Николай Денков към МЗ: Който пази здравето на хората, да си обяснява мерките

60% от учениците са съгласни на тест за COVID, учителите да почакат с изпитването, каза министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова бели на образованието натресе! Тия тестове са пълна подигравка,пари на вятъра! Сега глупака ще пусне учениците и по Коледа сме пак на 4000 заразени и над 300 починали. Изкуфял дъртак!

Всички дена незабавно да се върнат в училище БЕЗ тестове! Престъпници! Като сте толкова загрижени за здравето на децата направете нещо по темата за наркодиларите! Или тия дето въртят Вашия бизнес не ги закачате! Боклуци!

Като го гледам тоя от снимката,мяза си като две капки вода с оня извратен фашистки сатрап Фаучи от САЩ

Чакам момента когато както децата си седят в час, просто ще дойдат лелките със спринцофките и ще ги набодат всички. Едно две деца от клас може и да си тръгнат, но другите ще си стоят и ще си мируват. После оди се обяснявай че никой родител не е давал съгласие за такова нещо. Отсреща държавата само ще ви се изсмее и толкоз. Ще обясни действията си със спешност и с необходимост за "общото благо". И каквито сме си заспи и кротушковци в България, подобен акт ще си мине и отмине ей така

Каун прост., никаква заболеваемост нямаше октомври. Просто решихте да лапате комисионни и за това измислихте глупавите тестове. Трябва да ви съдят мама ви мръсна.

От групата на Шаро-Киро съм!!!! Лапкам здраво!

Я да си спомним думите на Жорж -окаьват се верни : Българино, не ме гледай тъпо !!

Каква мъка , само един тест седмично! А печалбата къде отива ? Я тогава тестът да е на двойна цена . Ще разсърдите вие дядо ви Гейтс и подобната нему пасмина ;)

"Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я! Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той Извика - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

Пандемията ще реши демографската криза. Като наложат задължителна ваксинация във всички страни, българите ще избягат от там и ще се върната в страната си. Примерът им ще бъде последван и от тамошното население и ще се изправи пред проблема как да посрещнем милионите мозъци, който ще се насочат към България.

Страхотен виц:))) Абе гледам дори мигрантите не искат да стоят в България:)))

Мдааа... И хоп! - Идват в България и садиста дето наложи глупостта наречена "Зелен сертификат" въвежда задължителна ваксинация! :) Изкараха някакви позабравени, второстепенни герои да се изказват за задължителната ваксинация за да тестват общественото мнение. ДАНО БЪЛГАРИНА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТОВА БЕЗУМИЕ (ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ)!

Вярвай си..

Ne pishete gluposti. Ne obijdaite

Пак ще го напиша! Крайно време е децата след като се родят да бъдат задължително вкарвани в държавен пансион, където да живеят, докато навършат 21, след което да бъдат връщани на родителите им. Това е единственият начин в тая държава децата да получат равен шанс и възможност за образование, възпитание, без да бъдат увредени от манго-селяндурите, които са ги нацвъкали.

Това от личен опит ли го споделяш? Да не си расъл в кибуц?

Трябва да се учим от Израел, относно образуванието на децата!

Фен съм на друг тип пансиони ;) затова, я по-добре да изчистим цвъкащата пасмина о паразити , а !

Зъл и Кух както винаги!

Ейй пич!! Откъде взимал белото бе? Нещо го мешат май а!? Спри го - не ти се отразява добре!!!

Чакай ти от Кацата отговорност!

След всички условия статистиката ще покаже, че едва 30% от класовете са се върнали присъствено. Пък как се прави хибридно обучение (едни в клас, други пред компа) нашите корифеи в МЗ и МОН не ги е еня.

Какво предлагаш?

Омикрон вече блокира половин Европа в локдаун ,и до седмица ще се появи и у нас. Това ще реши проблема и всички деца ще бъдат онлайн. До преди Коледа ще в факт.

Тук е пълно е с тролове, които работят Хоум офис, но нямат нищо против по това време учителите да им гледат мързеливите отрочета! Няма значение, че ще загинат хора. Надницата на троловете пред комютъра си върви. Засрамете се!

Точно

Това им е работата на учителите! А ние сме хоум офис, защото така е наредил министъра на любимия ти президент! Не ми пука за учителите или за лекарите! Избрали са си професия и ще я уопражняват. Или няма заплати. Един софтуерен разработ§ик никой не го пита като седи посреднощите за да прави промени по сайтове(примерно) за да си изсереш мнението на другият ден! Ей така и на софтуерния инженер не му пука, че учителя трябва да е в клас. ТАМ МУ Е МЯСТОТО! Като на лекаря в болницата! Надий си го в главата!

