Коментари - Денков: България очаква Нидерландия да свали ветото за Шенген в следващите дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ,браво толкова се радвам за Шенген! Най после заветната ми мечта се сбъдва.Колко е хубаво в Шенген по високи заплати за трудещите се и оле какви големи пенсийте за старите баби и дядовци.Ще пътуваме и още как

Парламента решава предполагам че тяхни я няма да е като нашия

Аз и така съм си в Нидерландия и Шанген.

Мръсен бозав плъх. Боклук неадекватен. Какъв Шенген те гони - хората фават цялата си заплата само за храна или гладуват. Урод

БРАВО! Бочко толкова години ни успя, служебни правителства и какво ли не. БРАВО!

Как и защо Свинян Дебелеевски, прост, умствено изостанал чудундур с 1 мозъчна клетка и с IQ=1, отслабна толкова бързо и драстично, почти 3 пъти, отколкото е сега? Малко известен факт е, че Рамзан Ахматович Кадиров е близък приятел с шейха на ОАЕ и отскача често до Дубай. Миналата година, при едно такова посещение в Дубай, Рамзан Ахматович и неговите брадати юнаци се натъкнали случайно на нашия чукундур, Свинян Дебелеевски, който се криеше като мишка в Дубай - по-точно Свинян се репчил нещо на охраната на Рамзан без да знае с кого точно си има работа. На Кадиров юнаците, поне 20 на брой, грабнали Свинянчо под мишница, потрошили охраната му от бой, и го занесли на закътано място, където му събули гащурките, намазали го обилно с вазелинец и започнали един по един 20 брадати юнаци да му се изреждат на дупарата със своите рязани кочани. Рамзан и той бил там, гледал отстрани, пушел си пурата, смял се със сълзи и искрено се забавлявал, като надлежно филмирал как го порят наш Свинянчо. След като му се изредили безброй пъти на Свинянчо, и добре го забременили и му напълнили дебелия пърдялник с малки, бели чеченски човечета, пристъпили и към същинската част от мероприятието - буквално размазали Свинян от бой. В резултат на тази случка и преживяния стрес, Свинянчо загубил едно 80-90 кила живо тегло и поне 5-6 месеца се лекувал в частни клиники и психиатрии в братска Швейцария. От тогава Свинянчо буквално полудел и се изпълнил с неистова омраза и русофобия към Русия и всичко руско. Макар че сам си е виновен - да би мирно седяло, чудо не би видяло, репчел се там и чупел стойки на хората на Рамзан. Между другото, само за протокола - случката в Дубай стигнала лично до Владимир Владимирович - Рамзан лично му показал пикантните сцени с изнасилването и процеса на забременяване на Свинян Дебелеевски. Казват, че бате Владко и той много се смял от видяното в айфона на Рамзан. Бой и ебан назад не се връщат!

Копейките цвилят хахахаха

Това, което казва Рюте трябва задължително нашите да го представят официално на Австрия! И на Германия, Франция, Италия,…, на всички държани в ЕС!

Да стискаме палци да стане чудото! Премиерът на Холандия Марк Рюте: Ще бъда много глупаво да спрем България за Шенген 15.12.2023 Марк Рюте ,,Толкова много неща са се подобрили, че просто "би било много глупаво", ако Нидерландия продължи да спира България за Шенген.'' Това заяви премиерът Марк Рюте в кулоарите на срещата на върха на ЕС в Брюксел, цитиран от нидерландските медии. Рюте припомни, че България чака "около четиринадесет-петнадесет години" тази важна стъпка. „Сега наистина виждаме този напредък и трябва да бъдем справедливи. Просто не е правилно, ако кажем: вие правите всичко, но ние все още ви спираме", подчерта министър-председателят. В последна сметка решението трябва да е на нидерландкия парламент.

Достоен човек, голям политик!

