено да изградим Южен поток, който, както се оказа, щеше да бъде супер инвестиция и който турците с огромна радост направиха вместо нас..... Тамън да го започваме този Южен поток, и от Щатите дойдоха трима сенатори за един следобед, водени от Маккейн. Видяха се за кратко и след това имаше прес-конференция... още я има в ютюб.... как Орешарски пелтечи, че няма да правим газопровода а зад него, на 50 см седят тримата сенатори.... е, никога не съм се чувствал по засрамен, че съм българин и бях убеден, че по голям позор от този Орешарски няма как да дойде. Колко съм бъркал само.... Ето го доказателството - Денков. Този индивид е по зле и от предателя Орешарски. Той е еманация на бегръбначен, хлъзгав родоотстъпник. Същите такива са предавали нашите опълченци и воеводи на турците за няколко гроша и благоразположението им. Ето го съвременният им вариант - Денков!.

Срамувам се, че този безродник Хамериканизиран, по документи се води българин.

А ти кога ще започнеш да воюваш за България?

Срам ме е че този мухльо ми е премиер! Наистина ме е срам.

аз ако съм на твое място бих емигрирал в Русия или ще се гръчна. ха хаха а

и зелен кон!

единствените които правят нещо за идеали сме ние, за идеали затворихме АЕЦ-а, за идеали се отказахме от почти готов АЕЦ и за идеали ще затворим ТЕЦовете си, за идеали си нарязахме танкове, ракети, предприятия, за идеали ни вкараха във Ирак и в Афганистан и платихме около 200 милиона за подръжка на войнците си, но само ние плащахме на САЩ им плащаха арабите, даже на лабанците им плащаха САЩ ние бяхме единствените които го правим за идеали..... А високоплатения руски артист Зеленски, е далеч от идеята за идеали,а народ ана Украйна в болшиснството си жертва на лекомислието на Путин и злонамереността на запада и липсата на идеали по отношение на Украинците

Смешко пак ли е на екскурзия?

От Посолството изпратихме Денков да подпише двустранния договор за сътрудничество по стратегически въпроси за общата сигурност. Да се разбира: "НАТО и ЕС няма да се включат официално във военните действия, а ще изпратят източно-европейските държави да сключват двустранни договори за предоставяне на пушечно месо, с което да заместят липсващите украински войски." За което Зеленски сърдечно благодари. И продажниците от България първи се отзоваха на поканата.

"В Киев Николай Денков и Денис Шмигал подписаха заявление по ключови теми от двустранното сътрудничество и обсъдиха стратегически въпроси за общата сигурност и подкрепата за Украйна." Не знам дали някой обърна внимание на това изречение, вмъкнато ей така, между другото. Като го свържа с това, което е казал Фицо и си правя извод, че идват тъмни и тъжни времена за българите, особено по-младите. Ние дето сме държали автомати и сме се клели във вярност към Родината няма да им играем играта на сглобкаджиите...

Нямат даже начално военно обучение.Не им давам и 3-4 часа на фронта живот.

Те и украинците нямат ама ги свалят от колите, в камионетката и на фронта. Тия дето си мислят, че ще избягат много са се объркали. Схемата я работят вече 10г. на нас ще ни пуснат новата версия и няма мърдане.

Обаче успя ли да се ориентираш че много народ не остана на който да пожелаваш благоденствие мисир такъв. Срам и позор си за рода си и за народа си нещастник недоносен мекотело подобие на премиер подобие на мъж

Онзи с мустачките и лаброса на ебем страна е имал идеали.

Ако не са ония шушумиги американците и англетата отдавна да няма война.