И като напуснат учителите ти ли ще ходиш учител? Имаш ли представа че има недостиг на учители и няма кандидати да станат учители? Имаш ли представа че още преди 2 години направиха дистанционна операция с помощта на робот управлявам от лекар в друга държава? Имаш ли представа, че все повече се налага мнението че обучението в класните стаи е неефективно? И че навън сред природата например децата възприемат по-добре? Тия коментари са от два вида хора-едните пишат по поръчка пък другите са свикнали училището да гледа децата им.

Агресивният егоизъм и безпардонност съсипа милата ни Родина. Потърсете мир в душата си.

Не всичко се купува с пари...

Смъртността от КОВИД в България отговаря на духовността на българина.

Или да пускат всички ученици веднага в училищата или да разпускат всички даскали, защото онлайн не е обучение, а ако е, то си има качествени сайтове и хилядите учители са излишни. Даскалите да тропнат по масата ако искат да да такива. Пп ще излезнат мизерници ако още утре всички не са на училище. Тестовете май са само за проценти...

То едно обучение пада присъствено.... 21ви век сме! Всичко е електроника. Всички качествени учебни материали отдавна са в електронен вид. Има платформи и методи за обучение, които са безкрайно по-качествени от училия-недоучил изкарал с тройки, преписване, докато е бил вечно пиян през целия семестър. Единственото, което би липсвало е личния контакт между хлапетиите и ученето на истинските неща за живота, как да лъжеш, как да се подмазваш, как да се пазиш от интриганти и как да се млатиш - което реално е единственото и най-важно нещо, което научават реално в училище.

И кой го казва това, най-големия интригант и болен мозък!

Ти като не си съгласен с политиката на колегите си от правителството, защо още си министър, а не си подаде оставката? Коледния бонус ли чакаш, или изчака да ти предложат министерски пост в новото правителство, че да се изОкаш сега? Нещастник.

Гледай си мързеливите учители, кото не могат един урок да обяснят като хората, нарочно държат камерата по време на учебен час така, че децата нищо не виждат и не чуват, обиждат учениците си, че за нищо не стават, лежат и пухтят по цял ден и си вземат заплатите. Отгоре на всичко слухтят като полицейски инспектори и следят коментари на изнервени родители в социалните мрежи.

Да сте си преместили децата в свястно училище. При нас такъв проблем няма. Имаше миналата година една такава учителка събра се родителския съвет и я изгониха. Но вие сте типичният представител на родители, които смятат , че някой друг е длъжен да се грижи за децата им.

Аз незнам кой командва образованието Денков или Стаматов

Кацата е гнусен дори на своите :)

Никой не харесва цигани, нормално е.

Истината е, че в училищата много от децата и учителите не носят маски. Вследствие на това най-вероятно ще стане същата простотия както стана и през Октомври, за съжаление.....

Ти като искаш си седи в къщи. Но децата трябва час по скоро да ходят на училище и то присъствено и без тестове.

Глупости!

Или ти си свикнал че трябва да си захвърлиш детето в училище няма значение здраво болно и учителите да ти го гледат?

Ако не бяхме фенове на конспиративните теории и редовно слушаме лицевата книга учениците между 8 и 12 клас щяха отдавна да са на училище !

Дори не осъзнаваш, че нещата отдавна не са конспиративна теория! Всъщност нищо изненадващо за човек като теб, който перманентно демонстрира нисък интелект!

От по-глупави не се обиждам ! Самото споменаването на конспиративна теория говори колко си тъп !

Единсвено можеш да прецениш своята глупст. Ние вече имаме представа, че дълбаеш след като удари дъното. И ти се смеем. Поне допринасяш с нещо ;) Клоун!

Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Сега ви подмамват само с тестване и за да ви е по-приятно паднаха на един път седмично. Скоро ще поискат. и ваксиниране. За да не ви тестват! Така започнаха и с локдауна "само да две седмици и после всичко ще е както преди". Всеки да мисли с главата си къде натъпква не само своето, но и децата на другите!

Като гледам присъственото обучение не е донесло абсолютно нищо добро за твоето умствено развитие. Гледам също и Кацаров-и той е учил присъствено. Моето дете както и целият му клас се справя прекрасно и онлайн и присъствено. Другата седмица е на състезание по математика.