Наистина излезе много голям! И скромен, възпитан, много умен и интелигентен, почтен, работлив, последователен, с ясни приоритети - пълен антипод на досегашните ни политици и управници и особено хейтърите, лузърите и простаците и мошениците, човекоподобните - те и затова толкова го плюят:) Голям шанс е Академик Денков за България, а плюещите го са малки и нищожни. Говедото никога няма да разбере човека!

Кой се съобразяват с градът държава България?!!! Какво ще се измени? По малко ще крадът Или икономиката ще тръгне нагоре? Или цените в магазините ще паднат?? Бл,Бл!!!

Да, после когато се съгласят тези, се дърпат онези. Преди беше Финландия, сега Австрия. После може Малта. Но щом са намерили тъп, да се хваща.

Някои изостава с инфото! Нидерландия даде съгласие преди час!

никога няма да ни пуснат в Шенген.Защото ако това стане Ротердам ще се превърне в това което е бил преди - едно рибарско селце.След като купиха пристанището в Пирея за китайското карго най-прекия път е България-Румъния-Унгария.И нидерланците ще го д...ухат подводно

МОЧА трябваше да е съборен отдавна. Ето, че всички врати към Европа се отварят след като заигра флекса.

станах като Баба Тонка, докато чакам шенгеня, студено ми е, вали сняг

При цялото ми уважение към академик Денков, разговора с ония нерез Нехамер трябваше да бъде оставен на бате Бойко. Сигурен съм, че щяха да намерят общ език и нашата тиква да обясни на австрийското прасе в прав текст какво ще последва, ако изнудването продължи. С такива, като Нехамер, просто няма смисъл да се разговаря с някакви аргументи - трябва да се използва изнудване и заплахи, а кой е по-добър от Бойко в тия игри у нас?

:)

88888

Мдааа, велик комбинатор е путин- 1во позволи на руснаците от средния им управленски ешелон, да си реализират взщтките в недвижими имоти в България, после реши, че те трябва да си продадат масово недвижимостта им тук, а сега руснаците са с пръст в устата, хем вече масово нямат имоти в България, на нашия чудесен климат, хем България влиза в шенген и еврозоната... Лелеееее, някои руснаци доста са се попрехапали, като са разбрали за това;0

да бегаме братяяяяя! Тия ще ни направят клоака от мигранти,всичкото де не стаеа,тук!

В Руzия и после кашик в Укру.

Ще има дачакаш глист пършив

Ако Нидерландия свали ветото , тия дни ден след това аз очаквам да вдигна ерекцията ?! А дано ама надали ( отнася се само за ерекцията да се уточни ама тоя оптимизъм ми хареса и понеже винаги когато нещо пада нещо се вдига)

Комунистите дето са носталгични по ония милиционерски времена и тачат мутрафонова и диктатора и ДГД.....

Не е проблем - тя мамка ти , го прави цял живот , като теб и доби . За това - учи турски .

Слава, слава , слава на химика !

Ей, тоя човек се разби от преговори.

Чак гъза му не може да зарастне , и устните все изранени .

О, ръководите народни, цял низ светли имена, чисти, сяйни благородни, вий сте наш`те знамена нам за вечни времена. .... слагане на минусите да започне - сега !

Час за психиатър ти трябва...спешно.

До правителство то? Защо убихте, Алексей Петров?

Може би с него нямаше да могат свинете от гроб и ДПС да погълнат тия наркоманизирани педераси до степен вече даа не знаят те да арестуват Борисов ли дойдоха или да го направят национален герой.....

Рязането на паметника на СА съвпада с омекотяването на позициите на Австрия и Холандия за Шенген!

Всички обичат да се гаврят с руснаци, пък било то и статуи

Правя си .... но фигурите на войнците - са на съветски войници , а посрещащите ги ... на българи . Може и оная курва - мамка ти да е там ... като малко 6г. курве .

Тоя лудак ще ни напълни с бежанци.