Какви идеали бе? Русия е тази която се бори за идеалите си , Украйна искаше да се отрече от общата им история както и от всичко което са градили някога заедно за едни западни пари и по лек живот… Защото разбираш ли това да имаш последния модел Ай Фон с 10 камери и да караш Мерцедес е достатъчна мотивация да покажеш среден пръст на хората с които дедите ти са се били рамо до рамо заедно , строили за паметници заедно за да помнят поколения наред че са братски народи. Изведнъж идват САЩ и Запада, предлагат им едни западни пари, западни коли и по лек живот и това беше достатъчно да се обърнат срещу Русия че и да почнат да плюят срещу тях и общата им история. За какви идеали се бори Украйна в тази война ?? Но разбира се нашите политици винаги са били подлоги и подържат това което е популярно, за това накрая винаги сме били губещи. Само Русия някога в нашата история ни е помагала и се е застъпвала за нас, ако Турция реши да влезе в бг с танкове а в САЩ предстоят избори , ще ни мотаят докато дали да ни помагат докато всичко мине през конгреса , после камарата на представителите , после и президента им а нас ще ни опухат докато чакаме..

Бай Денко, аз съм офицер от запаса от БА. Ако някой наложи българи да се бият с турци ... пръв ще скоча и ще му отстраня главата от тялото ... ей те такъв патриот съм ей !

Като ги главят за министри, правят ли им някакъв тест дали не са идиоти? Не - щото после става ясно и всички се ебават, ама простотиите вече са направени...

Аз пък благодаря на Денков за липсата на животоспасяващ инсулин за диабетиците, за това че 1 кг. пресни картофи от България струва 15 лева, за това че няма ден без убийства, за това че събираме капачки за да закупим ковьози за НАШИТЕ деца. Но иде видов ден и НАРОДЕН СЪД.

Денкооов, ако украинците имаха идеали нямаше от 40млн. да останат 18 като всеки ден хиляди напускат кораба-мащеха.

и за това ли благодариш? 6 април 2021, 18:25 Неизвестни вандали оскверниха паметника на създателя на Стара Велика България - Хан Кубрат в Малая Перешчепина, Новосанжарски район на Полтавска област в Централна Украйна, съобщава „Фокус”. Именно там през 1912 г. се счита, че е открит гробът на хана. От снимките, публикувани от регионална украинска медия се вижда, че паметникът е изваден от постамента и повален на земята. 1 юли 2020, 11:26 Откраднаха паметника на Христо Ботев в Одеса. Вчера в социалните мрежи се появи снимка, на която се вижда, че е изчезнал бюстът от паметника и е останал само постаментът. Дата на приемане 20/05/2020, Държавен вестник брой 47 / 2020 г. ДЕКЛАРАЦИЯ ОТНОСНО АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНАТА РЕФОРМА В УКРАЙНА И ЗАЩИТАТА НА ПРАВАТА И ЦЕЛОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ. Май си забравил, кой е президент на Усрайна тогава. И меча на хан Кубрат му подаряваш.

Браво г-н Денков!

Като се люшне на бесилката!

Денков да говори само от свое име, предполагам е наясно с липсата на доверие в правителството и специално в него. Толкова изкривено представяне на събитията, колкото той е направил, дори няма смисъл да се коментира. Не академик, а селски тарикат.

годишниника на Ху ис Ху, тогава коментирай кой е Денков

Имам право да коментирам Денков, както и останалите публични личности. Не само аз, а и всички български граждани имат това право. За мен Денков е срам за страната ни, позор. По никакъв начин не може да ме представлява. И както вече написах - не академик, а селски тарикат. Бих добавил и цитат от текста на една чудесна песен на Владимир Висоцки: "Но виновен не жираф А тот, кто крикнул из ветвей "Жираф большой - ему видней!"".

народ благодари на Денков, че ни показа какво е да си премиер - мишка.

примиер-мишка, ще добавя примиер-пешка. няма да мине време и посолството ще го пожертва в играта.

и задвратниците да му набият, пак ще благодари с блеснали очички.

Аз не приемам тези смотаняци от сглобката на чужда държава,да ме представляват и управляват!! А вие?

Решетникав да ми избира президент

го избра българския народ с повече от 2 млн. гласа. Ти тогава сигурно си бил на инструктаж на козяк.

Джендерастия, наркомания, безкрайно обогатяване на шепа идиоти, фалшива демокрация, престъпност!

в Рюшия съвсем ги няма тия нешта?

от запад-налите ценности в Русия!