Освен правопис ти трябва да прочетеш за пунктуация. Не е нужно да доказваш на всички ни колко си неграмотен! И функционалоната ти грамост е зле. Въздържай се да пишеш коментари. Ще изглеждаш поне минимално интелигентен!

За разлика от вас дето сте си седнали в къщи пред компютрите и изпълнявате поръчки моя милост е навънка и си диктува. Пък когато диктуваш препинателни знаци и няма. А с глупостите които пишете показвате че просто няма значение дали си присъствено или онлайн а има значение дали ставаш за нещо или не.

Е какво искаше да каже министъра че не разбрах? Пускайте децата на училище вече защото държавата ни загива! Не го ли разбирате? От училището на нашето дете са отговорили уклончиво че не са против присъственото обучение, но им трябвало технологично време да се подготвят, затова не можели от понеделник да ги приемат веднага! Що за безумие??? Какво има да се подготвят? Мързи ги да работят, свикнаха да си пеят урока от дивана в хола докато пият бира и ядат пуканки пред телевизора! Това последното не съм го видял, но си го мисля. Учителите масово използват само аудиоканал, съответно и учениците, и не се виждат какво правят. Има и изключения разбира се, някои учители ползват и видеокамери. Но това е безумие, това не е учение, децата ни са психически депресирани, чувстват се зле, а на всичкото отгоре синът ми разви някаква фобия от училището като научи, че има вероятност да се върнат в класните стаи. Да, изпитва страх, наистина! Дотам ни докараха гадовете!

Ти нямаш деца които да са стресирани. Ти си един от тези дето миналата година хвалехте Кацаров-същия тоя дето въведе зелените сертификати. И не знам от какво са стресирани децата-не могат да ходят в моловете ли без придружител? Няма да те дето да иска да ходи всеки ден на училище. И ние сме били деца, не сме се родили възрастни. Десетки милиони деца по света си правят сами тестовете и си ходят на училище, при това получават в пъти по-добро образование от нашето и не са стресирани. Това че заети с предизборна агитация служебното правителство проспа цяло лято и не свърши нищо е отделен въпрос. Още първия ден трябваше да са осигурени тестове за всички училища. За малките деца тестването е игра за по-големите научаване на отговорност.

Орел, рак и щука...Карайте се зад закрити врати, когато стигнете до конструктивно и работещо решение го обявете пред обществото и ресорите , които водите. Такива публични махленки разпри, "Моля другарко, Иванчо ми с....а в гащите", не са от полза за никого. Нищо чудно , че българите нямат никаво доверие на нито една институция. Аз не съм чул в друга държава да се замерят публично с обвинения две министерства..

Но къде другаде има олигофрен за министър, като Кацата с лайна?

Напрежение в рая? Не мога да повярвам :) Жена ми е учителка. Тя има проблеми с ваксините (има алергии). Страхува се и да ходи на работа сред недисциплинираните келеши (горните класове) щото те не спазват елементарна хигиена, какво остава за противоепидемични мерки. Обмислям да я накарам да напусне работа и да си седи вкъщи - ще се справим някак си с моя доход! Гледам че и други учители, особено в предпенсионна възраст също обмислят подобен ход, защото също не искат да се ваксинират, а да се тестват през два дни не ги устройва. Заформя се перфектна буря....

И без това системата на образованието вече едвам се крепи. Скоро просто ще рухне. Освен това никой на никого не плаща за саможертва. Плаща се за резултати ;)

Наистина е по-добре жена ти да напусне образователната система. Казвам го от собствен опит. Направих го преди години и нито за миг не съжалявам, особено при сегашните обстоятелства.

И аз съм притеснен за здравето на този министър и на неговият предшественик! Такива национални съкровища трябва да бъдат пазени на сигурно място и под охрана, като например в затвора!

И нека КОВИД-19 да мине да натръшка всички мераклии дето си го търсят и децата им, както натръшка разни близки и познати и ако може дори да ги прати там, където прати някои!

Не знам, защо са всички тия минуси! Все пак КОВИД-19 беше нещо хубаво и нереално според активистите в тоя сайт!

