Деница Сачева в Студио Dir: Готови сме да продължим социалните мерки до края на годината

"България в социална държава, много от нещата, които активирахме, бяха съществуващи, увеличихме единствено мащаба"

Обратно в новината

Коментари - Деница Сачева в Студио Dir: Готови сме да продължим социалните мерки до края на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сутринта тази, член на правителството на много високо ниво, каза нещо, за което трябва да си подаде оставката веднага, защото иначе излиза, че се е изпуснала и е изказала позицията на ГЕРБ и правителството. Тя каза, че Божков трябва да докаже невинността си в съда.... Алооооу, ние правова държава с презумпция за невинност ли сме? Или диктатура, където обвиняемият трябва да докаже, че е невинен???

Дебелата Свинетка САЧЕВА ако баща и не беше милиционер от ДПСаро масонски Библиотекарски Университет сега щеше НЕ да е министърка а администраторска в евтин пенсионер ски хотел на к-кс "Албена" или да гледа възрастни дементни хора в някой Холандски старчески дом

Е, на това се казва да нямаш понятие от това, за което си сложе! Така вкарваш икономиката в криза, от която няма излузане! 3-4 месеца са напълно достатъчни, ако един низнес е повлиян само от настоящатата ситуация да почне да се съживява. Ако го оставиш на издръжка 8 месеца и след тези 8 месеца той фалира, тогава какво ще правиш с безработните?? И то околи нова година, когато никой не отваря работни места?? Сега чета, че безработицата в БГ била на нивото от преди кризата. Ако е така, това е само поради пакета за помощ. Този пакет трябва да се спре в края на юли. Фирмите, които не могат да продължат, фалират или търсят нови полета за изява. Освободените работници търсят работа сега, а не по нова година.

Много дълго и не ми се чете,но едно ми е ясно и то е,че мерките са предвидени за първото тримесечие спрямо това на 19 и при извънредно положение до 13 април,а загубите са главно през април и май,т.е. няма как да са доволни големи групи от населението и смятат,че са получили трън под опашката,гарнирано с показване на печени прасенца за някои.

няма ли да си ходиш?Хората умират от глад,някой дори се бесят от вашите програми.

А ти какъв боклук си..... Знаеш си, нали?

А хуй де.

Червените мършски тролове и дебили са налазили темата.

Помоли поне някой да ти прочете материала...

Гнусна мутро-милиционерска физиономия!

Колко си прооотивна просто нямам думи

Аз жив родител, който да е получил онези смешни 375 лв. помощ не съм виждала. Все не отговарят на условията. Иначе тази е много противна. С едната ръка пише ЗСУ, за да взема децата на хората заради бедност, с другата ръка се прави на благодетел, като обещава някакви пари.

Поредният миндил излязъл да плещи глупости. Показва как се прави нищо с много засукани приказки. Да беше и поотслабнала малко ...

По някога е много трудно да не правиш нищо а трябва да иглежда като нещо грандиозно и да струва много пари!

С тези "мерки " ще построят някоя друга средиземноморска вила.

kato тия крадци от НДСВ всички с вили на Италианската Ривиера ентон-Франция и САН РЕМО-Италия

''Друго, което бих могла да ви кажа по повод мярката 60/4, ние сега довършваме НОВИЯ И ДИЗАЙН,""???? Стана ми ясно защо едни и същи фирми си гушкат а други ги отсвирват с всякакви измислени причини/примерно до ибана не са написали банката????/ пък те дизайна и правели ....

Както се изказа и Президента : Покажете нещо конкретно , с което сте /кабинета/ ''помогнали'' БЕЗВЪЗМЕЗДНО ?

''Заявления общо са 15 000 за 250 000 работници и служители, а изплатените средства са за повече от 120 000 души към момента. ??? Даже няма и 50% а като се погледнат облажилите си са всякакви футболисти спортни клубове и какви ли не основно дето ги затворихте... За другите един куп неуточнена бумащина за да се връща и да не се изплаща нищо. Каква заповед трябва да ви представи работодател дето не влиза в забранените от вас за работа ама оборота му е под 50% даже заради другите ви рестрикции?? Какъв документ за намален оборот трябва да представи??след като всеки вдига ръце, връща и вика ''нещо не е както трябва''... При всичката информация дето я имат държавните институции за какво трябва да им се пише наново из заявленията дето ги номерирали??? Мижи да те лажим че някой взема мангизи да ми дава да плямпам..