Абе плъх, вчера се изтропа, че в бюджета за теб най важни били "помоща за Украйна" и "миграцията". Ти за българите мислиш ли бе мишок? За какво са тесложили на този пост, за укрите ли да мислиш?

Мисля, че не българите, а само ти си беден мишок

Най-корумпираната държава в ЕС и една от най-корумпираната в Света иска Шенген! Нямам думи!

Постъпи достойно Бъди мъж

Браво Молец , браво Съпунджиев... Обсъждали били варианти !?!?!? Има само ЕДИН ВАРИАНТ пълноправно членство в Шенген ! Анадъм ?

Як кур

Обещахме ли нещо в замяна?

Какъв Шенген бе ганьовци крадливи? Митничарите ни сега са милионери в евро от далавери по границите! Искате да ги направите мултимилионери, ли? Долна крадлива пасмина!

Руски мишок

Не мога да повярвам, че гнусаритете от дира си позволиха да изтрият и коментара ми с възхвала на България и отличното представяте на Академик Денков, госпожа Габриел и всички, които направиха това възможно! Дир - жалки сте, отвратштелни сте! И само доказвате това, като оставяте групичката тъпи и антибългарски тролове тук са сеят омраза и плюят страната ни в услуга на Москва, и че те са ваши тролове! Моето огромно уважение, Академик Денков и госпожа Габриел! Така се работа да България и ЕС!

Третополов. Хапчетата.

Я пак опитай, манипулаторе ;-)

Педалите никой не ги харесва

Мразите ли Русия? Готови ли сте да обявите война на Русия? Ще премахвате ли паметници, улици, книги, произведения на изкуството, композитори свързани с Русия? Готови ли сте да продадете земята и водоизточниците си на Вангард Груп/Давос/Билдебърг? Ще провеждате ли циклична мобилизация за попълване на редиците на обединената ЕС армия под директно командване на Брюксел/Давос? Ще изтеглите ли големи заеми от Световната банка и МВФ? Готови ли сте да приложите новите програми на ЕС за ситнтетични храни, храни от хлебарки, премахване на предишните ограничения и дефиниция за ГМО? Имате ли желание да усвоите грантове по налагане на плана за 15 минутни градове, следене с ИИ, кюар кодове и контрол на движението? Готови ли сте да отречете биологичните полове и да приемете Истанбулската конвенция? Бихте ли злоупотребили с конституцията си като разрешите на СЗО да каже кога и как да затваряте гражданите си в контролни зони? Видимо Украйна като носител на новият проект на Давос за първата ESG държава в света е готова за член на Давоският клуб от трансхуманистични унищожители и инквизитори. И видимо България и е трудно да изпълнява поетите ангажименти по горният списък. Време е България да излезе от ЕС. За да отвори място за новите прогресивни членки.

През крив макарон искат да видят шенген

Ако ни приемат сега в Шенген Академик Денков и госпожа Габриел ще станат национални герои:) И ВСИМКИ, които работиха за това…

Копали ли са, произвели ли са нещо с ръцете си....нещастни сбърканяци ..

Браво, Академик Денков! Браво, госпожа Габриел! Браво на вашите екипи, на всички, които направихте това възможно! Така се работа за България! Това ще остане в историята ни!

Вече 20 години))) Прдъжавайте в същият дух))) До когда ни приемат може да няма държава!)))

Няма нищо общо Денков, Габриел и Сглобката с тези новини за Шенген. Всичко се движи от ПОСОЛСТВОТО на Вашингтон ДС. То казва на Брюксел и на членките й какво трябва да се реши за България и Румъния. За сега Сглобката изпълнява покорно всички задачи на Задокеанския Господар и се очертава "Светло Бъдеще" за Ганьоландия.

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата 3000таван пенсия +4000 офицерска заплата

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2ю ========== Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Сега напиши кое от въпросният списък го произвежда България.