Чета коментарите по долу и съм изумен. Каква злоба и пълно непознаване на материята. Въпросното съсласие за тестове на учениците е за "неинвазивни", тоест единственото което се изискава от детето е да се изплюе в понеделник в 7.:0 върху нещо си. Който родител не е съгласен, детето му продължава да учи онлайн от в къщи. Където над 50% от родителите не са съгласни целият клас продължава онлайн (така е с мойто дете). Подчинявам се на мнозинството, въпреки че искам детето ми да учи присъствено. Съгласен съм че за учителите не е приятно да се занимават с тие тестове.

Важно е да се чете дребният текст със скритите условия, както се казва. Проблемът е, че тествайки децата, ги учим да се подчиняват на новите норми и да ги приемат безрезервно. Учим ги, че няма свободен и безпрепятствен достъп до нещо изконно като образованието. Вече ги научихме, че обучението може да се случва и пред компютъра и че целодневният престой пред екрана е нещо нормално. Жалко, много жалко!

Думата отговорност да значи нещо за вас? Явно не. Как по-точно се спомага за отглеждането на един отговорен индивид налагането на мнението че правилата не трябва да важат за него? Как по-точно научаването на едно дете че има правила които трябва да се спазват го прави не разсъждаващ човек?

Нямам толкова силна лупа да прочета ситния текст, който ти си видял.

Полуидиота Кацаров, идолът на другаря Радев!

А, какво правим с омикрон, който не се идентифицира от бързите тестове? Само питам.

Лягаш и умираш! Що сте толкова тъпи това ганьовците, така и не е ясно! Умните хора всичко са измислили, не се напрягай с лоши мисли. Тестове си има! А ти удари една ракия и си лягай!

За децата питам, тулуп.

И къде прочете тая глупост? В Южна Африка масово използват антигенни тестове.

Е как къде, у Фейса! Там са все дебили като него!

Защото вече навсякъде при влизане в държава се иска PCR, Иска време да се разработят бързите, защото е с друга структура.

Сега ще започнат само по симптоми да определят кой от какво е болен. Кихнеш - Омикрон. Текне ти цифката - Омикрон. Получиш стомашни газове - Омикрон. Сърби те четирибуквието - Омикрон.

Taka e! Примерно теб като те види човек, дори и без да кихаш, ти поставят диагноза дебилен Бай Ганьо!

Още ли ви кефи новото нормално? Свежичко, а?

И двамата сте за галене и милване, единият със спринцовка да го галя, другия с книга по главата да го милвам.

Единственият читав в това правителство...

Но сигурно доста народ ще прекарат коледа и нова година в болниците като новогодишен подарък от денков а може някой и да не видят новогодишните празници

Да де, ама като не учат, ще станат неграмотни като теб.

При нас е весело: върви бизнеса с едни "ваксини", но ни карат да се подписваме за съгласие да сме опитни зайчета. Сега тръгна бизнеса с едни тестове за учениците, но пак задължават родителите да подписват декларации, че са съгласни децата им да участват в този експеримент... Докога ще е така?

вече не се и иска информирано съглесие!

Лъжа.

Така си мислиш ти! Нявскяъде те карат да подпишеш или амболаторн лист или информирано съгласие ВЪПРЕКИ заповедта на гнусния министър!

Ако искаш дръж си копелето у вас и няма да го подлагаш на този. "експеримент". Койте кара, аман от бългърски тарикати. Още мечо Пух е казал, зе всяко нещо иска друго нещо, ако не си го разбрал това значи, че си дебил, което води че и детето ти ще е дебил.

Гнус ме е от "Че нали имаш избор". Като искаш да си бяла мишка, ръгай си спринцовките с ваксина директно с вените. Може усещането да е като с наркотика (ти знаеш) малоумник прост.

Не мога да разбера, когато ви дават такъв, сте недоволни, ако ви задължат пак сте недоволни. Искате свобода, но не искат отговорности, а тя преди всичко е отговорност. Искате, искате, искате а не давате нищо, вие просто сте тамагочита ... Я слезте малко на земята, винаги съм смятал казармата за загубено време, но сега виждам, мъже мислещи, като жени. и държащи се като такива. Отдавна сте забравили, че в живота има много по-важни неща от изгъзиците на модерното общество. Докато ти си избрал да си веган, много хора са такива поради липса на месо. Докато избираш поредната био-козметика, други търсят вода за да не умрат от жажда. Кога за последно сте дали левче, два на бездомен на улицата? Кога сте прочели стойностна книга, за последен път? Петко Славейков не случайно е възкликнал, че не сме народ а мърша, знаете само да се оплаквате и вглъбявате в своите малки проблеми и страхове. ...