Украйна е постсъветска република създадена от СССР и никога не са били нация. На тази основа американците ги подкокоросаха и заформиха фашистката идеология на тази територия. ЦРУ успя на майдана, но руското командаване ще възпре всяко попълзновение към Русия със всички военни средства. Руските идеали за единство и братство на славянството ще превъзмогнат над неолибералните развратни "евроатлантически ценности" добиващи вид на откровен фашизъм. Т.нар. Украйна е изродена откъм идеали, а Русия се е доказала в борбата срещу фашизма и отново ще победи на световната сцена. Дано здравомислещите украинци се осъзнаят час по-скоро и пометат фашисткия режим на Зеленски като се върнат към руските си корени за да са в мирно съжителство с руския народ.

Казашко хетманство / Гетьманщина, официално: Запорожка войска /Військо Запорозьке е казашка държава, съществувала между 1648 и 1764 г, нейната административно-съдебна система просъществува до 1782 г. Само за справка, 1648 г няма Русия

Наричали украйна пограничната територия на която естествено живеели руснаци, а Империята им нямала край та до ден днешен. Разкарай се с тия казаци!

Не ни вкарвай зорлем в тази война Молец нещастен.

Денков Борисов,Тагарев,Петков Иванов.. ....и всички подобни отрепки работещи срещу България и нас хората на България.... ..вече им е време да започнат резервации в самолетите на САЩ и запада евакуиращи всеки техен агент от България! Ще е тежко и изнендващо

Дебила е тоя...

В статията за Украйна на 4 ред прочетох: „През 2014 година Украйна е нападната от съседна Русия“

88888

/... Той посочи, че страната ни работи по промени в Наказателния кодекс, за да бъде включено в него престъплението агресия и руските лидери и военноначалници да бъдат обект на наказателно преследване. България ще се включи и в съвместния разследващ екип на Евроджъст. А също така ще започне собствено разследване на военните престъпления в Украйна, включително като използва свидетелства и показания на украинските бежанци в България..../ Това отдавна трябваше да се случи- още в началото на руската военна агресия в Украйна. И най-накрая посочените промени в НК ще бъдат наистина не само обосновани, но и належащи. Никое военно престъпление на руския агресор в Украйна не трябва да остане ненаказано. Същото важи и за геноцида, извършен от руските военнослужещи. на украинското цивилно население. Да бомбардираш болници, училища и магазини не е позволено при воденето на война, а самата война в 21 век се води по тези международни правила и забрани.

Какви престъпления бълнуваш дебил

88888

Правилното обръщение към мен е г-жо адвокат. Обидите са характерни за пъпчиви пубери, така, че- приеми, че личните ти данни вече не са защитени;0

Д-р Золтан Гросман - професор по география в държавния колеж в Олимпия, щата Вашингтон, работил в началото на своята кариера като главен редактор на енциклопедията „Британика“, в резултат на дългогодишни изследвания на архивите е съставил най-пълния списък на американските военни операции и интервенции за периода 1890-2014 г, като описва 150 военни операции, извършени от армията на САЩ. Резултатите от тази работа позволяват на Съединените щати да бъдат вписани в книгата на рекордите на Гинес като най-агресивната страна, която е извършила най-голям брой чуждестранни интервенции.

Браво господин енков, разплках се от сърце, не бях плакал толкова рабостно от 89 година

Идеали, значи! Демек, за другаря Денков "маскаляку на гиляку" , Бандера и татуираните свастики са идеали! Е, засега, а след "9 септември" ще видим, че историята има адет да се повтаря и дупедавецът си е дупедавец до гроб!

Бий рушняка докато спре да мърда и след като е спрял да мърда пак го бий!

Удри Вова, удри фашистите до като са на камара.

Военният преврат и осем годишно изтребление на мирното население на Донбас ,война за идеалили е ?От това чучиело Денков нищо не става .Това е съвременния дубльор на Богдан Филов който нши докара втората национална катастрофа .Този тапир е способен да ни докара трета катастрофа ,ако не го махнат .Дано руснаците ни помогнат с някой точен дрон.