Той/Тя яде евро-атлантически бананови-портокалови го..а и не му пука какво произвежда днес България.

Обърка с България?!!!))) 34 години нищо не се построи! Това което имаше и то се затри. Най бедната държава в Европа

Я си пии хапчетата иди е Москва и после София та виж къде са лайната

Toя дали няма да се спъне и да падне в кладенеца си някой ден?

Постоянно в очакване и винаги в най-кратки срокове, но не защото са ни дадени някакви доказателства, че има шанс това да стане, а защото на депутатите ни е много зор и много го очакват. хахаха А ако до тези следващи няколко дни Нидерландия не свали ветото какво правим? Ще очакваме след визита на Денков при тях нещо да се промени? А ами Унгария? Нима няма да ни спънат заради новите такси? Вместо да витаят из облаците да взеват да се спрат с това ненаситно желание, че всичко ще стане точно както те го искат.

Тия напушеняци нали пуснаха издирван убиец преди няколко месеца, точно те ли ще говорят за закони и правосъдие? Никой нормален българин не иска Шенген само парламентарната шайка!

Точно заради мигрантите е изключително важно да влезем в Шенген! Те и без друго искат да минават от тук транзит и да си продължават към обетована земя (Германия). Да им улесним пътя и така ще имаме и икономически изгоди, като освободим бюджета от издръжката им!

кво ме боли за твоя шенген бе кога заплатите и пенсиите станат такива ,като киро фашиста поне в месеца веднъж да гледаме някой мюзикъл в лондон сами ще искаме шенген бе .Бегай да те гримират и лакират че те чайка банкета на дпсда те цуне онова желеобразно шиши

Ще ви пуснат банда престъпници от фашистката краварска сглобка, колко го пуснатаха онова ваше фашистко копие зеленски в НАТО и в ЕС....те ви се подиграват бе, нищожество, и залагат кой от вас е най- прост и малоумен , за да унижи по- жестоко държавата си и народа си за интересите на САЩ...Проклети да сте, фашисти....Вие почернихте Рождество Христово , фашистки говна нещастни....нищожества, които ще ни загубят към й знам още колко от живота като оня свински дембел корумпиран банкянския и другия депесарския тулуп. На нас държава начело с такива отрепки и фашисти не ни трябва.....проклети да сте...долу фашистите....

След като и холандския парламент приеме решението за влизането ни в Шенген Австрия -ще изпадне в много неловка ситуация ако опита да ти спре и се пазари… Говоря за ПЪЛНПРАВНО участие в Шенген! Тона ще е най-големият празник за България да Новата Година! И много неща ще се отприщят - добри за България! Дано само Москва чрез мрежите и агентите си във Виена да не опита пак да не прави мизерии, както със Скопие и Белград през годините!

Дир не трите коментарите. Къде отиде свободата на словото?

А аз очаквам да бъдеш окачен да висиш от най-високата точка на ПСА, продажен сапунен мехур!

Да си направите взаимно харакири в следващите 5 мин, а лайната ви да се разлеят по пода

България очаква Сглобката САЩ,която имитира управление,да напусне страната преди да са се запълнили местата около колесниците на военните самолети на САЩ за евакуация.

За какво ни е Шенген? На теория ще е по-лесно придвижване на стоки и от там някакви икономически ползи. Но заради мигрантите, изглежда напълно вредно в момента. Потокът през България сигурно ще стане пъти по-голям, заради по-лесно преминаване през нас и Румъния. А ако тръгнат и тези в Гърция, ще стане пълно мазало. Освен това нали има демографска криза. Не трябва да се облагодетелства по никакъв начин напускането. Дори бих забранил в България реклами на училища и работа в чужбина. То на запад ще стане по-зле от тук, ако сегашните предатели на власт не ни съсипят напълно. Но на запад като нищо ще има войни отвътре от имигранти. В Германия вече се говори за правителство на спасението, какво не им е трябвало от почти 80 години.