Не сме започнали , но ''ПРОДЪЛЖАВАМЕ '' ,................................................................................ да крадем !

Махат всички мерки, които защитават хората от пандемията, но ще продължат да си раздават пари

Г-жо , задръжте си парите , много ви боли за тях , народа не ги иска , ще живеем по-бедно но по-щастливо , давате 20% , а останалите 80% , лява ръка , десен джоб !

КЪДЕ Е СХЕМАТА НА БОЖКОВ,С КОЯТО ПОКАЗВА КАК Е ПЛАЩАЛ? АЛА БАЛА СТЕ, ЗАМАЖИ ОЧИ!

САМО 1 ВЪПРОС: КАК ПОДПОМАГАТЕ 100 000 БЪЛГАРИ, ОСТАНАЛИ БРЕЗ РАБОТА?м?

О, не ,..това вече е 2-ри въпрос ! няма да отговоря !

Нищо няма да дадем на 100к търтея, крили осигуровки и данъци!

Сорос се оказа с много дълги пипала , нали др. Соросоидова !?

''АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ''? Да , ама не , входът е 40 лева !

Не просължавате ,вие с мутрата бяхте до тук,слоро ще има предсрочни избори

Г-жо Цачева , не искам да ощетявам държавата , НЕ ВИ ИСКАМ-Е НИЩО , ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕТЕ .....ВИЕ , И ВАШАТА ШАЙКА !

Г-жо министър , а на ПРАКТИКА как ще бъде ? Само ''НАШИ'' хора и фирми ще отговарят на ''всички'' условия ,.....така ли ?

Е, нали след това останалите ще плащат , не може само да се взема ?

Аз пък мисля вие да се ометете още преди края на годината. България има нужда от партии - лява, дясна, поне по една две, някоя и друга в центъра,но не и от Шайка като вашата, ДПС, Каракачаня и т.н. Всичките сте ненужни. Време е да си ходите завинаги. Ако може пътьом през пандиза. Лелища не ща да виждам за министри. Грозни, нагли, страшилища - лелища.

и педераст да ви го набие в името на мерките за кражбите

Живеят в паралелен свят. Много нагли много.

Дано пукнеш скоро, боклук лъжлив и престъпен! И всички престъпни боклуи като теб!

Дебелата соросидка с урочасващия рептилски поглед прилича на РУСКИНЯ майка и сигурно някоя сибирнячка

Много важно да захраните сивият сектор щото иначе лошо ви се пише !

Добре, че нормалните хора не разчитаме на идиотските ви мерки, защото иначе щяхме да си умрем от глад! Мерките са за работодателите, тях да ги ожали човек, на всеки празник са за по три дни в Гърция, сега не са, защото още не могат да влизат в Гърция, но падне ли забраната, пак ще блокират КПП-тата от наплив! Та...мерките са за работодателите, дето щели да съкращават работници без тези мерки, ама...нали ако ги съкратят, намя кой да им работи, защото тук отдавна 10 човека не се борят за едно работно място, а по-скоро вече е обратното, защото от тези 10 човека дето някога са се борили за това място, дори и сега да бяха толкова, девет нищо не разбират от бъдещата си позиция, а десетия само е завършил това, ама и той нищо не разбира, така че...! Да ви имам социалните мерки, смешници! Социални мерки за работодателите! Е_ати и смешната държава! Тези дни приятели, сърби, си публикуваха копия на ваучерите, за получени суми от държавата като социална помощ, на всеки един гражданин на Сърбия, кеш, парички, това е помощ, за социалния сектор! Това вашето освен само реклама и популизъм, нищо друго не е! Обаче...идват избори, тогава ние ще ви възнаградим за помощите, които (не)получихме!

Какво сте почвали, та ще го продължите бе???..... смешници.

Кражбите , как какво?